Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Νέο Μνημόνιο με άγριους όρους και επιτήρηση από την τρόικα κάθε μήνα...

Η περίφημη μετά Μνημόνιο εποχή φέρνει… νέο Μνημόνιο!

soiblea444

Το σφιχταγκάλιασμα της Ελλάδας με την τρόικα, οι σκληροί όροι και η στενή επιτήρηση φαίνεται ότι θα αργήσουν πολύ να τελειώσουν. Κι αυτό γιατί το βασικό σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα -και που φέρεται ότι «κλείδωσε» πριν από λίγες ημέρες στο Βερολίνο- περιλαμβάνει και Μνημόνιο και συμμετοχή της τρόικας.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», η λεγόμενη προληπτική γραμμή πίστωσης, που επιδιώκει η Ελλάδα, συνοδεύεται απαραίτητα από Μνημόνιο, το οποίο θα συνταχθεί πάλι από την Κομισιόν, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και πιθανότατα ....

“Εκλέξτε πρόεδρο ή Χρεοκοπία”. Ο νέος εκβιασμός των μνημονιακών για να αποφύγουν τις εκλογές!

Διαβάζουμε στην καθημερινή Πού, ποιοι και πώς ψάχνουν τους «180»
Πού, ποιοι και πώς ψάχνουν τους «180»
 298125_0Γνωστοί Μαφιόζοι από τους οποίους θα επιλεγεί
ο υποψήφιος πρόεδρος που θα εκλεγεί με εκβιασμό!
Την πιθανότητα να ζητήσει η κυβέρνηση τη σχεδόν ταυτόχρονη έγκριση της συμφωνίας για το ελληνικό χρέος με την ανάδειξη του διαδόχου του κ. Κ. Παπούλια εξετάζουν σοβαρά υψηλόβαθμα κυβερνητικά κλιμάκια.

Στο δίλημμα «ασφαλής λύση ή πορεία προς το άγνωστο» είναι πολύ πιθανό να κληθούν τελικώς να τοποθετηθούν οι βουλευτές ταυτόχρονα με την παροχή ή όχι θετικής ψήφου για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού εσχάτως, στα υψηλόβαθμα κυβερνητικά κλιμάκια εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα να ζητήσει η κυβέρνηση τη σχεδόν ταυτόχρονη έγκριση της συμφωνίας για το ελληνικό χρέος με την ανάδειξη του διαδόχου του κ. Κ. Παπούλια. Κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι...

“Διαβολοβδομάδα” στα Εθνικά θέματα μας την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο.

tourkia-aigaio-diavolovdomara-krisi-sirraksi-aoz-barbaros
Ειδικότερα , κορύφωση των εξελίξεων αναμένεται από την Πέμπτη αφού Ελλάδα Κύπρος και Αίγυπτος προχωρούν σε κοινή διακήρυξη (Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών ΑΟΖ) κάνοντας έτσι πράξη ένα Εθνικό “ποθούμενο” από δεκάδες χρόνια πίσω…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ: Ποσά λεφτά έβγαλαν έξω οι Στουρνάρες, οι Πανταλάκηδες, οι Προβόπουλοι και λοιποί;

ΘΕΜΑ: Εμβάσματα εξωτερικού δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών
Σε σημερινό κύριο άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού «Der Spiegel» αναπαράγεται η αόριστη αλλά εξαιρετικά δυσφημιστική καταγγελία σας για το «1,5 δις Ευρώ που έστειλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι»!

Υπενθυμίζεται πως...

Συμμαχίες μακροχρόνιες για τις μεγάλες προκλήσεις!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πρόοδος που σημειώθηκε κατά τις διαβουλεύσεις των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, την περασμένη Τετάρτη στη Λευκωσία. 
Οι Κασουλίδης, Shoukry και Βενιζέλος...

Γιατί αλλάζουν όλα στα βιβλία Ιστορίας;

Ελπίζω και εύχομαι, μετά το απαράδεκτο σχολικό βιβλίο του
«συνωστισμού», οι υπεύθυνοι για τα σχολικά εγχειρίδια να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν το άρθρο 16, παρ. 2 του Συντάγματος. 

Εκεί αναφέρεται ως...