Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

To Spiegel αποκαλύπτει: Ο (φερόμενος) αρχιμιζαδόρος, νυν πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων!

Spitzentreffen zur EnergiewendeΟ άνθρωπος που ηγείτο της γερμανικής εταιρείας που μοίραζε τις μίζες στην συμμορία Σημίτη… αλλά δεν το είχε καταλάβει!

Ο θεσμικός συνομιλητής της Μέρκελ που ενδέχεται να γνωρίζει όλα τα πολιτικά πρόσωπα που πήραν μαύρο χρήμα από τους Γερμανούς.

Και μετά περιμένουμε “υπερήφανη πολιτική”, όταν οι Γερμανοί κρατούς τους δεκάδες επίορκους τυλιγμένους σε μία κόλλα χαρτί, προστατεύοντας παράλληλα τους βαλιτσοφόρους Χριστοφοράκους ώστε το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα να μην καθαρίσει ποτέ! Να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν οι ίδιοι εκβιαζόμενοι για να συνεχίζεται απρόσκοπτα η ληστεία της πατρίδας.

Εκτός και εάν κάποιος αφελής πιστεύει ...

Ο περιούσιος Ιερώνυμος...Ντάισελμπλουμ:Χωρίς «ναι» της Τρόικας η Ελλάδα δεν παίρνει καμία δόση !

Την ανάγκη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν υπογράμμισαν ο πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup σήμερα στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Eurogroup, αφού εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η αξιολόγηση, καθώς «απαιτείται περαιτέρω δουλειά», κάλεσε την Ελλάδα και την τρόικα να πράξουν τα μέγιστα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση το συντομότερο δυνατόν. 


Ο Γ. Ντάισελμπλουμ διευκρίνισε ακόμη ότι ...

ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΑΒΑΠΤIΣΤΟΣ JEFFRY... ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ;‏

 Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Γιάννη Παρασύρη διαβάζουμε στοsknews.gr σχετικά με την άφιξη του τέως πρωθυπουργού στο Ηράκλειο για τους αρραβώνες του γιου του.

Στην ίδια πτήση με τον Γιώργο Παπανδρέου βρισκόταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, όπου στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα του Ηρακλείου τον περίμεναν άνθρωποι της διοίκησης του Εργοτέλη, αθλητικοί δημοσιογράφοι και αρκετά φίλαθλος κόσμος.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους όταν ο πρώην πρωθυπουργός αντιλήφθηκε την παρουσία του κόσμου ....

Γ.Κασιμάτης: "Πραγματική αντιπολίτευση σημαίνει αποχώρηση από τη Βουλή" ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη που παραχώρησε ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κασιμάτης στο δημοσιογράφο Κ. Ουίλς για το ραδιοσταθμό ΑΡΤ FM στις 25 Ιανουαρίου 2014.

"Η αντιπολίτευση λειτουργεί συστημικά δίνοντας έτσι μια επίφαση δήθεν Δημοκρατικής λειτουργίας
του πολιτεύματος"

"Τα κόμματα που θέλουν να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση πρέπει να προκαλέσουν Πολιτειακό πρόβλημα αποχωρώντας απο τη Βουλή"

Μια συνέντευξη-παρέμβαση στα πολιτικά .....

Συνέλαβαν τον αδερφό και τη σύζυγο του Γιακουμάτου για χρέη στο Δημόσιο ... Ο ίδιος τη γλίτωσε λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

- Τα χρέη αφορούν τον οίκο ευγηρίας "Άγιο Χαράλαμπο" που διατηρούν στο Νέο Ψυχικό
- Η οικονομική αστυνομία διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής
- Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας

- Τι αναφέρουν κύκλοι της οικογένειας Γιακουμάτου

 
Συνελήφθησαν ο αδεερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρης Γιακουμάτου, και η σύζυγός του, Ελένη Θεοδώρου, για χρέη που αφορούν τον οίκο ευγηρίας "Άγιος Χαράλαμπος", που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό. 

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής, με αποτέλεσμα να συληφθούν ....

ΒΙΝΤΕΟ. ΠΕΙΡΑΜΑ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ CAPE RAY;

ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ Ή ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

700 ΤΟΝΟΙ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΤΡΑ

ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ

Βαρύτατες ευθύνες της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., που υποτίθεται θα προωθούσε την ιδέα της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ για να θωρακίσει τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς χωρίς καμμία Ευρωπαϊκή έστω επιφύλαξη, χωρίς καμμία αντίδραση, χωρίς κανέναν απολύτως λογικό λόγο, επιτρέπει να έρθει στην καρδιά της Μεσογείου, στην καρδιά μιας κλειστής θάλασσας, στην καρδιά του τουριστικού παραδείσου της Ευρώπης, μια πλωτή σουπερβόμβα αερίου σαρίν και μουστάρδας και τοξικών αποβλήτων, ικανά να προκαλέσουν σε περίπτωση διαρροής, πυρκαγιάς, θαλασσοταραχής, ατυχήματος, δολιοφθοράς ή τρομοκρατικής επίθεσης από την Αλ Κάιντα, ερήμωση τύπου Σαχάρας σε παρακείμενα νησιά και θάλασσες, με ανεπανόρθωτη, γιγάντια περιβαλλοντική, οικονομική και τουριστική καταστροφή στην Ευρώπη και πρώτα απ’ όλα στην Ελλάδα, η οποία έχει ως κύριο πνεύμονα ζωής .....

Γίνεται τώρα τίποτα; Μπορούμε να γλυτώσουμε απ' όλο αυτό;

Κι ενώ οι φωνές των διεθνών Νόμπελ οικονομίας σμίγουν με αυτές των ντόπιων καθηγητών Συνταγματολόγων, καθώς και μ' αυτές μέσα στο ίδιο το ευρωκοινοβούλιο, εναντίον αυτού που συντελείται σήμερα στην χώρα μας,

..το ''κοινό μυστικό'' του πειράματος της νέας Παγκόσμιας Τάξης, που έχει σαν πειραματόζωο την πατρίδα μας, δεν φαίνεται ν' αποτελεί πιά μυστικό.

Το πείραμα αφορά την πλήρη υποδούλωση και υποταγή μιάς χώρας, χωρίς συνθήκες πολέμου (αλλά όχι και χωρίς αίμα), στα κατά τόπους οκονομικά κέντρα. Στην περίπτωση της Ευρώπης, στην Γερμανία..

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τεράστια:


Πόσο καιρό πριν ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του...

ΙΜΙΑ 1996 . 18 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε .‏ΒΙΝΤΕΟ

Πως το σύστημα ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ –ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ... έδεσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια.

Του Αθανασόπουλου Περικλή 


Αθήνα 26.01.2014 

Κάποτε η θυγατέρα του Επίτιμου είχε ομολογήσει δημόσια ότι ελέγχει το 95% του ΑΕΠ της Ελλάδας, εννοώντας προφανώς ότι ασκεί μεγάλη επιρροή σε  όλους τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας, δηλαδή στους Τραπεζίτες, Μεγαλοεργολάβους και Μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου.

Πάμε να δούμε τώρα πως το Μητσοτακέϊκο σε συνεργασία με τους ΣΑΜΑΡΑ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχει καταφέρει να σύρει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε ένα τούνελ με σχέδιο και πρόγραμμα για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια.

Εθνική φτωχοποίηση στην ΕΕ.

Του Τάκη Φωτόπουλου

Ενώ η επιθετικότητα της Υπερεθνικής Ελίτ (ΗΠΑ, ΕΕ) εντείνεται, από Ουκρανία μέχρι Συρία, και παράλληλα εντείνεται η αποπροσανατολιστική προπαγάνδα τους ότι δήθεν δεν παίζουν πια τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα(!), οι ακριβοπληρωμένοι κηφήνες της Ευρωβουλής οδύρονται για την φτωχοποίηση των λαών του Ευρωπαϊκού «Νότου» (δηλ. της περιφέρειας της ΕΕ) και αποδίδουν.....

Media Markt: Τεράστιες εκπτώσεις… Προς τα πανω, για τους μακάκες της Ευρώπης...ΙΔΟΥ..

 ΜΑΣ «ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ


Παρόλο που η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια στα μνημόνια, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο τους Έλληνες πολίτες στην φτώχεια και την δυστυχία, τα προϊόντα στην χώρα μας πωλούνται πανάκριβα σε σχέση με άλλες χώρες που ευημερούν οικονομικά.. 

Πάρτε μια γεύση πόσο κάνει το ίδιο μοντέλο  κινητού σε Ελλάδα και Γερμανία από την ίδια αλυσίδα καταστημάτων.. 

ΒΙΝΤΕΟ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .... ΒΑΛΤΕΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ"

Ο γνωστός Γκεμπελίσκος Κεφαλογιάννης, ο οικονομολόγος της δεκάρας  και τρισμέγιστος κωλοτούμπας, σήμερα στην εκπομπή του Γνωστού γλείφτη Αυτιά .

Ενώ προσπαθούσε επίμονα να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δραχμή αλλά ο δημοσιογράφος παραδόξως δεν τον "βοηθούσε" στις γκεμπελικές μεθοδεύσεις του  ενώ ταυτόχρονα ο Αυτιάς "ευλογούσε" ( άλλη μια από τις γελοιότητες του δημοσιογράφου ο οποίος προσπαθεί για τον μισθό του να κρατά τις ισορροπίες και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ) τον Πρωθυπουργό Σαμαρά, ο εκπρόσωπος της ΝΔούλας  ....

ΣΟΚ!!! 24 εκατομμύρια ευρώ μίζα σε βαλίτσα πήρε υπουργός.

Δεν είχε όρια το όργιο της αρπαχτής που γινόταν με τους εξοπλισμούς!

Με εντολή των γερμανικών εταιρειών δίνονταν οι μίζες.

Με τα τσουβάλια μεταφέρονταν οι μίζες στους τελικούς αποδέκτες, τους υπουργούς και τα...

Πώς να χειρίζεστε τους δύσκολους ανθρώπους..


Οι περισσότεροι από εμάς, συναντάμε αρκετά συχνά, εντελώς παράλογους ανθρώπους μέσα στη καθημερινότητά μας. 

Μάλιστα μπορεί να «κολλήσουμε» με έναν συγκεκριμένο «προβληματικό» άνθρωπο στην οικογένεια ή στη δουλειά μας. Είναι εύκολο να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους να μας επηρρεάζουν και να καταστρέφουν τη μέρα μας αλλά το ζητούμενο είναι να τους αντιμετωπίσουμε. 

Παρακάτω θα βρείτε 8 τρόπους-κλειδιά, προκειμένου να αντιμετωπίσετε δύσκολους ή παράλογους ανθρώπους, έχοντας υπόψιν ότι οι παρακάτω κανόνες είναι γενικοί και δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις περιπτώσεις. 

Πειραματιστείτε και δείτε ποιος τρόπος είναι κατάλληλος για εσάς, ώστε να τους «ξεφορτωθείτε» μια και καλή! Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας Ο πρώτος κανόνας όταν αντιμετωπίζετε έναν παράλογο άνθρωπο είναι να διατηρείτε τη ψυχραιμία σας. 

Όσο λιγότερο αντιδράτε, τόσο καλύτερα ...

Ή με όπλα ή με εκλογές , το σπίτι μου, την περιουσία μου, τη ζωή μου δεν θα τα πάρουν.

Σήμερα, μέσα στην πολιτική καταχνιά, εμφανίζεται στην Ελλάδα μία ελπιδοφόρα κατάσταση:

Είναι η δημιουργία ομάδων ανώνυμων πολιτών, με σκοπό την υπεράσπιση της ζωής τους και της περιουσίας τους, με κάθε πρόσφορο μέσο που η κάθε μία επιλέγει. Και το πιο σημαντικό: Σμίγουν, συζητούν, ανταλλάσσουν σκέψεις και τρόπους και ενώνονται, σιγά - σιγά. 


Το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με όλους εκείνους, που όντας "επώνυμοι¨δημιουργούν ομάδες, κόμματα και παίρνουν διάφορες πρωτοβουλίες, δηλώνοντας "γνωρίζοντες". 

Αυτοί οι άλλοι, είναι άνθρωποι, που δεν γνωρίζουν και κινούνται ψηλαφητά, ακούγοντας με προσοχή ό ένας τον άλλο και η μία ομάδα την άλλη. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι πρέπει να σώσουν τα σπίτια τους και ότι καμμιά συστημική ομάδα ή κόμμα, δεν έχει πρόθεση να βοηθήσει, αν δεν της δώσεις....

Οι σεισμοί της Κεφαλονιάς του 1953.

12 Αυγούστου 1953: Καταστροφικός σεισμός πλήττει τα Επτάνησα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 871 άνθρωποι, να τραυματιστούν 1690 και να μείνουν άστεγοι 145.052.
Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη θα ισοπεδωθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Το ιστορικό των σεισμών


Ο πρώτος σεισμός θα γίνει την Κυριακή, 9 Αυγούστου του 1953, με επίκεντρο τον Σταυρό της Ιθάκης. Το μέγεθός του θα είναι 6.4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ. 

Ο δεύτερος, μεγέθους 6.8, σημειώνεται στις 11 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν δέκα μετασεισμοί την ίδια μέρα, οι μεγαλύτεροι των οποίων θα έχουν μέγεθος 5.3 και 5.1. 

Την Τετάρτη, 12 Αυγούστου του 1953 ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 5.2 θα αποτελέσει το προμήνυμα για την καταστροφή που πρόκειται να ακολουθήσει. 

Ο επόμενος μεγάλος σεισμός που γίνεται την ίδια μέρα θα έχει μέγεθος 7.2 και θα είναι ο καταστροφικότερος στην ιστορία της Κεφαλονιάς και ένας από τους καταστροφικότερους σεισμούς που έζησε ποτέ η Ελλάδα. Η έντασή του προσδιορίστηκε.....