Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πετάει εκτός Ρωσίας τις ξένες τράπεζες ο Πούτιν


 Πετάει εκτός Ρωσίας τις ξένες τράπεζες ο Πούτιν
O πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα, νομοσχέδιο που ψήφισε η Δούμα και ενέκρινε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε ξένες τράπεζες να ανοίγουν υποκαταστήματα στη Ρωσία, ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.Στο εξής, οι ξένες τράπεζες μπορούν να ασκούν δραστηριότητά στη Ρωσία μόνο μέσω θυγατρικών εταιρειών τους, οι οποίες υπόκεινται στη ρωσική δικαιοδοσία.

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !‏ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !


Η προδομένη Πατρίδα ματώνει…Θρηνεί σιωπηλά για το κατάντημα των παιδιών της. Όταν όμως οι αδικίες τους περισσέψουν και ο χαμός τους είναι βέβαιος, τότε παίρνει το φραγγέλιο και χτυπά φωνάζοντας:

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, άρχοντες και αλαζόνες κυβερνήτες , που φτιάχνετε και ψηφίζετε άδικους νόμους παίρνοντας ως αντάλλαγμα, χρήματα και αξιώματα! Σεις που εξαπατάτε τον λαό μου υφαρπάζοντας την εμπιστοσύνη του και εκμεταλλεύεστε τον φόβο και την απελπισία του! 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ "ΒΌΜΒΑ": "ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ. ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΉ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΌΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΉΧΩΝ. "

Συνεχίζω την αποκάλυψη της Εθνικής προδοσίας και μπαίω στην τελική ευθεία.

Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Ένας τραπεζικός αποκαλύπτει.


Τι θα συμβεί. αλλά και πως θα συμβεί.

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες.

Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.

Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα ...

ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Ή ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ;



Είμαι δάσκαλος και εδώ και πολλά χρόνια διδάσκω στα παιδιά την ελληνική ιστορία. Όμως μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πόσο ίδια είναι η ιστορία μας ανά τους αιώνες και πως αν την μελετήσεις με ενάργεια θα έχεις κερδίσει πολλά.

Ας τα δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή της περιόδου της τουρκοκρατίας και διαπιστώστε την ομοιότητα με το σήμερα.


ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ .....


Η ηλικία μου απροσδιόριστη.
Πρέπει να γεννήθηκα τότε που φύτρωσε το παράπονο στο στήθος του σκλάβου και η αδικία έγινε το καθημερινό ψωμί στα τραπέζια του κόσμου. Το σώμα μου τράφηκε με ποτάμια αίματος, με αλυσίδες, 
με θυσίες, με ανισότητες.

Με λένε εξέγερση
Απόκτησα χίλια πρόσωπα, πότε γροθιά, πότε κραυγή, πότε παράπονο, πότε οδόφραγμα, πότε ντουφέκι, πότε πλακάτ και πύρινος λόγος, μα πάντα παρούσα και καλπάζουσα στα σταυροδρόμια της ιστορίας.

Μπάρμπα Φώτη είναι αλήθεια ; Ο Κουβέλης έχει 80 ακίνητα εγγεγραμμένα στο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο).



Ούτε ένα ούτε δύο αλλά ογδόντα (80) ναι καλά διαβάσατε 80 ακίνητα έχει ο Μπάρμπα Φώτης στη κατοχή του… 


Και επειδή σαν καλός δικηγόρος που είναι και γνωρίζει τις ατέλειες των offshore εταιρειών, αυτός φρόντισε να τα εγγράψει όλα στο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) αποφεύγοντας έτσι χιλιάδες ευρώ φόρων. 

Ανοιχτή επιστολή της Ελληνικός Χρυσός στον Π. Καμμένο


Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένο απέστειλε το επιστημονικό προσωπικό της Ελληνικός Χρυσός, αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην επένδυση που πραγματοποιείται στις Σκουριές.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Επί πολλά συναπτά έτη, γινόμαστε αποδέκτες μιας συντονισμένης προπαγανδιστικής προσπάθειας, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και διασυρμού ημών και της επιστήμης που υπηρετούμε.

"Ανατροπή του Δεσποτισμού της Ε.Ε.!!

«Εγκαταλειψη του ενιαιου νομισματος ευρω και επαναφορα για ολες τις χωρες της Ε.Ε. των εθνικων νομισματων των κρατων μελων. Επιστροφη δηλαδη στην ευρωπη των πατριδων. 

Δεν μας χρειαζεται ο τρομερα γραφιοκρατικος και πανακριβος μηχανισμος των Βρυξελλων και του Στρασβουργου που εκπληρει αποκλειστικα τα ψευδομεσιανικα σχεδια για παγκοσμια κυριαρχια των υιων του Αβρααμτου Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

«Ο Νίμιτς θα προτείνει «Άνω Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία»



«Ο μεσολαβητής  για τις συνομιλίες για το όνομα, Μάθιου Νίμιτς, δεν έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους διαπραγματευτές, Ζόραν Γιολέφσκι και Αδαμάντιο Βασιλάκη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι συνομιλίες για το όνομα δεν θα συνεχισθούν πριν από τις τοπικές εκλογές, λένε ανώτερες διπλωματικές πηγές», γράφει η σκοπιανή Dnevnik.

Προετοιμάζοντας την Ευρώπη για την εποχή της παγκοσμιοποίησης.

  του Καρλ Μπιλντ
Του χρόνου θα κλείσουν εκατό χρόνια από τον μοιραίο πυροβολισμό στο Σεράγεβο που οδήγησε στα «όπλα του Αυγούστου», σύμφωνα με το έπος της Μπάρμπαρα Τούτσμαν (Barbara Tuchman). Κοιτώντας από τα παράθυρα του πανέμορφου γραφείου του ο

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο


Το πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο
Πολλές είναι οι θεωρίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη κι αν έγινε πραγματικά το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ή "project Rainbow" όπως είναι η πραγματική του ονομασία.

Το αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο».

H «xρυσή» μίζα των 5 δισεκ. ευρώ πάνω από την Ελλάδα .


Του Μάκη Ανδρονόπουλου*
Έγκυρος διεθνής αναλυτής της αγοράς του χρυσού,  θεωρεί εύλογα τα σοβαρά επεισόδια  που διαδραματίζονται στη Βόρεια Ελλάδα με επίκεντρο την εκμετάλλευση των πλουσίων, όπως αποδεικνύεται κοιτασμάτων χρυσού, αφού η εξόρυξή τους θα επηρεάσει τις ισορροπίες στην διεθνή αγορά, γεγονός που θίγει ιδιαίτερα τους Ρώσους που σήμερα παίζουν τον πρώτο ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών, με ότι συνέπειες αυτό μπορεί να έχει στον πόλεμο των ισοτιμιών των νομισμάτων.  

Οι μαζικές αγορές χρυσού μέχρι και σήμερα, από Ρωσία και Κίνα τρομάζουν…


Η Ρωσία έχει υπερδιπλασιάσει τα αποθέματα χρυσού της τα τελευταία πέντε χρόνια. Όσο η οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ...
χτίσει αργά και σταθερά το 5ο σε μέγεθος «θησαυροφυλάκιο» χρυσού στον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.


Λυγερός: "Τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα εκπροσωπούν τα βόρεια προάστια και υποκρίνονται στα προβλήματα του λαού!" (Βίντεο)


Αλήθειες από έναν αριστερό δημοσιογράφο..

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλα τα χωράφια καλαμποκιού της Monsanto!!!


Η Ουγγαρία έλαβε μια τολμηρή στάση έναντι του βιοτεχνολογικού γίγαντα Monsanto και της γενετικής τροποποίηση με την καταστροφή 1000 στρεμμάτων καλαμποκιού που βρέθηκαν να έχουν καλλιεργηθεί με γενετικά τροποποιημένους σπόρους, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υφυπουργό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της... Ουγγαρία Lajos Μπόγκναρ. 

Εκεί φτάσαμε?..Έλληνες μεταναστεύουν στην Αλβανία για 150 έως 300 ευρώ..(Βίντεο)


Το είδαμε κι αυτό… Έλληνες άνεργοι μεταναστεύουν στην Αλβανία -ευτυχώς αυτοί όχι πηδώντας τα σύνορα- προκειμένου να εργαστούν για.. 150 έως 300 ευρώ τον μήνα.

Δείτε το ρεπορτάζ:



Αποκλειστικό: Η Βουλή έδωσε 200.000 στο Ταμείο των «αναξιοπαθούντων» βουλευτών!

bouli2«Λεφτά υπάρχουν» για τους Βουλευτές και τους Ευρωβουλευτές, όπως αποκαλύπτει το ThePaper.gr
Η Βουλή ενίσχυσε τους «αναξιοπαθούντες» πρώην Βουλευτές και Ευρωβουλευτές, την ώρα που έκοβε τους μισθούς όσων εργάζονται σε αυτήν. Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, που ....

Η HANDELSBLATT : "Η ελληνική κυβέρνηση ζητά χαλάρωση του προγράμματος"


Η ελληνική κυβέρνηση ζητάει να χαλαρώσει το ζωνάρι του επιβληθέντος προγράμματος, αναφέρει σε σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας βελτιώνεται και η εμπιστοσύνη αυξάνεται, ενώ, στη συνέχεια, παραθέτει ένα κείμενο επτά σελίδων που εμφανίζει τις επιτυχίες του ελληνικού προγράμματος αναφορικά με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
“Η ελληνική κυβέρνηση βλέπει τις πρώτες επιτυχίες στον αγώνα κατά της βαριάς οικονομικής κρίσης. Έχει μπει ο θεμέλιος λίθος ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος των ελλειμμάτων και της ύφεσης”, αναφέρεται σε έγγραφο του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών,

Χαλάρωση του μνημονίου για την Πορτογαλία - Εδώ; Σκάστε και σκάβετε;;;


Οι προβλέψεις για ακόμα βαθύτερη ύφεση στην Πορτογαλία οδηγούν σε αναβολή για ένα χρόνο των περικοπών στο δημόσιο.
Με τις αντιδράσεις του λαού να έχουν κορυφωθεί και τις διαδηλώσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο στην Πορτογαλία, οι πιστωτές της ιβηρικής χώρας υποχώρησαν ως προς το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής μόνιμων περικοπών στο δημόσιο, ύψους 4 δις ευρώ.

Γιούνκερ: Δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που επιλέξαμε για την Ελλάδα


«Δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα» δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου,  Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόστηκε στη χώρα μας και το οποίο, όπως είπε, ήταν μοναδικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών ΚΑΒΑΛΑΣ


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών ΚΑΒΑΛΑΣ Της 14 Μαρ. 2013

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’ κατευθύνει τα όργανά του, να βάλλουν πυρά κατά παντός Έλληνα ο οποίος προσπαθεί να ‘ταράξει τα νερά’ και την ηρεμία της εκτέλεσης του προγράμματος ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Έτσι λοιπόν, σήμερα έχει στοχεύσει τα πυρά του κατά της Δικηγόρου κ. Ντόρας Κρητικοπούλου, η οποία είχε τολμήσει, στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, να μηνύσει και να ζητήσει τη σύλληψη των 166 Βουλευτών οι οποίοι

Τα λεφτά μας πίσω, ρε !!!!!


Σ.Σ. Ιδού που ξαφνικά από άρλεκιν βρεθήκαμε πάλι σε θρίλερ 
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο πρωθυπουργός και ο Στουρνάρας του μας περιέγραφαν τα πράγματα κάπως προς το ροζ – ο ασθενής είχε βγει από την εντατική αν και ήταν ακόμα στο νοσοκομείο, και το ειδύλλιο με τη νοσηλεύτρια τρόικα πήγαινε προς αίσιο τέλος.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΕΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!!!

ΚΩΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Σε εκτεταμένους βανδαλισμούς του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου σε πόλη της ΠΓΔΜ προέβησαν άγνωστοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
nekrotafeio
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου Σκοπίων επικοινώνησε άμεσα με το Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του και ζήτησε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι γεγονότα όπως αυτό επιβαρύνουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και δεν υπηρετούν τις σχέσεις καλής γειτονίας. Εκπρόσωπος του Γραφείου Συνδέσμου και ο Ακόλουθος Άμυνας μεταβαίνουν επί τόπου.
Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου

ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ....


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!



Αυτά τα...μπουμπούκια που βλέπετε, πάνε στις Βρυξέλες και αποφασίζουν για τον θάνατο της ελληνικής οικονομίας. Αποφασίζουν για τη συνέχιση της λιτότητας, για την διόγκωση της ανεργίας, για τις αυτοκτονίες, για το ξεπούλημα της χώρας...

Τρομερές καταγγελίες Ντινόπουλου γιά τὀν «ἐκλεκτό τοῦ Γ. Παπανδρέου» !


Τρομερές καταγγελίες Ντινόπουλου για τον «εκλεκτό του Γ. Παπανδρέου»

newsbomb

Μύδροι και κατά του υπουργείου περιβάλλοντος από τον βουλευτή, που αναγκάζουν το Newsbomb να επαναφέρει το ερώτημα: Σας επηρεάζουν οι εισηγήσεις του κυρίου Παπαρσενου στην χάραξη της ενεργειακής πολιτικής ή λειτουργείτε ως συνεχιστές του καθεστώτος Παπανδρέου σε όλα τα επίπεδα;

Γ. Δελαστίκ: Ευρώ και ΕΕ καταρρέουν στη συνείδηση των Ευρωπαίων.


Του Γιώργου Δελαστίκ  - «Επίκαιρα»

 Μεγάλες αλλαγές κυοφορούνται στην Ευρώπη, όπως όλα δείχνουν. Η αποκάλυψη του αποκρουστικού προσώπου της Γερμανίας και της ΕΕ με την πολιτική που επέβαλαν για τη διάσωση του ευρώ και η οποία οδηγεί σε πρωτοφανή για καιρό ειρήνης οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας, απειλώντας να κάνει το ίδιο στην Ιταλία και την Κύπρο, έχει επιφέρει ριζικές ανατροπές στις συνειδήσεις των λαών της Γηραιάς Ηπείρου. 

Περιμένοντας την Μέρκελ...


Begging-DogΜετά από τα χθεσινά, μετά από τα χθεσινά τα προαναγγελθέντα εννοείται, τα αναμενόμενα πλην διαψευδόμενα, τα χθεσινά τα γνωστά, τα χθεσινά που παίχτηκαν σε επανάληψη, σε μιαν ακόμη επανάληψη, ξανά και ξανά, μια από τα ίδια, λες από μαζοχισμό, αλγολαγνεία, αυτοκαταστροφικότητα, ένας εναγκαλισμός με το πεπρωμένο, όπως μασάμε τσίχλα πάνω σε πονεμένο ούλος, σαν την γάτα που γλύφει τη λίμα και κόβει την γλώσσα της, σαν αυνάνες, μετά από όλα αυτά, μετά από το φιάσκο, το ρεζίλι, τους λεονταρισμούς και τα καμποϊλίκια, τις

Η Αγροτική οικονομία, ξεπουλημένος πλούτος στο βωμό της παγκοσμιοποίησης



  Οι Έλληνες αγρότες, στον καιάδα της παγκοσμιοποίησης

 Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο για την υπονόμευση μέχρι τελικού μηδενισμού της αγροτικής παραγωγής που ήταν η ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας, μέσα από την απαξίωση, την υπονόμευση των ήδη κακοστημένων αγροτικών συνεταιρισμών και ενώσεων μέχρι το

"Μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει την Ευρωζώνη"

"Μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει την Ευρωζώνη" 

Πριν από λίγο καιρό ο επικεφαλής της νομισματικής πολιτικής της Deutxche Bank Bilal Hafeez έδωσε μια ομιλία στο Αμβούργο σε οικονομικό συνέδριο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το τμήμα ερευνών της τράπεζας μετέφρασε την ομιλία του Hafeez και την απέστειλε στους πελάτες της τράπεζας ως memo.

ΣΔΟΕ: Πρόσβαση σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς

ΣΔΟΕ: Πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς  

Απευθείας πρόσβαση για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων αποκτούν από την ερχόμενη Τρίτη δέκα εξειδικευμένοι υπάλληλοι από την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ και δύο υπάλληλοι ανά περιφερειακή διεύθυνση.

Τα κόμματα δεν είναι αντίπαλοι...Πάντα τα κάνουν '' ΠΛΑΚΑΚΙΑ ''..


Στον κοινοβουλευτισμό τα κόμματα εμφανίζονται στον λαό περίπου ως αδυσώπητοι αντίπαλοι. 
Φυσικά και δεν είναι αντίπαλοι. Τα κόμματα είναι οι εταίροι που μετέχουν σε μια επικερδή επιχείρηση που λέγεται κοινοβουλευτικό σύστημα. Στην πραγματικότητα τα κόμματα μεταξύ τους είναι οι καλύτεροι συνεργάτες.  

Πωλούν και αρχαίο ναό!

Πωλούν και αρχαίο ναό!
Οι περισσότεροι το έλεγαν για πλάκα ότι έτσι όπως το πάνε θα αρχίσουν να πουλάνε και τις αρχαιότητες. Όμως πλάκα- πλάκα, βγαίνει στο σφυρί και ένας αρχαίος ναός! 

Για πρώτη φορά στην ιστορία, όπως καταγγέλλει η κίνηση πολιτών Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής, θα πουληθεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και αρχαίος ναός και συγκεκριμένα ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα, που βρίσκεται μέσα στην πλαζ του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ελέγξτε και προφυλλαχθείτε από τα ΗΜ Πεδία του σπιτιού σας


Ποιος γνωρίζει ποια είναι η πραγματική αξία των 500 euro ; Η αλήθεια σοκάρει!


Η πραγματικότητα είναι πως για να φτιαχτεί από την Ελίτ ενα 500ευρω χρειάζονται περίπου 2,6 ευρώ για χαρτί , μελάνια κλπ. 

Μη ξεχνάτε πως πλέον το χρήμα είναι ένα απλό χαρτί! 

Ἡ ἐπιβολή τοῦ Ἰσλάμ στήν Ἑλλάδα.( 3 VIDEOS)

Ἰσλαμελλάδα
Πολλά λέμε ἀλλά κανείς δέν μᾶς ἀκούει. Οἱ ἀποφάσεις εἶναι εἰλημμένες, ἔξωθεν καί τό νερό ἔχει μπεῖ στό αὐλάκι.
Στίς ἡμέρες μας ζοῦμε, ὄχι μόνον τόν βιασμό τῆς Ἑλληνικῆς οἰκονομίας, ἀλλά καί τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας, τῆς Ἑλληνικῆς Ἱστορίας, τοῦ Ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ καί τῆς Ἑλληνικῆς καί χριστιανικῆς θρησκείας.
Τό σπουδαιότερο ὅλων εἶναι ἡ προσπάθεια τῆς ἐπιβολῆς τοῦ μουσουλμανισμοῦ – μέ τήν βοήθεια τῶν ἀνδρεικέλων πού εὑρίσκονται σέ νευραλγικές θέσεις ἐξουσίας – στόν πολιτισμένο κόσμο.

Απίστευτο! Πίνοντας φραπέ δείτε τι άλλο πίνουμε και θα φρίξετε !!!!

Απίστευτο! Πίνοντας φραπέ δείτε τι άλλο πίνουμε και θα φρίξετε!Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. 

Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. 

Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι πρέπει να κάνετε αν αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική εταιρεία ή τράπεζα.

Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο, για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:

– Αν τους ζητείται φωτοτυπία

«Ο ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού».


ΜΑΝΙΑΤΗΣ2

«Ο ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού και κανένας δεν δικαιούται να τον εκμεταλλευτεί με απευθείας αναθέσεις. Η αξιοποίησή του θα γίνεται πάντα με διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς», τονίζει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, σε δήλωσή του αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ Κείμενο κόλαφος της Ε.Ε. για ελληνική ΑΟΖ – Βλέπει ως και πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας.


url

Ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο για τους υδρογονάνθρακες της ελληνικής ΑΟΖ βλέπει το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και λαμβάνει αποστάσεις από τη στήριξη της χώρας μας στην ανακήρυξη της ΑΟΖ.

Κάτι που συνιστά άδειασμα της πολιτικής της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά και ευνοεί σαφώς -αν δεν αποτελεί ταύτιση- τις θέσεις της

Το Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο καταψήφισε τον προϋπολογισμό λιτότητας της Ευρώπης.


europaiko-koinovoulio-660_1

Απέρριψε κατά πλειοψηφία το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον προϋπολογισμό λιτότητας για την περίοδο 2014-2020, όπως αυτός είχε προταθεί στις αρχές Ιανουαρίου από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, ύστερα από διεξοδική συζήτηση επί των προτάσεων και αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στο θέμα της έγκρισης ή μη του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου της Ε.Ε. 2014-2020, η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών (690 ψήφοι υπέρ) αποφάσισε να απορρίψει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ευρωκοινοβούλιο: Η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή!


european_parliament-300x188

Παρά τη συστηματική καμπάνια των Τούρκων οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες επιχείρησαν ακόμα και χρηματισμό για να αποτρέψουν την εξέλιξη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε, αναγνωρίζοντας ότι η ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Γνώμη (ΑΟΖ) είναι και ευρωπαϊκή.

Καλά τι σόι δημοκρατία ειναι αυτή ; Ναί η Βουλή για τον Κασιδιάρη …Αλλά όχι για Κανέλλη και Δούρου !


http://nationalpride.files.wordpress.com/2013/03/cebaceb1cf84ceb1cc81cebbcebfceb3cebfcf82.jpg?w=607&h=402

Τελικά να βρίζεις βουλευτές και να τους λες φασισταριά είναι δημοκρατικό …

Αν όμως αντιδράσει επειδή το βρίζουν είναι φασιστικό …

Τέτοια κάντε και θα  χτυπήσει ποσοστά που δεν θα τα  πιστεύετε από την Χρυσή Αυγή !

ΟΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (VIDEO)

http://nationalpride.files.wordpress.com/2013/03/2.jpg?w=612&h=485του Θωμά Θεολόγη από το ανέκδοτο βιβλίο του:«Τ’ Άγραφα ανεξίτηλα γραμμένα»

[Το παρόν σημείωμα φιλοξενείται εδώ επειδή ο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το διάστημα 1819-1824 κατείχε ολόκληρο το αρματολίκι Αγράφων-Τυμφρηστού, το οποίο όμως στη συνέχεια περιορίστηκε στην περιοχή Ρεντίνας-Φουρνάς-Τυμφρηστού, δίνοντας την ευκαιρία στους παρατυμφρήστιους κλεφτοαρματολούς  να συνταχθούν στο ασκέρι του και να πολεμήσουν ηρωικά μαζί του]

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ OIKONOMIKH ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ζ.Κ.Γιουνκέρ: “Έρχονται επαναστάσεις στην Ευρώπη”


JunkerL«Υπάρχει κίνδυνος κοινωνικών επαναστάσεων με τη συνεχιζόμενη λιτότητα στην Ευρώπη». 

Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για να περιγράψει το κλίμα που αναμένεται να διαμορφωθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων ανάμεσα

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τη βεβήλωση ελληνικού νεκροταφείου στα Σκόπια


Το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια διαπίστωσε ότι άγνωστοι προέβησαν σε εκτεταμένο βανδαλισμό του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο της ΠΓΔΜ.

Ο Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου Σκοπίων επικοινώνησε άμεσα με το Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του, και ζήτησε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι γεγονότα όπως αυτό επιβαρύνουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και δεν υπηρετούν τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Φ. Κουβέλης: "Με κάλεσε η ευθύνη να σώσω την χώρα" (Βίντεο)


Τον κάλεσε, λέει η ευθύνη να σώσει την χώρα και αυτός ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το κάλεσμα, απέδειξε ότι είναι «αριστερός» συμμετέχοντας με τους άλλους δυο «σωτήρες» στον σχηματισμό της άθλιας συγκυβέρνησης, καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας.

Ο λόγος φυσικά για τον Φώτη Κουβέλη, που σήμερα μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του, στον Κεραμικό, μας έκανε διάλεξη τι σημαίνει να αυτοχαρακτηρίζεσαι «αριστερός».

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ



Από το μεγάλο τους φόβο μήπως και ξεφύγουμε από την παγίδα της ΟΝΕ και του δολώματος του Ευρώ, οι όπισθεν της Μέρκελ υποβολείς κακοποιοί, της υπέδειξαν να στείλει στην χώρα μας, την Ελλάδα μας, τον Ρεχάγκελ, μήπως και κατευνάσει τον θυμό του Λαού μας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΣΗ. Ελευθερία η Θάνατος= ΣΤΑΥΡΩΣΗ+ΑΝΑΣΤΑΣΗ



Τώρα δεν πρέπει να λυπηθούμε, αλλά μάλλον να χαρούμε, όχι γιατί δεν τελειώνουν τα βάσανα μας, αλλά γιατί θα γλυτώσουμε από τους βασανιστές- σωτήρες που δυσκολεύονται να μας ((σώσουν!)), χαρμόσυνο γεγονός που έρχεται ακάθεκτα και ρωμαλέα από τις συγκρουσιακές συγκυρίες των
αποκαλυπτικών γεγονότων που ήδη βιώνουμε.