Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣ;;; 52 δις δολλάρια μπορούν να αποδώσουν κάθε χρόνο τα κοιτάσματα της Κρήτης!!!

6165-324x160
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!
Μας έχουν περικυκλώσει οι υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο και εμείς εξακολουθούμε, ανεξήγητα, να χαζεύουμε τους Κύπριους, τους Αιγύπτιους και τους Ισραηλινούς, που τους μαζεύουν. Εάν οι κυβερνήσεις των Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή, Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και προσώρας του Αλέξη Τσίπρα δεν αντιπαθούσαν την έννοια της ΑΟΖ και την είχαν ανακηρύξει στην αρχή του 21ου αιώνα, ίσως η Ελλάδα θα απέφευγε την οικονομική τραγωδία των τελευταίων 6 ετών.
Οι υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στα βάθη των θαλασσών μας είναι η πιο σημαντική επένδυση της Ελλάδας, που θα οδηγήσει σε μια πραγματική ανάπτυξη. Μπορεί οι αριθμοί του Αντώνη Φώσκολου να φαίνονται αστρονομικοί, αλλά δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, εάν δεν αρχίσουμε την εξερεύνηση για......

Απάτες κατά συρροή....

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-ληστεία,-Ελλάδα
H δήλωση των περιουσιακών στοιχείων του πληθυσμού μίας χώρας είναι σωστή – όμως, αφού χρεοκοπούν οι Πολίτες και όχι τα κράτη, η απογραφή της περιουσίας τους ίσως έχει στόχο τη δήμευση της, μέσω των φόρων και των κατασχέσεων
Πριν από όλα πρέπει επί τέλους να συνειδητοποιήσουμε πως δεν χρεοκοπούν τα κράτη, αλλά οι Πολίτες τους. Αμέσως μετά πως η μοναδική προστασία απέναντι στη χρεοκοπία, είναι η επίσημη αποδοχή της – αφού μόνο έτσι μπορεί να αποφύγει ένα κράτος τη ληστεία του από τους πιστωτές του.
Στη συνέχεια να κατανοήσουμε ότι, η δήλωση των περιουσιακών στοιχείων του πληθυσμού μίας χώρας είναι μεν σωστή, αλλά εξαιρετικά ύποπτη όταν έχει ήδη χρεοκοπήσει – ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Άλλωστε, ακόμη και ένας ανόητος καταλαβαίνει πως, αφού χρεοκοπούν οι Πολίτες και όχι τα κράτη, η απογραφή της περιουσίας τους έχει στόχο τη δήμευση της – μέσω των φόρων, των κατασχέσεων ή με οποιουσδήποτε άλλους τρόπους σκεφτούν οι δανειστές.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως η Ελλάδα μπορεί να καταφύγει στη λύση της χρεοκοπίας σήμερα – αφενός μεν επειδή....

Η Γερμανία που αρνείται να αποζημιώσει Έλληνες θύματα της Βέρμαχτ, αποζημιώνει Ισπανούς θύτες της ίδιας Βέρμαχτ!!!

Ήταν στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη όταν η είδηση έπεφτε σαν βόμβα στην Ισπανία: Η Γερμανία πληρώνει ακόμα και τώρα συντάξεις στους Ισπανούς φασίστες που πολέμησαν στο πλευρό της Βέρμαχτ στο Στάλινγκραντ! Με αφορμή αυτή την είδηση, εντελώς ξαφνικά, η μια μετά την άλλη οι περισσότερες ισπανικές εφημερίδες ξέθαβαν για εβδομάδες το –οδυνηρό- παρελθόν και αφιέρωναν άρθρα επί άρθρων στη διαβόητη «Γαλάζια Μεραρχία» (Division Azul) και στους 37.000 εθελοντές της που, με τις ευλογίες του δικτάτορα Φράνκο, βρέθηκαν πριν από 73-74 χρόνια στη μακρινή Ρωσία για να συνδράμουν τη ναζιστική Γερμανία στην απόπειρά της να συντρίψει …τον μπολσεβικισμό!  
Πρωταγωνιστής αλλά και πρωτεργάτης αυτής της απρόσμενης επιστροφής σε ένα παρελθόν που πολλοί νόμιζαν οριστικά ξορκισμένο, είναι ο Andrej Hunko, ο τόσο αγαπητός –και- στην Ελλάδα βουλευτής της γερμανικής Die Linke, που αποκάλυψε το σκάνδαλο με την πρωτοβουλία του να ζητήσει εξηγήσεις από την Καγκελάριο Μέρκελ. 
Γνωρίζοντας τους αγώνες του φίλου Andrej για την υπεράσπιση των δικαίων του ελληνικού λαού, μπορούμε να πούμε ότι κίνητρό του στη κατάθεση των κοινοβουλευτικών του ερωτήσεων στη γερμανική κυβέρνηση δεν ήταν η αποκάλυψη ενός αλλά μάλλον δυο σκανδάλων: του φανερού της συνταξιοδότησης από το Γερμανικό κράτος των Ισπανών φασιστών αλλά και του λιγότερο ορατού, εκείνου της μόνιμης άρνησης του Γερμανικού κράτους να αποζημιώσει τους Έλληνες πολίτες θύματα των ναζιστικών θηριωδιών! …

Δυστυχώς, η είδηση ότι η γερμανική κυβέρνηση πληρώνει τους Ισπανούς φασίστες που συμπολέμησαν με το ναζιστικό στρατό (1) ενώ αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους Έλληνες που μακέλεψε ο ίδιος ναζιστικός στρατός δεν φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερη....

Να εύχεσαι να μην έχεις κακό τέλος...

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα
Αλέξη, δε σε συμπαθώ. 
Δε σε συμπαθώ γιατί με εξαπάτησες, γιατί μου είπες ψέματα. Είχες την ευκαιρία να είσαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αλλά προτίμησες και εσύ να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα.
Προτίμησες δηλαδή να γίνεις μαριονέτα και πιόνι των αφεντικών σου, αντί να μπεις ασπίδα στην πατρίδα. 
Ναι, ξέρω, για σένα πατρίδα δεν υπάρχει. Ούτε σύνορα, ούτε έθνος, ούτε τίποτε. Και γι’αυτό σε θεωρώ μεγαλύτερο πολιτικό ξεφτίλα από τους προηγούμενους. Γιατί μέχρι να εκλεγείς, φίλαγες σταυρούς και …

Από Δευτέρα… κατασχέσεις.

Και από Δευτέρα... κατασχέσεις για χρέη στα ΤαμείαAπό τη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία των ηλεκτρονικών κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών, χτυπώντας την πόρτα σε περισσότερους από 100.000 οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων, με οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί και υπολογίζονται στα 6 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) τίθενται σε εφαρμογή οι διαδικασίες αναγκαστικών εισπράξεων που είχαν ……

Αποκάλυψη: Θα μας στέλνουν την Frontex σε όποιο σημείο της χώρας θέλουν, χωρίς να ρωτάνε τη κυβέρνηση!

1.jpg
Ένα άρθρο στο RT για την απειλή εξόδου από την ζώνη Σένγκεν που υπάρχει για τις απείθαρχες χώρες που δεν φράζουν τα σύνορα τους στους απελπισμένους πρόσφυγες, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ, βγάζει κελεπούρι!

Στο τέλος του άρθρου αναφέρει:


"Later this month, EU officials will discuss a new proposal that would allow Frontex to be deployed without the consent of the host country, as long as the majority of European states vote for it."

Και στα Ελληνικά.....

Στην διάθεση των "κορακιών"οι ζωές των Ελλήνων.

Στην διάθεση των "κορακιών" ή αλλιώς vulture fundsτίθενται πλέον οι ζωές των Ελλήνων πολιτών και των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδας στην έκθεσή της "για να εξυγιανθούν τα προβληματικά δάνεια θα πρέπει να δοθούν είτε να δοθεί η διαχείρισή τους σε εξειδικευμένες εταιρείες". 
Αυτό σημαίνει ότι τα σπίτια των Ελλήνων,όσα βρίσκονται υπό καθεστώς δανείου  (αλλά και όσοι χρωστούν ΕΝΦΙΑ, ή φόρους εισοδήματος δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι στο μέλλον δεν θα αναγκαστεί το Δημόσιο να παραδώσει τα χρέη τους στους "πειρατές")  θα περιέλθουν επί της ουσίας τα χαρτοφυλάκια των funds, και οι επιχειρήσεις θα τελούν υπό καθεστώς ξένης κυριαρχίας. 
«Η εξυγίανση χαρτοφυλακίων προβληµατικών δανείων συνδέεται µε τη δραστηριοποίηση .....

Στέβια το ακίνδυνο φυτό που αντικαθιστά τη ζάχαρη - Δείτε σε τι μας ωφελεί!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjseRYjpyJ2VWPIWb9dLSYiFAHyUmHqKkVT8IrgywlStGANb38-hDFti7C251gSQZ9MPGiklTRA10yiJI_fs1ZCnSjVuRycVJ1txkmMRTTXDF5kPNpytX3zCcrQkB75VsJsfxobJOmUAtA/s320/stevia.pngΠρόκειται για ένα φυσικό γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, εναλλακτικό της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών ουσιών που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τρόφιμα και ροφήματα με γλυκιά γεύση, χωρς τις... θερμίδες της ζάχαρης.

Το βοτανικό της όνομα είναι «Stevia rebaudiana» και χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία από την ζάχαρη.

Η γλυκιά γεύση των φύλλων της είναι γνωστή εδώ και αιώνες στους αυτόχθονες της νότιας Αμερικής που τη χρησιμοποιούν ως φυσικό γλυκαντικό.

Τα τελευταία χρόνια το ....

Ασχημες εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Από υποχώρηση σε υποχώρηση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ….

2)ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ….

3)ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΗΔΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Η FRONTEX 600-700 ΚΟΜΑΝΤΟΣ …

Business Insider: Η Ελλάδα στις 10 χώρες με τους πιο έξυπνους επιστήμονες στον κόσμο!

Η Ελλάδα στις 10 χώρες με τους πιο έξυπνους επιστήμονες στον κόσμο, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ

Η κατάταξη βασίζεται στο ποσοστό πτυχίων που δίνονται στους πολίτες μιας χώρας αναλογικά με τον πληθυσμό της, στην επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και τα μαθηματικά (STEM). Συγκεκριμένα, η λίστα που....

300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν ... είναι δυνατόν.


Τώρα, που σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν που πάνε τα πράγματα, υπάρχουν εκεί στο Σύνταγμα 300 άτομα που βαδίζουν, ενάντια στον χρόνο, προς τον απέραντο χαμό, εδώ και τριάντα, σαράντα χρόνια. 

Τα φοβερά αυτά άτομα που προκαλούν οργή στην Ελληνική κοινωνία, περιφέροντας την υπερτροφική τους ύπαρξη, αποτέλεσαν και αποτελούν μόνιμη αφορμή για την περαιτέρω εξαθλίωση μας. 

Με πρόσχημα να βρουν την πιο σωστή μέθοδο για να μας σώσουν, να σώσουν την Ελλάδα, την Πατρίδα, όπως αρέσκονται να λένε, χωρίς μέχρι στιγμής να το πετυχαίνουν, είναι παράξενο – αλήθεια - ενώ είχαν διαφορετικές γνώμες σ’ όλα τα ζητήματα, είτε τα ένιωθαν είτε όχι (και προπάντων σε κείνα που δεν ένιωθαν), συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να .....