Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Για την Ουάσιγκτον αναχωρεί ο Καμμένος.

undefined

Για την Ουάσιγκτον αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος θα μεταβεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών προσκεκλημένος

Μην Πέφτετε Στην Παγίδα…! Το Πραγματικό Σχέδιο Των Λαθροεισαγωγέων…!


Κατ’ αρχάς, είναι κοινό μυστικό, ότι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλοδαποί δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα, αλλά ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ! 

Η ίδια η πολιτεία τους κουβάλησε εδώ και μάλιστα με δικά της έξοδα!...

Πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν, αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς.

 Δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες στα χέρια μαριονετοπαιχτών.

Το όπλο στα χέρια του δολοφόνου.

Γιατί είναι αναποτελεσματικός ο νεοφιλελευθερισμός;


Του Δημήτρη Δερμάτη

Μια θεωρητική προσέγγιση πάνω στον κόσμο των ιδεών (ενν. ιδεολογία) στην Ελλάδα του σήμερα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να γίνει αποκομμένη από την ίδια την κοινωνία, στο πεδίο της οποίας αλληλεπιδρούν μεταξύ τους άλλωστε, ούτε θα μπορούσε να αναλυθεί διαφορετικά παρά μόνο μέσα από κοινωνικούς όρους.

 Καθώς τα παραδοσιακά σχήματα της πολιτικής διαστρωμάτωσης (αριστερά-κέντρο-δεξιά) πολυδιασπώνται σε μικρότερης δυναμικής τάσεις, διαφορετικής μεταξύ τους πολιτικής τοποθέτησης και θεώρησης υποχρεωνόμαστε πλέον να προχωρήσουμε σε συγκριτική μελέτη με κύριο άξονα το ιδεολογικό τους περιεχόμενο...

Ο Άγιος Αιγιαλείας κατά του αντιρατσιστικού.

amvrosiosΟι καμπάνες των ναών της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά από την Τρίτη και για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί πως αποτελεί...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Η τεχνητή ευφορία για την κατεστραμμένη ελληνική οικονομία - Το παιχνίδι των ομολόγων.


Αυτό που πολλοί υποψιάζονται, ότι πίσω από την δήθεν ευφορία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δεν δικαιολογείται από κανένα στοιχείο - το αντίθετο - βρίσκεται ένα παιχνίδι αγοραπωλησιών ομολόγων από μεγάλους οίκους, όπως είναι η Goldman Sachs, επιβεβαιώνει άρθρο του πρακτορείου Bloomberg με τίτλο 
«Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τα εμπόδια».
Η αρθρογράφος σημειώνει ότι την περασμένη Τετάρτη, 15 Μαΐου, η απόδοση των 10ετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου υποχώρησε κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας τριετίας.

Μας λένε: "Τα δύσκολα πέρασαν, τα εύκολα είναι μπροστά μας"..


Της Μαρίας Νεγρεπόντη - Δελιβάνη

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΕ, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων μειώθηκε κατά 23% από το 2008 ως το 2012 –έναντι 2% μόνο των Γάλλων. 

Η επίσημη ανεργία ξεπέρασε το 26%-η ανεπίσημη πρέπει να πλησιάζει, αν δεν ξεπέρασε το 30%. Ένα κατάστημα στα 3 κλείνει στην περιοχή Αθηνών και μια απασχόληση στις πέντε εξαφανίζεται από το 2008 μέχρι σήμερα. 

Μισθολόγιο Στρατιωτικών: «Έρχεται Χριστουγεννιάτικος Μπουναμάς Νο 2»

Μισθολόγιο Στρατιωτικών: «Έρχεται Χριστουγεννιάτικος Μπουναμάς Νο 2»
Όπως είναι γνωστό, η επιτροπή συνεχίζει το έργο της για την σύνταξη του νέου ειδικού μισθολογίου των στρατιωτικών που θα ισχύσει από το 2014.
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μετά από έρευνα που διενήργησε κατόπιν αιτήματος της επιτροπής διαπίστωσε, ότι...

Μας γείωσε η … Megan!


megan
Είναι όπως στην 7ετία με την Deutsche Welle από την οποία περιμέναμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Έτσι και τώρα, στον καιρό της Τρόικα περιμένουμε να μάθουμε τι πραγματικά γίνεται από τους ξένους. Τις σκέψεις αυτές έκανα χθες διαβάζοντας τις εκτιμήσεις της αρθρογράφου του πρακτορείου Bloomberg, Megan Greene, στο άρθρο της με τίτλο «Η Ελλάδα δεν γυρίζει σελίδα».

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης | Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Κάποτε σε μια άλλη εποχή όταν γίνονταν συγκεντρώσεις των δημοκρατικών και αριστερών υπήρχαν οι αντισυγκεντρώσεις και οι διάφοροι βαλτοί και παρακρατικοί που δημιουργούσαν επεισόδια πάντα σε βάρος των διαδηλωτών διαλύοντας τις συγκεντρώσεις τους συχνά με άγριο ξύλο. 

Ήταν η εποχή της...

Ποιος και πώς θα ξεκινήσει την επικείμενη έκρηξη;


Οι κίνδυνοι για μία κοινωνική έκρηξη αυξάνουν αλματωδώς 

Η πολιτική είναι η επιστήμη (κατ’ άλλους «τέχνη» και κατ’ άλλους «επάγγελμα») η οποία καλείται να δημιουργήσει κατευθύνσεις βασιζόμενη σε ένα γενικό εθνικό στρατηγικό σχέδιο, αναλύοντας τα δεδομένα του παρόντος και αποφεύγοντας το χείριστο σενάριο - αποτέλεσμα (βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) για το μέλλον


Είναι λοιπόν....

Αν θέλουνε την Ελλάδα πρέπει να μας σκοτώσουν όλους.


Γράφει η Στεφανία Λυγερού 

Η πλειοψηφία θεωρεί ότι η έλλειψη εκπαίδευσης ευθύνεται για το ότι γίναμε άβουλα όντα. 


Ένας αγαπημένος φίλος με ρώτησε γιατί σε τόσες γενιές ελάχιστοι ήταν οι άξιοι.

Άχρηστοι γίνονται οι άνθρωποι όταν.....

State Department προς συγκυβέρνη​ση: “Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής”


undefined
Μόλις το State Department έδωσε εντολή για άμεσα μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, το πολιτικό σύστημα εφηύρε τον "αντιρατσιστικό" νόμο και τις αποβολές βουλευτών μας. 

Η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ .....Η ALPHA BANK – ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΟΚ ΣΤΑ GOLDEN BOYS! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.


Είναι πραγματικά εξοργιστικό και άκρως ενδεικτικό του “ποιοί κυβερνούν αυτόν τον τόπο”. 

Σε όλη την πολιτισμένη, “καπιταλιστική” δύση, όποια τράπεζα...

παρέλαβε κρατικό χρήμα για να διασωθεί, είδε τις διοικήσεις της να καθαιρούνται, πολλές από αυτές να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι με τα κουστουμάκια τους, από τα γραφεία στην φυλακή.

Η Α.Μέρκελ πολιτοφύλακας στην Α.Γερμανία...

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!

Με στολή της πολιτοφυλακής της πρώην κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας, περιχαρής να οδεύει για εκπαίδευση, εμφανίζεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει η Bild, η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ.

«Η νεαρή γυναίκα με τη στολή....

Μ. Ρεπούση: Αποχώρησε ΞΑΝΑ απο τη Βουλή στην ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία (!!!) αποχώρησε από τη Βουλή όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Έσπευσε μάλιστα η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη που συγκυβερνά με τη Ν.Δ. να...

Το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις Ρεπούση για τους Έλληνες.

Οι ανθελληνικές δηλώσεις της προκαλούν το κοινό αίσθημα!
Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, το συγκεκριμένο βίντεο με τις δηλώσεις της βουλευτού Β' Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η συγγραφέας του κατάπτυστου & ελεεινού βιβλίου της Στ' Δημοτικού...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ EUROBANK-ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣAΜΑΡΑ ME ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FUND ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΗΣ EUROBANK!

Λίγες μόνο μέρες μετά τη διαταγή της τρόικας να μην προχωρήσει η συγχώνευση της Eurobank με
την Εθνική Τράπεζα, τα κοράκια-τοκογλύφοι εμφανίστηκαν. 

Τα τελευταία οχυρά είναι τα σπίτια μας...Οι τοκογλύφοι προ των πυλών !


Επί δεκαετίες προσπερνούσαμε σχεδόν αδιάφορα τις γεμάτες φθόνο αναφορές του ευρωπαϊκού Τύπου για το «μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης και ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα». 

Κάναμε λάθος. 

Δεν αντιληφθήκαμε ότι η αδιάκοπη μνεία για τα ελληνικά ακίνητα, τα προϊόντα του μόχθου

Τρεις κυβερνήσεις, τρεις «ιστορίες επιτυχίας».

Σταύρος Χριστακόπουλος

Ποιος δεν έχει βομβαρδιστεί αυτές τις μέρες από το success story (ιστορία επιτυχίας) που συνοδεύει κάθε αναφορά των ΜΜΕ και της κυβέρνησης στον... εαυτό της; 


Κι όμως, η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι η μόνη που έχει να επιδείξει ένα success story. Και οι προηγούμενες δύο πρέπει να αισθάνονται υπερήφανες.

Βγήκε ο τουρκικός Στόλος στο Αιγαίο με stealth πλοία - "Τουρκοκρατία" ανατολικά του 28ου Μ.

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ...

Eνώ ο ελληνικός Στόλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΓΕΝ και την βούληση του ΓΕΕΘΑ ακόμα προσπαθεί να αποκτήσει την επιθυμητή επιχειρησιακή ετοιμότητα για να προχωρήσει στην....

ΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΝΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

Νέο σοκ: Η Εφορία κρατάει το εφάπαξ για χρέη στο Δημόσιο.

undefined
Νέα ψυχρολουσία περιμένει τους οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς ακόμα και αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή αν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό» η Εφορία θα έχει πλέον το δικαίωμα να τους παρακρατήσει έως και το 50% του βοηθήματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ - Moody's: "Καμία ελπίδα για το ελληνικό χρέος".

Λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch και εν αναμονή της δικής της αντίστοιχης έκθεσης για την Ελλάδα, ο Moody’s χαρακτηρίζει το ελληνικό χρέος μη βιώσιμο και θεωρεί πολύ πιθανό να χρειαστεί νέα συμμετοχή των
ιδιωτών πιστωτών για την περαιτέρω μείωση του χρέους.

ΖΗΤΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!

Όπως ανακοινώθηκε στον τύπο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το «ηλεκτρονικό φακέλωμα» όλων των ακινήτων της χώρας, κατ' αρχάς για πολεοδομικούς και εν συνεχεία για φορολογικούς και άλλους σκοπούς.

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΙ ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ 5,6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ!

Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Αυτοί οι δωσίλογοι της τρικομματικής που πιπιλάνε την καραμέλα του "βγαίνουμε από το σκοτεινό τούνελ" κι έρχεται η ανάπτυξη, εμπαίζουν εκ νέου τον λαό.

ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ "ΠΟΝΤΙΚΙΑ" ΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ! ΠΑΣΟΚ: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.



Βουλευτές και πρώην Υπουργοί θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ για να επιβιώσουν πολιτικά.


Η δημοσκοπική συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει κύμα πανικού σε Βουλευτές και πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που αγωνιούν για την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.

ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ‏.


Έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν περιουσίες και όταν αυτές πέρασαν στην κατοχή των παιδιών τους αυτά τα εξαφάνισαν όλα.

Έτσι και ο ελληνικός λαός παρέλαβε μια πατρίδα, που του παραδόθηκε από τους παλαιότερους με
αίμα, κόπο και ιδρώτα. 


Επειδή όμως οι νεοέλληνες δεν μάτωσαν, δεν κόπιασαν και δεν ίδρωσαν γι’ αυτήν την αφήνουν να τους την κλέψουν οι ξένοι μέσα από τα χέρια τους.