Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

35 δισεκατομμύρια δολάρια το πλιάτσικο από τα CDS! Τους κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Συντριπτικές αποκαλύψεις απο τα Επίκαιρα.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ / ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ/Η. ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!
ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Από την ορκομωσια του Δημάρχου Μαραθώνα Ι. ΛΟΥΙΖΟΥ. Στο βήμα η πολιτική σκύλα ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (φωτο αρχειου attikanea)

Υ.Γ. Θα θυμάμαι πάντα, αυτή την πολιτική καριόλα την ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, στην ορκωμοσία του δημάρχου Μαραθώνα Ιορδάνη Λουίζου, που μετέφερε τις προσωπικές ευχές του Γιωργου Παπανδρέου, και την βεβαιότητα ότι το 2011 η χώρα θα ανακάμψει και θα βγει από το Μνημόνιο....!


ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΝ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Financial Times: Η Ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί - Η διαρκής δανειοδότηση των χωρών του Νότου δεν επιλύει το πρόβλημα - Το οικοδόμημα παραμένει μη βιώσιμο - Οι 4 «δρόμοι» για το μέλλον

 «Η Ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διασπαστεί» προειδοποιεί ο Samuel Brittan, αρθρογράφος των «Financial Times», παρομοιάζοντας την ευρωπαϊκή «οικογένεια» με μία «αποτυχημένη» επιχείρηση…

«Φανταστείτε ένα μαγαζί το οποίο δεν τα πάει και ιδιαιτέρως καλά. 

Στην καλύτερη περίπτωση, τα έσοδα του μαγαζιού δεν παρέχουν ούτε τα προς το ζην στον ιδιοκτήτη. 

Στην χειρότερη, δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα του μαγαζιού. 

Έτσι, η βιωσιμότητα του εξασφαλίζεται με την εξασφάλιση δανείων από φίλους και συγγενείς. Έως πότε όμως…;»

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Πως εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη;

Θησαυροί της αρχαίας ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν, όπως είναι γνωστό, από ρωμαίους, φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζινι και από τον Άγγλο (Σκωτο για την ακρίβεια) Έλγιν.  
 
Εξίσου μεγάλη καταστροφή επήλθε από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ηλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.
 
Όλους αυτούς υπέρβαλε σε απληστία και σε καταστροφές που προκάλεσε στους προγονικούς θησαυρούς της Ελλάδας ο αββας Michel Fourmont (1690/1746), απεσταλμένος του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου IE'. 

Ο αββάς Fourmont ξεπερνάει και τον Έλγιν όσο αφορά στο βάναυσο τρόπο της καταστροφής των μνημείων, που κυριολεκτικά ......

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 21 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ...


Το «χάρτη» με τις επικίνδυνες περιοχές για τη μετάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, υπενθυμίζοντας στους πολίτες ότι πρέπει να λαμβάνουν μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.
Πρόκειται για 21 περιοχές σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα.
Στην Αττική οι περιοχές είναι: Σπάτα, Παιανία, Μαρκόπουλο, Παλλήνη,

Μονιμότητας και Αξιοκρατίας το ανάγνωσμα.....

     Σήμερα το πρωί σε καθεστωτικό (πού αλλού;) κανάλι, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποφάνθηκε:

     ''Πρέπει να φύγουμε απ' την μονιμότητα και να περάσουμε στην αξιοκρατία'' !

     Γελάστε πέτρες!


     Ποιός το είπε αυτό;


     Ο γόνος μίας από τις οικογένειεςπου η μονιμότητά της στην πολιτική ζωή έφερε τα πράγματα στην σημερινή κατάσταση.

     Ο ίδιος προφανώς πιστεύει ότι απολύτως αξιοκρατικά βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται!
 
     Αυτός και κάτι άλλοι γόνοι Κερδήκογλου, Μπάρμπι, κάτι Φώφες και άλλοι φούφουτοι που συμμετέχουν διαχρονικά σ' αυτήν και σε όλες τις προηγούμενεςκυβερνήσεις.  Όλοι αξιοκρατικά!

     Μάλιστα! 

Φωτιά στα τόπια..


     Αύγουστος..

     Ο μήνας των διακοπών (κάποτε),των κολιών, των παχέων μυγών, των μελτεμιών και των πυρκαγιών βεβαίως-βεβαίως!

     Σεβόμενοι τις παραδόσεις, κάθε καλοκαίρι τέτοιον καιρό, από αμέλεια ή από πρόθεση, ντόπιοι ή ξένοι, ψυχοπαθείς ή πανέξυπνοι, καίνε κι από άλλο ένα κομμάτι της πατρίδας.

     Και όπως κάθε χρόνο, κι αφού έχει καεί ό,τι πρέπει να καεί για φέτος, οι αρμόδιοι βγαίνουν και δηλώνουν περήφανοι πως δεν άφησαν να καεί ό,τι είναι προγραμματισμένο να καεί του χρόνου!

     Κι όπως πάντα ο υπουργός Προ Πο-τζόκερ-λόττο ψάχνει στην τύχη, ρίχνει τα βάρη στην αντιπολίτευση, κι εκδίδει φετφάδες για απαγόρευση  κυκλοφορίας, καπνίσματος και μπάρμπεκιου!

     Η λέξη ''ΠΡΟΛΗΨΗ'' είναι ΑΓΝΩΣΤΗ, ου μη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ στο λεξιλόγιό του.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ.ΒΙΝΤΕΟ


Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων για την κατάκτηση τής ελευθερίας μας ενάντια σε κάθε λογής ξιπασμένους και αιμοδιψείς βαρβάρους. 

Θυσίες αγόγγυστες που γίνηκαν χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και παζάρια για καλοζωία με όρους και περιοριστικά μέτρα υποταγής. 

Και έχουμε εκτιμήσει πολύ ακριβά ως Γένος τούτη τη λευτεριά, μετρώντας την με την Τιμή των Προγόνων μας και την ευτυχία των παιδιών μας, με το δικαίωμα που έχουμε να ορίζουμε τις τύχες μας οι ίδιοι.

Στους χρόνους λοιπόν τής αστικής δημοκρατίας και των ειρηνευτικών οργανισμών και σχέσεων στην γειτονιά των εθνών φαίνεται πως έχουμε περιπέσει σε μια αδικαιολόγητη....

Δεν έχω μια μεριά,να γύρω το κορμί μου....ΒΙΝΤΕΟ.

Ένα καράβι της φυγής,
ένα γλυκό καράβι,
στα όνειρά μου έρχεται
και μπαίνει κάθε βράδυ...

Στην πλώρη γράφει λεύτερος
στην πρύμνη δεν αντέχω

Με μαύρους και κόκκινους κόκκους.....

undefined
Τα τελευταία χρόνια, αν τολμήσεις και έχεις άποψη, πρέπει να κάνεις μια πειστική εισαγωγή.

Σε κάθε περίπτωση που θέλεις να έχεις άποψη πρέπει πρώτα να πεις « δεν είμαι φασίστας αλλά….» ή τουλάχιστον πρέπει να πεις «δεν είμαι ρατσιστής αλλά….»

Το κακό είναι ότι έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί νοητικά και συναισθηματικά ανάπηροι στην Ελλάδα οι οποίοι το μόνο επιχείρημα που έχουν να αντιτάξουν σε οτιδήποτε διαφορετικό από τις μισαλλόδοξες και γεμάτες μηδενισμό ιδέες τους είναι ότι είσαι…..φασίστας ή λαμόγιο.

Αν τολμήσεις και μιλήσεις για αγάπη προς την πατρίδα είσαι φασίστας.

Αν τολμήσεις και πεις πως νιώθεις πιο αλληλέγγυος προς τα δεινά όλων των ανθρώπων αλλά πρωτίστως προς τους Έλληνες, είσαι ρατσιστής.Τι είναι όμως όλοι οι υπόλοιποι;

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22 ΣΕΠ. ΘΑ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ...?? Η Fitch… δεν τόλμησε να αφαιρέσει το “ΑΑΑ” από τη Γερμανία

undefined
Μερικές μόλις ώρες μετά τις συστάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς τη Γερμανία, και μερικές μόλις μέρες...
μετά τις αντίστοιχες, πάγιες συστάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης προς την Άνγκελα Μέρκελ, ο Οίκος Αξιολόγησης Fitch… δεν τόλμησε να αφαιρέσει από την οικονομία του Βερολίνου το “ΑΑΑ”.

Οι αγορές δεν αισθάνονται ακόμη απόλυτα ασφαλείς για να τα βάλουν με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και έτσι η ανακοίνωση του Οίκου Αξιολόγησης Fitch επισημαίνει ότι η αξιολόγηση της γερμανικής οικονομίας διατηρεί την πιστοληπτική ικανότητα στο “ΑΑΑ”, με την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη....

Εμφανίστηκαν τα φιδάκια της Παναγίας στην Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανίστηκαν τα φιδάκια της Παναγίας στα Αργίνια! Την Τρίτη 6 Αυγούστου τελέστηκε παράκληση από τον αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Φωκά και εμφανίστηκε το πρώτο φιδάκι.

Από σήμερα ως και τις 15 Αυγούστου, αναμένεται να βγουν και άλλα φιδάκια. 


Μπορείτε να επισκεφτείτε το χωριό για να τα δείτε από κοντά!

Όταν βγαίνουν τα φιδάκια, θεωρείται δείγμα καλής τύχης για την Κεφαλονιά, καθώς τις δύο χρονιές που δεν είχαν εμφανιστεί όπως το 1940 και το 1953, το νησί επλήγη από σεισμούς.

Πλησιάζει η ώρα της «τελικής λύσης» για την Ελλάδα;;;

dachau
Έχουμε μπει σε μια περίοδο που μπορεί να αποτυπωθεί μόνο με τον στρατιωτικό όρο «προετοιμασία εδάφους». 

Ο κόσμος της βιοπάλης βομβαρδίζεται καθημερινά με πληροφορίες για νέα ακόμη πιο σκληρά μέτρα, με ανακοινώσεις μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα, με νέες απειλές από την τρόικα, με νέα νομοσχέδια φοροεπιδρομής και οριζόντιων περικοπών, κοκ. 
Η τακτική αυτή...ακολουθείται πάντα όταν πρόκειται να ξεκινήσει ένα ολόκληρο μπαράζ με στόχο την ολοκληρωτική εξουθένωση του λαού. 

Είναι προφανές ότι ήρθε η ώρα της «τελικής λύσης» για την Ελλάδα.
ΦΟΡΟΔΟΤΙΚH ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

Κι ενώ οι κυβερνώντες μαζί με την διατεταγμένη προπαγάνδα εξακολουθούν να παπαγαλίζουν το success story  της Ελλάδας και να επιμένουν ότι πάμε καλύτερα, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. 


Ας δούμε ορισμένα δεδομένα:

Καταυλισμούς μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου ετοιμάζει το υπ. Ναυτιλίας.

Εντολή να βρεθούν υπαίθριοι χώροι οι οποίοι θα μετατραπούν σε χώρους προσωρινής διαμονής των μεταναστών προανήγγειλε ότι θα δώσει στα λιμεναρχεία νησιών του Αιγαίου ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5 ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως συμφωνεί με τους εκπροσώπους των λιμενικών για την εικόνα που παρουσιάζεται στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στους προσωρινούς χώρους διαμονής θα στηθούν αντίσκηνα, ενώ θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες.

Επίσης έως την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την αποδέσμευση χρημάτων που έχει το υπουργείο προκειμένου να δοθούν για τη σίτιση των μεταναστών, καθώς μέχρι σήμερα πολλοί λιμενικοί αγοράζουν με δικά τους χρήματα φαγητό για τους μετανάστες.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ''Κάποιοι αποφάσισαν να φορολογήσουν και τον Θεό''.

Εγκύκλιο κατά της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή με νουθεσίες και οδηγίες τόσο προς εμπόρους όσο και προς καταναλωτές εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος. 
 
 
Ολόκληρη η εγκύκλιος του κ. Νικόλαου έχει ως εξής:
 
Πρὸς τοὺς εὐσεβεῖς χριστιανοὺς τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,  
 
Ἤδη βρισκόμαστε στὴν περίοδο τοῦ Δεκαπενταυγούστου καὶ καθὼς καθημερινὰ ψάλλουμε τοὺς κανόνες τῆς Παρακλήσεως στὴν Παναγία μας, ὁ πόνος καὶ ἡ ἐλπίδα ἐναλλάσσονται στὴν καρδιά μας. 

Ἡ θλίψη καὶ ἡ αἴσθηση τοῦ ἀδιεξόδου γιὰ τὰ γήϊνα, τὰ καθημερινὰ ἀλλὰ καὶ τὰ

Ιστορική ενεργειακή συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ.


Όπως ήδη το defencenet.gr πρώτο σας ενημέρωσε, η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος, υπογράφουν την Πέμπτη, μία ιστορική τριμερή συμφωνία, υψίστης πολιτικής σημασίας. 

Ιστορικής, αλλά ταυτόχρονα και υψίστης πολιτικής σημασίας, χαρακτήρισαν το μνημόνιο συναντίληψης για θέματα ενέργειας και υδάτινων πόρων που θα υπογράψουν αύριο οι Υπουργοί Ενέργειας της Κύπρου, του Ισραήλ και της Ελλάδας,  ο Κύπριος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης και ο Ισραηλινός Υπουργός Ενέργειας Silvan Shalom.
 
Ο κ. Shalom είπε ότι βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να συμβάλει στην..

Μαζικές πλέον οι δεσμεύσεις καταθέσεων λόγω οφειλών στην Εφορία!

undefined
Πανικό έχει προκαλέσει στην αγορά η μαζική δέσμευση τραπεζικών καταθέσεων σε λογαριασμούς οφειλετών, κυρίως μικρών επιχειρήσεων, που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες...

Η Εφορία δεσμεύει το σύνολο του ποσού και το ξεμπλοκάρει μόνο αν αποπληρωθεί η οφειλή ή έστω ρυθμιστεί. 

Πάμπολλες επιχειρήσεις αιφνιδιάστηκαν και ξέμειναν από τα λίγα μετρητά που είχαν και τα οποία προορίζονταν για πληρωμές προσωπικού, ενοίκια, ρεύμα κ.α.

Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί…

Η παραπληροφόρηση και το σάπιο πολιτικό σύστημα όχι μόνον καλά κρατεί αλλά «δίνει και τα ρέστα του» προκειμένου να πείσει, εαυτό και τον λαό, ότι τα πράγματα αλλάζουν στην χειρότερη περίπτωση ή ότι έχουν αλλάξει στην καλύτερη στην πατρίδα μας!  
Βαυκαλίζονται όμως οι εκπρόσωποι του αχρείου πολιτικού συστήματος που είναι οι καταστροφείς ενός ολόκληρου λαού αλλά συνάμα εμφανίζονται και ως ΟΙ σωτήρες του….