Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μπέρνι Σάντερς μιλάει για τα δεινά του ελληνικού λαού και στηλιτεύει τους δημίους του ( video – Ελληνικοί υπότιτλοι )*

2016-02-21 01 Μπερνι Σαντερς

Δυστυχώς, το βίντεο της «ελληνικής» ομιλίας του Μπέρνι Σάντερς που ακολουθεί είναι στα αγγλικά (αλλά με ελληνικούς υπότιτλους) και έτσι οι λαμπρές θέσεις του για το Όχι στο δημοψήφισμα, το δημόσιο χρέος, τις πολιτικές λιτότητας, την ανεργία, τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας,  τη φασιστική απειλή, την Τρόικα, την Ευρώπη των τραπεζιτών και τα τόσα δεινά  που επιβάλουν στον ελληνικό λαό οι δήμιοί του θα παραμείνουν αναξιοποίητες από την ελληνική κυβέρνηση και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Ελπίζοντας λοιπόν ότι ο Αμερικανός γερουσιαστής και διαρκώς ανερχόμενος υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ θα μιλήσει προσεχώς στα ελληνικά, μην τυχόν και κινήσει το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, περιοριζόμαστε αυτή τη φορά να παρουσιάσουμε με ελληνικούς υποτίτλους το διαρκείας πεντέμισι λεπτών βίντεο της.....

Εγκλωβίζονται 3.000 αλλοδαποί κάθε ημέρα στην Ελλάδα!

«Πνίγεται» η χώρα από τις τρομακτικές ροές! Ασφυκτικά γεμάτοι οι χώροι φιλοξενίας  από Αιγαίο έως Ειδομένη
Εικόνες απόλυτου χάους καταγράφονται σε όλη τη χώρα, με καραβάνια προσφύγων να ξεχύνονται στις εθνικές οδούς προσπαθώντας να φθάσουν με κάθε τρόπο (ακόμα και πεζή) στην Ειδομένη, να κατακλύζουν το λιμάνι του Πειραιά και να κατασκηνώνουν σε δρόμους και πλατείες περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, περίπου 25.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, ενώ λόγω των καλών καιρικών συνθηκών φθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά περίπου 3.000 άτομα.
Στα hot spots της Λέσβου και της Χίου 3.150 ταυτοποιημένοι πρόσφυγες και ...

Αυτοφυή άγρια βρώσιμα χόρτα της Εύβοιας.

Tα άγρια χόρτα αποτελούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες τροφές που προσφέρει η γη στα πλάσματα που ζουν σε αυτήν. Φυτρώνουν εδώ και εκατομμύρια όπου υπάρχει χώμα, χωρίς καμία προσπάθεια και παρέμβαση από τον άνθρωπου. 

 Σίδηρος, ασβέστιο, βιταμίνες, μέταλλα, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και χιλιάδες άλλες πολύτιμες ουσίες υπάρχουν διάσπαρτες στα εκατοντάδες είδη βρώσιμης χλωρίδας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για φυσικά «φάρμακα», αφού έχει αποδειχθεί ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες σε παθήσεις όπως ο διαβήτης, o καρκίνος, η υψηλή πίεση και πολλές άλλες ασθένειες. Ταυτόχρονα αποτελούν και ένα πραγματικά γαστριμαργικό παράδεισο αφού συγκεντρώνουν σχεδόν όλες τις γεύσεις, τις υφές και τα αρώματα που μπορεί να διακρίνει ο ουρανίσκος μας.
Πικρά, ξινά, αλμυρά, γλυκά, τρυφερά ή τραχιά, τα χόρτα συνδυάζονται αρμονικά με το κρέας, το ψάρι και τα ζυμαρικά χωρίς να «πνίγουν» την γεύση τους.

Όσο πολύτιμα είναι τα χόρτα, άλλο τόσο όμως και είναι ευαίσθητα σε συνθήκες του περιβάλλοντος που μπορούν να αλλοιώσουν την γεύση τους και την διατροφική τους αξία ή ακόμα και να τα κάνουν επικίνδυνα για την υγεία. 

Ο βασικότερος παράγοντας που τα τελευταία χρόνια έχει επηρεάσει την ποιότητα τους είναι η αλόγιστη χρήση χημικών ουσιών στις αγροτικές περιοχές τα οποία έχουν επιμολύνει το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης.

Επιπρόσθετα οι κακές συνθήκες αποθήκευσης και συλλογής μπορούν επίσης να ....

ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ … ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

463311ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΝ

ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ο αμερικανός συγγραφέας, Robert F. Kennedy. , αποκάλυψε ότι ο συριακός πόλεμος ξεκίνησε από τις μυστικές υπηρεσίες και τις κυβερνήσεις της Δύσης προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εταιρειών πετρελαίου, όταν ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ απέρριψε το έργο που περιλαμβάνει την μεταφορά καταριανού φυσικού αερίου μέσω αγωγών από Κατάρ και Τουρκία προς την Ευρώπη.

Ο συγγραφέας σ΄ ένα άρθρο στο site « Politico.eu» αναφέρει ότι η χώρα του είναι μία από αυτές που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για το ξέσπασμα του πολέμου στη Συρία. Προσθέτει ότι η απόφαση του Άσαντ ν΄απορρίψει το τουρκοκαταριανό σχέδιο μεταφοράς φυσικού αερίου έγινε με γνώμονα την προστασία των ρωσικών και ιρανικών συμφερόντων και προκάλεσε.....

Oι Γερμανοί ξανάρχονται: Από 1η Μαρτίου αστυνομικοί του Βερολίνου θα πατήσουν "πόδι" σε ελληνικό έδαφος.

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/07/cf84cebf-cebccf85cf83cf84ceb9cebacebf-cf83cf87ceb5ceb4ceb9cebf-cf84cf89cebd-cebcceb5cf81cebaceb5cebb-cf83cebfceb9cebccf80cebbceb5-ceb3.jpg72 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΕΡΜΑΧΤ" - ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Οι Γερμανοί ξανάρχονται και μετά από 72 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 1944) Γερμανοί αστυνομικοί θα πτήσουν το πόδι τους ξανά στην Ελλάδα πάλι ως δυνάμεις κατοχής, με την ουσιώδη διαφορά ότι τώρα είναι προσκεκλημένοι!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Die Welt» Γερμανούς αστυνομικούς στέλνει το Βερολίνο στην Ελλάδα, αναφερόμενη στην σχετική απόφαση της κυβέρνησης του Βερολίνου στο πλαίσιο της ενίσχυσης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

"Γερμανοί αστυνομικοί θα σταλούν από την 1η Μαρτίου στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση προκειμένου να υποστηριχθούν οι προσπάθειες φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε", όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ αναφέρει η εφημερίδα.

Ο συμβολισμός είναι βαρύς. 72 χρόνια μετά την αποχώρηση της "Βέρμαχτ" οι Γερμανοί επιστρέφουν με άδεια της ελληνικής κυβέρνησης.

"Η Μέρκελ ζητά από την Ε.Ε να μην εγκαταλείψει την Αθήνα", γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»,"την στιγμή που χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν παγιδευμένοι στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων. Η κατάσταση παραμένει χαοτική στην .....

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%A4%CE%96%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99-600x278.jpgΗχηρή παρέμβαση με αναφορά στο θέμα του προσφυγικού και της πρωτοφανούς πίεσης που δέχεται η Ελλάδα, έκανε ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook.

Πιο αναλυτικά, αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, και ιδίως στη σύνοδο της Βιέννης, στη στάση της Τουρκίας και στην έλλειψη της πρέπουσας αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, υπογραμμίζει:


«Την περασμένη εβδομάδα η Ευρώπη έδωσε την εικόνα πως είναι ένα είδος πολυκατοικίας στην οποία όλοι οι γείτονες διαπληκτίζονται, αλλά στο τέλος φορτώνουν το συνολικό φταίξιμο στον (Έλληνα) θυρωρό. 


Παρακολουθήσαμε ακόμη και.....

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ Προειδοποιεί (Με Άρθρο Φωτιά) τους Έλληνες Πολιτικούς!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

Δεν πάμε καλά! Δήλωση που σοκάρει από Ξυδάκη: Οι πρόσφυγες μπορεί να βοηθήσουν το δημογραφικό της χώρας

http://newpost.gr/storage/photos/c_800px_400px_ct/201507/xydakis.jpgΜε μια φράση που θα συζητηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορει να ωφεληθεί από το προσφυγικό.

Μιλώντας στα Παραπολιτικάfm, είπε χαρακτηριστικά:

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να ....

Φορολογικοί Παράδεισοι: Πώς το 1% «κλέβει» τρισεκατομμύρια!

http://www.koutipandoras.gr/sites/default/files/forologikoi-paradeisoi.jpgΑκμαία η παγκόσμια βιομηχανία φοροαποφυγής, με κέντρο την Ελβετία και πλοκάμια σε... όλο τον κόσμο. 

Τα χαμένα τρισεκατομμύρια και οι προσπάθειες του ΟΟΣΑ που δεν φτάνουν.

Γράφει ο Αλέξανδρος Μανωλάτος

Ο πλούτος που συγκεντρώνεται σε φορολογικούς παραδείσους έχει διογκωθεί σε δυσθεώρητα επίπεδα, στερώντας πολύτιμους πόρους από τις κυβερνήσεις και διευρύνοντας τις ανισότητες.

Αυτό είναι το μήνυμα του βιβλίου του Gabriel Zucman με τίτλο «Ο Κρυμμένος πλούτος των Εθνών», το οποίο παρουσιάζει τους μηχανισμούς που διατηρούν ακμαία μια παγκόσμια βιομηχανία φοροαποφυγής με κέντρο την Ελβετία.

Ο 29χρονος Γάλλος, συνεργάτης του Thomas Pikkety, είναι ο πρώτος οικονομολόγος που παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία για τα περιουσιακά στοιχεία που είναι καταχωρισμένα σε φορολογικούς παραδείσους.

Για να υπολογίσει το συνολικό ποσό που έχουν «παρκάρει» άτομα και επιχειρήσεις σε χώρες όπως η Ελβετία και οι Παρθένες Νήσοι, ο κ. Zucman ξεκινά με....

Πόσο πιό ἄσκημα μποροῦν νά πᾶν τά πράγματα;

http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%A0%E1%BD%B9%CF%83%CE%BF-%CF%80%CE%B9%E1%BD%B9-%E1%BC%84%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%E1%BF%A6%CE%BD-%CE%BD%E1%BD%B1-%CF%80%E1%BE%B6%CE%BD-%CF%84%E1%BD%B1-%CF%80%CF%81%E1%BD%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.jpgΜετὰ τὸ κάλπικο δημοψήφισμα…
Μετὰ τὰ capital controls…


Μετὰ τὴν ζημία τῶν 80-100 δισεκατομμυρίων σὲ διάστημα μηνῶν…
Μετὰ τὴν φυγὴ τῶν ἐπιχειρήσεων…
Μετὰ τὴν φυγὴ τῶν νέων, τῶν σπουδαγμένων, κατὰ ἑκατοντάδες χιλιάδες…
Μετὰ τὸ ξεπούλημα τῶν τραπεζῶν…
Μετὰ τὸ ….

Τους μισώ και ΟΥΔΟΛΩΣ τους σέβομαι.


Οδυσσέας Τηλιγάδας
Μάνα Ελλάδα, κανείς πιά δεν προσεύχεται για σένα!!! Πληθύνανε οι υπηρέτες του Εωσφόρου και ο Θεός απόκαμε κι’ απέστρεψε πλέον το πρόσωπό του από το Έθνος του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αφού ο Έλληνας άνθρωπος έχει εκτραπεί προς την οδό της απωλείας της εθνικής του συνείδησης συναινώντας δουλικά στον εθνικό του ακρωτηριασμό αποδεχόμενος δίκην αιχμαλώτου του Άουσβιτς να βλέπει γιά τελευταία φορά τους δικούς του να τους παίρνουν έναν έναν για τους φούρνους και να έρχεται ο «ομαδάρχης» του στρατοπέδου να του λέει «εντάξει, σωθήκατε μέχρι τώρα, συνεχίστε να πειθαρχείτε στο πρόγραμμα».

Προσπαθώντας να ταυτίσω τις σκέψεις μου με ό,τι απόμεινε ακόμα όρθιο αγωνιζόμενο για τα δίκαια του ανθρώπου, του λαού και της πατρίδας μου και με...

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ : Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας - Συνταγές φαγητών με άγρια φαγώσιμα χόρτα.

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή πίτες. 
Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού.

Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά για την πιο εύκολη αναγνώριση,  αξιοποίηση και χρήση τους στη διατροφή μας.

Αγκινάρα άγρια-Cynara cardunculus


Άλλες ονομασίες: Αγριαγκινάρα, αγκιναράκια, χαρακάκια 

Οικογένεια: Αστεροειδών-Asteraceae
Πολυετές φυτό που φτάνει πάνω από 1 μέτρο ύψος. Βρίσκεται αυτοφυές σε όλες τις θερμές περιοχές της Ελλάδας, σε ακαλλιέργητα μέρη.
Μαζεύονται οι τρυφεροί βλαστοί, τα φύλλα και οι ανθοκεφαλές, την άνοιξη πριν ανθίσουν. Μαγειρεύονται βραστές με άλλα λαχανικά (αλλά πολίτα), αλλά και με κρέας.
Οι μικρές ανθοκεφαλές.....

Μιλάει το κάθαρμα που μας έμπλεξε ...


http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/05/kai-prodotis-kai-axristos-kai-atheos.jpgΜιλάει το κάθαρμα που μας έμπλεξε στη περιπέτεια του Μάαστριχτ και του Ευρώ ! 


Μιλάει το κάθαρμα που ανέβασε το δημόσιο χρέος στο Θεό!

Μιλάει το κάθαρμα του Χρηματιστηρίου! Το κάθαρμα των Ιμίων που έβαλε τους Τούρκους στο παιχνίδι του Αιγαίου! 


Το κάθαρμα που έδωσε τον Οτσαλάν όπως οι ρουφιάνοι με τις κουκούλες ,τους πατριώτες στη κατοχή!

Το κάθαρμα των Ολυμπιακών έργων και των μιζών. Το κάθαρμα της Goldman Sachs! Το κάθαρμα των εξοπλιστικών!

Σήμερα μας κυβερνούν ....

Ιράν και Ρωσία κατασκευάζουν κανάλι 700 χλμ συνδέοντας Κασπία με Περσικό Κόλπο.

https://4.bp.blogspot.com/-2Hjc3mzy4Ho/VtM8Y_qrS8I/AAAAAAABuAA/gOC_dqJRIQs/s400/iran.JPG
Το Ιράν συνεχίζει τις προετοιμασίες για την κατασκευή ενός πλωτού καναλιού που θα συνδέει την Κασπία Θάλασσα με τον Περσικό Κόλπο. Ένα έργο που από το παρελθόν είχε κριθεί ως στρατηγικής σημασίας για τη Ρωσία, όπως αναφέρει η «Αζέρ Νιουζ».

Για το έργο ενδιαφέρονται, επίσης, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Τουρκμενιστάν που θέλουν να έχουν διέξοδο στον Ινδικό Ωκεανό.


Τώρα το έργο είναι στον κατάλογο των προτεραιοτήτων για την Τεχεράνη και σε αντίθεση με το παρελθόν δεν προσπαθεί να το κρύψει και ....

Ελλάς Ελλήνων Τραπεζών..

https://3.bp.blogspot.com/-bmLYZAMgO5A/VtP4UtAh-5I/AAAAAAAAHZE/3KOorqI5dCQ/s400/bang%2Bbank.jpg
Το καταλαβαίνεις, ρε πως έχετε εξαντλήσει όλον τον Ποινικό Κώδικα και το Σύνταγμα βεβαίως-βεβαίως; Το αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θα βρεθούν δικαστές να σας δικάσουν; Ότι θα πάτε απ' ευθείας στο απόσπασμα;..

Μέχρι το 40% του εισοδήματός μας σε αποδείξεις απαιτεί το υπουργείο Οικονομικών για να επωφεληθούμε απ' το αφορολόγητο και τις όποιες (;) φοροελαφρύνσεις.

Προς το παρόν και μέχρι την ψήφιση του σχετικού φασιστικού νόμου θα γίνονται δεκτές και οι
αποδείξεις που πληρώσαμε με μετρητά.
Μετά την ψήφιση του εκτρώματος, μόνον οι αποδείξεις πλαστικού χρήματος.
Δηλαδή πιστωτικών και χρεωστικών τραπεζικών καρτών.

Ρε συ Τσαλακώτο, είπαμε να είσαι ό,τι είσαι, αλλά ''σύμφωνο συμβίωσης'' με τις τράπεζες; Τόση ανωμαλία πιά;
Ρε σύ απατεώνα Τσαλακώτο, το ξέρεις πως οι τράπεζες είναι ανώνυμες ιδιωτικές κερδοσκοπικές εταιρείες;
Το ξέρεις πως εκτός από....

Η Αλβανία διεκδικεί μέχρι την Άρτα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 οι Τσάμηδες της Αλβανίας προσέφυγαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. 

Το κάλεσαν να καταδικάσει την Ελλάδα ότι το 1943-1944 διέπραξε γενοκτονία των Τσάμηδων υπηκόων της και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος το 1913-1945. 


Ζητούν επίσης να διατάξει τον επαναπατρισμό τους στην ελληνική Ήπειρο από τα σύνορα και την Ηγουμενίτσα μέχρι την Πάργα και την Άρτα καθώς επίσης να τους επιδικάσει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι Τσάμηδες, Αλβανοί Μουσουλμάνοι, κατοικούσαν στη Παραμυθιά. Ειδική ρήτρα της Συνθήκης της Λωζάννης το 1923 τους αναγνώρισε πολίτες της Ελλάδος. Την πρόδωσαν. Την 28η Οκτωβρίου 1940 οδήγησαν τους Ιταλούς εισβολείς μέχρι τον Καλαμά ποταμό όπου τους ανέτρεψε ο ελληνικός Στρατός. 


Από την 6η Απριλίου1941 συνεργάσθηκαν με τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές, σχημάτισαν ένοπλα σώματα, λαφυραγώγησαν τις περιουσίες των Ελλήνων και διέπραξαν εγκλήματα. Το 1943 οι τοπικές αντιστασιακές δυνάμεις του ΕΔΕΣ αντεπετέθησαν και οι Τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία. Το Στρατοδικείο Ιωαννίνων και το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων καταδίκασε .....

Έκτακτο προσφυγικό σχέδιο των Βρυξελλών βλέπει όλους τους πρόσφυγες στην Ελλάδα! Η Χώρα θα βυθιστεί στο χάος.

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-700x437.jpgΓράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ, προκειμένου να εξετασθούν εκ νέου τρόποι αντιμετώπισης των προσφυγικών ρευμάτων, οι χώρες που έχουν στραφεί κατά της Ελλάδας με τις ενέργειες τους να κλείνουν τα σύνορα και έτσι να εγκλωβίζονται όλο και μεγαλύτεροι αριθμοί προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα φαίνονται αμετανόητες. 


Αυτό βεβαίως οδηγεί απ’ότι φαίνεται σε δεύτερες σκέψεις την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που όμως δεν βοηθάνε ιδιαίτερα αν όχι καθόλου την Ελλάδα. Δηλαδή δεν είναι λύση να αποδεχτούμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα παραμείνουν στην Ελλάδα σε ....