Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σωρηδόν τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων από εταιρείες του εξωτερικού (vid).

Σωρηδόν φτάνουν τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων από εταιρείες του εξωτερικού σε …
δανειολήπτες που έχουν πάρει δάνεια από ελληνικές τράπεζες, αποκαλύπτουν τα έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Άλλη μία επιτυχία της κυβέρνησης.....

ΕΚΤΑΚΤΟ Ετοιμάζονται για «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ανήμερα της εθνικής επετείου οι Τούρκοι- “ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ” ολόκληρο ΣΤΟΛΟ στην Κυπριακή ΑΟΖ- Στέλνουν ακόμη δύο Πολεμικά ΠΛΟΙΑ!!!

Δύο ακόμη πολεμικά πλοία στέλνει στην Κυπριακή ΑΟΖ η Τουρκία βάζοντας
«φωτιά» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


Η Άγκυρα κλιμακώνει την ένταση τη στιγμή που επισκέπτεται την Κύπρο ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να προετοιμάσει με τους ομολόγους του από την Κύπρο και την Αίγυπτο την τριμερή συνάντηση σε επίπεδο αρχηγών κρατών, η οποία σαφώς συνδέεται με την αξιοποίηση των ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

Όπως ανακοίνωσε η Τουρκία στέλνει στην ....

Στην φυλακή ο τ.Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας & Υπ. Οικονομικών - Οι Κύπριοι τόλμησαν, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου - Εκεί υπάρχει ακόμη Δικαιοσύνη!

Λευκωσία
Σε πέντε μήνες φυλάκιση καταδίκασε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο οποίος έχει ήδη προβεί σε παραδοχή σε έξι κατηγορίες, που αφορούν αδικήματα φορολογικής φύσεως.

Επίσης...

Μαθητική παρέλαση και εθνομηδενιστές.....

Οι γνωστοί εθνομηδενιστές επανήλθαν τις τελευταίες μέρες, εν όψει της 28ης Οκτωβρίου. 
Για να προσπαθήσουν να...
μας χαλάσουν την διάθεση, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες και τις ίδιες εμμονές τους και τα δήθεν επιχειρήματά τους, ότι οι μαθητικές παρελάσεις έχουν... μιλιταριστικό χαρακτήρα, ότι καθιερώθηκαν από την.... δικτατορία της Τετάρτης Αυγούστου κλπ. κλπ.

Αφού διαβεβαιώσουμε τους γνωστούς (και ευτυχώς ελάχιστους) ιδεολογικούς εχθρούς της παρέλασης ότι ουδόλως θα μας χαλάσουν την γιορτινή μας διάθεση, και ότι θα πάμε όλοι οικογενειακώς να καμαρώσουμε τα παιδιά μας, έχουμε να πούμε τα εξής:

Η έννοια της μαθητικής παρέλασης δεν είναι....

Η Τιτανομαχία του Υψώματος 731 του ’40!

74 χρόνια από το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 1940! 

74 χρόνια πριν όταν ήχησαν οι σειρήνες και οι καμπάνες του πολέμου και οι Έλληνες ξεχύνονταν στη μάχη… για την τιμή, για την πατρίδα, για την οικογένεια, για την περηφάνια τους!

Όλοι οι Έλληνες.....