Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Εβραϊκή Συμπαράταξη με… Ναζιστές;

χαρκοβο σημαιαΤα δυσνόητα οξύμωρα της Ουκρανίας

Του Μιχαήλ Στυλιανού

΄Ενα πολύ περίεργο φαινόμενο, στά όρια του ανεξήγητου μυστηρίου, επισημάνθηκε τουλάχστον από διμήνου και εξακολουθεί να κρατεί σε βαθειάν απορία παρατηρητές και μελετητές των διεθνών εξελίξεων. 

Πρόκειται για το μυστήριο της απουσίας οποιασδήποτε αντίδρασης των πανίσχυρων  ανά τον κόσμο εβραϊκών οργανώσεων στην άνοδο ναζιστών στην εξουσία μιας μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, με το πραξικόπημα του Κιέβου.

Για τους πληροφορημένους παρατηρητές ,ειδικώτερα στην Ελλάδα, τα αιχμηρά ερωτηματικά που… εκτόξευσε και συντηρεί  αυτό το «παρά φύσιν» φαινόμενο δεν παραγκωνίσθηκαν από το  μυστήριο της εξαφάνισης του μαλαισιανού Μπόϊνγκ 777 -παρά την καταιγιστική ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Σε όλη την Ευρωζώνη ανεβαίνουν τα κόμματα που λένε «εκτός ευρώ» πλην Ελλάδας!!!

eurosceptic0Απίστευτο και όμως αληθινό. Ενώ σε ολόκληρη την Ευρωζώνη και γενικά την ΕΕ ανεβαίνουν κατακόρυφα τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα που κατεβαίνουν με συνθήματα «έξω από το ευρώ», «έξω από την ΕΕ», αντίθετα στην Ελλάδα τα αντίστοιχα κόμματα δεν έχουν καμία απολύτως τύχη.
Ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι Ευρωπαίοι έχουν ...

Τι προβλέπει το σχέδιο για την υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών.

stratiotikoi-77c
Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Φώφη Γεννηματά κατέθεσε σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και των μελών των οικογενειών τους, προς νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, υγειονομική περίθαλψη δικαιούνται:
1) Ο σύζυγος ή η σύζυγος εφόσον δεν είναι ασφαλισμένος σε άλλο Ταμείο ή Οργανισμό, περιλαμβάνονται και αυτοί οι οποίοι βρίσκονται σε διάσταση,
2) Τα παιδιά (γνήσια, εκτός γάμου και υιοθετημένα) στρατιωτικού μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους,
3) Τα παιδιά μέχρι τη συμπλήρωση του....

Το μήνυμα Ε.Ε. και Η.Π.Α. στη Ρωσία για την Κριμαία

17825212_2014_03_16T115405Z_1572258413_LR1EA3G0X1UL1_RTRMADP_3_UKRAINE_CRISIS_CRIMEA.limghandler
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποδέχονται και δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την έκβαση του παράνομου και αντισυνταγματικού δημοψηφίσματος ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, διαμηνύουν σύσσωμοι Ζοζέ Μπαρόζο, Χέρμαν βαν Ρομπάι και Τζον Κέρι προς τη Μόσχα καθώς η χερσόνησος ψηφίζει για την απόσχισή της.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος της Κομισιόν και ο πρόεδρος της ΕΕ, Ζοζέ Μπαρόζο και Χέρμαν βαν Ρομπάι, υπογραμμίζουν πως ....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris-vouli-77














Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σχολίασε την ανεξαρτητοποίησητου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Δείτε το βίντεο:

Καμμένος: «Ιδιοκτήτης εταιρείας δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 6.000 ευρώ το μήνα»!

19498-kame
Βολές κατά των δημοσκοπήσεων εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον RealFM 97.8.
Σε ερώτηση για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμμένος δήλωσε: 
«Ποιες δημοσκοπήσεις; 
Οι δημοσκοπήσεις που ...
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών 
Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα θα ξεκινήσουν « στρατιωτικές ασκήσεις» και «εκπαίδευση» πάνω από την Μεσόγειο Θάλασσα, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού, στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ στις 14 Μαρτίου 2014.
Ο Εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού πλοίαρχος Vadim SERGA, αποκάλυψε ότι η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής για τεχνικές μάχης με την εμπλοκή ....

«Έρχεται διεθνής ένοπλη κατοχή για την Ελλάδα».

ΒΙΝΤΕΟ - Δημ. Καζάκης: «Έρχεται διεθνής ένοπλη κατοχή για την Ελλάδα»Ο οικονομολόγος και γενικός γραμματέας. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Δημήτρης Καζάκης αποκαλύπτει τα σχέδια των δανειστών και των εν Ελλάδι συνεργατών τους για τη χώρα μας.
Ο Δ. Καζάκης μίλησε στον Maximum FM 93.6 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Κολιού ''Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε''.

Ακούστε προσεκτικά τα όσα λέει και σκεφθείτε πόσες φορές έπεσε έξω ο Καζάκης στο παρελθόν..

Μόνο οι ίδιοι, μόνο αυτοί που πονάνε μπορούν.....ΚΑΛΟΟΟ !

Δυστυχώς η τρόικα δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην κυβέρνηση, αμφισβητώντας τα οικονομικά μεγέθη και αγνοώντας την πολιτική αναγκαιότητα ενόψει ευρωεκλογών. 

Όχι επειδή δεν πείθεται για το ένα ή δεν καταλαβαίνει το άλλο, αλλά διότι ο σχεδιασμός της είναι μέτρα κι άλλα μέτρα, φόροι κι άλλοι φόροι, βαθύτερη εσωτερική υποτίμηση, μηδενισμός της προσωπικής ακίνητης και άλλης περιουσίας, αποδόμηση κάθε....

Χάρισαν πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε Βαρδινογιάννη και Λάτση για τριγωνικές συναλλαγές.

Βεβαιωμένα πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν
επιβληθεί σε εταιρείες πετρελαιοειδών, για πρακτικές φοροαποφυγής διαγράφει αναδρομικά, τροπολογία της κυβέρνησης.


Η τροπολογία, όπως αναφέρει το unfollow.com.gr, χαρίζει πρόστιμα σε μεγάλους πετρελαϊκούς ομίλους, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, ενώ παράλληλα, επιχειρεί να νομοθετήσει φορολογική ασυλία στο εξής, για τις συναλλαγές τους μέσω offshore εταιρειών.


Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα των κυβερνώντων μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών να προωθήσουν την σκανδαλώδη τροπολογία, επιδιώκοντας να σβήσουν βεβαιωμένες οφειλές -από πρόστιμα- πετρελαϊκών εταιρειών, οι οποίες προχωρούσαν σε .....

Το Ρώσικο όπλο που μπορεί εξαλείψει ένα αεροπλανοφόρο. ΒΙΝΤΕΟ.

Η Ρωσία κατέχει ένα καταστρεπτικό πυραυλικό σύστημα που μπορεί να
κρυφτεί μέσα σε ένα κοντέινερ, που δίνει σε οποιοδήποτε εμπορικό σκάφος την ικανότητα να εξαλείψει ένα αεροπλανοφόρο.

Το νέο όπλο έχει την κωδική ονομασία Club-K. 


Αυτά τα θανάσιμα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να επεκταθούν στους λιμένες.

Σωστά, το παγκόσμιο μάρκετινγκ ονομάζει ...

Όχι στις ΕΔ & στα ΣΑ το πλεόνασμα … Περιμένατε κάτι καλύτερο από τον αυτιστικό Βενιζέλο ;

Σύμφωνα με την εικόνα που μεταφέρουν
οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το χώρο του ΠΑΣΟΚ η άποψη που κυριαρχεί στο συγκυβερνών κόμμα είναι η εξής:

*Εφόσον οι στρατιωτικοί έχουν να αναμένουν κάτι από την απόφαση του ΣτΕ, καλό θα είναι τα χρήματα που θα πήγαιναν σ΄ αυτούς να δοθούν σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

*Υπάρχει η πρόταση να ζητηθούν από δήμους και κοινότητες λίστες με ονόματα πολιτών που έχουν πραγματικές .....

Σοβαρή προειδοποίηση για διάλυση της Τουρκίας

Ο Ερντογάν επανήλθε στο (προεκλογικά συσπειρωτικό για το ισλαμικό του ποίμνιο) αίτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Κάτι που αποτελεί κορυφαία πρόκληση όχι μόνον για τους απανταχού ορθοδόξους, αλλά για ολόκληρο τον χριστιανισμό......

Η επιθυμία του τούρκου πρωθυπουργοί προκύπτει από τη νέο-οθωμανική του φαντασίωση, αλλά εκδηλώνεται τη στιγμή που έχει απολέσει τα εσωτερικά και εξωτερικά του ερείσματα, έχει συγκρουσθεί με τον μέντορά του Γκιουλέν, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, εξερέθισε και την Ρωσία, αποπειρώμενος να εμφανισθεί ως προστάτης των τουρκόφωνων της Κριμαίας.

Πιο σώφρονες Τούρκοι συνειδητοποιούν ότι η συνολικότερη ανάφλεξη της Ανατολικής Μεσογείου, που επεκτείνεται τώρα βορείως του Ευξείνου Πόντου, μάλλον

Το ενεργειακό μπρα ντε φερ Δύσης – Ρωσίας.

Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ
Να αντιστρέψει τους όρους του παιγνιδιού, όπου η Μόσχα με όπλο την Ενέργεια έχει εδραιώσει εδώ και δυο δεκαετίες την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης, επιχειρεί η Ουάσιγκτον αλλά προς το παρόν τα όπλα τα οποία επιστρατεύει δείχνουν να είναι άσφαιρα και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να ανατρέψουν την ντε φάκτο κατάσταση που επιβάλει ο Βλαντιμίρ Πουτιν στην Κριμαία.....
Καμιά καταδίκη της Ρωσικής «επιθετικότητας» και καμιά υπόσχεση «στήριξης» των εταίρων (στην συγκεκριμένη περίπτωση της Ουκρανίας) δεν μπορεί να είναι αξιόπιστες εάν η Ουάσιγκτον δεν απαντήσει στην πιεστικότερη και ζωτικότερη ανάγκη που αντιμετωπίζουν οι χώρες αυτές και αφορά ....

Tο Ποτάμι του, το ξέπλυμά τους…

Γεφύρια ντροπής στο ποτάμι που ακόμη δεν έχει καν νερό


Συγκροτήματα ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες και γνωστοί για τον ρόλο τους τα τελευταία χρόνια κύκλοι και δημοσιογράφοι ανέλαβαν να γεφυρώσουν την όχθη των υδαρών διακηρύξεων του ιδρυτή του με την όχθη της σκληρής πραγματικότητας.....

Ο Θεοδωράκης, αν τους πιστέψουμε, έρχεται να... απαντήσει σε ερωτήματα του καθημερινού ανθρώπου, να προσδώσει μια αύρα ανανέωσης στη φθαρμένη πολιτική ζωή. 

Για αμφισβητήσει το κομματικό κατεστημένο, να προκαλέσει τους επαγγελματίας πολιτικούς, να αποδείξει τι μπορεί να...

Έτοιμη για επέμβαση στην Αν.Ουκρανία η Ρωσία.

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα όταν κατά την διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ καθεστωτικών και ρωσόφωνων σκοτώθηκαν δύο άτομα, από τα πυρά των καθεστωτικών.

Δύο άνθρωποι, ένας φιλορώσος ακτιβιστής και ένας διερχόμενος, σκοτώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ νεοναζί καθεστωτικών και φιλορώσων ακτιβιστών, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Ακόμα υπάρχουν και πέντε τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ....

Παρακολουθήστε στο ακόλουθο βίντεο Ελληνόπουλα της Ουκρανίας να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο!Ο Ελληνισμός ανάμεσα στις “Μεγάλες Δυνάμεις”

Με αφορμή την σφοδρή κρίση που ταλανίζει αυτήν την περίοδο την Ουκρανία σκεφτήκαμε να προβούμε σε μία λεπτομερέστερη αναφορά στον Ελληνισμό της εν λόγω περιοχής, που και αυτός περνάει με την σειρά του πολύ δύσκολες ημέρες.

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη εσπευσμένη φυγή των Ελλήνων της Ουκρανίας, εξαιτίας του φόβου που τους διακατέχει σχετικά με το άγνωστο μέλλον τους εκεί, καθώς οι ακροδεξιοί που στρατολόγησε η Δύση επιθυμούν την «εκκένωση» της χώρας από κάθε εθνική μειονότητα...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ HOECHTIEF!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ,

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.

ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει από πέρυσι το έγγραφο που..

Γεωπολιτικό "θρίλερ" εξελίσσεται στην σκιά της Ουκρανίας, στην γείτονα Τουρκία.

Οι ΗΠΑ χρειάζονται μια "σταθερή" Τουρκία, σύμμαχο με το Ισραήλ για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη ροή του φυσικού αερίου. Και το κάνουν αποδομώντας το μεγαλύτερο εμπόδιο στην 
επαναπροσέγγιση Ισραήλ-Τουρκίας, τον Ταγίπ Ερντογάν!

Υπενθυμίζουμε τα όσα έγραφε πρόσφατα ισραηλινή εφημερίδα: “Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια αδιεξόδου εξαιτίας του θανατηφόρου περιστατικού στο Mavi Marmara τον Μάιο του 2010, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoglu δήλωσε την Κυριακή [9 Φεβρουαρίου] ότι οι Τουρκο-Ισραηλινές σχέσεις είναι πιο κοντά από ποτέ στην εξομάλυνση.

Πολλά μεσολάβησαν όσο οι δύο πλευρές διατηρούσαν ισχυρούς τους εμπορικούς δεσμούς τους αλλά ....

Ετοιμάζονται για πόλεμο; Το Πεντάγωνο στέλλει έτοιμα γεύματα στον ουκρανικό στρατό…

Το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ετοιμάζεται να αποστείλει ένα φορτίο 300.000 ατομικών συσκευασμένων γευμάτων στον ουκρανικό στρατό, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του Πενταγώνου, η Αϊλίν Λάινεζ, στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Γνωστά με την ονομασία «γεύματα έτοιμα προς βρώση» (meals ready to eat, MREs), σε επίπεδες ορθογώνιες παραλληλόγραμμες και ιδιαίτερα ελαφριές συσκευασίες από πλαστικό κι αλουμινόχαρτο, τα πακέτα αυτά διανέμονται στα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στα ....

Χρυσή αυγή για Αλεξόπουλο : Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας.

Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες ..

Σ.Λαβρόφ: "To Kίεβο να σταματήσει τη βία που τρομοκρατεί τους συμπατριώτες μας"

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρωσία, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε για ακόμη μια φορά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι ότι το δημοψήφισμα στην Κριμαία είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο ενώ τόνισε ότι το Κίεβο πρέπει να σταματήσει τη βία που ασκείται ....

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών..

Όσο και αν στη κυβέρνηση το αρνούνται και στην αντιπολίτευση δεν το «σηκώνουν», η περίπτωση τριπλών εκλογών τους προσεχείς μήνες είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο.

Η εμμονή της τρόικας να νομοθετήσει η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζητήματα που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και η κατάργηση των τριετιών στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, αλλά και η συνέχιση των απολύσεων στο δημόσιο, μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στο....

ΧΑΝΙΑ: ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. 

Με δύο λόγια ο παπούς τα είπε όλα και ο κόσμος σηκώθηκε και έφυγε. 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ!

Κρίση στην Ουκρανία .. Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ο γερμανικός αιφνιδιασμός απέτυχε...
...πάλι έχασαν τη μάχη στο Ανατολικό Μέτωπο.

Οι Γερμανοί επιχειρούν να μπλέξουν σε νέα περιπέτεια τον ελληνισμό της Κριμαίας.

Κάθε φορά που βλέπει κάποιος να "ρέει" ευρωπαϊκό αίμα, έξυπνο είναι να ξεκινάει να ψάχνει τα αίτια αυτής της αιματοχυσίας στα γερμανικά συμφέροντα. Μια τέτοια επιλογή είναι καθ' όλα έξυπνη και ασφαλής, εφόσον σε απαλλάσσει από περιττό κόπο και σπατάλη χρόνου ...Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Σε κάθε σύγχρονη αιματοχυσία στην Ευρώπη, είναι μπλεγμένη η Γερμανία. Αυτό είναι το όλο θέμα. Για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ένωσαν την Γερμανία, για να συνεχίσει τον πόλεμο που είχε κηρύξει στην Ευρώπη πριν από έναν αιώνα, δεν θα μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά τα συμβαίνοντα.

Ό,τι βίαιο συμβαίνει στην Ευρώπη από τη στιγμή της γερμανικής ενοποίησης, συμβαίνει, για να εξυπηρετηθούν τα γερμανικά συμφέροντα και τα συμφέροντα ΟΛΩΝ όσων "κρύβονται" πίσω από αυτά. Για λόγους ευκολίας στην ανάλυση θα τα ονομάσουμε απλά "γερμανικά συμφέροντα" και θα προσπαθήσουμε να τα ανιχνεύσουμε. Αυτά λοιπόν τα συμφέροντα, ακόμα και σήμερα, αιματοκυλούν την Ευρώπη. Ακόμα και τα εκ πρώτης όψεως αντίθετα φαινόμενα, που κατά καιρούς παρατηρούμε, υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα ....

Ζούμε αναμφίβολα την εποχή της μεγαλύτερης παρακμής του ελληνικού έθνους.

Εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια, από τις φιλόξενες στήλες της «Ε.Ω.», δεν σταματήσαμε να χτυπάμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα επερχόμενα δραματικά γεγονότα!

Πρώτοι και μόνοι κάναμε λόγο για το σχέδιο «Φάρος της Ανατολής», που προβλέπει γεωπολιτική πλαστική εγχείρηση στην περιοχή μας, μέσω πολυδιάσπασης των σημερινών κρατών. 


Εάν δει κανείς τον σχετικό χάρτη που πρωτοδημοσιεύσαμε στην «Ε.Ω.» την άνοιξη του 2011 (καθώς και άλλες φορές έπειτα) και τον συγκρίνει με όλες τις αποσχιστικές τάσεις που ....

ΑΝΑΚΩΧΗ ΠΡΟΤΕΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ! ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Η ΡΩΣΙΑ!

Ανακωχή προτείνει τώρα πανικόβλητο το Κίεβο, μπροστά στην πάνοπλη Ρωσική Άρκτο που 
βρίσκεται με αναμμένες τις μηχανές για να εισβάλει στην Ανατολική Ουκρανία!


Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουκρανίας, το Κίεβο θα ζητήσει άμεση

ανακωχή και συνομιλίες με τη Ρωσία, προσφέροντας:


1. Εφαρμογή της Συμφωνίας Γιανουκόβιτς - Αντιπολίτευσης για συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, με συμμετοχή και των Φιλορώσων.


2. Αναβολή των Προεδρικών Εκλογών της 25ης Μαΐου.


3. Επιστροφή στο ....

ΒΙΝΤΕΟ. Προσυμφωνημένη έξοδος στις αγορές με την JP Morgan – Αποκάλυψη στην ΕΡΤ3 .

Σε προσυμφωνημένη αγοραπωλησία ομολόγων με την JP Morgan, έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση, πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών. 

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και τον Απαγορευμένο Λαβύρινθο, χθες ο Γιώργος Χριστοφορίδης, εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΧΩΝΙ»
σημειώνοντας μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται να πάμε τελικά για εθνικές εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές. 


Λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο 1:08:00 της εκπομπής. 

«Η κυβέρνηση έχει κάνει ένα ντιλάρισμα ...