Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Στα ύψη προ-μνημονίων παραμένει το δημόσιο χρέος - ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!


undefined

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΡΗΣ


Είναι η διαγραφή του χρέους «αιρετική» πρόταση; Φουσκώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος, παρά τα πολυδιαφημιζόμενα «κουρέματα» (PSI+ και «επαναγορά ομολόγων») και τη διαρκή λιτότητα.


Σκαρφάλωσε στα 309 δισ. ευρώ το Μάρτιο του 2013, όταν ένα χρόνο πριν ήταν 280,3 δισ. ευρώ και το Δεκέμβριο του 2012 ανέρχονταν στα 305 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών.

Η Ελλάδα είναι σε κατάσταση "failed state";

Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η σημερινή κυβέρνηση, εάν θέλει να πείσει οποιονδήποτε άλλο (πέρα από τα μέλη, τους αυλικούς κι εκείνους που έχουν συμφέροντα από την συνέχιση παραμονής στην εξουσία του τρίο Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη) για την ικανότητα αντίληψης των
όσων συμβαίνουν στην χώρα με ευθύνη των κυβερνητικών αξιωματούχων και των θεσμικών αρμοδίων…

ΡΕΦΕΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ.


undefined

Υποκρίνονται και συγκαλύπτουν συστηματικά το πολιτικό έγκλημα 
Συγκαλύπτουν εαυτούς και αλλήλους στο βασίλειο του λαμογιστάν και ταυτόχρονα βγάζουν στο σφυρί πατρίδα, λαό και εθνική αξιοπρέπεια αν και ξέρουν πως, θα είχαν εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα με την πάταξη του πολιτικού εγκλήματος, από το τίμημα της ταπείνωσης με το οποίο ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία…

Ερχονται οι μαζικές απολύσεις στις τράπεζες.

20130522-195739.jpgΤο τυρί το είδαν οι τρισευτυχισμενοι τραπεζοϋπάλληλοι, που με την σιωπή τους βοήθησαν στην μεγάλη ληστεία της Ελλάδας απο τα αφεντικά τους. 

Τώρα έρχεται και η φάκα. 

Θα καταλάβετε σύντομα ότι η ....

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.


20121230-212738.jpgΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 αποκαλύπταμε: 

Η αποκάλυψη της απάτης: Ο Παπακωνσταντίνου έλεγε πως πήρε την λίστα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε παραδοθεί θεσμικά στον πρέσβη!

Παραθέτοντας τα έγγραφα – ντοκουμέντα που έρχονται σήμερα επισήμως στο φως και απο τις Γαλλικές αρχές με τα πρωτότυπα! Από εκείνη την στιγμη, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αυτη την αποκάλυψη που στην ουσία στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. 

ΒΙΝΤΕΟ......Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ PSI ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

Λουκάς Παπαδήμος, 9 Μαρτίου 2012 σε διάγγελμα του προς τον Ελληνικό λαό (διαβάζοντας): “Με την μείωση του χρέους κατά περίπου 105 δις Ευρώ…”

Η σημερινή αποκάλυψη:

Το δημόσιο χρέος στα επίπεδα προ μνημονίου στα 309 δις. Που είναι αυτοί που έλεγαν ότι το χρέος μειώθηκε κατά 100 δις ευρώ από το PSI;

Η εξήγηση: ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου.

Και η μεθόδευση:

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Να έρθει στη Βουλή το ''αντιρατσιστικό'' νομοσχέδιο.


Το κόμμα που λεηλάτησε την χώρα, το κόμμα που γέμισε την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες, βιάζεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο κατά της βίας και του ''ρατσισμού'' καθώς αποτελεί σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ''ζήτημα αρχής της Δημοκρατίας μας''. Θα ήταν βέβαια πιο ειλικρινές αν έλεγε την αλήθεια, στο ότι ποντάρει στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, δηλαδή τους λαθρομετανάστες. 
«Επικοινωνιακά τεχνάσματα» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τη διαμάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το νομοσχέδιο κατά της βίας και του ρατσισμού. 
 
Τονίζει, παράλληλα, ότι «αν πραγματικά εννοούμε ότι θέλουμε να παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην πολιτική και στη καθημερινή ζωή, θα πρέπει όλοι μαζί, όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου να προχωρήσουμε στην ψήφισή του»

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Aποφασισμένοι οι 27 να παταξουν τη φοροδιαφυγή.


Την αποφασιστικότητά τους να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης εξέφρασαν σχεδόν όλοι οι ηγέτες των κυβερνήσεων των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσερχόμενοι στο κτήριο Justus Lipsius των Βρυξελλών όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; Γυρίζει "πλάτη" η Ισλανδία στην ΕΕ.


Γυρίζει την πλάτη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ισλανδία, καθώς η νέα κυβέρνησή της βάζει στον πάγο τις ενταξιακές συνομιλίες που άρχισαν το 2010. 
Πρώτος στόχος της φαίνεται να είναι να προστατεύσει την ανάκαμψη της οικονομίας της από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.
Ο Sigmundur David Gunnlaugsson, που θα αναλάβει την πρωθυπουργία αυτή την εβδομάδα, αποφάσισε να επεκτείνει επ'  άπειρο την απόφαση του Ιανουαρίου για “πάγωμα” των ενταξιακών συνομιλιών με την ΕΕ.

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Δεκάδες παραγγελίες πλοίων έφερε η επίσκεψη Α.Σαμαρά (στα ... κινεζικά ναυπηγεία)!


Τελικά είχε οικονομικό περιεχόμενο από επενδυτικής άποψης η επίσκεψη Α.Σαμαρά στην Κίνα και μάλιστα μεγάλο. Με μία διαφορά: Οι επενδύσεις θα γίνουν στην Κίνα και τα κεφάλαια θα εισρεύσουν στην κινεζική οικονομία και όχι στην ελληνική!
Συγκεκριμένα υπογράφηκαν δάνεια άνω των 263,4 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ των Ελλήνων εφοπλιστών και των κινεζικών τραπεζών Εxim και China Development, με τα οποία διασφαλίζεται η συνέχεια εννέα ναυπηγικών συμβολαίων, εξασφάλισαν και 14 νέες παραγγελίες πλοίων για τις ελληνικές φοπλιστικές εταιρείες!

Εδώ ονειρεύονται ανάπτυξη το φθινόπωρο, αλλά η Goldman Sachs μιλά για 10 χρόνια ακόμη ύφεσης. Ποιόν να πιστέψουμε; Τον εργοδότη ή τους ... συμβεβλημένους;

goldman sachsΗ ανάκαμψη θα αργήσει να έρθει στην Ευρώπη σημειώνει ο διεθνής οίκος.

Δε βλέπει άμεσα φως στην άκρη του τούνελ, ο περιβόητος χρηματοοικονομικός οίκος της Goldman Sachs καθώς όπως σημειώνει σε μελέτη του, "αν εξετάσει κανείς με όρους τεχνοκρατικούς τα δεδομένα, τότε θα διαπιστώσει ότι...

Κυκλοφορεί τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων!Πόσο πάει το συκώτι, το νεφρό, η καρδιά;


undefined
Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ”θανόντες” δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής...

BINTEO.Ελλάδα, Καληνύχτα!

Τη στιγμή που ο Σαμαράς προπαγανδίζει το Ελληνικό "Success Story" του, όλος ο πλανήτης συμφωνεί πως η πολιτική που ακολουθήθηκε έκαψε τη χώρα και τους Έλληνες. 

Δεν υπάρχει σωτηρία όσο ακολουθείται αυτός ο δρόμος...











"ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ, ΗΘΙΚΟ KAI ΑΣΚΗΣΕΙΣ..." Μπουρλότο από τ.Α/ΓΕΝ & Αρχηγό Στόλου.

Δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε ο προβληματισμός που είχαμε διατυπώσει για την απουσία του Πολεμικού Ναυτικού από το Αιγαίο και για την δυσκολία που παρουσιάζει στην πραγματοποίηση μείζονων ασκήσεων ως απόρροια των εξοντωτικών περικοπών που έχουν επιβληθεί σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, συντήρησης πλοίων και συστημάτων και προμήθειας νέου υλικού.