Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ως πότε ακόμη θα είμαστε ....στον κόσμο μας ;;;;;;


Εαν  αναφερθούμε στο υπέρτατο αγαθό δηλαδή στο Θείο δώρο της ελευθερίας και εξηγήσουμε πως χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη, ούτε ευημερία , ούτε πραγματική ευνομία, ούτε δημοκρατία και φυσικά ούτε πραγματική ζωή, θα μας πουν....

Ομολογία Σούρλα: «Δυστυχώς δεν πράξαμε το καθήκον μας» Τι δεν καταλαβαινετε ?? Ιδου ενα προσωπο σε κυβερνηση Εθνικης Σωτηρίας και Εθνικου σκοπού !!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ...


20140825_53fb4de39893b


Ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπ. Δικαιοσύνης υποστήριξε πως «χρειάζεται και έμπρακτα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγωνιστών, στις προσδοκίες τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη»

«Δυστυχώς δεν πράξαμε το καθήκον μας και με πράξεις και παραλείψεις οδηγήσαμε τη χώρα στη χρεοκοπία και την εθνική ταπείνωση». 
Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας μετά το ...

Γκέρτνερ: «Μηνύστε τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης»


20140825_53fb5babcfe89

Συνεχίζοντας τον πόλεμο που έχει κηρύξει εναντίον των μεγάλων οίκων αξιολόγησης, οι οποίοι κατά τη γνώμη του είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την οικονομική κατάρρευση της χώρας μας, υπό την έννοια ότι το όργιο υποβαθμίσεων οδήγησε στην ανατροφοδότηση της κρίσης χρέους, ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Γκάλεν, Μάνφρεντ Γκέρτνερ προτείνει στην Ελλάδα να ακολουθήσει την οδό των μηνύσεων.
Αρθρο του καταξιωμένου επιστήμονα του οποίου οι προτάσεις είναι…

Μειώσεις-σοκ στις συντάξεις ΙΚΑ και ΟΑΕΕ ..... που σε ορισμένες περιπτώσεις θα φτάσουν και το 30%.

 Μαχαίρι» στις συντάξεις του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ κατά 30% μπαίνει λόγω του ότι τα Ταμεία έχουν καταρρεύσει, ενώ η τρόικα απαιτεί να αυξηθούν κατά πέντε χρόνια και τα κατώτατα όρια για τη συνταξιοδότηση. 

Αιτία για ακόμη μια φορά τα ελλείμματα των Ταμείων που έφτασαν στα ύψη μετά το “κούρεμα” των ομολόγων αλλά και την εκτίναξη της ανεργίας.

Η τρόικα μπορεί να μην ...

ΣΟΚ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! Η Χούντα Σαμαρά αποθρασύνθηκε: Δέκα χρόνια φυλακή σε όποιον αμφισβητεί το καθεστώς στο διαδίκτυο!!!


Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τον πολιτικό λόγο και την δράση των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χούντα Σαμαρά απροκάλυπτα πια καταστρατηγεί την ελευθερία έκφρασης και λόγου.

Σε αυτό το πλαίσιο πέρα από τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις και τον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο, η παραδικαστική κλίκα Αθανασίου προωθεί ακόμα ένα αντιδημοκρατικό εκτρωματικό νομοθέτημα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η ....

ΥΠΟ «ΚΑΤΟΧΗ» Η ΓΑΛΛΙΑ: ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!

Το γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα μια σειρά από άρθρα σχετικά με τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γηγενείς Γάλλοι που πλέον είναι αναγκασμένοι να ζουν σε ισλαμοκρατούμενες περιοχές.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι...

Γεωοικονομικοπολιτική κρεατομηχανή.....

Διαχρονικοί στρατηγικοί στόχοι της Δύσης, από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα, είναι ο περιορισμός της επιρροής που ασκεί η Ρωσία σε ευρωπαϊκές χώρες καθώς και ο περιορισμός της ενεργειακής εξάρτησης της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Όσον αφορά...

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΙΣ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Aρχισε ήδη να "γονατίζει" από το ρωσικό εμπάργκο η οικονομία της ΕΕ! - Ερχεται "μαύρος" χειμώνας...

Μόλις 18 ημερες πέρασαν από την επιβολή του εμπάργκο εισαγωγών αγροτικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ενωση που επέβαλε ως αντίποινα η Μόσχα στις κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της κια ήδη οι επιπτώσεις για την Ευρώπη γίνονται ήδη αισθητές σε επίπεδο αριθμών και η αδύναμη ευρωζώνη ήδη ταρακουνήθηκε: Η μικρότερη από την αναμενόμενη ανάπτυξη των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που κατέγραψε τον Αύγουστο η έρευνα Markit προοιωνίζεται ένα δύσκολο φθινόπωρο για την οικονομία της ζώνης του ευρώ.
 
Ο δείκτης Markit, ο οποίος συντίθεται από.....

ΠΩΣ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΕ Πολιτικός "σεισμός" στη Γαλλία λόγω ... Γερμανίας - Παραιτήθηκε η κυβέρνηση - Τρίτη κυβέρνηση σε δύο μήνες!

Η πολιτική λιτότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπαγορευμένη από το Βερολίνο προκάλεσε πολιτική ρήξη στην κυβέρνηση της Γαλλίας, η οποία σήμερα οδηγήθηκε σε παραίτηση, με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ του οποίου η δημοτικότητα καταρρέει, να δίδει εντολή σχηματισμού νέας μέχρι αύριο, της τρίτης μέσα σε δύο μήνες!
Κάτι το πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της Γαλλίας.
Της κατάρρευσης της γαλλικής κυβέρνησης προηγήθηκαν οι βολές που εξαπέλυσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ κατά τις Άνγκελα Μέρκελ και των γερμανικών πολιτικών λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην ευρωζώνη.
Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde» στέλνει ...