Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση... (Επαναδημοσίευση )...!!!

Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.
Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...
Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.
Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (...) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Η μείωση μισθών των...

Μια χώρα με εξαθλιωμένους πνευματικά «κυρ-παντελήδες»....Βιντεο..

Μια φαύλη κυβέρνηση...που σκοτώνει τα παιδιά της για 1,4 ευρώ και ταυτόχρονα χαϊδεύει αυτούς που την κλέβουν δισεκατομμύρια,  δεν με χωράει. 

Μια κυβέρνηση -ληστής, γεμάτη...

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε ειδήσεις για να μάθουν τα νέα....

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΖΩΕΣ...Η γειτόνισα στεναχωρημένη μου λέει, "εμείς εδώ ψηνόμαστε στο ζουμί μας, είδες τι λεφτά κυκλοφορούν ομως ακόμα? Γεμάτα τα ξενοδοχεία, όλοι στις παραλίες αραχτοί, σαν να μην συμβαίνει τίποτα..." Αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα όσα παρατηρώ γύρω μου, είναι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει. 

Το μεγάλο κόλπο πίσω απο το νόμo ΕΝΦΙΑ για τα κόκκινα δάνεια...!!!

Το να γράψεις ότι γράφουν όλοι π,χ, για την Αργεντινή είναι εύκολο, το να γράψεις όμως για κάτι μόνο εσύ θέλει προσοχή  και τουλάχιστον ευθύνη.
Η Αργεντινή χρεοκόπησε επιλεκτικά γιατί δεν ήθελε .....

«Αδιανόητο να βγάλετε τις ακτές σας σε πλειστηριασμό» Το διαβάσαμε από το: Επιστολή-Σφαλιάρα στην Ολγα Κεφαλογιάννη από την σκηνοθέτη του «Mamma Mia». ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/mamma-mia.html#ixzz3B1XiXKPH

Επιστολή-Σφαλιάρα στην Ολγα Κεφαλογιάννη από την σκηνοθέτη του «Mamma Mia». ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 

Την έντονη διαμαρτυρία της για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης των αιγιαλών μας, αλλά και τον θαυμασμό της για τις ομορφιές της χώρας μας, που αποτελεί έναν «από τους τελευταίους παρθένους προορισμούς στον κόσμο», εξέφρασε η σκηνοθέτις της ταινίας «Mamma Mia», Phyllida Lloyd, με επιστολή της προς την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Βλέπετε… ο ραγιαδισμός της ελληνικής κυβέρνησης και η φήμη της καταφέρνουν να ταξιδέψουν πιο γρήγορα και από το φως του ήλιου σε όλο τον κόσμο και να προκαλέσουν ακόμα και στο εξωτερικό εύλογες απορίες ....