Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κατανοητή η ταραχή…..

Λύσσαξαν οι ύαινες. Από την πείνα. Δεν βρίσκουν ψοφίμι να ικανοποιήσουν την πείνα τους. 
Με τα σάλια τους να τρέχουν, ψάχνουν απεγνωσμένα για «ΧΑΟΣ, ΧΑΟΣ, ΧΑΟΣ», ανήθικους Κατρούγκαλους και έναν ταπεινωμένο Τσίπρα στο Βερολίνο. Δε βρίσκουν τίποτα.
Χάος δεν υφίσταται, κωλόχαρτα έχουμε, ακόμη κι αν υπάρξει Grexit θα γίνει έτσι ώστε να είναι ενδεικτικό των προθέσεων των αρπακτικών και όχι της αποτυχίας της κυβέρνησης – διότι καμία κυβέρνηση δεν απέτυχε διεκδικώντας την αξιοπρέπεια ......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς θα δοθούν (και πότε) επιστροφές και αναδρομικά στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η υπουργική απόφαση για την αποκατάσταση των μισθών στα προ του Αυγούστου 2012 επίπεδα για τους ενεργεία και τους συνταξιούχους
Την κοινή υπουργική απόφαση για την αποκατάσταση στο 100% των μισθών και των συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας φέρνει σήμερα στο φως κατ’ αποκλειστικότητα η «δημοκρατία». 
Σύμφωνα με.....

Βίντεο: Γιατί οι Γερμανοί δεν έχουν υπογράψει ειρήνη με την Ελλάδα.

Βίντεο: Γιατί οι Γερμανοί δεν έχουν υπογράψει ειρήνη με την Ελλάδα
Αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης που μεταξύ άλλων περιελάμβαναν και το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου (1999-2008) και νυν πρόεδρος της Ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο Guy Verhofstadt κατάγγειλε με έντονο τόνο τον Έλληνα πρωθυπουργό γιατί ξυπνάει τα «φαντάσματα του παρελθόντος» και τόνισε ότι δεν πρέπει να ακολουθήσει γραμμή «αντεκδίκησης».

Είναι προφανές ότι η ελληνική διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου ενέχει αυτούς τους κινδύνους παρεξήγησης και γι΄ αυτό πρέπει να υπάρξει μια συστηματική προετοιμασία της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης για τα ελληνικά δίκαια. 


Πρέπει λοιπόν, όχι μόνο .....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/12/geros-nekriko.jpgΣτις 13 Νοεμβρίου 1838 ο σχεδόν εβδομηντάχρονος Κολοκοτρώνης μίλησε στην Πνύκα προς τους μαθητές του Γυμνασίου της πρωτεύουσας. 

Η κυβέρνηση, όταν έμαθε για τις προθέσεις του Γέρου, φοβήθηκε μήπως από τα λεγόμενά του ξεσηκωθεί ο κόσμος. 

Έστειλε λοιπόν ένα απόσπασμα χωροφυλακής για να τον εμποδίσει. 

Δεν πρόλαβαν όμως και ..συνάντησαν τον Κολοκοτρώνη κατά την επιστροφή. 

«Άδικα θα πάτε», τους φώναξε πειρακτικά. 

«Τα είπα, δεν θα με βρείτε πια εκεί». Στις 4 Φεβρουαρίου 1843 το έθνος δεν θα τον έβρισκε πουθενά, πουθενά αλλού εκτός από τη μνήμη ενός ολόκληρου λαού. 

Γιατί μόνο αν ζήσεις μέσα ......

Το ψέμα που ζούμε! Ένα από τα καλύτερα Αφυπνιστικά βίντεο που υπάρχουν και επιβάλλεται να δείτε.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSCeQUiCxrXw7v113MvyWyIjgjACYSQoekP1sdujmUlQhZZB4kuKM8KvRs8yfFetJEl_YtwVeISViEJIR3YisdJpMxuyAu6XFfUmI1WxJIJcmNsd1ns-D4kJYXPRqczztaM6FoROXdNhE/s1600/The+Lie+We+Live.pngΌπως είπαμε είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σκοπός του "παιχνιδιού" είναι να αφυπνιστεί αυτός που ΔΕΝ είναι αφυπνισμένος, γι'αυτό ζητάμε να προωθήσετε το βίντεο με όποιον τρόπο μπορείτε ώστε....

"Σκύλιασαν" oι Γερμανοί από τη μεγαλοπρεπή παρέλαση της 25ης Μαρτiου και προφανώς ανησύχησε μήπως ο ελληνικός λαός ξεχάσει το ραγιαδισμό και φουσκώσει από περηφάνια και σηκώσει και άλλο το κεφάλι!

"Σκύλιασε" η FAZ για την χθεσινή μεγαλόπρεπη παρέλαση της 25ης Μαρτίου και προφανώς ανησύχησε μήπως ο ελληνικός λαός ξεχάσει το ραγιαδισμό και φουσκώσει από περηφάνια και σηκώσει και άλλο το κεφάλι, στηρίζοντας την......

Ζ.Μπρεζίνσκι: "Αν η Ελλάδα πλησιάσει περισσότερο τη Ρωσία το ΝΑΤΟ θα παραλύσει".

Αποτέλεσμα εικόνας για MPREZINSKI NATO
To "γεράκι" των ΗΠΑ ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι ξαναχτύπησε με αναφορά για την Ελλάδα δείχνοντας πώς η Ουάσιγκτον, αντίθεση με την Ευρωζώνη, αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ζέση τα γεωπολιτικά ζητήματα που προκύπτουν από μια πιθανή προσέγγιση Αθήνας-Κρεμλίνου.

Το έχει καταστήσει σαφές ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το υποσημειώνουν όλα τα στελέχη της Ουάσιγκτον όταν αναφέρονται στην ελληνική κρίση χρέους, καθώς δεν .....

ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; Νέα σοβαρή πρόκληση από Άγκυρα - Τούρκος ΥΠΑΜ: "Θα διεκδικήσουμε με στρατιωτικά μέσα τα 16 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο".

Νέα θρασύτατη πρόκληση από την Τουρκία. 

Ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Ισμέτ Γιλμάζ, με ομιλία του στη Βουλή έθεσε θέμα αμφισβήτησης της κυριαρχίας 16 ελληνικών νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και επεσήμανε πως η Άγκυρα θα διεκδικήσει αυτά τα νησιά ακόμη και με στρατιωτικά μέσα. 

Οι ισχυρισμοί Γιλμάζ έρχονται σε συνέχεια της έγερσης θέματος από το τουρκικό Ινστιτούτο, «Τουρκία -21ος αιώνας», όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr και το οποίο αποτελεί το think tank της κυβέρνησης του Ρ.Τ. Ερντογάν.

Σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, όπως αναφέρει η εφημερίδα todayzaman.com στην ηλεκτρονική έκδοση της, μίλησε για αμφισβητούμενα ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές και συγκεκριμένα για «αρχιπέλαγος τουρκικών νησιών». 

Δηλαδή, ο κ. Γιλμάζ γκριζάρισε όλο ....

ΒΟΜΒΑ από την κυβέρνηση προς τους εταίρους: Σταματάει την αποπληρωμή του χρέους.

ΒΟΜΒΑ από την κυβέρνηση προς τους εταίρους: Σταματάει την αποπληρωμή του χρέους - Ζητάει την άμεση εκταμίευση των δόσεωνΖητάει την άμεση εκταμίευση των δόσεων

Την ώρα που γίνεται γνωστό ότι η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων και τη στέλνει στο Brussels Group, το Μέγαρο Μαξίμου σε non paper που εξέδωσε κάνει έναν σύντομο απολογισμό του δίμηνου κυβερνητικού έργου και παράλληλα στέλνει μήνυμα-βόμβα στους δανειστές.

Στο non paper συνοψίζονται σε 11 σημεία όλα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση από τότε που ανέλαβε έως σήμερα, στα νομοσχέδια που έχουν κατατεθεί, σε αυτά που είναι έτοιμα και θα πάνε στη Βουλή άμεσα, στη διαπραγμάτευση και στη λίστα μεταρρυθμίσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με ......

Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα: «Θα εξεταστεί άμεσα από την Ρωσία το πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα».


«ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΕ» ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ

Η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει ακόμα κανένα αίτημα για οικονομική βοήθεια προκειμένoυ να καλύψει τις υποχρεώσεις προς τους δανειστές της, αλλά αν …το πράξει η Ρωσία θα εξετάσει αμέσως το αίτημα προκειμένου να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας τη χώρας με την οποία μας συνδέουν τόσα κοινά, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροσσίσκαγια Γκαζέτα» ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα Αντρέι Μασλόφ, λίγες μέρες πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη Μόσχα όπου θα έχει κρίσιμη συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για την Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Ε.Τσακαλώτος,ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ομάδας εθνικής διαπραγμάτευσης με τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο δήλωσε σε εκπομπή του καναλιού STAR και .....