Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ολλανδοί (πράκτορες της ΜΙΤ;) συνελήφθησαν μέσα στην Ζώνη Προκαλύψεως στο Σουφλί.


Δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής συνελήφθησαν μέσα σε απαγορευμένης πρόσβασης στρατιωτική περιοχή του Έβρου κοντά στο Σουφλί εξοπλισμένοι με ιδιαίτερα εξελιγμένα συστήματα καταγραφής θέσεων, επικοινωνιών κλπ.


Οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 25 χρόνων είχαν φτάσει στην περιοχή με το αυτοκίνητό τους από την Ηγουμενίτσα και όπως δήλωσαν ξαφανικά ... ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν οικολογική εξερεύνηση στην παρέβρια περιοχή και χωρίς να δουν τις πινακίδες (που είναι σε διάφορες γλώσσες) βρέθηκαν μέσα

ΚΙΝΑ Σε συναγερμό ο Στρατός της στα σύνορα με τη Β. Κορέα.


Η Κίνα έθεσε τις στρατιωτικές δυνάμεις σε πλήρη ετοιμότητα στον ανώτατο βαθμό «επιπέδου 1» κοντά στην κορεατική Χερσόνησο σε αντίδραση με την διαρκώς αυξανόμενη ένταση στην περιοχή και τις απειλές της Βόρειας Κορέας να απαντήσει με πυραυλικά πλήγματα εναντίον γειτονικών κρατών αλλά και των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με Αμερικανούς επισήμους η διακήρυξη

ΛΟΓΩ "ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ" 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Σταματάνε οι συντάξεις μέχρι 60 ετών ή κατάσχουν καταθέσεις!


Για όποιον πιστεύει ότι η κατάσχεση καταθέσεων αργεί στην Ελλάδα ή πιστεύει ότι οι μέχρι της ηλικίας των 60 ετών θα εξακολουθήσουν να παίρνουν σύνταξη, να τον πληροφορήσουμε ότι η "μαύρη τρύπα" των  τριών μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ) θα  ξεπεράσει στα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ άλλα 1,5 δισ. ευρώ θα είναι το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ έως το τέλος του χρόνου, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει

Μυστική συμφωνία Τουρκίας-Ισραήλ για αγωγό φυσικού αερίου.

Στο χάρτη υπάρχει γράφημα με αγωγό πετρελαίου που είχε σχεδιαστεί τις παλιές  καλές μέρες μεταξύ Τουρκίας-Ισραήλ. Τώρα, που αναθερμαίνονται οι σχέσεις, σχεδιάζεται η κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου, με καταστροφικά αποτελέσματα για την Κύπρο και την Ελλάδα!
Σχετικό άρθρο: Ο ισραηλινός αγωγός στο επίκεντρο της απολογίας Νετανιάχου στον Ερντογάν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας La Croix, που....

Χάνεται η λαϊκή πίστη.


της Ελίνας Γαληνού

Κάποτε, η τοποθέτηση χρημάτων τις τράπεζες, παρείχε αναμφισβήτητη ασφάλεια στον καταθέτη. Οποιοσδήποτε δεν είχε βιβλιάριο τραπέζης και προτιμούσε να κρύβει τα χρήματά του σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού, τον θεωρούσαν αξιοπερίεργο. 

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ a la ΚΥΠΡΟΥ έρχεται η τρόικα για να αρπάξει τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη.

Τα τεράστια τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη – Έρχεται η τρόικα για να μας τα αρπάξει.


Τεράστια αποδεικνύονται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Ιόνιο και μέχρι τη νότια Κρήτη, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το defencenet.gr παρουσιάζοντας τα δεδομένα της νορβηγικής εταιρείας PGS που διεξάγει τις σεισμικές έρευνες.

Ο ΓΑΠ ανέλαβε την Αλβανία! (βίντεο).

Με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Αλβανίας Έντι Ράμα ζητώντας του να τα «βρει» με τον Ιλίρ Μέτα (για το καλό του «σοσιαλισμού» φυσικά). 

Συνεννόηση και δράση!

Συνεννόηση και δράση!
Γράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου
Μια από τις πιο σοβαρές παρενέργειες της βαθειάς οικονομικής κρίσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας είναι

Οι αποδείξεις οτι εφαρμόζονται τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών!.

Αμερικανική ομοσπονδία δασκάλων ιδρυτής ο Εβραίος Albert Shanker σήμερα ηγείται η Εβραία Randi Weingarten MME. 

Το έθνος-κράτος και o “αυτισμός” των Ευρωπαίων.


Το έθνος-κράτος αντικατέστησε από το 19ο αιώνα τα ενταγμένα στις αυτοκρατορίες κρατίδια, για πολλούς και διάφορους λόγους. 

Ο σημαντικότερος απ΄όλους ήταν η εξάπλωση του καπιταλιστικού κόσμου, η κατάργηση της φεουδαρχίας και η ανάδειξη της αστικής τάξης, ως βασικού παράγοντα δημιουργίας πολιτισμού. 

imagesΈτσι λοιπόν, τα νέα οικονομικά δεδομένα δημιούργησαν και τις νέες πολιτικές συνθήκες: την επαναφορά της

Ελλάδα και Κύπρος στο ίδιο μονοπάτι…

Όσο περνούν οι μέρες η Κύπρος ακολουθεί καθ’ υπόδειξην τα ελλαδικά βήματα που θα την οδηγήσουν στην απόλυτη ύφεση. 

Η επιλογή της Τρόικα επιφέρει μείωση μισθών, αύξηση ΦΠΑ, φόρους σε ακίνητα, απολύσεις και όλα τα «καλά» που «απολαμβάνουμε» εμείς στην Ελλάδα.

Κατά συνέπεια....

Προβόπουλος: Παράταση της ανακεφαλαιοποίησης στην Ελλάδα.


Η Ελλάδα μπορεί να παρατείνει την προθεσμία για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της κατά ένα μήνα μέχρι το τέλος του Μαϊου δήλωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη ΝΕΤ.
Ο κ. Προβόπουλος επανέλαβε ότι η ελληνική οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί το τρέχον έτος κατά 4,5%.

Ποινική αγωγή κατά της Google αποφάσισαν 6 ευρωπαϊκές χώρες.


Ποινική αγωγή εναντίον της Google αποφάσισαν να ασκήσουν oι αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων έξι ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Γαλλία, καθώς η εταιρεία δε συμμορφώθηκε στις

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Σαρρής-Nέος ΥΠΟΙΚ ο Χ. Γεωργιάδης.

Την παραίτησή του, την οποία αποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπέβαλε ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής. Νέος ΥΠΟΙΚ αναλαμβάνει ο Χάρης Γεωργιάδης και νέα Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων η μέχρι πρότινος  Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Αποκάλυψη: Κοιτάσματα χρυσού αξίας 70 εκ. ευρώ στις Σέρρες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στα 70 εκ. ευρώ, υπολογίζεται περίπου η αξία των κοιτασμάτων χρυσού στο Άγκιστρο, στη Νιγρίτα και στο Λαγκάδι, σύμφωνα με

Η Τουρκία βρίσκεται εδώ και χρόνια στην ευρωπαϊκή ένωση εξυπηρετώντας όλα τα θελήματα των μεγάλων δυνάμεων!.

Βασ. Μαρκεζίνης: “Πάψτε να είστε υποτακτικοί της Τουρκίας”!

Το πρόβληµα το οποίο θεωρώ ως το πιο επείγον και πιο περίπλοκο από όλα τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουµε, συνδέεται στενά µε την βασική πρότασή µου, τη διαµόρφωση µιας πολιτικής ίσων αποστάσεων απέναντι στις µεγάλες δυνάµεις της εποχής µας, ήτοι την Αµερική, τη Ρωσία και την Κίνα, µε την ελπίδα ότι έτσι µπορεί, επιτέλους, να αποκτήσουµε

«Κραχ, ύφεση, ανεργία, διαφθορά! Όλα θυμίζουν το ’30».

Η Ιστορία συχνά τείνει να επαναλαμβάνεται, σαν φάρσα ή σαν τραγωδία. Ας θυμηθούμε ένα παλιό σενάριο. Ένα κραχ προκαλεί μια παγκόσμια κρίση. Η ύφεση οδηγεί σε μια τεράστια ανεργία. Τα σκάνδαλα διαφθοράς πολλαπλασιάζονται.

Η νομιμότητα των δημοκρατιών υπονομεύεται. Η πολιτική ζωή λαμβάνει μια βίαιη τροπή. Τα αντισυστημικά κόμματα κερδίζουν τις εκλογές.

Independent: Ραγδαία άνοδος του Εθνικισμού στην Κύπρο.

Independent: Ραγδαία άνοδος του Εθνικισμού στην Κύπρο
Άνοδο του ΕΛΑΜ στην Κύπρο βλέπει η αγγλική Independent στα χνάρια της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα, η βρετανίδα δημοσιογράφος Σάρλοτ Μακντόναλντ – Γκίμπσον υποστηρίζει: “Η Κύπρος διαθέτει ένα ακροδεξιό κόμμα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), το οποίο έχει δεσμούς με την ελληνική νεοφασιστική Χρυσή Αυγή. 

Η υποστήριξη του κόσμου προς αυτό έχει εκτοξευτεί μετά το ξέσπασμα της κρίσης. Στις κυπριακές κοινοβουλευτικές εκλογές του 2011, το ΕΛΑΜ μετά βίας πήρε το 1% των ψήφων, ήδη όμως

Το βρόμικο παιχνίδι και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!.

Πώς έφυγαν εκατομμύρια ευρώ από τις Κυπριακές Τράπεζες με την έγκριση των Βρυξελλών.
Σήμερα φέρνουμε στην επιφάνεια μία κρίσιμη παράμετρο για την διερεύνηση της υπόθεσης διαφυγής στο εξωτερικό εκατομμυρίων ευρώ από τις Κυπριακές τράπεζες λίγες βδομάδες πριν την απόφαση του Eurogroup για "κούρεμα" των καταθέσεων. 

Μέχρι σήμερα, όλοι εστιάζουν στον ρόλο των Κύπριων πολιτικών και το ποιός διοχέτευσε την ενημέρωση σε ...

Απαίτηση τρόικας: Αποχώρηση από το Δημόσιο 12.500 υπαλλήλων μέχρι τον Ιούνιο!.

Ποιοι θα φύγουν πρώτοι και πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία αποχωρήσεων

Την αποχώρηση από το Δημόσιο 12.500 υπαλλήλων μέχρι τον Ιούνιο
 προβλέπει το σχέδιο που έχει αποστείλει η κυβέρνηση στην τρόικα και αναμένει την έγκρισή της για να το εφαρμόσει.

Οι 12.500 υπάλληλοι που θα βγουν εκτός Δημοσίου ως τον Ιούνιο, για τους επόμενους 12 μήνες θα αμείβονται ...

Hurriyet: "Καμιά ρωσική βοήθεια για τα κουρεμένα κεφάλαια στην Κύπρο!".

Μέχρι και η Hurriyet μας χλευάζει...
Εφημερίδα Hurriyet

Απόδοση 
Freepen
"Η ρωσική κυβέρνηση δεν θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις που έχουν χάσει χρήματα στην (ελληνική) Κύπρο" δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός Igor Shuvalov...

Το ...4ο Ράιχ ζητάει Ελληνίδες "Πόρνες" για τα πορνεία του!!!

Αναίσχυντοι αναβιώνουν τα χαρέμια των Οθωμανών στην κατεχόμενη πατρίδα – «Πουλήστε το κορμί σας, είναι το μόνο που σας απέμεινε», υποστηρίζει το κύκλωμα της ντροπής.
Αν πριν μερικά χρόνια η πορνεία ήταν ταμπού για την ελληνική κοινωνία, η κρίση και η ανέχεια ωθεί κάποιους επιτήδειους και πλέον οι δημοσιεύσεις για εργασία σε οίκους ανοχής είναι καθημερινότητα!

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, οι "δουλειές" έχουν επεκταθεί και στο εξωτερικό, όπου Ελληνίδες

Ρωσία : Εντολή για αύξηση νεοσύλλεκτων στον Στρατό.


Μετά από την έκδοση σχετικού διατάγματος του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin, το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει την στρατολόγηση 153.200 Ρώσων ηλικίας 18-27 χρόνων στις Ένοπλες Δυνάμεις στα πλαίσια της εαρινής στρατολόγησης, η οποία θα διεξαχθεί από την 1η Απριλίου έως τις 15 Ιουλίου. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο

Μαύρη προπαγάνδα από το κανάλι του Μπομπολιστάν!! - Βίντεο.

Λίγες μέρες πριν ολόκληρη η Αθήνα σείστηκε από την μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή έξω από το ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ (...βλέπε mega channel) όταν... 

οι συντελεστές του με περίσσιο θράσος προέβαλαν την ημέρα την Εθνεγερσίας το τουρκοσίριαλ τους.

ΣΠΑΡΤΗ -“ Απειλήθηκε το σημαντικότερο δάσος του Ταύγέτου, κοντά στο Καταφύγιο! (Εικόνες)

Η είδηση ότι πήρε φωτιά το δάσος στην Κουμουστά μοιάζει με πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Οι καπνοί όμως φαίνονατι από Σπάρτη και Σκάλα. Συναγερμός σημαίνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.17 οχήματα και 45 άνδρες ρίχνονται στη μάχη με τη φωτιά.

Οι Γερμανοί δε διδάχθηκαν από την ΙΣΤΟΡΙΑ. Για αυτό και θα την ξαναζήσουν!

Λαός ο οποίος δε διδάσκεται από τα λάθη της ιστορίας του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Αυτό φυσικά μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για την Ελλάδα που δεν έμαθε από τα λάθη της ώστε ....

Αρκεί το barcode για να ξεχωρίσουμε τα ελληνικά προϊόντα;

Έχει επικρατήσει ευρέως η άποψη πως όποιο προϊόν έχει το πρόθεμα 520 ή 521 στον γραμμικό κώδικα( barcode), είναι ελληνικό. 

Η αλήθεια όμως είναι πως τα τρία πρώτα νούμερα ενός γραμμικού κώδικα barcode προσδιορίζουν όχι την χώρα στην οποία παράχθηκε ή κατασκευάστηκε ένα προϊόν, αλλά τη....

Οι σπόροι της ελευθερίας "σπέρνουν" την επανάσταση.

Μια ομάδα ανθρώπων σε όλη τη χώρα, προσπαθεί να διασώσει και να διαδώσει τις ντόπιες ποικιλίες για να περιοριστεί η εξάρτηση της τροφής.
*Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Πελίτι Ηράκλειου
Της Κορίνας Καφετζοπούλου
«Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία αν χαθούν οι ντόπιες ποικιλίες»
Αδάμ Φόρμπες
ΠΕΛΙΤΙ Ηράκλειο, Στέλλα Χατζηγεωργίου σπόροι ελευθερίας
Πριν μερικές ημέρες το MadeinCreta συνάντησε στην Επάνω Βάθεια δυο Μικρασιάτες που φύλαγαν και καλλιεργούσαν ακόμα τους σπόρους που οι γονείς τους έφεραν από τη Μικρά Ασία.

ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ - ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ....Αρχαία Ελληνικά στα σχολεία από το 2014.

Τι δεν καταλαβαίνεις ; E εδώ η  Εθνική Παιδεία έχει αποδομηθεί πλήρως ..και αλλού εντάσσουν την Αρχαία Ελληνική γλώσσα στα σχολεία τους !!! Είναι η δεν είναι διάλυση  του Έθνους  μας αυτό ;;; 

Οι Βρετανοί μαθητές από ...

ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η εκπαίδευση στην αρχαία Ελλάδα...


Η Ελλάδα υπήρξε ένας από τους εκπαιδευτές του κόσμου, με τρόπο που ακόμη και ο Περικλής δεν τόλμησε να φανταστεί. 

Τα διανοητικά, αισθητικά και πολιτικά επιτεύγματα της κλασικής Ελλάδας μαγεύουν εδώ και αιώνες τους μελετητές του δυτικού πολιτισμού. 

Η ήδη αχανής βιβλιογραφία συνεχίζει να αυξάνεται και η πλήρης κατανόηση του ελληνικού πολιτισμού απαιτεί κοπιαστική

ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ! ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!!

Η υποκρισία της δικαιοσύνης, το φαγοπότι των τραπεζιτών και το μοιραίο τέλος ...

Όλα συνέβησαν στη Κύπρο. Στην Ελλάδα δεν συνέβη τίποτα. 

Εκεί μόνο δοθήκαν δάνεια μαϊμού. 
Εκεί μόνο τα διέγραψαν από πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Στην Ελλάδα δεν δόθηκαν μετοχοδάνεια. 

Ο Βγενόπουλος δεν έδωσε δάνεια σε μετόχους, σε εφοπλιστές, σε διευθυντικά στελέχη, σε

Ο Ομπάμα υπέγραψε τον νόμο προστασίας της Μονσάντο...


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα να αθετήσει το λόγο του για δεύτερη φορά και να κάνει τα χατήρια της 'φίλης' του Μονσάντο... έχει ξεσηκώσει την κατακραυγή του Αμερικάνικου λαού. 


Μια φίλη που του έφερε εκατομμύρια εχθρούς. Όλα αυτά όμως...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΠΡΟΣ ..‏.ΒΙΝΤΕΟ.

1η του Απρίλη του ‘55 ξεκίνησε ο τελευταίος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ελλήνων. Μία χούφτα ανδρειωμένοι Κύπριοι με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Στρατηγού Γρίβα-Διγενή, ανάγκασαν μία πάνοπλη αυτοκρατορία να γονατίσει. Ανάγκασαν όλη την

Γραμματέας Εσόδων σε οφειλέτες: Πληρώστε αλλιώς κατάσχεση μισθών, συντάξεων, καταθέσεων ...

«Περάστε στην εφορία σας για τα περαιτέρω», είναι λίγο ως πολύ το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων προς τους οφειλέτες- μικρούς και μεγάλους- καλώντας τους να εξοφλήσουν τα χρέη τους. 

Το πρώτο μήνυμα έχει μάλλον ενημερωτικό χαρακτήρα, αν και είναι διάχυτη η «οσμή» της ....

Και αν η Τουρκία αγοράσει το Κυπριακό χρέος; Τι θα κάνει η Ελλάδα ;;

Η τραγωδία της Κύπρου μόλις άρχισε. Και η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά εθνικά! Η Τουρκία έχει δείξει τις “άγριες” διαθέσεις της και είναι έτοιμη να “επέμβει” για μία ακόμη φορά στην

Η Γερμανική πραγματικότητα που όλοι ξεχνάνε…

Η Γερμανία δεν είναι χώρα χωρίς προβλήματα. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει τεράστια προβλήματα, γνωστά σε όλους, πλην όμως ξεχασμένα, αφού εμφανίστηκαν άλλα πολύ μεγαλύτερα και επικίνδυνα για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς της νότιας Ευρώπης.

Μια παράμετρος που περνάει γενικά απαρατήρητη, αλλά διακατέχει το Γερμανικό σχεδιασμό, είναι αυτή της δημογραφικής εξέλιξης. Η Γερμανία είναι γηρασμένη και προβλέπεται

Σκοτεινά σχέδια για Ελλάδα - Κύπρο.

Το κουβάρι των γεωπολιτικών αντιθέσεων έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Αργά, αλλά σταθερά, οι νέες συμμαχίες, οι κόντρες και τα συμφέροντα έρχονται στο φως αλλάζοντας σε επικίνδυνο βαθμό τις ισορροπίες.

Το κέντρο βάρους των εξελίξεων, βεβαίως, παραμένει στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται πολύ μακριά από την περιοχή μας, εκεί όπου

Άρωμα πετρελαίου σε Ιόνιο και Κρήτη.

Το νορβηγικο σκάφος «Nordic Explorer» ολοκλήρωσε τις έρευνές του στις 25 Φεβρουαρίου, συνέλεξε δεδομένα και τα αποτελέσματα είναι πέρα από το αναμενόμενο αισιόδοξα για τον φυσικό πλούτο σε Ιόνιο και Κρήτη.

Και όμως, είναι ακόμα πρόεδρος της Κύπρου … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΑΝΙΣΤΗ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε σήμερα ότι κατά την αυριανή τελετή ανάθεσης των καθηκόντων στους τρεις καταξιωμένους πρώην δικαστές του Ανωτάτου θα δώσει εντολή διερεύνησης σε ό,τι πιθανόν να τον αφορά ή να αφορά έστω...

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟΥ Τεράστια τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη - Έρχεται η τρόικα για να μας τα αρπάξει.

Τεράστια αποδεικνύονται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Ιόνιο και μέχρι τη νότια Κρήτη, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το defencenet.gr παρουσιάζοντας τα δεδομένα της νορβηγικής εταιρείας PGS που διεξάγει τις σεισμικές έρευνες.

Η Τουρκολαγνεία των «μεγάλων» μας καναλιών για μια χούφτα …. Ευρώπουλα η κάτι άλλο ;;;


Εδώ και χρόνια το Ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο έχει καταληφθεί από τούρκικα σήριαλ σε ατέλειωτες ώρες υψηλής τηλεθέασης σε βαθμό που όταν ανοίγουμε πλέον τα «μεγάλα» μας κανάλια τις ώρες αυτές να ακούμε συνεχώς την τούρκικη γλώσσα. Γι΄ αυτό «φροντίζουν» δύο συνήθως τουρκικά σήριαλ (καμιά φορά και τρία… με έναρξη από τις 11 το πρωί!!!) σε κάθε

Ιγνατίου: Ο Αναστασιάδης,«παιδί» του βρώμικου κομματικού σωλήνα,που γονάτισε έναν υπερήφανο λαό.

ignatiou
Τις δηλώσεις του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σχολίασε ο κυπριακής καταγωγής δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου. «Οταν άκουσα τον κ. Αναστασιάδη να ανακοινώνει ότι θα διορίσει ανακριτές και εισαγγελείς, μειδίασα. 

Διότι και ο ίδιος είναι ”παιδί” του βρώμικου κομματικού σωλήνα, ....

Χρυσόστομος: Να βρίσκεται σε εθνική εγρήγορση ο λαός.


Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ διεμήνυσε σήμερα πως ο λαός πρέπει να βρίσκεται σε μια εθνική εγρήγορση, ούτως ώστε να φθάσει σε σημεία που επιθυμεί να ζήσει και να ξεφύγει τόσο από την οικονομική δυσπραγία, όσο και από την εθνική αποτελμάτωση, που δυστυχώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το sigmalive, σε δηλώσεις του, μετά τη δοξολογία για την 1η Απριλίου, που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε πως......

Χρυσή Αυγή: Διαχρονικό το μήνυμα του εθνικοαπελ​ευθερωτικο​ύ Αγώνα της ΕΟΚΑ.


Περισσότερο επίκαιρος από ποτέ παραμένει ο Ιερός Αγώναςτης ΕΟΚΑ, ο οποίος ξεκίνησε την 1η Απριλίου του 1955, με μοναδικό στόχο την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. 

Και αν κατά την διάρκεια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1955-59 η κυβέρνηση του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή έκανε...

Εξισλαμισμός της Θεσσαλονίκης; Η Εκκλησία της Ελλάδος, τι λέει για όλα αυτά;

home1Ο αριστερός δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, προκαλεί τους πάντες, στην προσπάθειά του να υπονομεύσει τον εθνικό ιστό

Ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει βαλθεί να προκαλέσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα. Και το κάνει, γράφοντας, ως...

Η Μέρκελ βάζει πόδι στη Θράκη....

           Ο Ερντογάν ζήτησε διαμεσολάβηση της καγκελαρίου


Συνεχίζονται, σε καθημερινή πλέον βάση, οι τουρκικές προκλήσεις. Αυτήν τη φορά τη σκυτάλη από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος μόλις προχθές ζήτησε τη διχοτόμηση της Κύπρου αν δεν πάρει, επί της ουσίας, η Τουρκία κομμάτι από τον φυσικό πλούτο της Κύπρου, πήρε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ειδικότερα...

Οι συμπέθεροι καίνε Αναστασιάδη.

  • Σάλος και αναπάντητα ερωτήματα από την φυγή κεφαλαίων, συγγενικών προσώπων του Κύπριου Προέδρου, από τη Λαϊκή Τράπεζα προς την Αγγλία, τρεις μέρες πριν το Eurogroup
  • Επιλεκτική ενημέρωση είχαν κάποιοι για το «κούρεμα» των καταθέσεων
  • Βαρύτατες οι ευθύνες του Υπουργού Οικονομικών Μ.Σαρρή
Νέο πλήγμα για τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη μετά τις αποκαλύψεις για τη φυγή κεφαλαίων ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκαν σε συγγενικά του, εξ αγχιστείας, πρόσωπα.

Τα κεφάλαια αυτά...

Η «αλληλέγγυοι» εταίροι ληστεύουν τους Κυπριακούς υδρογονάνθρακες!

Αν και δεν είχε κανείς την παραμικρή αμφιβολία πως στο βάθος της γερμανικής και της αμερικάνικης «ταμπακιέρας», άρα της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ βρίσκονταν τα τιτάνια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Κύπρου, για όποιον αφελή δεν το περίμενε, το ίδιο το μνημόνιο που καλείται να υπογράψει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προβλέπει την …ληστεία των «εταίρων»!

Το Μνημόνιο, όπως τελικά φαίνεται...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !! ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Άρθρο 120 παρ. 3 και 4
Άρθρο 120 παρ.3: ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαικής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
΄Αρθρο 120 παρ. 4: η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία…..
Με την πίστη ότι απευθύνομαι σε Έλληνες Πατριώτες σας καλώ ...

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ...!!!

1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη; 

2) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.