Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ !!!

Οι ίδιοι που πριν δέκα μέρες ψήφισαν για την ρύθμιση όλων των χρεών, και του ΕΝΦΙΑ σε 100 δόσεις,...

Διπλωματικό επεισόδιο στη Σύνοδο της G20! Φεύγει άρον άρον από την Αυστραλία ο Πούτιν – Εξοργίστηκε από τις πιέσεις για την Ουκρανία!

Έξαλλος με τους δυτικούς ηγέτες της G20 ο Βλαντιμίρ Πούτιν

- Ο πρωθυπουργός του Καναδά του είπε: Πρέπει να φύγετε από την Ουκρανία 


- "Σταμάτα να κάνεις τον νταή" φέρεται να του είπε και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον


- Ο όρο του ράγκμπι που χρησιμοποίησε κατά του Πούτιν ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ.

- Ο πρόεδρος της Ρωσίας προτίμησε να φύγει από τη Σύνοδο που γίνεται στηνΑυστραλία! 

Του είπαν να φύγει από την Ουκρανία αλλά εκείνος προτίμησε να φύγει από τη Σύνοδο της G20 που γίνεται στο Μπρισμέιν της Αυστραλίας! Όταν μιλάμε για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η διπλωματία δεν έχει καμία θέση. Ούτε και οι απειλές... 

Αν βρείτε το παρακάτω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες



  

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα



(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…

Οι δανειστές επιμένουν στην παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων!

Οι δανειστές επιμένουν στην παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων, προς παραδειγματισμό άλλων λαών. 

Κανένα άλλο νόημα δεν έχει πλέον αυτή η τιμωρητική διάθεση σε βάρος μας. 

Εμείς όμως...
όχι μόνο το ανεχόμαστε αυτό, αλλά ανεχόμαστε κι από πάνω, να μας εξουσιάζει και να μας νέμεται οικονομικά το ίδιο το πολιτικό σύστημα που μας χρεοκόπησε.

Είμαστε εντελώς για τα μπάζα;

Οι δανειστές εκείνο που θέλουν πάντα είναι....

Πρωθυπουργός Αλβανίας: «Ο αδελφός μου πέταξε το πρώτο drone στο Βελιγράδι, εγώ το δεύτερο...»

Νοέμβριος 12, 2014. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την επιστροφή του από τη Σερβία, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δήλωσε- σύμφωνα με το αλβανικό Mapo on line-, ότι μεταξύ των δύο χωρών έχει σπάσει ο πάγος, αλλά για να αποκτήσουν φιλικές σχέσεις, οι δύο λαοί, απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ράμα τόνισε ότι...

Bloomberg: Απαισιόδοξοι οι επενδυτές για την Ευρωζώνη! Μα πως; Δεν υποτίθεται πως η οικονομική πολιτική που ασκείται σώζει την κατάσταση;

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι αναλυτές και οι επενδυτές για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg, με τη μεγαλύτερη ανησυχία να εστιάζεται στην Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πρακτορείου...μεταξύ 510 επενδυτών, χρηματιστών και αναλυτών, ο κίνδυνος του αποπληθωρισμού αυξάνεται, η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση της τελευταίας διετίας και οι αναδυόμενες οικονομίες βρίσκονται σε συνθήκες περιορισμού των αναπτυξιακών ρυθμών.

Ειδικότερα, σχεδόν .....

Ντοκουμέντο: Μουσουλμάνοι ένστολοι (Τούρκοι;) για προσευχή στο τζαμί της… Ελασσόνας!!!

«Όταν η πατρίδα σου διατρέχει κίνδυνο η σιωπή δεν είναι χρυσός, είναι κάρβουνο που μουντζουρώνει!»

Στην Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα οι κυβερνήτες της δεν ενδιαφέρονται πως θα κυβερνήσουν αλλά...
ποια εικονική πραγματικότητα προβάλουν, δεν τους ενδιαφέρει αν υποφέρει ο κόσμος, αλλά ποια εντύπωση δίνουν στους τηλεθεατές των «θαυμάτων» τους, δεν τους ενδιαφέρει η υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων, αλλά πως θα δώσουν την εντύπωση πως τα υπερασπίζονται, δεν τους ενδιαφέρει να πάει η χώρα μπροστά, αλλά το πώς θα υπηρετήσουν τους ξένους αφέντες τους στους οποίους παρέδωσαν με κυνικό τρόπο την εθνική κυριαρχία.

Κάθε φορά που φτάνουν σε μια επικίνδυνη «στροφή» και το όχημα θα απειλείται να πέσει στον γκρεμό, σοφίζονται κάτι εντυπωσιακό, κάτι που θα προβληθεί με όλα τα μέσα στα προδοτικά ΜΜΕ για να κλέψει την προσοχή του κόσμου και να τον πλανέψει έτσι ώστε να....

Pretender the Great ...!!! Πέρδετε-ρης ο Μέγας ....!

Μήπως θα μπορούσε ο (κύριος) Πέρδετε-ρης να υποβάλλει μία ερώτηση στον προστάτη του ''πρωθυπουργό'', για κείνο το ρημάδι το wi-fi που μας έταξε; 

Στο κάτω-κάτω...
σε δική του συνένετευξη ήταν όταν στις 4 Νοεμβρίου 2013, ο ''πρωθυπουργός'' είχε δηλώσει ρητά: ''Εγώ σήμερα μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi internet. Σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο!''

Το blog επανέρχεται στο θεμα γιατί το θεωρεί μέγιστο. 

Θα έλεγε κανείς πώς με τόσα προβλήματα, και ανοιχτά προσωπικά και κοινωνικά μέτωπα, το wi-fi μάς μάρανε, για ν' ασχολούμαστε μ' αυτό!

Δεν είναι όμως έτσι. 

Το ζήτημα είναι θεόρατο, γιατί άπτεται, αγγίζει, δείχνει, την ηθική υπόσταση του ανθρώπου που μας κυβερνά.

Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος, έτσι, να ψεύδεται διαρκώς, ανερυθρίαστα, ξετσίπωτα ....

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Τσακίζουν κι άλλο τις κύριες, εξαφανίζουν τις επικουρικές.

Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα για το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας όπως το κατάντησαν οι μνημονιακές πολιτικές.
Διαβάστε στην εφημερίδα της αντίστασης την ανάλυση-τομή του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου που χαρτογραφεί το σύνολο των ρυθμίσεων οι οποίες θα ορίσουν τι πρόκειται να συμβεί από 1-1-2015:
- ποιες ρήτρες-μαχαιριές θα ……

ΔΝΤ προς Σαμαρά: Το Μνημόνιο συνεχίζεται.

ΔΝΤ προς Σαμαρά: Το Μνημόνιο συνεχίζεταιΤην ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση πασχίζουν να φέρουν στο τραπέζι της συζήτησης με τους ευρωπαίους, το θέμα της επόμενης «μεταμνημονιακής» ημέρας στην Ελλάδα, με την μορφή της προληπτικής γραμμής στήριξης, το ΔΝΤ δεν συμμερίζεται τη… βιασύνη. 
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δια του εκπροσώπου του, αποσαφηνίζει ότι το πρόγραμμά του και ότι αυτό συνεπάγεται, θα συνεχίσει να εφαρμόζεται ......

Στο τέλος για να διασχίσεις την Εγνατία θα πρέπει να πάρεις δάνειο από την… Πειραιώς. .Τι δεν καταλαβαίνεις ρε πανύβλακα; …


Στην «Αττικές Διαδρομές» τα διόδια του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου της  Εγνατίας Οδού που κόστισε στον Έλληνα μαλάκα πάνω από επτά δις ευρώ ενώ ήδη υπερκαλύπτει το κόστος συντήρησης του και αποδίδει έσοδα στο κράτος. 
Αμ τι νομίζατε, τσάμπα λαδώνει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ,διαβρώνοντας το μέχρι τα… νεφρά;
Στο τέλος για να διασχίσεις την Εγνατία θα πρέπει να πάρεις δάνειο από την… Πειραιώς.  .
. Η εταιρεία αναλαμβάνει……

Υπάρχουν Έλληνες που ακόμη διερωτώνται, ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;…

Είναι τζάμπα μάγκες, είναι γελοίοι; 
Η, μήπως, συνιστούν την ζώσα επιτομή της δουλοφροσύνης; 
Το βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Μνημονιακός συρφετός δεν διαθέτει ίχνος τσίπας.
Μια κυβέρνηση (ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι βουλευτές) όταν φθάνει στο σημείο όχι μόνον να αυτογελοιοποιείται, αλλά να τη γελοιοποιούν και οι πάτρονές της, με ποιο κύρος μπορεί να παραμένει στην εξουσία; (Ρητορικό το ερώτημα…)

Η απόσυρση της διάταξης για τη ρύθμιση των χρεών προς τις εφορίες,…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ! Αποφαση – κόλαφος της ολομέλειας του ΣτΕ. Και όμως ο Στουρναρας έγινε και προεδρος της ΤτΕ…

Με την αποφαση 4003/14, η ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει ως αντισυνταγματική την επιβολή του ΕΝΦΙΑ. Το σημαντικό όμως ειναι οτι οτι το ΣτΕ μπήκε στην ουσία του θέματος και τεκμηρίωσε την αποφαση λέγοντας το αυτονόητο: Οι αντικειμενικές αξίες ειναι υψηλότερες απο τις εμπορικές. Τοσο απλά. Δίνει μαλιστα προθεσμία 6 μηνών στον Χαρδούβελη να αναθεωρήσει την δομή.

Και εδω προκύπτει μείζον θέμα για τον Στουρναρα, ο οποίος εσκεμμένα έφερε αυτό το μόρφωμα, γνωρίζοντας ότι…

Πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ υπό κατάρρευση…

Η κρίση των ελληνικών ΜΜΕ είναι πολύπλευρη. 
Αν μιλούσαμε με ιατρικούς όρους, θα τα χαρακτηρίζαμε πολυτραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση.
Πρώτον, απειλείται η ύπαρξη πολλών από τα εναπομείναντα, καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση. Σ’ αυτή τους την …

Ψεύτες και Άνανδροι.

Του Γιώργου Βάμβουκα

Ενω τα προηγούμενα χρόνια, οι κυβερνήσεις κατέθεταν τον Γενικό Κρατικό Προϋπολογισμό (ΓΚΠ) στον πρόεδρο της Βουλής, τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου κάθε έτους, προχθές ανακοινώθηκε ότι η κατάθεση του ΓΚΠ οικονομικού έτους 2015, θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου του 2014. 
Ο ουσιαστικός λόγος της καθυστέρησης, οφείλεται στις εμφανείς δυσκολίες που το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο αντιμετωπίζει, αναφορικά με την....

Βόμβα ΣτΕ: Αλλάξτε σε 6 μήνες τις αντικειμενικές αξίες.

Βόμβα ΣτΕ: Αλλάξτε σε 6 μήνες τις αντικειμενικές αξίες
Φωτιές βάζει στην κυβέρνηση η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία, εάν και δεν εξέδωσε οριστική απόφαση, ζητεί από το κράτος να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες όπως ορίζει ο νόμος.
Σύμφωνα με την Ολομέλεια ΣτΕ, η κυβέρνηση έχει παραλείψει παρανόμως να αλλάξει τις αντικειμενικές όλων των ακινήτων της χώρας και για τον λόγο αυτό της δίνει εξάμηνη προθεσμία προκειμένου -όπως αναφέρει στο διατακτικό των σκέψεών της- να προβεί «στην οφειλόμενη νόμιμη ενέργεια». Ο σκοπός της έκδοσης της απόφασης με διορία έξι μηνών είναι να μην......