Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Βγάζουν στο “σφυρί” λίμνες και ποτάμια στη Θράκη – Παρόχθιες περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο Nature διατίθενται προς πώληση σε ιδιώτες.

river-basinsTον δρόμο για την πώληση και εκμετάλλευση ακινήτων παραλίμνιων και παρόχθιων περιοχών στη Θράκη ανοίγει το νέο Νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με το thrakitoday, τις τελευταίες ημέρες και μετά τον... έλεγχο άρθρων του σχετικού σχεδίου Νόμου προκύπτουν 
ενδιαφέροντα και συνάμα τρομακτικά στοιχεία σχετικά με το μέλλον τόσο παραλιών όσο και λιμνών και ποταμιών της χώρας, η εκμετάλλευση των οποίων μπορεί πλέον να περάσει στα χέρια ιδιωτών, με ότι αυτό μπορεί να επιφέρει, θετικό ή αρνητικό.


Πρόσφατα, σε σχετική λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία αφορούσε παραλίες της χώρας οι οποίες έχουν μπει στο “μάτι” του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), φιγούραραν και δύο παραλίες της Ξάνθης αλλά και παραλιακές περιοχές ευρύτερα της Θράκης. 


Σύμφωνα μάλιστα με τη .....

JACOB ROTHSCHILD KAI ALEXANTER DUGIN O TOKOΓΛΥΦΟΣ KI O OΡAMATIΣΤΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δύο συνεντεύξεις που εκφράζουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο την σύγκρουση των δύο κόσμων που έχουν αναδυθεί μετά την "ψυχρό πόλεμο", η μία του γεωστρατηγικού μέντορα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, του Α.Ντούγκιν και η η δεύτερη του λόρδου Jacob Rothschild, βασικού μετόχου της Rothschild Βank στον Θωμά Κατσαρό του corfupress.gr, μαρτυρούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον ρόλο της Ελλάδας μέσα σε αυτή την σύγκρουση...

ΤΟ ΔΝΤ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε...

Το όνομά του είναι Πέτερ Ρατκλιφ και εδώ και 20 περίπου ημέρες έχει εγκατασταθεί στο γραφείο 811 του υπουργείου Εργασίας, στον ίδιο όροφο με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση. 

Πρόκειται για τον επίτροπο του ΔΝΤ που επιλέχθηκε με σύμφωνη γνώμη κυβέρνησης και τρόικας, να τοποθετηθεί στο υπουργείο Εργασίας για να ελέγχει την πορεία των ασφαλιστικών ταμείων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Ράτκλιφ μετά τις πρώτες επαφές «αναγνωριστικού τύπου» φαίνεται ότι ....

Όταν τα ΜΜΕ καθοδηγούν τη σκέψη μας, τότε οι αποφάσεις μας είναι υπέρ των συμφερόντων τους!

Υποτίθεται ότι τα ΜΜΕ πρέπει να είναι ελεύθερα, δηλαδή να μην ποδηγετούνται από κάποια εξουσία ή κάποια συμφέροντα, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν αντικειμενικά τις πληροφορίες στους πολίτες που πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις. 

Όταν όμως...

Υπό γερμανική εποπτεία 12 Δήμοι και 3 Περιφέρειες!

  • Τραγική επανάληψη της ιστορίας, εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
  • Η γερμανική μπότα είναι ήδη εδώ, αλλά η φιλογερμανική κυβέρνηση το κρύβει επιμελώς.
  • Στόχος η καταλήστευση των επικερδών δημοτικών οργανισμών και του ΕΣΠΑ, καθώς και η εισαγωγή γερμανικών επιχειρήσεων σε τομείς σκουπιδιών, τουρισμού και ενέργειας.
    Κίνηση απελπισίας από την Γερμανία, η οποία βλέποντας την σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί μπροστά σε ένα οικονομικό κραχ, εξαιτίας της δεινότατης οικονομικής κατάστασης των γερμανικών δήμων, αποφάσισε να κατακλέψει κονδύλια και χρηματοδοτικές πηγές από δήμους και περιφέρειες της Ελλάδας.

    Η είδηση....

Η κατοχή και ο Γολγοθάς συνεχίζονται... Deutsche Bank, Γιούργκεν Φίτσεν.....«Δεν θα έρθει η ανακούφιση με νέο κούρεμα χρέους»

Αυστηρό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, στέλνει ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιούργκεν Φίτσεν, ξεκαθαρίζοντας ότι κάνει λάθος όποιος θεωρεί ότι νέο κούρεμα χρέους θα σημάνει και ανακούφιση.

«Αν η Ελλάδα δημιουργήσει την εντύπωση ότι έχει κάνει αρκετά και τώρα η ανακούφιση θα πρέπει να έλθει απ’ έξω με την απομείωση του χρέους αυτό θα ήταν το λάθος μήνυμα», τονίζει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο κ. Φίτσεν.
Το στέλεχος της Deutsche Bank αφού .....

Πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα… «υψηλής ποιότητας» ζητά το ΔΝΤ από την Ελλάδα!


*Τα θεωρεί αναγκαία για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους 
 *Απούσης της Κρ. Λανγκάρντ, η οποία παρίσταται στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ο διεθνής οργανισμός ενέκρινε την εκταμίευση άλλων 3,41 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.
Την ανάγκη να ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα… «υψηλής ποιότητας» για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους επισημαίνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής της χώρας μας, την οποία ενέκρινε χθες το διοικητικό του συμβούλιο.
Η έκθεση, η οποία κρατήθηκε ως «επτασφράγιστο μυστικό» πριν τις Ευρωεκλογές για να μην γίνει γνωστή στον Ελληνικό λαό και να αποφευχθεί περαιτέρω πανωλεθρία των κομμάτων της συγκυβέρνησης, είναι αποκαλυπτική για το τι πρέπει να περιμένουμε από δω.....

Ετσι βγαίνουν τα 70 δισ ευρώ κέρδος της Γερμανίας από τον εξαθλιωμένο Ελληνα....«Η Ελλάδα ίσως χρειαστεί ένα νέο μικρό πακέτο οικονομικής βοήθειας»

Την άποψη ότι η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστεί ένα νέο, αρκετά μικρότερο, πακέτο χρηματοδοτικής βοήθειας εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, η βοήθεια αυτή θα είναι περιορισμένη και σίγουρα κάτω από 10 δισ. ευρώ. Επίσης, ο Γερμανός «τσάρος» εκφράζει μεν .....

ΤΡΑΓΚΑΣ ξεφτιλίζει το ''τσόκαρο''... για την Χρυσή Αυγή


Η πίκρα της ξενιτιάς...


Εχθές συνάντησα έναν γνωστό μου. Νεαρός ιατρός που μόλις τελείωσε την ειδικότητά του. Μου ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα φύγει για να εργαστεί στο εξωτερικό.
«Έτσι όπως τα έκαναν» μου είπε πικραμένος. Δεν διέκρινες τόσο οργή, όσο πίκρα στο λόγο του νέου ....