Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

“Ή τώρα ή ποτέ”! Ξύπνα Έλληνα αδελφέ!

Μίκης Θεοδωράκης: 

“Ή τώρα ή ποτέ”! Κι όταν λέω “ποτέ”, το εννοώ. 

Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα – πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ϊσως και για αιώνες”…
Είσαι νέος… Διάβασε καλά! Αν θες διαφώνησε, αλλά μην αδιαφορείς! 

Η πατρίδα εκπέμπει σήμα κινδύνου. Δεν ακούς; Ποιόν περιμένεις να τη σώσει; Ποιόν περιμένεις να σε σώσει; Κατάλαβέ το. 

Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου. Όσο κοιτάμε, βέβαια, την τηλεόραση δεν το αντιλαμβανόμαστε. Δεν θα βγει, όμως, από εκεί κανένας σωτήρας…

Ο σωτήρας είσαι εσύ, γιατί η πατρίδα είσαι εσύ!

Προς Τα Ιδιωτικά Βοθροκάναλα Της Ελλάδας...

Και επίσης προς τους "μεγάλους δημοσιογράφους" που κάνουν τις "κότες"...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης

Κύριοι μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοκαρχαρίες.

Κύριοι μεγαλογλύφτες και μεγαλοεμπλεκόμενοι.

Ούτε μια κάμερα για εξωτερική λήψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ;...

Δεν είναι σημαντικό γεγονός το κλείσιμο της...

«Αρρωστημένα» μυαλά…

Πράξεις και έργα, πέραν της κοινής λογικής, που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνώντες, ο λαός μας αδυνατώντας να συλλάβει τον τελικό Αντικειμενικό τους Σκοπό (ΑΝΣΚ), τα χαρακτηρίζει συνήθως «αρρωστημένα μυαλά»…

Επειδή λοιπόν, το μυαλό μας το έχουμε για να σκέφτεται και όχι να παριστάνει τη γλάστρα…, πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε με την λαϊκή αυτή έκφραση και δούμε τα έργα, τις πράξεις και τις προθέσεις των κυβερνώντων μέσα από ένα «αρρωστημένο μυαλό» …


Γιατί πχ, πώς αλλιώς να εξηγηθεί η Διαταγή κλεισίματος της ΕΡΤ;

Ας πάρουμε λοιπόν τα δεδομένα από την αρχή:

1. Η ΕΡΤ ουδέποτε ήταν Δημόσια! Κρατική ναι, Δημόσια όχι!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ Μάθημα σε επίδοξους πραξικοπηματίες έδωσε η κυβέρνηση: "Έχεις τον ΟΤΕ; Τα έχεις όλα"!

Πολύτιμα μαθήματα σε επίδοξους πραξικοπηματίες έδωσε η όλη κυβερνητική επιχείρηση κλεισίματος της ΕΡΤ. 
Αποδείχθηκε ότι τελικά πολύ εύκολα μπορείς να "ρίξεις μαύρο" σε όλα τα ΜΜΕ, αφού από πλευράς μεγέθους και διασποράς η ΕΡΤ αντιστοιχούσε όσο όλα τα άλλα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Κατ'αρχήν αποδείχθηκε ότι αρκεί να έχεις τα κλειδιά του ΟΤΕ για να κατεβάσεις το σήμα των πάντων και όχι μόνο των καναλιών: Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, π.χ., εξαρτώνται πλήρως από τα κυκλώματα του ΟΤΕ, το ίδιο και το διαδίκτυο.
Ο ΟΤΕ είναι το κλειδί για την επικοινωνία των πάντων σε αυτή την χώρα με οποαδήποτε μορφή: Ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά, τηλεφωνικά. Όλοι περνούν από τον ΟΤΕ.
Το ότι ο ΟΤΕ ανήκει στους Γερμανούς ήταν βέβαια μια κρίσιμη ...

Η Χρυσή Αυγή θα “συγκυβερνήσει” μόνο με την Χρυσή Αυγή.


Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την πιθανή “συγκυβέρνησή” της με τη ΝΔ:
"Κάποια ανδρείκελα που έχουν πάθει αμόκ από τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, άρχισαν πάλι να διαδίδουν σενάρια της άθλιας επιστημονικής τους φαντασίας. 
Έτσι, αφού κατάλαβαν πως "η κόντρα δεν τους παίρνει" και πως οι ψηφοφόροι δε γυρίζουν πίσω στα μαντριά, ανακάλυψαν άλλη λύση.
 Διαδίδουν ότι η ΝΔ ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει με... την Χρυσή Αυγή!
Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ΝΔ και γραμματέας της συγκυβέρνησης Μπαλτάκος φέρεται να διέρρευσε σε κλειστές συζητήσεις του με δημοσιογράφους το: "απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής". 
Αυτή την πέρα για πέρα ψευδή είδηση, την έκαναν σημαία όλα τα παρτάλια της παραπληροφόρησης (από την Αυγή του Σύριζα μέχρι απολίτικα blogs), νομίζοντας πως έτσι θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Η απάντησή μας είναι σαφής:
1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΕΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ VIDEO! ΚΑΤΗΓΟΡΩ!

ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!

undefined
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ ΣΤΟ 33% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΤΟ 33% ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Α.Σαμαρά, η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης, εγκρίθηκε μία σειρά προγραμμάτων που αφορούν σε ανταλλακτικά και την τεχνική υποστήριξη υφιστάμενων οπλικών συστημάτων.

Χουντής: Ότι γίνεται στην ΕΡΤ θα γίνει και σε άλλες χώρες...

Επίθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και την ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Χουντής κατηγόρησε ευθέως της Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι έχει επιβάλει στη χώρα μας μία fast track δημοκρατία, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς την «υποχείριο της τρόικας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χουντή:


«Στην έκθεση για την ελευθερία του τύπου και των ΜΜΕ στις τρίτες χώρες, διαβάζουμε: «η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο διεθνές προσκήνιο εξασφαλίζεται μόνο όταν η ελευθερία του τύπου και των ΜΜΕ διαφυλάσσεται ...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!

undefined
Από κοινού ζητάει ο Αντώνης Σαμαράς τον σχεδιασμό της νέας δημόσιας τηλεόρασης σε μια προσπάθεια αποφυγής ενδεχόμενης κυβερνητικής κρίσης. 

Παράλληλα αποκλείει την προοπτική εκ νέου ανοίγματος της ΕΡΤ με την σημερινή της μορφή. Ίσως η στιγμή για αιφνιδιαστικές κινήσεις εκ
μέρους του Μαξίμου να μην ήταν η καταλληλότερη. 


Από την άλλη, όπως ισχυρίζονται στην Συγγρού, όλες οι προηγούμενες απόπειρες που είχαν γίνει με ήπιο τρόπο για τον εξορθολογισμό της εν λόγω τηλεόρασης είχαν αποτύχει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΝΗΣΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΣΥΝΟΡΑ...

Καλεσμα ξενων για να ξεπουληθουν τα παντα στην χωρα... 

Ξεπωλουνται ετοιμες υγιείς και κερδοφορες επιχειρησεις χωρις να ξοδεψουν ευρώ ο ξενοι επιχειρηματιες... 

Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! 

Η μεγαλύτερη προδοσια και το μεγαλυτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην
ιστορια του έθνους μας! 


Ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης. Δημοσια αγαθά που ανηκουν στους Ελληνες πολιτες και ειναι κατακτησεις των Ελληνων πολιτων εδω και πολλα χρονια αφου δωσανε αγωνες, πολεμήσαν για αυτα και χύσανε αιμα... 

Οι τελευταίες μέρες μιας κάποτε ελεύθερης χώρας...

ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ: ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩ. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ Δ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!

Πρώτος από τις δεξιές θέσεις ο κατηγορούμενος για λαθρεμπορία Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτή την ανάπτυξη επαγγγέλθηκε ο κ.Σαμαράς. Μάλλον με αυτό το τρόπο θα εξυγιάνει και την ΕΡΤ.

Σε δικό του ακροατήριο βγήκε να υπογράψει δημόσια τον τάφο 3000 εργαζόμενων.

Με ύφος σιγουριάς από την υποστήριξη των ξένων αλλότριων συμφερόντων που πάτησαν πόδι με την μπότα του κατακτητή στη χώρα, ο εξυγιαντής-πραματευτής της τρόικας και της Μέρκελ που ενδιαφέρεται για την προκόπη της Ελλάδος, αποκάλεσε τον λαό....

Καλύτερα να πάψουμε να υποκρινόμαστε ότι, δεν γνωρίζουμε τον αληθινό εχθρό μας – εάν πράγματι δεν θέλουμε να καταλήξει η Πατρίδα μας σαν τη στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια της ιστορίας....

undefined
Η αντιπολίτευση, η οποία δυστυχώς είναι «δογματικά» εναντίον κάθε απόφασης της κυβέρνησης, καλής ή κακής, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για ολοκληρωτισμό – μετά την απόφαση «του» να κλείσει με ένα ξαφνικό, απολυταρχικό διάταγμα, τη δημόσια τηλεόραση.


Αντίθετα, οι οπαδοί της κυβέρνησης θεωρούν ότι, πρόκειται για μία «ηγετική», θαρραλέα απόφαση - αφού διαφορετικά ήταν αδύνατον να καταπολεμηθεί η διαφθορά που επικρατούσε στο συγκεκριμένο χώρο.

Οι Πολίτες τώρα, ανάλογα με το κόμμα που επιλέγουν, συντάσσονται παθητικά με τη μία ή με την άλλη πλευρά – χωρίς να συνειδητοποιούν (ή να μην θέλουν να συνειδητοποιήσουν) ότι οι αποφάσεις, όπως και να τις χαρακτηρίσει κανείς, δεν λαμβάνονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας.

Ο πραγματικός υπεύθυνος, ο «ένοχος» καλύτερα, δεν είναι άλλος από αυτούς που κρύβονται πίσω από την Τρόικα – η οποία ......

Μυστικό σχέδιο των ΗΠΑ για ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας! Ποία η συμμετοχή του Σεΐχη ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ...ΑΡΑΓΕ ??


 Αμερικανός Σύμβουλος προς την Εξουσία: 

“Γιατί βοηθάτε μυστικό γερμανικό σχέδιο ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας;”

Σάλπισμα αφύπνησης προς την αμερικανική εξουσία, ότι βοηθώντας την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πραγματοποιεί (με βομβαρδισμούς), εν αγνοία της, ένα γερμανικό μυστικό σχέδιο, εξέπεμψε προ ημερών διάσημος Αμερικανός δημοσιολόγος, κυβερνητικός κατά καιρούς συνεργάτης και προεδρικός σύμβουλος.

Την στιγμή που κλείνουν την ΕΡΤ και πετάνε στον δρόμο 2565 οικογένειες ΧΑΡΙΖΟΥΝ 132 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στο Ιρακ.

Περιέργως κυρώθηκε η σύμβαση με την οποία χαρίζει η Ελλάδα 132 εκατομμυρια Δολλάρια ΗΠΑ στο Ιρακ….

Την στιγμή που κλείνουν την ΕΡΤ και πετάνε στον δρόμο 2565 οικογένειες ΧΑΡΙΖΟΥΝ 132 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στο Ιρακ.

Ενώ μεταφέρουν την πληρωμή οφειλής του για 126 εκατομμύρια Δολλάρια ΗΠΑ το 2019. Αυτό με κυρωτικό νόμο που δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (τεύχος 142Α/12-6-2013) και αφορά σύμβαση που είχε υπογράψει ο Αλογοσκούφης στις 11/10/2008.

Στην Ελλάδα έβαλαν ένα ολόκληρο λαό στη καραντίνα, στον εκβιασμό, στην εξαθλίωση και είπαν στη συνέχεια, συγνώμη κάναμε λάθος....

Κάπου διάβασα μια φράση που δεν θα μπορούσε να συνοψίσει καλύτερα αυτό που βιώνουμε στο σύνολο σαν ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ”εκείνοι που δεν είναι διατεθειμένοι να “ξεμάθουν”, θα είναι οι αναλφάβητοι του μέλλοντος”.

Όσο πιο γρήγορα ξεμάθουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να ελπίσουμε πως θα βρούμε τον μίτο, μόνοι μας για να βγούμε από το λαβύρινθο και να σταματήσουμε επί τέλους αυτή την ηλίθια διαδρομή  που είναι γεμάτη με τοξάκια που φωνάζουν “από εκεί πας…” Ένας συνεχής κύκλος που βγάζει κάθε φορά στο ίδιο σημείο.

Φορο-δηλώσεις: Οι 11 «γκάφες» που στοιχίζουν.....

Φορολογικές δηλώσεις: Οι 11 «γκάφες» που στοιχίζουν σε χρήμα - Οδηγός επιβίωσης



Ποια είναι τα λάθη που στοιχίζουν “ακριβά” στους φορολογούμενους. Πώς μπορεί να χρεωθείτε φόρους που δεν αναλογούν στα εισοδήματά σας. Η εισφορά αλληλεγγύης και οι μεγάλες παγίδεςΟι τόκοι, οι επενδύσεις και το τεκμαρτό εισόδημα.

Οι πολλές αλλαγές στις φετινές φορολογικές δηλώσεις, σε συνδυασμό με την προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών να «ακτινογραφήσει» τη φορολογική και την περιουσιακή κατάσταση του κάθε φορολογούμενου, πρόσθεσαν νέους κωδικούς στο βασικό έντυπο Ε1 οι οποίοι πρέπει να συμπληρωθούν από το φορολογούμενο. Σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί να καταβάλει πρόσθετους φόρους, ενώ στην καλύτερη θα χρειασθεί να υποβάλει συμπληρωματική δήλωση.

Του Έλληνα ο τράχηλος όχι μόνο.. υπομένει ζυγό, αλλά και… σκύβει.

Δυστυχώς για μας, η υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αντί να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα και να μετατρέψει σήμερα κιόλας την Αθήνα σε κόλαση θανάτου για τις δυνάμεις κατοχής, εξαντλεί την παρουσία της σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και φλύαρων καταγγελιών.
  
Σήμερα η κατοχική διοίκηση εξέδωσε ένα ακόμη φασιστικό διάταγμα μέσα από το οποίο το Σύνταγμα της χώρας καθίσταται γι ακόμη μία φορά κουρελόπανο στα χέρια της συγκυβέρνησης των γενιτσάρων. Πιο συγκεκριμένα…

Χανόμαστε και από τον παγκόσμιο χάρτη της ενημέρωσης....

Πρώτα γίναμε διεφθαρμένοι.

Έπειτα εξαφανιστήκαμε πολιτικά.

Τώρα χανόμαστε και απο τον παγκόσμιο χάρτη της ενημέρωσης.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι προδοσία και αθλιότητα. 

Όχι βέβαια για τους οσφυοκαμπτες, τους προσκυνητές των Παγκάλων που κατάντησαν την δημόσια τηλεόραση σε παρακρατικο μαγαζί.

Αλλά γιατί εάν όντως γίνουμε Συρία, δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. 

Θα σφαζόμαστε σε απόλυτη σιωπή. Όπως το ’22. Δεν θα εκπέμπει Ελληνικό μέσο.

Τουλάχιστον στην Σερβία, οι ναζι ...

Η ανθυποκυβέρνηση της τρόικα (μην ξεχνάμε πως ο κυβερνήτης της χώρας είναι ο Ράιχενμπαχ, ενώ ο Σαμαράς και οι υπουργοί του είναι απλά εκτελεστικά όργανα της πολιτικής που πηγάζει από το Βερολίνο) , παραχωρεί την προπαγάνδα στα χέρια των Γερμανών τοκογλύφων και στους Αμερικανοεβραίους που κρύβονται απο πίσω τους....

Η κυβέρνηση του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έκρινε πως δεν μπορεί να «διαχειριστεί» την κρατική ραδιοτηλεόραση με την σημερινή της μορφή κι έτσι, ελλείψει ικανότητας διαχείρισης του προβλήματος, ακολούθησε την τακτική του «πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι»…

Φυσικά, τους προηγούμενους μήνες (αλλά και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Γ. Παπανδρέου) μέσα στα πλαίσια της εφαρμογής του κοινωνικού αυτοματισμού και της κλασικής προπαγάνδας υπήρξε σωρεία δημοσιευμάτων για την «ακριβή ελληνική ραδιοτηλεόραση», για τις «τακτοποιήσεις ημετέρων» και για τον «πακτωλό των χρημάτων» που δινόταν μέσα από το ραδιομέγαρο της κρατικής τηλεόρασης.

Στα όσα προφασίζεται η κυβέρνηση Σαμαρά, μέσω των «διαύλων επικοινωνίας» που έχει αναπτύξει από τα ιδιωτικά μέσα επικοινωνίας, ξεχνά να αναφέρει πως η ΕΡΤ διατηρεί κρατικές συχνότητες (ύψιστης εθνικής σπουδαιότητας) οι οποίες ...

ΕΛΛΑΣ, Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ… ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ!

Μπορεί ο «ευνομία παντού» Δένδιας να προσπαθεί να μας πείσει πως ο «Ξένιος Ζεύς» του κάνει… θαύματα και πως οι λαθρομετανάστες… σκοτώνονται ποιος θα επιστρέψει πρώτος στην πατρίδα του, αλλά η αλήθεια είναι η εξής:

 “Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 41, 24 και 18 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση και κατοχή ....