Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ .

ΕΜΠΡΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .

ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ .....

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ..!!


χαμογελα μου















Η ανεμελιά και η ξενοιασιά ανέκαθεν αποτελούσαν στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας του Έλληνα, το κέφι δε και η καλοπέραση νοοτροπία, τρόπο ζωής και σκέψης. 
Μέγιστη απόδειξη και αποκορύφωμα αυτών υπήρξε η δεκαετία ’80 με ’90. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι και αυτό ήταν μονόδρομος, η μοναδική όψη του νομίσματος. 
Κι αυτό γιατί η Ελλάδα μας πάντα συνήθιζε να είναι πληγωμένη (Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, κατοχή, εμφύλιος πόλεμος, ελληνικό μεταναστευτικό κύμα είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες πληγές μας με τελευταία την οξύτατη οικονομική κρίση) οπότε και πάντα έβρισκε τον τρόπο να μαζεύει τα κομμάτια της και να προχωρά.
Το ένστικτο λοιπόν, αυτού του είδους της επιβίωσης και αυτοσυντήρησης είναι χαραγμένο, συνυφασμένο με το DNA των Ελλήνων. Είναι μέσα στο αίμα μας η χαρά, το χαμόγελο, η διασκέδαση, η αφορμή να ...

Επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα - Σε κίνδυνο φτώχειας 3,8 εκατ. πολίτες

Επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα - Σε κίνδυνο φτώχειας 3,8 εκατ. πολίτες
Με γοργούς ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας χωρίς να μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, 3.825.500 άνθρωποι στη χώρα μας βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και 1.111.300 ζουν σε νοικοκυριά με ....

Στα «ρηχά» πνίγεται η ελληνική οικονομία.

Στα «ρηχά» πνίγεται η ελληνική οικονομία

Σχετικά Άρθρα

Μοναδική οικονομία της Ευρωζώνης που συρρικνώνεται η ελληνική - Τι δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία της ανακοίνωσης - Δύσκολη η επίτευξη του στόχου της Κομισιόν για ύφεση 0,3% στο σύνολο του έτους
του Κωστή Πλάντζου
Καλύτερα από ό,τι έδειχναν μέχρι τώρα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ φαίνεται πως έκλεισε το α΄εξάμηνο του 2016 για την ελληνική Οικονομία. Επί της ουσίας η ελληνική οικονομία συνεχίζει να συρρικνώνεται μήνα με το μήνα όλο και περισσότερο.
Καθώς η «ζημιά» του α΄εξαμήνου αποδεικνύεται τώρα μικρότερη, ενδεχομένως να δημιουργείται και ένα «δίχτυ ασφαλείας» για την περίπτωση που το β΄εξάμηνο εξελιχθεί χειρότερα από όσο αναμένουν η κυβέρνηση και οι δανειστές, ώστε να μην δημιουργηθούν πρόσθετες πιέσεις για επιβολή νέων μέτρων λιτότητας και ενεργοποίηση του κόφτη, λόγω της μεγαλύτερης από το αναμενόμενο ύφεσης κατά το 2016.
Επισήμως πάντως, αν και τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή είναι...

975 Δις...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


....

Spiegel: Έτσι μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Στις γερμανικές αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από την περίοδο της κατοχής αναφέρεται δημοσίευμα του Spiegel. Μάλιστα, το γερμανικό περιοδικό περιγράφει τον οδικό χάρτη για το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μηνύσει τη Γερμανία ώστε να της καταβάλει το ποσό των 296 δισ. ευρώ.
«Πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μηνύσει τη Γερμανία για τα ......

Τέσσερις εταιρείες έχουν καταθέσει αίτηση διαχείρισης «κόκκινων δανείων» -Ποιες είναι ...

Τέσσερις εταιρείες έχουν καταθέσει αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να αποκτήσουν άδεια διαχείρισης «κόκκινων δανείων» τόσο των νοικοκυριών ο και των μικρών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την Καθημερινή αυτές είναι:...

“Το ΝΑΤΟ δεν θα μας επιβάλει εξωτερική πολιτική”, λέει ο Τούρκος πρέσβης στη Μόσχα.

Το ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει στην Τουρκία με ποιον θα έχει σχέσεις και η Άγκυρα θα ενισχύσει τις σχέσεις της με τη Μόσχα παρά τις δυτικές αντιδράσεις.

Αυτά δήλωσε ο Τούρκος πρέσβης στη Μόσχα Ουμίτ Γιαρντίμ μιλώντας σε ρωσικά μέσα. 

“Με κανέναν τρόπο το ΝΑΤΟ δεν θα ...