Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΛΑ , ΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ , ΕΛΑ ΡΕ ΑΤΙΜΕ..!!‏

undefined
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. 

Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. 

Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται… 

Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε .....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Το Μαξίμου, με τη βοήθεια κορακιών, κουρεύει τα δάνεια των βαρόνων ΜΜΕ κάτω από τη μύτη της Τρόικας!

Φουντώνουν οι φήμες ότι οι επιχειρήσεις ΜΜΕ η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι καταχρεωμένες παίζουν τα ρέστα τους στο σωσίβιο που ονομάζεται «κούρεμα». 

Λέγεται ότι υπάρχει σε εξέλιξη συζήτηση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους μεγάλους παίκτες των ΜΜΕ, προκειμένου το Μαξίμου να μεσολαβήσει στις τράπεζες ώστε να προχωρήσουν σε γενναίο κούρεμα. 

Μάλιστα σύμφωνα με αυτό το σενάριο οι τράπεζες έχουν αποδεχθεί το κούρεμα στις επιχειρήσεις ΜΜΕ αρκεί αυτά αντίστοιχα να προχωρήσουν σε «γενναίο κούρεμα προσωπικού»!

Πώς οι Αμερικανοί «χρησιμοποίησαν» τον Γ. Παπανδρέου.

undefined
Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις του Γερμανού Ντιρκ Μίλερ, ενός από τους διασημότερους χρηματιστηριακούς αναλυτές και ερευνητές της ελληνικής κρίσης για την ελληνική τραγωδία, στο βιβλίο του «Σύγκρουση» που κυκλοφορεί τις ημέρες αυτές και στην Ελλάδα.
Χωρίς αναστολές ο Ντιρκ Μίλερ γράφει στο βιβλίο του ότι «Ο Παπανδρέου ήταν το εκτελεστικό πιόνι της Αμερικής και προκάλεσε με κάθε τίμημα τη

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ....ΜΑΜΜΩΝΑ ΘΕΟΥ !!!

Picture
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει this?
Ήρθε ο Σόιμπλε κι έγινε πάλι πανικός. 

Δρακόντεια τα μέτρα, συγκεντρώσεις πάραυτα, άρθρα σε εφημερίδες, βρίσιμο στα αντι-εξουσιαστικά μπλογκς.Έρχεται και ο ομόλογος του Αμερικάνος, Λιού και ... δεν κουνιέται φύλλο! Ωραία! λένε στα μήντια.

 Οι Έλληνες έχουν στρέψει την προσοχή τους προς την αιμοβόρα Γερμανία που κατατρώει τις χώρες του Νότου στην Ε.Ε. και έτσι ο Λιού περνάει τελείως απαρατήρητος, είναι ο καλός αυτός, ο φίλος μας που δεν εστιάζει στις περικοπές αλλά στην ανάπτυξη! Όλα καλά, λοιπόν, yes?

Τα 200 ανθρωπάκια που υπερψηφίζουν την εξαθλίωση με προθυμία...


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διακόσιοι περίπου βουλευτές
και βουλευτίνες, έχουν πάρει εργολαβία την επιχείρηση
 «υπερψήφιση μνημονίων» στη Βουλή των Ελλήνων.
Ολοι τους πιστά κομματόσκυλα στον τσοπάνη-αρχηγό, σηκώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη το χέρι τους και ψηφίζουν ότι η κομματική πειθαρχία επιβάλλει.

Αρκετοί από αυτούς, με δικές τους δημόσιες δηλώσεις, δεν γνωρίζουν καν τι ψηφίζουν, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα μνημόνια.

Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό, μηρυκάζοντας φράσεις, ατάκες και ρητά στη θέση των ανύπαρκτων επιχειρημάτων αφού κάθε μέρα, εδώ και τέσσερα χρόνια τα αποτελέσματα της πολιτικής που υπερψήφισαν, για το καλό, υποτίθεται του λαού, τους διαψεύδουν.

Με το επιχείρημα ότι ζούσαμε...

Είσαστε Ξεφτίλες!!!!!!!!

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου
  • Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος
Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;

Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;

Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;

Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της .....

Δημήτρης Ιατρόπουλος: Έκκληση στους Συνέλληνες_Πιο επίκαιρο από ποτέ,,,

undefinedΣας παρακαλώ, τραβήξτε την κουρτίνα. 

Ανοίξτε τα παραθυρόφυλλα της Ιστορίας μας, να περάσει μέσα ο ήλιος. 

Σπάστε τις αμπάρες, κόψτε τα σκοινιά, διαρρήξτε τις μπουκαπόρτες, τινάξτε τα παλιά σκεπάσματα, φωνάξτε επιτέλους την αλήθεια, έρχονται χρόνια βαριά, έρχονται χρόνια κατακόκκινα, όχι από σημαίες και τοματοχυμούς, αλλά από αίμα.

Σας παρακαλώ, ξυπνήστε, δεν......

ΒΙΝΤΕΟ. Ο Χάρρυ Κλυνν "έξω απ' τα δόντια" - ΣΩΣΤΟΣ

03/6/2013 - ΔΕΙΤΕ ΤΟ - 

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) ξεσπάει και τα "χώνει" σε όλους (Κόμματα, πολιτικούς, κανάλια, δημοσιογράφους, δικαστικούς, ανθρώπους του "πνευματος" κ.ά.) στην εκπομπή "Πρωϊνό ΑΝΤ1" με τον Γιώργο Παπαδάκη.

 Αυτά που κατά καιρούς ανεβάζουμε σε βίντεο και γράφουμε σε Blogs - Sites, τα λέει ο Χάρρυ Κλυνν σε μία εκπομπή (μικρές ενστάσεις σε λίγα σημεία είναι λογικές - είναι το point of view του καθενός - στο σύνολο όμως συμφωνούμε με τις θέσεις του). ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. 

Και εσείς οι κολλημένοι με κάποιο κόμμα και εσείς που έχετε γεμίσει με φοβίες από τα ΜΜΕ και εσείς που απογοητευθήκατε & γίνατε "καναπεδάτοι" ΟΛΟΙ - ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΠΑΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Χ.Θεοχάρης: "Η τρόικα αποφασίζει για παράταση φορολογικών δηλώσεων"

Το αλαλούμ που επικρατεί με τις προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων εξαιτίας της κατάρρευσης του «taxisnet» καταδεικνύει πώς πέραν του ότι δεν έχει μπει «πάτος» στο βαρέλι της ελληνικής οικονομίας, δεν υπάρχει και «πάτος» στην εθνική αξιοπρέπεια αυτών που υποστηρίζουν ότι μας κυβερνάνε.
Το υπουργείο Οικονομικών δεν μπορεί χωρίς την έγκριση της τρόικας ούτε καν να παρατείνει την προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. 
Ο γενικός γραμματέας εσόδων Χ. Θεοχάρης με περίσσιο θράσος δήλωσε μέσω twitter αναφορικά με τη παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων πώς «χρειαζόμαστε διαπραγμάτευση με την τρόικα. 
Δεν είναι τελική δική μου απόφαση. Εισήγηση όμως κάνω».
Φανταστείτε όταν απαιτείται το «πράσινο φώς» ακόμη και για να παραταθεί η προθεσμία των δηλώσεων πόσο βαθιά έχει μπει ο μηχανισμός της τρόικας στη λειτουργία της κυβέρνησης και του Δημοσίου. 
Οι άνθρωποι, ειδικά στο υπουργείο Οικονομικών μάλλον θα ζητάνε και την άδεια του Πόλ Τόμσεν για το πότε θα επισκεφθούν την… τουαλέτα.