Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΝΟΥΝ...

Τι  τρέχεις να συμμαζέψεις ;
Τι παρακαλάς και τι οδύρεσαι ;
Ποιούς βρίζεις και αναθεματίζεις ;
Τα πολιτικά ''κοπρόσκυλα'' που σε πρόδωσαν ;


Ο μόνος που πρόδωσε κάποιον άλλο είσαι εσύ
Ναι , εσύ ο ίδιος...


 ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ...

Ρίψασπις ή Άνθρωπος ;

Αφού πλέον τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε προστατεύσει απ' τις ληστρικές διαθέσεις των ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ,

αφού Κράτος δεν υφίσταται,

αφού κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για  την σωματική σου ασφάλεια ,


αφού οι  δυνάμεις επιβολής της τάξης δεν μπορούν να σε προστατεύσουν αλλά πάντα καταφθάνουν μετά τα γεγονότα..

Ρεζίλ Μπουτάρ....

Τι έγινε Γιαννακό ;

Τι ξεφτίλα φιάσκο ήταν αυτό με το Γενί  ;


Περίμενες 5000 και ήρθαν 50..


Τι κάζο έπαθες μπάρμπα...
Μπάρμπα Γιαννακό , τελικά
 είσαι βλάχος όπως αυτοπροσδιορίζεσαι
ή έχεις καμιά ομιχλώδη μεμετομογγόλικη ρίζα ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥ....

Όταν ο κλέφτης έρχεται στα μέρη σου, εσύ λουφάζεις και σφυρίζεις αδιάφορα ;

Όταν ο ληστής έχει μπει στο σπίτι σου, εσύ κάνεις την πάπια κάτω απ' τα σκεπάσματα για να μη σε ''φάει'';

Όταν ο φανατικός και δολοφόνος για χάρη των ιδεών του ή της θρησκείας του ,σε απειλεί κατάμουτρα, εσύ μιλάς για πολυπολιτισμό ;


Όταν χιλιάδες ηλικιωμένοι - απροστάτευτοι, ήδη έχουν εξολοθρευθεί με βάναυσο και φρικιαστικό τρόπο, εσύ σφυρίζεις αδιάφορα ;

ΤΟ '' ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ''‏

Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην Ελλάδα – είπε ο αυτόκλητος ξένος συνομιλητής μου – και διερωτώμαι πως ένας τέτοιος λαός, που δεν καταδεχόταν ν’ αφήσει ούτε σκιά δειλίας στο ιστορικό του παρελθόν, δέχεται παθητικά τον αυταρχικό μηδενισμό της πολιτικής και την πεισιθάνατη
κοινωνική απελπισία, ενώ φαίνεται να αγνοεί τη σημασία που έχει το αίσθημα του ιστορικού του παρελθόντος, την ιδιοτυπία των αγώνων του και το δεσμό του με την αντίδραση για την αξιολόγηση του έργου. 


Είναι σαν να έχασε ακόμα και τις αναμνήσεις του ιστορικού του υποσυνείδητου, χρήσιμες για την αναστροφή του παρόντος…

του Στέλιου Συρμόγλου

Η ερμητική αυτή διαπίστωση του ξένου συνομιλητή μου, με την εξειδικευμένη γνώση του ως καθηγητή των Διεθνών Σχέσεων σε γνωστό βρετανικό πανεπιστήμιο, αλλά κυρίως με τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα από πρόσφατο πολυήμερο ταξείδι του στη χώρα μας, δεν αφήνει περιθώριο για την “πολυτέλεια” μιας επιπόλαιας απάντησης. 


Απομονωμένης μάλιστα από την ψυχοτροπία του νεοέλληνα, σε σχολαστική σύγκριση με άλλες κοινωνίες σε κρίση, με άλλα στοιχεία της εσωτερικής του διάρθρωσης και σε δυναμική κίνηση, σαν εξέλιξη από βαθύτερες καταβολές, σε συνδυασμό με τωρινά κακέκτυπα λειτουργίας του, πρός συγκεκριμένες ολοκληρώσεις.

Τι να πεις στον ξένο συνομιλητή σου; 

Αυτό δε είναι πρωτοσέλιδο αλλά τρομοκρατική προκήρυξη πνευματικά δολοφονημενων εγκληματιών…

undefined

Μαυραγανης και Στουρνάρας θα έπρεπε πλέον να ποζάρουν με φόντο Καλασνικοφ και ζουρλομανδυες.


Ο ένας λέει με στόμφο:

“Ακόμα και να πληρώσουν, θα μπουν φυλακή”. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αυτονόητο: “Τότε γιατί να πληρώσουν”;;;


Αλλά και η λογική απορία: 


“Γι’ αυτό δεν πλήρωσε η Χόχτιφ τσάμπα μάγκα”;

Καλά για τον Στουρνάρα, δεν το συζητάμε. 

Πώς λειτουργούν οι πολιτικές φατρίες στην Ελλάδα.

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους που έχουν να αντιμετωπίσουν όλες οι φατρίες της ελληνικής πολιτικής ελίτ, είναι τα άτομα εκείνα που διαθέτουν ισχυρή ασυμβίβαστη προσωπικότητα.

Κάθε ομάδα ατόμων που κατέχει ορισμένα προνόμια και είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται για να τα διατηρήσει, αποκτά μια ειδική ομαδική ψυχολογία. 


Κατά τον ίδιο τρόπο...

Επαναστατικός ορθολογισμός για την υπέρβαση του νεοφιλευθερισμού και του παραλαγμένου αριστερισμού..




Εισαγωγή στη μεταφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση
Ενώ το κεντρικό πολιτικό υποκείμενο του Μαρξισμού είναι η κοινωνική τάξη και το κεντρικό πολιτικό υποκείμενο του φασισμού είναι το κράτος το κεντρικό πολιτικό υποκείμενο του φιλελευθερισμού είναι το άτομο. 
Ο φιλελευθερισμός απελευθερώνει το άτομο από όλες τις μορφές συλλογικής ταυτότητας και συμμετοχής (παραδοσιακή κουλτούρα, θρησκεία, εθνότητα, κ.ο.κ.) και αντιμετωπίζει το άτομο ως οντολογικά αύταρκες θεμέλιο των αξιών και της αλήθειας.
 Κατ’ επέκταση ο φιλελευθερισμός προκάλεσε μια ατομοκρατική παγκοσμιοποίηση, καθώς το άτομο έγινε το δεοντολογικό ιστορικό υποκείμενο παγκοσμίως.
Έτσι φθάσαμε στη φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, όπου το άτομο ως ιστορικό υποκείμενο δεν είναι απλά ένας Δυτικός ανθρωπολογικός δρόμος και τρόπος ζωής και άρα δεν είναι αποτέλεσμα επιλογής, αλλά είναι ένα παγκόσμιο καθήκον. 
Η ουσία της αμερικανικής (γενικότερα αγγλοσαξονικής) φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης δεν είναι –όπως νομίζουν ορισμένοι αφελείς και ανίδεοι αριστεροί– η απορρύθμιση της  αγοράς και η ανεξέλεγκτη λειτουργία του κεφαλαίου. 
Η ουσία της αμερικανικής (γενικότερα αγγλοσαξονικής) φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι η απελευθέρωση του ανθρώπου από τη συμμετοχή του σε μια κοινότητα και από κάθε συλλογική πνευματική ταυτότητα. 
Γι’ αυτό η κεντρική ρητορική της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι εκείνη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που χρησιμοποιούνται ως εργαλείο εγκαθίδρυσης της ατομοκρατίας και της αποδόμησης κοινοτήτων, και μάλιστα είναι μια υποχρεωτική ρητορική.

Ως εδώ και μη παρέκει !

Η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ και η συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ομπάμα ήταν χωρίς αμφιβολία ένα θετικό γεγονός. 

Και οφείλουν να το παραδεχθούν καλόπιστα όλοι, ανεξάρτητα από τις απόψεις και τις θέσεις τους για τη συνολική πορεία και τον βαθμό επιτυχίας ή αποτυχίας της κυβέρνησης, μέχρι τώρα. 

Η χώρα, ιδιαίτερα σήμερα που αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής της ιστορίας, χρειάζεται ισχυρά διεθνή ερείσματα και την ευρύτερη δυνατή υποστήριξη, στην προσπάθειά της να ανακάμψει.
Και βέβαια, είναι κοινό «μυστικό» ότι η κατάληξη της προσπάθειας αυτής θα εξαρτηθεί κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, από το αποτέλεσμα της επόμενης διαπραγμάτευσης Αθήνας - Βερολίνου, για το θέμα της «βιωσιμότητας» του ελληνικού χρέους, αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές. 
Διαπραγμάτευση στην οποία είναι ηλίου φαεινότερον ότι η χώρα μας έχει κάθε λόγο να επιθυμεί και να επιδιώκει αμερικανική παρέμβαση υπέρ των θέσεών της. 
Κατά συνέπεια, ορθά επιδιώχθηκε η ελληνοαμερικανική προσέγγιση. 
Και πρέπει -χωρίς δεύτερη σκέψη- να συνεχίσει να καλλιεργείται, ως πολιτικό «αντίβαρο» στον διαρκώς εντεινόμενο, επικίνδυνο γερμανικό πολιτικό και οικονομικό επεκτατισμό.

Εθνομηδενισμός.



Πριν αρκετά χρόνια βρισκόμουν ως επισκέπτης σε αμφιθέατρο Πανεπιστημίου με φοιτητές του δικού μου γνωστικού πεδίου. Ήταν η μέρα απαγχονισμού του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ενός μεγάλου ποιητή και ενός μεγάλου και οικουμενικού αγωνιστή της ελευθερίας που συλλήφθηκε και απαγχονίστηκε έφηβος (ο τελευταίος του εθνικοαπελευρωτικού αγώνα 1955-59).

Κανείς από το τους φοιτητές του γεμάτου αμφιθέατρου δεν γνώριζε αυτό το ... περίεργο όνομα. 
Ρώτησα τότε μήπως και κανείς γνωρίζει τον Γρηγόρη Αυξεντίου. 
Κανείς!

Σε κατάσταση χρεοκοπίας η Ελλάδα - Μπαράζ δημοσιευμάτων από Reuters, Bloomberg, Süddeutsche Zeitung.

undefined
Θεωρούν θέμα χρόνου νέα διάσωση
Παρά τις διαρκείς διαψεύσεις για τον εκτροχιασμό του προγράμματος σταθεροποίησης της Ελλάδας, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τους χειρότερους εφιάλτες, ενώ τα διεθνή media με διαρκή δημοσιεύματα προλειαίνουν το έδαφος για νέο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα μας.
Οι ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί όμως, δεν ευνοούν την Ελληνική πλευρά. 
Οι άστοχες παρεμβάσεις και οι άτοπες κινήσεις της κυβέρνησης έχουν θέσει για ακόμη μια φορά τη χώρα στη γωνία, αναμένοντας από την Ευρωζώνη και τις ΗΠΑ να πάρουν τις αποφάσεις για το μέλλον.

Τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ έχουν ρίξει τον ελληνικό λαό στον καιάδα της καταστροφής, της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης, τον έχουν καταληστεύσει και εκτελέσει κυριολεκτικά, του έχουν πιει το αίμα (δεν έχει ούτε τα ναύλα ενός λεωφορείου) και έρχονται τα σκυλιά τους να ρίξουν τη χαριστική βολή: Για ένα ευρώ!!!!

Η κρατικοδίαιτη "καθηγήτρια", Διβάνη  Στα σκυλιά πάντα αποτυπώνονται, πιο ζωντανά και χωρίς συστολές και μεταμφιέσεις, τα χαρακτηριστικά των αφεντικών τους.

Οι ελεγκτές (από τους ελεγκτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τους μπάτσους, μέχρι τους ελεγκτές της κοινής γνώμης – τις πόρνες των ΜΜΕ), αποτελούν τα λυσσασμένα σκυλιά των μαφιόζων του χρήματος, των «νταβάδων», του καθεστώτος τους…

 
  Σ’ αυτά τα σκυλιά αποτυπώνεται όλη η μοχθηρία και η λύσσα της κτηνωδίας και του κανιβαλισμού του καθεστώτος και των αφεντάδων του.

Εδώ η κακοήθης .....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ;

images (5)
Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί τώρα με την κρίση δεν το κουνάνε από την πατρίδα μας οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες».

 Δεν τους πιάνει άραγε η κρίση;

Ιδού η απάντηση στην περιέργεια:


Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα τρεις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, 26,22 και 24 ετών αντίστοιχα, μέλη συμμορίας που επιδίδονταν στη συστηματική διάρρηξη τουριστικών καταλυμάτων και οικιών, κυρίως σε περιοχές του βόρειου και κεντρικού τμήματος του νησιού. 


Επίσης, έχουν ....

ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ……….. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ..!!!‏

Athanasios Karanasios

Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε! 


Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των προδοτών, των τυχοδιωκτών και των… βλακών μπορούν
ανενόχλητα να εκχωρούν τη δημόσια περιουσία και την ελληνική γη χωρίς να ανοίγει μύτη
Του Αθανάσιου Καρανάσιου, 17/08/2013

Με ξεχειλισμένη την.. 
οργή και ασίγαστο μίσος γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, ούτε τον δεκαπενταύγουστο να κάνεις με την ησυχία σου ένα μπάνιο.


Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά και να μη ακούγεται κιχ. 


Να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην υπάρχει αντίσταση. 

Να λουφάζουν οι πάντες, όταν οι...

ασπάλακες, τα σκουλήκια και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού λαού και εκχωρούν γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. 


Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες πράξεις,

Επιθυμούν την «αποκρατικοποίηση» της Εθνικής Άμυνας και οι ταγμένοι να φυλάνε Θερμοπύλες ....ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΤΟ ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ Ε.Δ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ....ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΨΙΛΑ ...ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

undefined
ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ : TO ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ;; ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ  ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ), ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . 

Το οικονομικό επιτελείο υπό την ηγεσία του κ. Στουρνάρα αντιμετωπίζει την Εθνική Άμυνα της χώρας ως «αναγκαίο κακό»
Το «βοήθα Παναγιά» είναι μια έκφραση πολύ συνηθισμένοι για τους Έλληνες.

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η πίστη τους στη Μεγαλόχαρη δεδομένη και η επίκληση της βοήθειάς της ακόμη και από ανθρώπους που δεν έχουν πολλά πολλά με την θρησκεία και την εκκλησία είναι σχεδόν καθημερινή και ειλικρινής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την οικονομική κρίση να σαρώνει ζωές το “βοήθα Παναγιά” είναι πλέον ...κλισέ. Αλλά επειδή ο Έλληνας έχει και χιούμορ η αναζήτηση ελπίδας στην Παναγία συμπληρώνεται όλο και συχνοτερα πια από το ερώτημα “τι να σου κάνει και η Παναγία μ΄ αυτούς που μπλέξαμε”.

"ΣΗΚΩΤΟ" ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ! ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.


Σηκωτό κυριολεκτικά πήραν τον Ιερέα μας οι Αλβανοί έξω από τον Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Πρεμετής, ασκώντας βία και τρομοκρατία επειδή πήγε να διαμαρτυρηθεί κατά την

χθεσινή μεγάλη πρόκληση διάλυσης του Ορθόδοξου Ιερού Ναού, όπου πήραν από μέσα τα πάντα, φορτώνοντάς τα όπως όπως σε αλβανικό φορτηγό: εικόνες, τέλμπο, στασίδια, καμπάνα και Σταυρό, διαπράττοντας ιεροσυλία!

Περικοπές – Απολύσεις Στις Ένοπλες Δυνάμεις : Ακολουθούν Την Μέθοδο Του Μπονσάϊ!

bonsai Περικοπές   απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις : Ακολουθούν την μέθοδο του μπονσάϊ!Όσοι έχουν πιστέψει -και δεν είναι πολλοί- ότι οι περικοπές στους στρατιωτικούς τελείωσαν μάλλον θα εκπλαγούν δυσάρεστα. 
Παρά τις διαβεβαιώσεις πρωθυπουργού και υπουργού Εθνικής Άμυνας υπάρχει ανησυχία αφου στα “χαρτιά” τίποτα δεν αλλάζει. 
Κι όχι μόνο αυτό.

Τουρκικά φέσια, Εβραίους ραβίνους και Σλάβους κομιτατζήδες ονειρεύεται ο Μπουτάρης για την Θεσσαλονίκη.

undefined

Την μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό κέντρο αναπολώντας την.. εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, (για την εποχή αυτή φυσικά ο αξιότιμος κ δήμαρχος αγνοεί σημαντικά πράγματα και καλά θα κάνει να τα μάθει έστω και καθυστερημένα), ονειρεύεται ο αξιότιμος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman, (11/8). 


Σαν «αιχμή του δόρατος» αυτής της Θεσσαλονίκης θεώρει ο κ δήμαρχος την περίφημη πλατεία Ελευθερίας η οποία θεωρείται ιστορική και για τους Εβραίους που από εκεί ξεκίνησαν για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως αλλά και για τους Νεότουρκους, (τους μεγάλους σφαγείς του ελληνισμού της Μικράς Ασίας), γιατί εκεί ανακηρύχτηκε η λεγομένη «επανάσταση» των Νεότουρκων το 1908. 


Αλλά ο αξιότιμος κ δήμαρχος δεν σταματά εδώ......

Μας εξοντώνουν! Το 2100 θα είμαστε μόλις ... 2,3 εκατομμύρια ψυχούλες...

"Έλα αγάπη μου, έλα. Να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα…" Κάτι ήξερε η Χάρις Αλεξίου όταν έγραφε και τραγουδούσε τον «Έλληνα» τη δεκαετία του ΄90, ή μάλλον, κάτι είχε ψυλλιαστεί για τη μεγάλη δημογραφική κρίση που έμελλε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα. 

Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Σωτήρη Μητραλέξη («Ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα, το μέγιστο εθνικό θέμα»), που περιγράφει αναλυτικά τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει –όχι μόνο τα τελευταία χρόνια και λόγω κρίσης- η δημογραφική σμίκρυνση στη χώρα μας.

Γράφει ο Θάνος Καμπύλης

Σύμφωνα με το άρθρο, «κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3, αριθμός εφιαλτικά χαμηλός. 

Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων (…αν δεν έχουν μεταναστεύσει όλοι) θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια. 

Ο Πούτιν Προειδοποιεί Τις ΗΠΑ: "Σταματήστε το βρόμικο παιχνίδι της Monsanto"! [Bίντεο]


undefined

H ισραηλινή Monsanto που έχει βάλει σκοπό της τον πλήρη έλεγχο της τροφής σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλει την εξόντωση των μελισσών που είναι υπεύθυνες για τον πολλαπλασιασμό των φυτών! 

Ο Πρόεδρος Πούτιν, προειδοποίησε εξοργισμένος τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry, ότι εάν το καθεστώς Ομπάμα συνεχίσει να προστατεύει τους διεθνείς [Εβραιο-Σιωνιστικούς] γίγαντες παραγωγής μεταλλαγμένων σπόρων και φυτών, Syngenta και Monsanto, που οδηγεί παγκοσμίως στην “αποκάλυψη των μελισσών” (δηλαδή, στον ολοκληρωτικό αφανισμό των μελισσών στον πλανήτη μας), τότε ασφαλώς, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο…!