Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Greece_SOLD_Griechenland_Athen_Athens_austerity_KKE_Kommunistische_Partei_Dimitris_Koutsoumbas_Syriza_Troika_IWF_IMF_Austeritaet_Eurokrise_EZB_Alexis_Tsipras_GREXIT600x453
Επί πολλές δεκαετίες η χώρα μας ήταν πολιτικά, οικονομικά και στρατηγικά προσκολλημένη στο άρμα της Δύσης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Το μεγαλύτερο «κέδρος» μας από αυτόν τον μονομερή πολιτικό προσανατολισμό, ήταν μια σκανδαλώδη συνεχή μειοδοσία στα εθνικά μας θέματα και μια μεροληπτική από τους συμμάχους μας αντιμετώπιση υπέρ της Τουρκίας, υπέρ των τουρκικών προκλήσεων και της τουρκικής απειλής.

Τα τελευταία χρόνια όμως αυτή η προσκόλληση είχε σαν ολέθρια συνέπεια την καταστροφής της οικονομίας, την διάλυση της κοινωνίας, την εγκατάλειψη όλων των εθνικών μας θεμάτων και ....

Υποκλινόμεθα! [βίντεο]

Μια γιαγιά κοντά στα 90, διδάσκει σεβασμό στα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων.

Σαν εξωτική φιγούρα από τις σελίδες της Ιστορίας μας μέσα…

Δεν την αγγίζει η μιζέρια και η θολούρα των ανθρώπων και των καιρών…

Ενεργεί καίρια κι....

Εμπλοκή του ΝΑΤΟ και αμφισβήτηση της Κυριαρχίας της Ελλάδος στο Αιγαίο!

640px-US_Navy_020410-N-1110A-501_Turkish_Navy_receives_U.S.jpg600x433

Το ΝΑΤΟ εμπλέκει η Ε.Ε  και η Μέρκελ στο Αιγαίο υπο τις ευλογίες της Τουρκίας μιας και οι δυνάμεις που θα εμπλακούν θα είναι ως επί το πλείστον Τουρκικές

 Για κοινή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, κάτι που έχει αποδεχθεί η ΕΕ. Επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση υπό την απειλή εξόδου από την Σένγκεν δέχθηκε αύξηση της δύναμης της Frontex τόσο στην μεθώριο με τα Σκόπια όσο και στο Αιγαίο, που όμως θα επιτηρεί την....

Μίλησε καλύτερα κι από Ελληνας! Ο Μπέρνι Σάντερς the Greek για την Ελληνική Κρίση.

Bernie_Greek

  Της Μελίνας Κονταξή Ιστορικός – Βαλκανιολόγος

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών γερουσιαστής του Βερμόντ, τον Ιούλιο του 2015 αναφέρθηκε στην Ελληνική κρίση, λέγοντας ότι η λιτότητα τα έκανε χειρότερα και εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον Ελληνικό λαό.

Σύμφωνα με τον Μπέρνι Σάντερς οι πιστωτές με αρχηγό τη Γερμανία επέμεναν ότι μόνο η λιτότητα θα έκανε την Ελλάδα να γλιτώσει από το χρέος, σαν αποτέλεσμα όμως έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανισοτήτων και ανεργίας στην Ευρώπη. Αντί να λύσει το πρόβλημα, η λιτότητα έκανε μια κακή κατάσταση χειρότερη.

Επεσήμανε ότι ....

Βρε τον κούλη των Γερμανών και της Siemens...Βρε..βρε..βρε..

Καλά, εντάξει τώρα, ο Κούλης είναι γνωστός σε όλους, δε χρειάζεται να εκπλησσόμαστε. Απλώς μερικές φορές καταφέρνει να ξεπερνά ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του. Και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πραγματική απόλαυση.
Βγήκε, λοιπόν, ο Κούλης και δήλωσε σχετικά με το ασφαλιστικό ότι «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς»
Βρε τον Κούλη,
βρε τον Κουλάκο! 

Μήπως ζήτησε ποτέ ως υπουργός του Σαμαρά να αποσυρθούν τα μνημόνια «προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς» και δεν το θυμόμαστε; Φυσικά και όχι. 
Το αντίθετο έκανε πάντα. Συνηγορούσε, ψήφιζε και...