Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Ένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει από την προδοσία στο εσωτερικό του» ΒΙΝΤΕΟ.

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του... 


Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που...
βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα, οι δικοί του ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούγονται μέχρι τις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης. 

Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: 

Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη .....

Ευρώ ίσον θάνατος της δημοκρατίας

ευρώ
Τώρα έχουν αποθρασυνθεί τόσο που δεν διστάζουν να το λένε κατάμουτρα στους λαούς: «Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν αλλάζουν τις συνθήκες. 
Σέβομαι τα αποτελέσματα της λαϊκής έκφρασης περισσότερο από άλλους, αλλά ταυτόχρονα η λαϊκή ψήφος δεν αλλάζει τους κανόνες» δήλωσε δημοσίως ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. 
«Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τους κανόνες έπειτα από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί αν το κάναμε θα σκοτώναμε την ευρωζώνη» πρόσθεσε. Προφανώς εννοεί ότι, αντί να «σκοτώσουμε» τους ιερούς και απαραβίαστους κανόνες της ευρωζώνης, μπορούμε να σκοτώσουμε τη δημοκρατία στα κράτη-μέλη της κι έτσι να είναι όλα μέλι γάλα στις επαρχίες του Δ΄ Ράιχ!
«Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τσίπρα υποτάσσεται στις απαιτήσεις των Βρυξελλών» πανηγύριζε την Τετάρτη ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της γαλλικής εφημερίδας Λε Μοντ. «Ο Τσίπρας ξεχνάει τις προεκλογικές υποσχέσεις του για να ικανοποιήσει ......

Η εγκληματική συμμορία… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ!!!!

Ο στυγνός εκβιασμός εκλεγμένων υπουργών, η υποκατάσταση των κοινοβουλίων όσον αφορά τη νομοθεσία, καθώς επίσης η διαπλοκή με την εγχώρια ελίτ, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δραστηριοποίησης της Τρόικας στις χώρες της Ευρωζώνης


Με βάση τις έρευνες που διεξήχθηκαν από μία γερμανική τηλεοπτική εκπομπή, με τον τίτλο «Εξουσία χωρίς έλεγχο, Τρόικα» (πηγή), κατανοεί κανείς πολλές από τις εγκληματικές ενέργειες ενός καταστροφικού μηχανισμού, τον οποίο έχει την ανευθυνότητα να αποκαλεί η σημερινή κυβέρνηση «Θεσμό» – ισχυριζόμενη πως πρόκειται για μία θεσμοθετημένη Αρχή της Ευρώπης, όταν όλοι γνωρίζουν πως συμμετέχει το ΔΝΤ, το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την αποστολή που του είχε ανατεθεί από τη σύσκεψη του.....

Οι τράπεζες επιδοτούνται από το ευρωσύστημα για να κερδοσκοπούν..

Πάνω από 86,6 δις ευρώ άντλησαν οι εγχώριες τράπεζες μέσα στον Ιανουάριο του 2015 από το ευρωσύστημα, σύμφωνα με την Συνοπτική Λογιστική Κατάσταση της Τράπεζας της Ελλάδος Ιανουαρίου. 


Έναντι 54,4 δις ευρώ τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριο 2014. 


Με την εγγύηση τίτλων του δημοσίου και τραπεζικών περιουσιακών στοιχείων.


Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης
Τα περιουσιακά στοιχεία που είναι αποδεκτά από το Ευρωσύστηµα ως ασφάλεια για πράξεις νοµισµατικής πολιτικής και παροχή ενδοηµερήσιας ρευστότητας µεταξύ των πιστωτικών ιδρυµάτων ανήλθαν τον Ιανουάριο σε 99,5 δις ευρώ. 
Έναντι 72,1 δις ευρώ τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριο του 2014. Αύξηση δηλαδή κατά 27,4 δις ευρώ.
Τα περιουσιακά στοιχεία που είναι αποδεκτά από την Τράπεζα της Ελλαδος ως ασφάλεια για πράξεις έκτακτης παροχής ρευστότητας (ELA) προς τα πιστωτικά ιδρύµατα 34,8 δις ευρώ. Έναντι 22,7 δις ευρώ τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριο. Αύξηση κατά 12,1 δις ευρώ.
Με άλλα λόγια οι εγχώριες τράπεζες, άντλησαν πάνω από 32,1 δις ευρώ περισσότερα τον Ιανουάριο 2015 σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2014. 
Και χρειάστηκαν να.......

Μιά απόφαση!..

Ας το πάρουμε πιά απόφαση. Δεν υπάρχει σωτηρία της χώρας μέσα
στο Ευρώ, άρα και μέσα στην ''Ένωση''.

Και δεν υπάρχει σωτηρία όχι γιατί δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν έχουμε κάνει τα πάντα (και χειρότερα) ως τώρα,
..αλλά γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!


Και ''αυτοί'' είναι το ''διευθυντήριο'' της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χοροστάτες, κορυφαίους το γερμανικό οικονομικό επιτελείο.

Αυτό δείχνουν οι αλλεπάλληλες, αντιφατικές, ένα βήμα μπρός και τρία πίσω, άλλοτε ελαφρώς καθυσηχαστικές και......

Η οικονομική ολιγαρχία είναι το εμπόδιο ανάπτυξης της χώρας.

Η οικονομική κρίση της χώρας μας δεν οφείλεται στο χρέος ή μόνο στο χρέος. Κυρίως οφείλεται στην έλλειψη ..
παραγωγής και συνακόλουθα έλλειψη ρευστότητας. Για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση θα πρέπει να αρχίσει στη χώρα μεγάλη παραγωγική διαδικασία και μεγάλη αύξηση των εξαγωγών.
Για να γίνει όμως αυτό απαιτούνται κεφάλαια (επενδύσεις). Εργατικό δυναμικό υπάρχει.
Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν με.....

Ψιτ.....δεν βγήκατε για να κάνετε τον τερματοφύλακα απέναντι στη διαπλοκή αλλά για να βάλετε γκολ

monopolists

Ο Στρατούλης απολογείται στα κανάλια για αυτά που του καταλογίζουν. Στη δεύτερη, τα κανάλια, απολογούνται γι’ αυτά που αποφασίζει και κάνει ο Στρατούλης. Αυτή η δεύτερη εκδοχή, είναι νομίζω η επιθυμία της πλειοψηφίας των κατοίκων αυτής της χώρας. Οι ντουντούκες της διαπλοκής, οι φορείς της διαφθοράς και οι εκφραστές μιας ξεπερασμένης άδικης Ελλάδας, να αρχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας γι αυτά που τους κάνει η κυβέρνηση.
Δυστυχώς πιστεύω πως συμβαίνει το πρώτο. Υπουργοί και υφυπουργοί, εμφανίζονται στα κανάλια με την αγωνία να εξηγήσουν τις καλές προθέσεις τους και λιγότερο την πολιτική τους, με το άγχος να αρέσουν με όσα λένε και λιγότερο με όσα κάνουν. 
Όπως ακριβώς όμως ......

Η Αντίστροφη Μέτρηση για την Παγκόσμια Οικονομική Κατάρρευση Ξεκίνησε… Με Προειδοποίηση του Λόρδου Ρότσιλντ…

258243
«Σάρκα και Οστά» ετοιμάζονται να πάρουν όλα τα σενάρια περί καταστροφής και κατάρρευσης της Παγκόσμιας Οικονομίας…
Η Προειδοποίηση γι” αυτό το τρομακτικό γεγονός έρχεται από τα ίδια τα χείλη του Λόρδου, Τζέικομπ Ρότσιλντ, της γνωστής σατανικής οικογένειας Ρότσιλντ… 
Και από τη στιγμή που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, η κατάσταση έχει πλέον πολύ δύσκολη και πλέον ο κόσμος πρέπει να μετρά αντίστροφά για την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. 
Εκτός αν πρόκειται πάλι για κάποιο δόλιο σχέδιο των τραπεζιτών…

Kανείς δεν μιλάει για το «ξύλο» που ρίχνει η Γερμανία στην Ελλάδα,και πως το ...βλέπει η Le Monde.




Με ένα σαρκαστικό σκίτσο στο οποίο πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία, ο Γάλλος σκιτσογράφος Plantu γελοιοποιεί το Συμβούλιο της Ευρώπης που χθες καταδίκασε τη Γαλλία για «τα χαστούκια και τις ξυλιές στον πισινό που δεν φρόντισε να καταργήσει», αλλά κανείς δεν μιλάει για το «ξύλο» που ρίχνει η Γερμανία στην Ελλάδα.

Ειδικότερα το Συμβούλιο της Ευρώπης κάλεσε .....

Φασίστες κυβερνούν την Ευρώπη …

2015-03-05_181155
… και είναι χειρότεροι από τον Μουσολίνι. Φορούν μαύρα πουκάμισα, έχουν εξαπλωθεί παντού και είναι πιο επικίνδυνοι από το φασισμό.
Το ξέσπασμα αυτό του ηγέτη της «Λέγκας του Βορρά», σε ομιλία του στην Πιάτσα ντελ Πόπολο της Ρώμης, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που διαμορφώνεται στην Ιταλία για την Γερμανία και το ιερατείο των Βρυξελλών, το οποίο η «Λέγκα του Βορρά» χαρακτηρίζει φασιστικό. 
Ο Ματέο Σαλβίνι που ηγείται της «Λέγκας του Βορρά» που εκφράζει την αγωνία των εργαζομένων, των επιχειρηματιών και των βιομηχάνων της βόρειας Ιταλίας, που συγκεντρώνει σχεδόν το σύνολο της βιομηχανικής παραγωγής, της γειτονικής χώρας, διαπίστωσαν ότι η γερμανική κυριαρχία και η πολιτική της σκληρής λιτότητας, έχουν προκαλέσει μεγάλη καταστροφή.
Η «Λέγκα του Βορρά», αλλά και η πλειοψηφία των βιομηχάνων, των επιχειρηματιών, των βιομηχανικών εργατών και των αγροτών στη Βόρεια Ιταλία, τάσσονται υπέρ της άμεσης εξόδου από το ευρώ, προκειμένου να ....

Για την τακτική του πατριωτικού αντιμνημονιακού χώρου.

Kammenos_Tsipras1
Την αμέσως προηγούμενη περίοδο αποδυθήκαμε σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε μια εξέλιξη που τη θεωρούσαμε αρνητική, δηλαδή την επιτάχυνση που ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ, έδωσαν στα πολιτικά πράγματα, μέσα από την επιδίωξη μιας άμεσης ανόδου τους στην εξουσία. 
Με πολλά κείμενα και παρεμβάσεις μας, αναλαμβάνοντας και το κόστος των τοποθετήσεών μας, υπογραμμίζαμε πως –εξαιτίας της τυχοδιωκτικής επιδίωξης της «επιτάχυνσης» των εξελίξεων, θα «έκαιγαν» τα περισσότερα από τα αιτήματα του αντιμνημονιακού κινήματος– κατάργηση μεγάλου μέρους του χρέους, ακύρωση μνημονιακών δεσμεύσεων, γερμανικό δάνειο και αποζημιώσεις. 
Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πολύ περισσότερο από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε. Η κυβέρνηση αυτή αποδείχτηκε ανέτοιμη και ταυτόχρονα υποχρεώθηκε να κάνει μια σειρά από στρατηγικού χαρακτήρα υποχωρήσεις.
Ωστόσο ό,τι έγινε, έγινε. Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και αποφασιστικότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί πλέον η κατάδειξη των ευθυνών της παρούσας κυβέρνησης, αλλά θα πρέπει να παρέμβουμε και να κινηθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να προωθηθούν, σε ορισμένους τομείς τουλάχιστον, θετικές εξελίξεις.
Σε πόλεμο με τη Γερμανία
Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γερμανία. Και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη γερμανική επίθεση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τη χώρα μας.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Η Γερμανία επιθυμεί ......

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

1420040353_illuminati-1024x768
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ , Η “NOMIMΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα τους τελευταίους τρείς μήνες εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο, που μας έκαναν να “ξεχάσουμε” την επίθεση που δεχόμαστε σαν έθνος από την ΝΠΤ. “NEW WORLD ORDER”.

Το να πιστεύει κάποιος πως ένα κόμμα που αναρριχήθηκε στην εξουσία, το πέτυχε μόνο του και δεν βρίσκεται δεμένο στο άρμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτό θα έλεγα δεν είναι μόνο αφέλεια και ουτοπία, αλλά παραλογισμός. Τα πράγματα πλέον θα τα λέμε με το όνομά τους, γιατί από δω και πέρα με αυτήν την ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γίνονται πολύ επικίνδυνα.
ΤΟΥΣ 14 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΛΕΞΗ; Ο ΣΟΡΟΣ;
Αν σας πέρασε απαρατήρητο να σας πω, πως....

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ "ΦΩΤΙΖΕΙ" ΠΟΛΛΑ ......Economist: Γιατί οι ΗΠΑ "τρέμουν" να χάσουν την Ελλάδα

Παρά τα όσα ακούγονται ή καλύτερα διαδίδονται για τη μικρή και ανίσχυρη Ελλάδα που δεν πρέπει να μιλάει αλλά να ακούει(κάτι που έκαναν πολύ καλά οι προηγούμενες κυβερνήσεις) έρχεται ένα άρθρο από το περιοδικό "Economist" για να "φωτίσει" τί σημαίνει η ένταξη από αυτή την κυβέρνηση της γεωπολιτκής θέσης της Ελλάδας στην συζήτηση για την οικονομία.
 Κάτι που έχει θορυβήσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
 
Ειδικότερα, το περιοδικό αφιερώνει άρθρο του στο γεωπολιτικό παράγοντα που κρύβεται πίσω από το έντονο ενδιαφέρον των ΗΠΑ, αλλά και προσωπικά του Μπαράκ Ομπάμα, να βρεθεί βιώσιμη λύση για την κρίση χρέους της Ελλάδας.
 
"Οι ΗΠΑ έχουν ασκήσει κατά καιρούς πιέσεις στους Ευρωπαίους συμμάχους τους για να αποφευχθεί η ρήξη με την Ελλάδα. 

Τόσο για γεωπολιτικούς όσο και οικονομικούς λόγους. Τις τελευταίες ημέρες η πίεση έγινε ........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΘΝΗ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Γράφουν οι Γιάννης Παπαζήσης (δημοσιογράφος-συγγραφέας δεξιά φωτό) Μάκης Βραχιολίδης (δημοσιογράφος-εκδότης)
Γράφουν οι Γιάννης Παπαζήσης (δημοσιογράφος-συγγραφέας δεξιά φωτό)
Μάκης Βραχιολίδης (δημοσιογράφος-εκδότης)
Σόιμπλε: «Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της δεν θα της δοθούν άλλα χρήματα. Τον λόγο πλέον έχει ο Αλέξης Τσίπρας»!

Ποιος θα βουλώσει με επιχειρήματα το στόμα όλων αυτών των αθλίων της Ευρώπης (δήθεν εταίρων μας) που ........

Αποκάλυψη - βόμβα: Με το Μνημόνιο του 2010 δεν σώθηκε η Ελλάδα αλλά οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες(BINTEO).

«Βόμβες» έριξε μέλος του ΔΣ του ΔΝΤ,περιγράφοντας το πρώτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα ως «πρόγραμμα διάσωσης των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών»!

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, o Νογκέιρα Μπατίστα, εκπρόσωπος της Βραζιλίας στο ΔΝΤ, παραδέχτηκε ότι τα προγράμματα προς την Ελλάδα φόρτωσαν μεγαλύτερο βάρος στη χώρα απ’ ό,τι στους πιστωτές.

«Τα ελληνική προγράμματα δεν ήταν από τα καλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του ΔΝΤ.


 Επέκρινα τον τρόπο με τον οποίο .....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ή ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ !!!

Παναγιά μου... θα τρελλαθούμε εδώ μέσα....
Βαρου-fuck-ηηηηηηηηηηηηηηηη, τι βλέπουν τα μάτια μου, ωρε, sex machine;  (τον χαρακτηρισμό του τον έδωσαν οι ξένοι, όχι εγώ)

Αν το σχόλιο ισχύει, τώρα καταλαβαίνουμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Ρε τι είστε εσεις;;;;;;;

Από τον ένα βόθρο πήγαμε στον άλλον;

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;;;; 

Και μην βγουν τα ΣΥΡΙΖΑικά τρολλάκια κι αυτοι που είναι έξω από τον χορό, 
να μου την πέσουν, γιατί θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει...

Πόπη Σουφλή

"Ο κ. Υπουργός των Οικονομικών, είναι ....

Ενορχηστρώνουν πιστωτικό γεγονός για να κάνουν πρωθυπουργό τον… Στουρνάρα!

150467-stournarassoible-EDIT
Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος
Τη στρατηγική της έντασης και του ωμού εκβιασμού συνεχίζουν να επιλέγουν για την αντιμετώπιση του ελληνικού ζητήματος τόσο το Βερολίνο όσο και η ΕΚΤ. 
«Προτού καταβληθούν περαιτέρω κεφάλαια, η Αθήνα θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει υλοποιήσει τους συμφωνημένους όρους», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Stuttgarter Zeitung.
Την ίδια ώρα ο Ντράγκι δηλώνει ανυποχώρητος στην απαγόρευση της ΕΚΤ προς στις ελληνικές τράπεζες να αγοράσουν έντοκα γραμμάτια …..

Να γίνει δημοψήφισμα για το κούρεμα του χρέους.

Κούρεμα του χρέους και αλλαγή του πολιτικού συστήματος (γιατί χωρίς το δεύτερο, ο,τιδήποτε γίνει για το χρέος θα είναι δώρον άδωρον) είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει η Ελλάδα μπρος. 
 διαιώνιση της ίδιας κατάστασης, είναι η σίγουρη συνταγή αποτυχίας και παρακμής του ελληνικού κράτους.
Τόσο το Ευρωζωνικό όσο και το Παγκοσμιοποιημένο σύστημα είναι ολιγαρχικά συστήματα. Και το μόνο πράγμα που σκοτώνει τα ολιγαρχικά συστήματα είναι η Δημοκρατία. Δηλαδή η δυνατότητα να αποφασίζουν οι

Δημιουργική ασάφεια σε όλα! Αυτό είναι άρτι, μπούρτζι και λουλάς…

 Hνέα ηγεσία της χώρας έχει μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο που θέλει να κυβερνήσει.

Την ασάφεια.

Ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι θεσμοί είναι κάτι διαφορετικό από την τρόικα αν και οι τρεις εκπρόσωποι της είναι ακριβώς οι ίδιοι, ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι …άντε τον Ιούνιο θα μας δώσουν χρήματα δίχως να είμαστε σε μνημόνιο επειδή άπλα μας λατρεύουν και δεν θέλουν να μας χάσουν.

Και είπα χθες το βράδυ να καθίσω να δω την....

Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και επίπονος

Και δηλαδή όταν ο Μεγάλος Ηλίθιος »πέρναγε» στην Βουλή το Μνημόνιο και την επί της ουσίας κατάργηση της Εθνικής ανεξαρτησίας, με μόνον 150 τόσους βουλευτές,αντί για 180 που απαιτεί τοΣύνταγμα για τέτοιες περιπτώσεις,
..πού ήταν όλα αυτά τα κανάλια και οι »έγκριτοι» δημοσιογράφοινα απαιτήσουν εξηγήσεις απ” την τότε κυβέρνηση;
     Όταν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έπεφταν σαν χαλάζι, χωρίς μάλιστα να επικυρώνονται από την Βουλή στο χρονικό περιθώριο που ορίζει το Σύνταγμα, αυτά κοιτούσαν το success story της ανεργίας-ρεκόρ στην Ευρώπη, τού 25,8%;
Τώρα τους μάρανε (με εντολή τού »μιά φορά δωσίλογος πάντα προδότης», Ψευταρά) να ζητούν τον λόγο, γιατί η .......

Στο σκαμνί στέλνει την συμμορία του μνημονίου στέλεχος του ΔΝΤ: Ποια Ελλάδα; Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες έσωσαν!

Σφοδρή κριτική στην Ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αλλά και το ίδιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί το μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σε συνέντευξή του στον Alpha. 

«Έδωσαν λεφτά...
για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα», υποστηρίζει ο Μπατίστα, που κατηγορεί την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ότι υπερασπίζεται υπέρμετρα την Ευρώπη.

Ο ίδιος κάνει λόγο δε για αναγκαία αναδιάρθρωση του μέρους του ελληνικού χρέους που διακρατούν οι Ευρωπαίοι εταίροι. 

«Μπορεί αυτή η άποψη να μην ......

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ..Ι)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJiO21pyLrLynPmr5uHa5si7u8ll0uOF2vc81nkKyMpP5Go97Jxj1lVfwhg5rzNrDxomhuWeBuPCygHapLcGNYVEUOCsM0jhc3mCrM-JDT8ZqXJXqaflWPnzzSf5t3By2sCS7VeN_yWJVG/s1600/1.pngΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΑΧΑΡΙΕΣ...

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ......
ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.


ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..


ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ .....

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ. Τό Βίντεο πού ΠΡΕΠΕΙ νά δοῦν ΟΛΟΙ οἱ ΕΛΛΗΝΕΣ .

http://i.ytimg.com/vi/oOwgIzWGo8Q/hqdefault.jpg

Δείτε το βίντεο ...

Βόμβα Κωνσταντοπούλου: Άκυροι όλοι οι νόμοι που ψηφίστηκαν απουσία των βουλευτών Χρυσής Αυγής (Bίντεο)

http://newpost.gr/storage/photos/c_740px_440px/201502/konstantopoulou-omilia1.jpgΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος


Ζήτημα εγκυρότητας των νομοθετικών ρυθμίσεων που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία και λιγότερες από 151 ψήφους (απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών), λόγω ελλιπούς σύνθεσης της Ολομέλειας, έθεσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι υπάρχει θέμα εγκυρότητας ορισμένων ρυθμίσεων που ψηφίστηκαν κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, με ονομαστική ψηφοφορία και λιγότερες από 151 ψήφους, απουσία ορισμένων βουλευτών, αναφερόμενη στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.


Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε στη θέση που είχε διατυπώσει και παλαιότερα με αφορμή την ......

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων!!!

Κόντρα στο πνεύμα της...
εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων.

Πράξεις που ερευνώνται από ........

Ο πατριωτισμός αρχίζει από την πρώτη δημοτικού - Όχι βέβαια στην Ελλάδα των δωσιλογων, νενέκων και εθνομηδενιστων..!

Ως παράδειγμα τίθεται το δημοτικό σχολείο στο Γιάμπολ, όπου κάθε σχολική ημέρα αρχίζει με όρκο ενώπιον της σημαίας και με τις λέξεις «Αγαπώ τη Βουλγαρία»...

Η ιδέα ήταν...

Αποκάλυψη Βόμβα! 3 εκατ. ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό ο Βενιζέλος!!!

3 εκατ. ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό ο Βενιζέλος!

Την ώρα που φόρτωνε με το χαράτσι της ΔΕΗ τον Ελληνικό λαό!


Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» αποκαλύπτει το...

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Αυτό είναι το σχέδιο για την Ελλάδα (βίντεο).

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανάμεσα μας… 

Αυτό είναι το σχέδιο για την Ελλάδα…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα Άρθρο που πρέπει να διαβαστεί: Πόλεμος της Γερμανίας κατά της Ελλάδας…

Κάθε άνθρωπος οφείλει να υπερασπίζεται την Ιστορία. 

Όμως με την εξέλιξη των κοινωνιών εις την σύγχρονη εποχή κανείς άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το απόφθεγμα του Μαρξ, ότι οι άνθρωποι δημιουργούν μεν τη δική τους ιστορία, όχι όμως κάτω από τις συνθήκες της δικής τους επιλογής.

Ως γνωστόν.....