Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Από την φυλακή στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή.

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η αντίστροφη μέτρηση της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. 


Με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα.

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 100% πρώτο κόμμα αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό. Παρά την τρομολαγνεία και το χάος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου με διαφορά που .....

Focus, άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμά για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ελληνική οικονομία από το 2010 που εισήλθε στα Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμά του για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ελληνική οικονομία από το 2010 που εισήλθε στα Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά μέχρι σήμερα το περιοδικό Focus, επικαλούμενο έρευνα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEP), η οποία δημοσιεύεται στην Welt am Sonntag αναφέρει ότι....

Εαν η επόμενη κυβέρνηση δεν τους τιμωρήσει, θα γκρεμιστεί!

Ποινικές ευθύνες μπορούν να διερευνηθούν για όλους τους κυβερνητικούς και εν γένει κρατικούς λειτουργούς που ενεπλάκησαν με τα μνημόνια και τα συναφή νομοθετήματα, ενώ ο Α. Σαμαράς, ο Γ. Παπανδρέου, ο Ε. Βενιζέλος, ο Γ.Παπακωνσταντίνου, ο Γ. Στουρνάρας και άλλοι, κινδυνεύουν με κατηγορία για εσχάτη προδοσία, αν η νέα Βουλή επιλέξει να αποκαταστήσει την αλήθεια…

Στην ομιλία του αμέσως μετά την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη βουλευτικών.....

Χαμός : στις ....δέκα μονάδες η εκλογική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ.....


Διευρύνεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την σημερινή, διευρυμένη σε δείγμα, μέτρηση της Palmos Analysis για το Tvxs. 


H ΝΔ έχει απώλειες ψηφοφόρων προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδιαίτερα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η εκλογική εκστρατεία του φόβου δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τους ψηφοφόρους. 

Σε όλα τα ποιοτικά δεδομένα της .....

Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Π. Καμμένος: Ψήφος στους ΑΝΕΛ για να είναι στην κυβέρνηση.

Ετοιμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η πρωτιά -σύμφωνα με τον ίδιο- «έχει κλειδώσει», εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Π. Καμμένος, αφού τόνισε πως... «η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα διευρύνεται. 


Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ είναι 7 μονάδες», ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα των ΑΝΕΛ προκειμένου να....

Δεν ξανάγινε : η Λεπέν στηρίζει και επιθυμεί ...νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ ΈΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...


Για  άλλη μια φορά η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του«Εθνικού Μετώπου» στη Γαλλία, επανέλαβε την στήριξη της στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής.

Και έδωσε  ερμηνεία.
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα τις ανακοινώσεις Ντράγκι, η Μαρίν Λεπέν κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αποτέλεσμα των επερχόμενων ελληνικών εκλογών.


Είπε:

Die Zeit: «Η τρόικα απέτυχε».

«Η τρόικα απέτυχε». Με αυτό τον λιτό τίτλο η γερμανική εφημερίδα Die Zeit αποτυπώνει τον προβληματισμό της για τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οπως αναφέρει η Deutsche Welle, το έγκυρο φύλλο δημοσιεύει
άρθρο του Αλέξανδρου Κρητικού, διευθυντή στο Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (DIW) του Βερολίνου. Στο άρθρο σημειώνεται: «(…)

 Η μεταρρυθμιστική διαδικασία υπό την τρόικα απέτυχε. 

Στα πέντε χρόνια, αυτό που κυρίως επετεύχθη, ήταν...

Παναγόπουλος ALCO: Το τελικό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 35% - 38%.

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει τελικά την Κυριακή ένα ποσοστό από 35% έως 38% εξέφρασε σήμερα το πρωϊ ο κ. Παναγόπουλος της ALCO στον Ρ/Σ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και στον δημοσιογράφο Ν. Ευαγγελάτο. 

Αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει ήδη τα όρια της αυτοδυναμίας, η οποία τελικά θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που δεν θα καταφέρουν να περάσουν το όριο του 3%.

Σε ότι αφορά τη ΝΔ αυτή θα κυμανθεί γύρω....

Ο γερμανικός εθνικισμός άρχισε να ενοχλεί τη διεθνή οικονομική ελίτ.

Η διεθνής οικονομική ελίτ που ηγείται της Παγκοσμιοποίησης, απεχθάνεται κυρίως ένα πράγμα. 

Τον εθνικισμό. 

Θέλει τα κράτη ανοιχτά, χωρίς εθνικές κυριαρχίες απέναντι στα συμφέροντά της και τις εθνικές κυβερνήσεις υποταγμένες. 

Είναι όρος επιβίωσης της Παγκοσμιοποίησης και φυσικά των συμφερόντων της διεθνούς οικονομικής ελίτ.

Στριμωγμένο φαίνεται λοιπόν το Βερολίνο με....

Σύγκρουση της ΕΚΤ με τη γερμανική επιχειρηματική και πολιτική ελίτ.

Σε δήλωση που θα εντάσσει την απόφαση της ΕΚΤ στο πολιτικό διακύβευμα της κάλπης της Κυριακής αναμένεται να προβεί με τηλεοπτικό μήνυμά του ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η ΕΚΤ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της μετά τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες
που δημοσίευσε πρώτη η αμερικανική εφημερίδα The Wall Street Journal, αναμένεται να παρουσιάσει πρόταση για αγορές ομολόγων ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ κάθε μήνα για τουλάχιστον ένα χρόνο, ενδεχομένως και για δύο χρόνια.

Ολα δείχνουν ότι η ΕΚΤ θα ακολουθήσει, αν και με καθυστέρηση πολλών ετών, τον δρόμο της ποσοτικής χαλάρωσης που ακολούθησαν ήδη από το 2008 η αμερικανική και η βρετανική κεντρική τράπεζα στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την οικονομία τους. 


Αν επαληθευθούν...

Σε πτωτική τροχιά οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων.

Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι αγορές το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, στέλνοντας τις αποδόσεις αρκετών κρατικών ομολόγων σε νέα ιστορικά χαμηλά.

Ο κ. Ντράγκι ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η ΕΚΤ....

Guardian: "Κούρεμα" του ελληνικού χρέους και τέλος στη λιτότητα ζητούν οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο.

Ελάφρυνση του χρέους, τέλος στη λιτότητα και αναπτυξιακές πολιτικές ζητούν για την Ελλάδα οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο. 

Με ανοικτή επιστολή τους, που δημοσιεύεται στον Guardian, καθηγητές πολλών πανεπιστημίων ζητούν να υπάρξει διαπραγμάτευση της τρόικας με τη χώρα μας με
άλλους όρους και "κούρεμα" μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

"Ως οικονομολόγοι, σημειώνουμε ότι .....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ… ΔΕΙΤΕ ποιοι Έλληνες (;;;) ευρωβουλευτές ψήφισαν να μην δοθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις και κάντε το καθήκον σας…ως Έλληνες.

Τα “ΟΧΙ” αφορούν τη κατηγορηματική άρνηση, με την ψήφο τους, “ελλήνων”ευρωβουλευτών στις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Τα “ΝΑΙ” είναι αυτοί που ψηφίσαν υπέρ της πρότασης να δοθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις…

Δεν ακούσατε τίποτα στα κανάλια…εεεε;…

Λοιπόν, εκλογές έρχονται, δικές σας οι αποφάσεις για τα κόμματα που δεν θέλουν να πάρει η Ελλάς τις αποζημιώσεις και τα κλεμμένα από τους Γερμανούς ενώ ταυτόχρονα έχουν κάνει προεκλογικό τους σύνθημα ότι πρέπει να πληρώσουμε ακόμα και με το αίμα των Ελλήνων τις δικές μας υποχρεώσεις….
ΔΕΙΤΕ…

Μα πόσο αρρωστημένα αρχομανής είναι – Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και την συμμετοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του.

Menelaos Myrillas / SOOC
Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και την συμμετοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πρέπει να εύχεται αυτοδυναμία, προβλέπει ότι «θα χρειαστεί να βάλει νερό στο κρασί του» και εκφράζει την ελπίδα ότι ...

Ανοιχτή Στήριξη της Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! Τώρα τα γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα!!!!

  • Ανοιχτή Στήριξη τη Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! 
  • Τώρα τα Γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα! 
  • Δημοσκόπηση Σοκ! Κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να μην μπει στην Βουλή!
Μεγάλος κίνδυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, που θα κόστιζε 3 δισ. ευρώ στην Ιρλανδία, 6 δισ. ευρώ στην Πορτογαλία, 29 δισ. ευρώ στην Ισπανία, 44 δις στην Ιταλία, 49 δισ. ευρώ στη Γαλλία, και 66 δισ. με 80 δισ. ευρώ στη Γερμανία. 

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι...

Ο Σόρος και η υπόλοιπη νεοταξίτικη συμμορία συνεδριάζουν στο Νταβός: Προ των πυλών η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση (βίντεο)

Στο Νταβός, το διάσημο ελβετικό θέρετρο, ξεκινούν αύριο οι εργασίες της 45ης Συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο κόσμος βρίσκεται...
στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης, λένε σήμερα στις ΗΠΑ.

Μήπως για την χαοτική κατάσταση φταίνε οι αποφάσεις που έλαβαν οι συμμετέχοντες .....

25η Ιανουαρίου: Ποιος θα είναι ο θύτης και ποιος το θύμα;

Όταν περπατάς αμέριμνος στον δρόμο και ξαφνικά πέφτουν επάνω σου, σε ρίχνουν βίαια κάτω, σε βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο, σε πλακώνουν στο ξύλο χωρίς καμία λύπηση και εσύ αντί να αμυνθείς, αντί να διαμαρτυρηθείς, λες και από πάνω ευχαριστώ, τότε αυτό λέγετε μαζοχισμός.

Όταν εμπιστεύεσαι...

Τα ποσοστά που δίνουν αυτοδυναμία... Πόσο πρέπει να συγκεντρώσει το πρώτο κόμμα...

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, χωρίς....

Απανωτά σοκ για αντωνάκη … θα αντέξει ; Δημοσκόπηση: Μπροστά με 14 μονάδες διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Β` Αθήνας!

Μεγαλύτερη είναι η διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. στη...
Ά` Θεσσαλονίκης. 


Η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ξεπερνά τις 15 μονάδες.

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία καταγράφει έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για το star.

Σύμφωνα με την έρευνα η ......

3 βρόμικες μέρες ετοιμάζει η κυβέρνηση …

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα επιχειρήσουν να κλείσουν το ΑΤΜ.

Για τρεις βρόμικες μέρες προετοιμάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου τα στελέχη της Ν.Δ., που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη δυσφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να ανακόψουν την αυτοδύναμη πλειοψηφία του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την αποτυχία της επικοινωνιακής καμπάνιας της Ν.Δ., που δεν τα κατάφερε να φοβίσει το λαό και την επικίνδυνη συρρίκνωση των ποσοστών της που εμφανίζονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η μαύρη ....

Τ' ακούτε παλιάνθρωποι όλης της Ευρώπης; Τ' ακούτε φρικιά του Βερολίνου (& Σία)..

Και τί ακριβώς κατάλαβαν τώρατα φρικιά του Βερολίνου,

..ο φον ΑΜΕΑ και η κακογ@@@μένη μέγαιρα,
..που πάνω από έξι εκατομμύρια έλληνες ζούνε στην φτώχεια ή στο όριο της φτώχειας,
..που παιδάκια πάνε νηστικά στο σχολείο,
..που οι παππούδες δεν έχουν την χαρά να δώσουν λίγο χαρτζηλίκι στα εγγόνια;

Ικανοποίησαν τα ανομολόγητα συμπλέγματά τους;


Θα ξανασηκωθεί το τέρας .......

Ποιον είπε η Λαγκαρντ….. Γαμημένο Μαλάκα;

Σε τόσο μεγάλη εκτίμηση τον έχει.

Έχουν περάσει σχεδόν 15 ώρες και η κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε καμιά διάψευση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ  σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το μεσημέρι

ο Έλληνας πρωθυπουργός με την διευθύντρια του ΔΝΤ όπου εκνευρισμένη απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό αποκαλώντας τον ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ…. 

Μάλιστα η .....

Σσσσσσσσ...........!!!!!

Τα λεφτά των καταθέσεων δε θα μας τα πάρουν οι Αριστεροί....

''ΑΚΟΥΣΕ “ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ” ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ''!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ . ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΕΑ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ...... “ΡΩΣΟΙ” ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Πέρασε και ο Δεκέμβριος και η άκαρπη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, πέρασε και ο Ιανουάριος και φθάνουμε τώρα σε τρεις μέρες, να πηγαίνουμε να ψηφίσουμε σε εθνικές εκλογές, για να αναδείξουμε, ή για να μας αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση.

Αλήθεια, έχετε την εντύπωση ότι είστε ο “κυρίαρχος λαός”; Έχετε την εντύπωση ότι αυτό που θα ψηφίσετε είναι η δική σας επιλογή; Έχετε την εντύπωση πως δεν σας έχουν επηρεάσει, οι δημοσιογράφοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι φοβέρες και τα παραμύθια των δημοσκοπήσεων, που είναι μία ψεύτικη και καθημερινή πλύση εγκεφάλου;

Αλήθεια, ξέρετε μήπως τον εκλογικό νόμο αυτών των εκλογών και τις παγίδες του; Ξέρετε μήπως πως πρίν από το 2010, τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωναν και τα δύο μαζί 255 έδρες; Ξέρετε πως στις εκλογές του 2012 και τα δύο μαζί πήραν 99 έδρες, αλλά με τα “μαγειρέματα” του εκλογικού νόμου, κυβέρνησαν μέχρι σήμερα;

Αλήθεια, ξέρετε μήπως, πως κατά 90%, ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; Σας κοροϊδεύουν και σας παραμυθιάζουν οι “παπαγάλοι” στα ΜΜΕ αλλά και στα μπλόγκ , για να ψηφίσετε με ψυχραιμία, μέ σκέψη, με σύνεση, για το μέλλον των παιδιών σου, κ.λπ. κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά δεν σας λέει κανένας, πως ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που μας ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΩΘΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ είναι το ίδιο. Γιατί θα συνεργαστούν πάλι μεταξύ τους, σε μία ίδια ανθελληνική κυβέρνηση, προς το χειρότερο.

Αν ψηφίσουμε λευκό, ή άκυρο είναι το ίδιο, γιατί αυτοί.....

Εμετός Θεοδωράκη! Δεν δίνουμε μισθούς γιατί θα αγοράσετε φαγητό! (βιντεο) ΟΥΣΤ..............ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το αποκορύφωμα του Νεοφιλελέ φασισμού είναι ο «ρεαλισμός» των αριθμών.

Οπως οι Ναζιστική Γερμανία είχε εξυψώσει την Αρεία Φυλή ως υπέρατο αγαθό, οι νεοφιλελεύθεροι έχουν σαν «Αρεία Φυλή» την ευημερία των αριθμών.

Δεν θα πάρετε λοιπόν καμία αύξηση από το Ποτάμι γιατί θα κάνετε το έγκλημα να πάρετε φαγητό για τα παιδιά σας.

Οπως είναι γνωστό....

Πακετάρουν τα πράγματά τους συνεργάτες του Σαμαρά!

Είναι φυσικό… η μυστική δημοσκόπηση που βρίσκεται στο Μαξίμου, κάνει λόγο για ποσοστό…
.
12% ,..στη Νέα Δημοκρατία!
Πόσο να το νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα….

Πόπη Σουφλή

Κάτι έμαθαν στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή να αρχίζουν να μαζεύουν....

Και μεταφερόμενοι ψηφοφόροι από Αλβανία;

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, ο προεκλογικός αγώνας έχει ανάψει για καλά σε όλη τη χώρα και βρίσκεται στο φόρτε του.

Οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων προσπαθούν να προσελκύσουν παλιούς και νέους ψηφοφόρους, καθότι για μερικά κόμματα το είδος σπανίζει, ιδιαίτερα για τα κόμματα που ψήφισαν τα Μνημόνια και κυρίως αυτά που τα εφάρμοσαν, οδηγώντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στην απόλυτη καταστροφή και εξαθλίωση.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν αρκετοί από εμάς, είναι ότι στη Θεσπρωτία, στα Γιάννενα, στην Καστοριά και ποιός ξέρει πού αλλού, τοπικοί βουλευτές και παράγοντες της Ν.Δ…. (όπως και του ΠΑΣΟΚ σε προηγούμενα χρόνια) διακινούν με δικές τους (ή του κόμματός τους) δαπάνες, μεγάλο αριθμό από Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς ψηφοφόρους, τους οποίους μεταφέρουν με....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ! Ξυπνήστε τους ραγιάδες αδέλφια!

tromaktiko2438
Τα νεοφιλελεύθερα μνημονιακά τσογ… έκαναν πως δεν γνωρίζονταν!
Ρε τραπεζοϋπάλληλοι των νταβατζήδων δημοσίων έργων… μας έχετε για μεγάλους μαλ…;

Οικόσιτος των αδελφών και της μαμάς ο αχυράνθρωπος των νταβατζήδων δημοσίων έργων και θιασώτης του γιωργάκη.....… ανέκαθεν. 

"Eγώ ο Αντώνης μισώ αυτή τη χώρα. Μισώ τα πάντα σε αυτήν" ......

«Για πέντε χρόνια η Ελλάδα είναι σαν έναν ασθενή που ψυχορραγεί».
είναι ο τίτλος του άρθρου της δημοσιογράφου Έλενα Σμιθ για την ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού Guardian.


H δημοσιογράφος κάνει όπως η ίδια λέει, ένα εμπειρικό ταξίδι στο τραύμα της χώρας και συνειδητοποιεί πως τα τελευταία πέντε χρόνια άλλαξε υπόσταση, υφή και συνήθειες.

«Έλα να σε πάω στο τραύμα της Ελλάδας» της λέει ο Αντώνης με θυμό. «Αυτό που συνέβη στη χώρα ήταν καταστροφικό. Οι πολιτικοί μας, η Ευρώπη, το ΔΝΤ, όλοι τους σταμάτησαν τα όνειρά μας».

Ο Αντώνης ήταν φωτογράφος που έμεινε χωρίς δουλειά όταν....