Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

‘‘Σαλπίσατε Νομή (σιτηρέσιο) !’’


Σύμφωνα με το ιστορικό αφήγημα, ήταν γύρω στα 1914, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν σε ένα οχηματαγωγό πλοίο της εποχής επιβιβάστηκε το ιππικό για να κατευθυνθεί από το μέτωπο στο ναύσταθμο. 

Μέσα στον πανικό υπήρξε μια παράλειψη: 

Ξέχασαν να φορτώσουν σανό για τα άλογα, για τα γαιδούρια και τα μουλάρια. Κάποια στιγμή τα ζώα πείνασαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Μεγάλη η αναστάτωση στο πλοίο. 

Ο καπετάνιος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Τότε ο επικεφαλής αξιωματικός του ιππικού του εξήγησε ότι μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών είχαν ξεχάσει να φροντίσουν για την τροφή των ζώων Ο καπετάνιος αφού σκέφτηκε για λίγο του απάντησε:...

Κυβερνητική ομολογία-σοκ «Μονόδρομος» οι περικοπές στις συντάξεις για να κλείσει η αξιολόγηση.

Νέο «κούρεμα» στις επικουρικές, «ψαλιδίζονται» και οι υψηλές κύριες συντάξεις.

– Πηγή της κυβέρνησης με γνώση των διαπραγματεύσεων εκτιμά ότι είναι κοντά η συμφωνία με τους Ευρωπαίους για το ασφαλιστικό, υπάρχει όμως ακόμα μεγάλη απόσταση με το ΔΝΤ

Αναπόφευκτες φαντάζουν πλέον και νέες περικοπές στις συντάξεις, όσο και αν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωνε μέχρι πρόσφατα ότι το νέο «ψαλίδι» στις συντάξεις αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση.

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς έλεγε την Πέμπτη πως, αν και δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, η όλη συζήτηση κλίνει πλέον προς τη λήψη μέτρων που «αρέσουν» στους δανειστές.

Η ίδια κυβερνητική πηγή εκτιμούσε πως.....

"Το όραμά μας δεν είναι να γίνουμε επιδοτούμενοι συνοριοφύλακες της Ευρώπης".

Delphi
Μιλώντας για τις απαιτήσεις του ΔΝΤ κοίταξε τον κ. Παπαδήμο και είπε
“γνωρίζει ο κύριος Παπαδήμος”


- Απέδωσε την καθυστέρηση της άφιξης των δανειστών στα τεχνάσματα του ΔΝΤ
- Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο προσφυγικό τόνισε πως η Ελλάδα δεν θα γίνει επιδοτούμενος συνοριοφύλακας της Ευρώπης.

- Κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες που κλείνουν τα σύνορα μιλώντας για επιστροφή σε εποχή των τυφλών εθνικισμών

Σκληρή επίθεση εναντίον του ΔΝΤ και των ...

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΗΠΑ! Έτοιμη να καταρρεύσει η Τουρκία.


Όλο και περισσότερα δημοσιογραφικά μέσα και εφημερίδες της Αμερικής κάνουν λόγο για την δύσκολη θέση της Τουρκίας αυτήν την στιγμή.

Σειρά έχει πάρει τώρα και η Washington Post η οποία κάνει λόγο για.....

Μετά τους μετανάστες η κυρία Τασία στέλνει και βουλευτές να πάνε να λιαστούν! Δείτε το βίντεο.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου της
Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που προέδρευε της διαδικασίας.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην Θεανώ Φωτίου με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 


Τον λόγο πήρε η Τασία Χριστοφιλοπούλου, ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Δεν θέλετε να .....

Στους 1,2 εκατ. οι φορολογούμενοι με μηδενικό εισόδημα το 2015.

Για νέα φορολογία δήμευση κάνει λόγο ο ΣΕΒ
Το 2015, 1,2 εκατ. φορολογούμενοι δήλωσαν μηδενικό εισόδημα ενώ 4,6 εκατ. φορολογούμενοι (το 53,6 % του συνόλου) δήλωσαν εισόδημα έως 10.000 ευρώ και συνεισέφεραν το 7,5% των εσόδων του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Άλλοι 2,5 εκατ. φορολογούμενοι (το 29,4% του συνόλου) δήλωσαν εισόδημα από 10.000 έως 30.000 ευρώ και κατέβαλαν το 50% του φόρου εισοδήματος.
Η ανώτερη μεσαία τάξη (εισοδήματα Euro30-100.000) είναι 249.000 φορολογούμενοι (2,9% του συνόλου) και πλήρωσαν το ....

Τα ανατολικά σύνορα της χώρας έχουν ήδη καταρρεύσει – Το νέο 1922 πέρασε τις πύλες της Ελλάδας..

Τα δυτικά σύνορα της χώρας με την Ευρώπη απειλούνται ανά πάσα στιγμή με μερικό (αυτό έχει ήδη επέλθει) ή και ολικό σφράγισμα. Γιατί; Επειδή, τα ανατολικά σύνορα της χώρας έχουν, στην πραγματικότητα, καταρρεύσει…
null
Μεγίστη εθνική καταστροφή απειλεί πλέον ευθέως την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και ο μοναδικός πραγματικός στόχος της χθεσινής διάσκεψης που συγκάλεσαν για το προσφυγικό οι Αυστριακοί στη Βιέννη, με τη χώρα που σηκώνει το σύνολο της πίεσης να είναι απούσα ως μη προσκεκλημένη!

Η ουσία και αυτού και πολλών άλλων γεγονότων των ημερών είναι ότι μια νέα εθνική τραγωδία μοιάζει να βρίσκεται προ των πυλών. Για την ακρίβεια μάλιστα, έχει ήδη διαβεί τις πύλες.

Τα δυτικά σύνορα της χώρας με την Ευρώπη απειλούνται ανά πάσα στιγμή με μερικό (αυτό έχει ήδη επέλθει) ή και ολικό σφράγισμα. Γιατί; Επειδή, τα ....

Περί κομμάτων και κινημάτων…

Γράφει ο Κλεισθένης.
Η σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας προβληματίζει πολλούς σκεπτόμενους Έλληνες.
Άλλοι τάσσονται υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος με πατριωτικά χαρακτηριστικά που θα αναλάβει να βγάλει την χώρα απ’ το σημερινό αδιέξοδο.
Άλλοι, πιο ρομαντικοί, τάσσονται υπέρ ενός πατριωτικού κινήματος με στόχο την απελευθέρωση της χώρας απ’ τα σημερινή σκλαβιά.
Γίνονται προσπάθειες και για τα δύο προαναφερθέντα.
Ας σκεφτούμε λίγο τι είναι κόμμα και τι κίνημα.
Κόμμα, άλλωστε το λέει και η λέξη (κόμμα δλδ κομμάτι), είναι η δημιουργία μιας ομάδας που ……

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΥΣΧΕΡΕΙΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

(ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.)


1)Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. 


ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ .....

WikiLeaks: Πώς οι "Μερκοζί" (Σαρκοζι-Μέρκελ) πίεζαν τον Μπερλουσκόνι να ακολουθήσει το Ελληνικό μονοπάτι της κόλασης !!

Νέες αποκαλύψεις των WikiLeaks περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υποκλοπές συνομιλιών του Βαλεντίνο Βαλεντίνι, προσωπικού συμβούλου του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε θέματα διεθνών σχέσεων. 

Οι υποκλοπές έγιναν από την Αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA). Οι συνομιλίες περιγράφουν τις ανησυχίες του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και της Άγκελα Μέρκελ για την Ιταλική οικονομική κρίση και δείχνουν ότι πίεζαν τον Μπερλουσκόνι να "αναλάβει δράση".

Μια συνάντηση της 22ης Οκτ. 2011, στην οποία παρέστησαν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, περιγράφηκε από...

Ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει κόφτες στους πρόσφυγες για τον φράχτη Σκοπίων !!

Μια ομάδα που δηλώνει ‘αναρχική’ από τη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να μοιράζει κόφτες σιδήρων στους πρόσφυγες για να κόψουν τα συρματοπλέγματα που έστησαν οι Σκοπιανοί στα σύνορά τους, συγχρόνως χαρακτηρίζουν τους Σκοπιανούς ως Βούλγαρους, γράφει σκοπιανό δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με αυτό, τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Μπακτίριο» [„Бактирио" ]που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης έχουν οργανώσει τη στήριξη των προσφύγων και συλλέγουν κόφτες, σμίλες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα με τα οποία θα....

Επτασφράγιστα τραπεζικά μυστικά..!

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Η λειτουργία των τοκογλυφικών ναυαρχίδων, καθώς επίσης μία από τις αιτίες, για τις οποίες οδηγεί το ελληνικό πειραματόζωο η Γερμανία στην παγίδα του παράλληλου νομίσματος – όπου μάλλον δεν εννοεί τη δραχμή, αλλά το ευρώ
«Αν ποτέ ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει τις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματος του (κάτι που ήδη συμβαίνει, αφού η Fed είναι ιδιωτική), πρώτα με τον πληθωρισμό και ύστερα με τον αποπληθωρισμό οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα αναπτυχθούν, θα αποστερήσουν από το λαό την περιουσία του – έως ότου μια μέρα τα παιδιά του θα ξυπνήσουν άστεγα στη χώρα που κατέκτησαν οι πατεράδες τους«. (T. Jefferson).
Ανάλυση
Με το κείμενο μας «η συνωμοσία των τοκογλύφων» έχουμε αναφερθεί ήδη στις αιτίες, για τις οποίες προωθείται η κατάργηση των μετρητών χρημάτων, με πρώτα τα μεγάλα χαρτονομίσματα – τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για την εκτός των τραπεζών αποταμίευση. Υπάρχει όμως...

«Κούρεμα» εθνικού εναέριου χώρου: Δεχθήκαμε να μην καταθέτει το ΝΑΤΟ σχέδια πτήσης μεταξύ 6 και 10 ν.μ.

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/02/NAVY-630x400.jpgΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ

Μπορεί το επιχειρησιακό σχέδιο εμπλοκής του ΝΑΤΟ στις περιπολίες στο Αιγαίο να ανακοινώθηκε, αν και η SNMG 2 αναμένεται να αναπτυχθεί πλήρως σε βάθος ενός μήνα, αλλά τα “γκρίζα” σημεία μετά τις απαιτήσεις της Τουρκίας παραμένουν, είναι μεγάλα και απειλούν ευθέως τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. 


Ο εθνικός εναέριος χώρος των 10 ν.μ. “κουρεύεται” και οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών και προσφύγων απλά δεν θα υπάρχουν.

Ας ξεκινήσουμε από τις επαναπροωθήσεις που ήταν επί της ουσίας και ο σκοπός της ανάπτυξης της Συμμαχικής δύναμης στο Αιγαίο. 


Διότι αν ....

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για εξω οι μεταναστες
Αγαπητή Συνελληνες: μετά από ότι έχει προκύψει στα νησιά μας, και την ίδρυση hot spot σε όλη την χώρα  με σκοπό τις φυλετικές διαμάχες εντός της Ελλάδος στημένα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, προτείνουμε.

Προσεγγίστε μετανάστες που γνωρίζουν αγγλικά και εξηγήστε τους ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των χωρών τους και για τα δεινά που τους έχουν προκύψει και θα συνεχίσουν να προκύπτουν.

Ενημερώστε τους πως την ευθύνη την έχουν οι πολιτικές ηγεσίες και πως προκάλεσαν την προσφυγιά με σκοπό να δημιουργήσουν κοινωνικές και φυλετικές αντιπαραθέσεις ώστε να αλληλοσκοτωθούμε και αυτοί να μείνουν αλώβητοι.

Γνωρίζουμε πως τους έχουν παρουσιάσει μια Ευρώπη σαν την γη της επαγγελίας, και τώρα τους εγκλωβίζουν κάτω από άθλιες συνθήκες με σκοπό ....

Στους πρόσφυγες κτίζουν πόλεις, ενώ πάνω.. ΑΠΟ 20.000 ΟΙ AΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜO ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΥΞAΝΕΤΑΙ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.. . . . ;;;;;

12742718_1108032785882468_4561658278812622557_nΔιαχείριση κρίσης δίχως φρένα και μυαλά;

Που είστε βρε τρισάθλιοι εταίροι με τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη περί ανθρωπιάς;

Ένας ολόκληρος πτωχοποιημένος ΛΑΟΣ από τα βρωμο–μνημόνια σας κατά μήκος στις ακρογιαλιές των νησιών του , στα λιμάνια στους κλειστούς χώρους των πόλεων και στους Εθνικούς δρόμους της χώρας ανέλαβε να προσφέρει ανθρωπιά στους ταλαιπωρημένους και παγιδευμένους πρόσφυγες από τις δικές σας πονηρές πολιτικές.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ –ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ετούτες τις στιγμές έχει αντικαταστήσει το Ευρωπαϊκό κοινωνικό σύστημα πρόνοιας .

Φτου σας ρεζίλιδες χαρτογιακάδες των Βρυξελλών.

Δεν αξίζει τον κόπο να πορευτούμε μαζί σας…

Το ραντεβού της Ιστορίας μαζί σας σε λίγο τελειώνει.


Μήπως πίσω από όλα αυτά κρύβεται...

Washington Post: Αναπόφευκτο το τέλος της Τουρκίας από τη Ρωσία.

https://2.bp.blogspot.com/-Wk_S8nBi1qQ/Vs8lm7PqtEI/AAAAAAABgjg/6xoLDkiV7ZI/s400/erdogan-pytin.jpgΗ δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η Τουρκία έχει γίνει θέμα σε πολλές διεθνείς εφημερίδες.

Ανάμεσά τους η αμερικανική «Washington Post«, η οποία κάνει λόγο για «στρατηγικό εφιάλτη«, τον οποίο έχει να αντιμετωπίσει η Άγκυρα εξαιτίας, μεταξύ άλλων, της σύγκρουσης στην Συρία, των βομβιστικών επιθέσεων εντός της επικράτειάς της και την αναζωπύρωση της μάχης εναντίον των Κούρδων.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μεγαλύτερο κίνδυνο για την Τουρκία, αποτελεί η Ρωσία, η οποία έχει περικυκλώσει απ” όλες τις μεριές την ....

Αυτές θα είναι οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ ...

Μείωση έως 25% στις επικουρικές συντάξεις και στα εφάπαξ φέρνει το σχέδιο υπολογισμού τους με τους ίδιους κανόνες που θα ισχύουν για τις κύριες συντάξεις, δηλαδή με ενιαίο ποσοστό αναπλήρωσης για όλους (ανεξαρτήτως του χρόνου ασφάλισης) και με βάση τις εισφορές ολόκληρου του εργασιακού βίου.

Σε αυτό το ύψος προβλέπουν τα στελέχη της κοινωνικής ασφάλισης ότι θα οδηγήσει η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των επικουρικών και των εφάπαξ που προδιαγράφει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τόσο στο -υπό διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς- σχέδιο του νέου Ασφαλιστικού όσο και στις «οδηγίες» τις οποίες έχει δώσει στα Ταμεία για να επανακαθορίσουν τα επίπεδα των παροχών τους.


Το βασικό σενάριο που φέρεται να ...

Ο “αποσιωπημένος πόλεμος, που ίσως φέρει τον μεγαλύτερο όλων”,

Εξυπηρετεί κάποιους να γίνει ο Λίβανος το “μαύρο πρόβατο” της Μέσης Ανατολής; 

Ή μήπως αυτοί οι κάποιοι τον μετατρέπουν σιγά-σιγά σε στόχο;

Του Μάριο Αντριάσεβιτς για το South Front


Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Μετά την ταξιδιωτική οδηγία της Σαουδικής Αραβίας προς τους πολίτες της που διαμένουν στον Λίβανο, ακολούθησαν προχθές, Τρίτη, το παράδειγμά της το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,συμβουλεύοντας τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη χώρα, εκτός εάν είναι άκρως απαραίτητο να παραμείνουν. 


Σήμερα,Πέμπτη, το Κουβέιτ και το Κατάρ συμβούλευσαν τους πολίτες τους να κάνουν το ίδιο. Με δήλωση που εξέδωσαν οι πρεσβείες τους, κάλεσαν και οι δύο αυτές χώρες όσους πολίτες τους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στον Λίβανο να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρ’ όλο που και οι πέντε αυτές χώρες εξέδωσαν....

Ευρώπη για τα μπάζα.....


Αμηχανία, απάθεια, ηλιθιότητα
Σε μια εποχή που οι προκλήσεις απαιτούν κοινή δράση των χωρών, η Ε.Ε. διασπάται 

Κάποτε ο Κίσινγκερ ειρωνευόταν την Ενωσή μας με τη φράση «ποιον θα πρέπει να καλώ όταν πρέπει να μιλήσω με την Ευρώπη;» Η ειρωνεία της ιστορίας είναι ότι το αυτό πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας. Με ποιον συνεννοείσαι άραγε για το Προσφυγικό; 


Αυτό που συνέβη μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, στην οποία ελήφθησαν αποφάσεις, υποτίθεται, σεβαστές από όλα τα κράτη-μέλη, είναι πρω-το-φα-νές. Την επομένη αυτής χώρα κράτος-μέλος, η Αυστρία, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της όσα ....

Οι εξαγορασμένοι χειραγωγείς...

http://www.analyst.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%9A%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82.jpgΓερμανός αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο τα λόμπι της Πολιτικής, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των μυστικών υπηρεσιών, χρηματίζουν ορισμένους δημοσιογράφους που επηρεάζουν με τις αναφορές τους την κοινή γνώμη.
 
Δημοσιογράφος είναι, με βάση την «ετυμολογία» της λέξης, ο οποιοσδήποτε γράφει δημόσια – στην πραγματικότητα όμως, όσον αφορά την Ελλάδα, κυρίως όσοι ανήκουν στην ΕΣΗΕΑ, η οποία λειτουργεί «προς όφελος» των μελών της.

Οι δημοσιογράφοι διακρίνονται σε αυτούς που «μεταφέρουν» απλά ειδήσεις, χωρίς να τις «εμπλουτίζουν» με τις υποκειμενικές τους απόψεις, στους ερευνητές ειδικών περιπτώσεων (σκάνδαλα, εταιρείες, πολιτικούς, δικαστικές υποθέσεις κλπ.), στους «αναζητούντες την αλήθεια» μέσω συνεντεύξεων που πολύ συχνά είναι «στημένες» (image makers) , σε αυτούς που καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα (συναντώνται κυρίως στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα και στα μικρά ραδιόφωνα), με στόχο .....

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Προσχεδιασμένο το Έγκλημα… Λαθρομετανάστευση με Χορηγό το Κράτος… Συρρίκνωση του Ελληνισμού

Η Προδοσία ολοκληρώθηκε.

Η ώρα αυτή, είναι πολύ κοντά πλέον.Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!

Γράφει ο Λύκιος.

Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα εξοβελίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ταχείς ρυθμούς. 

Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία, μεθόδευσε την αποβολή της Ελλάδος από τους μηχανισμούς και την προστασία της Ευρώπης, μιας Ευρώπης η οποία χρωστά ακόμη και το όνομά της στην Ελλάδα!

Η Γερμανία εντέλει τις χώρες δορυφόρους της (Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία), να αποκλείσουν από τα σύνορά τους την ροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, ώστε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Η Τουρκία δεν συνεργάζεται όπως ήταν αναμενόμενο, με την Ε.Ε., αλλά ούτε και .....

Τὸ τελευταῖο στάδιον Εθνικής ταπεινώσεως…

Τὸ τελευταῖο στάδιον ταπεινώσεως...Τὸ τελικὸ στάδιο ἐξευτελισμοῦ καὶ ταπεινώσεως εἶναι ἡ ἀφαίρεσις ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ δικαιώματος κυριαρχίας πέραν τοῦ 25ου μεσημβρινοῦ.

Ἡ Τουρκία θέλει καὶ τὸ ΝΑΤΟ φαίνεται προστρέχει νὰ ἱκανοποιήσῃ τὶ αἴτημα τοῦ κράτους ἐγκληματικὴ συμμορία.

Ἡ Ἑλλάς, ἐὰν ὑπάρχῃ κυβέρνησις, πρέπει νὰ θέσῃ CASUS BELLI…

Ὄθων Δρακᾶτος

Εάλω η Ελλάδα...


Η κατάσταση στην χώρα μας είναι απερίγραπτη. Ειλικρινώς δεν θυμόμαστε να έχει βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση τουλάχιστον σε καιρό ειρήνης. 

Και είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις που μπορεί μετά από λίγο να μην ισχύουν ακόμη και οι γραμμές αυτές που γράφονται τώρα!

Και από πού να αρχίσουμε… Θα αρχίσουμε από το προσφυγικό. Να γράψουμε ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα τα είχαν προβλέψει κάποιοι χαρισματικοί άνθρωποι πριν από πολλά χρόνια, όπως ....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!!

***ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ***

Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης…

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ:
  

Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον .....

Κορυφαίος Ρώσος επιστήμονας: Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική (Βίντεο).

Ο κορυφαίος Ρώσος επιστήμονας Nikolaj P. Grincer μιλά για τη Μακεδονία και εξηγεί γιατί ενάντια στη θέληση πολλών, ήταν, είναι και θα είναι ελληνική.

Σε ένα δεύτερο κομμάτι, υποστηρίζει πως η Δυναστεία των Πτολεμαίων ήταν Έλληνες που διοικούσαν την Αίγυπτο.

Δείτε τα βίντεο:

Τους έκανες το χατήρι και ξέχασες την ιστορία σου.

Θυμάσαι παλιά που μας είχαν πάρει την Ελλάδα και μας είχαν σκλαβωμένους 400 χρόνια;;

Τότε, ένας μόνος του, ονόματι Κολοκοτρώνης, κατάφερε να ξεσηκώσει και να ελευθερώσει μαζί με άλλους γεναίους ήρωες, την Ελλάδα μας, χύνοντας το αίμα τους, ντουφεκίζοντας τον εχθρό, για να είναι οι επόμενες γενιές ελεύθερες και όμορφες, χωρίς μπούρκες, βασανιστήρια γυναικών.. 

Να μπορούν να περπατάνε με...

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD.

https://3.bp.blogspot.com/-kyi9Mj9qjk8/Vss3lbGPzYI/AAAAAAAASGw/Y9JfmmtmMZU/s1600/stratigos.jpgΚι’ όμως αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. 

Γι’ αυτό η υπερδύναμη εξαφανίστηκε από την Μ. Ανατολή, όπου ήμασταν συνηθισμένοι να βλέπουμε τα αεροπλανοφόρα της να κόβουν βόλτες και να επιβάλλουν την πολιτική της..

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ! 

Πληθαίνουν από διάφορες πηγές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο στρατηγός Dunford, που ηγείται των δημοκρατικών στρατευμάτων που υποστηρίζουν την αλλαγή στις ΗΠΑ και την απαλλαγή της χώρας από την Cabal, υπέστη πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας την ....

ΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

https://1.bp.blogspot.com/-8VoP6nI8L1w/Vs4dAhNG7GI/AAAAAAAIpog/LHiJdcHWMJA/s1600/%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BF%2B%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2588%25CE%25B7%25CF%2582.png"Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2016 να αγοράσει...
ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στην θέση ξένων προϊόντων, που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. 


Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ, που υποτίθεται, ότι ....