Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»

https://i1.wp.com/www.enikos.gr/data/photos/db6690e66bf67caeb3ee03683d8b5c58.jpg
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.

Όλοι όσοι έχουν την ατυχία (!!!) να είναι κάτοικοι αυτής της χώρας και να μην ήρθαν με τσαμπουκά ως «πρόσφυγες», ούτε θα στεγαστούν ΔΩΡΕΑΝ ούτε θα σιτιστούν ΔΩΡΕΑΝ.

Είναι απλώς ενοχλητικοί αριθμοί, ένα καρφί στο μάτι όλων μας και ιδιαίτερα των «ανθρωπιστών», που ενώ....

Καραμπινιέροι στην αλβανο-ελληνική μεθόριο – Στρατό στη συνοριογραμμή αναπτύσσει η Βουλγαρία.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ
«Σφραγίζουν» τα σύνορα: Καραμπινιέροι στην αλβανο-ελληνική μεθόριο - Στρατό στη συνοριογραμμή αναπτύσσει η Βουλγαρία
Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας θα περιπολούν από κοινού με Αλβανούς συναδέλφους τους στην αλβανο-ελληνική μεθόριο για την αποτροπή διέλευσης προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών από την Ελλάδα με προορισμό την Ευρώπη μέσω Αδριατικής, μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου.
Η συμφωνία για μικτές περιπολίες επετεύχθη κατά την συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Ρώμη οι υπουργοί Εσωτερικών των δυο χωρών κ. Αντζελίνο Αλφάνο και Φαϊμίρ Ταχίρι και προβλέπει ιταλική βοήθεια σε προσωπικό και τεχνικά μέσα για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της μεθορίου με την Ελλάδα.
Πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ των Τιράνων αναφέρουν ότι οι κοινές περιπολίες θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, ίσως και από το Σάββατο.
Μάλιστα στο πλαίσιο της συνεργασίας συναντήθηκαν στην Αυλώνα οι ...

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ..ΤΟ ΝΑΤΟ ....ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.

Photograph from the future: Athens 2018, Votanikos
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΝ, ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΤΛ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΙΧ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΔΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ...

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


lela-karagianni
Η 60χρονη μάνα  Λουκία Τοπάλη και  η  38χρονη  κόρη  της Σοφία  Τοπάλη κρεμασμένες  στο  ίδιο  δέντρο. Η 40χρονη  Καλλιόπη  Μαράτου – Χρήστου από το  Αργοστόλι δολοφονημένη στο  3ο χιλιόμετρο του  δρόμου από  Θεσσαλονίκη προς  το Κιλκίς. Η δεκαεξάχρονη  Άννα Θωμάκου – Παυλάκου πυροβολήθηκε απ’ τους  Ναζί και  έπεσε  σε  πηγάδι για  να  σωθεί και  να  εκτελεστεί λίγους μήνες  αργότερα στο  Χαϊδάρι. Η Μαργαρίτα  Δημοπούλου και  η  22χρονη Καίτη  Βαϊδου εκτελέστηκαν επίσης  στο  Χαϊδάρι. Η 18χρονη Ήβη  Αθανασιάδου δολοφονήθηκε  την  ώρα που  έγραφε  συνθήματα στους  τοίχους. Η 25χρονη Αλίκη  Χεμίκογλου έπεσε  χτυπημένη από  τα μανιασμένα  φλογοβόλα  των Γερμανών.
Ο  μακρύς  κατάλογος
Η 31χρονη Αγγελική....

Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ». Σκοπός η εξόντωση των συνταξιούχων.

syntaxeis.jpgΕυριπίδης Μπίλλης
Κύριοι Βουλευτές,
Ως γνωστόν ο «χαρισματικός»,  συνεπικουρούμενος φανερά από τον «γερμανό» Λεβέντη τους,
  • μετά από 11 περικοπές – κλοπές συντάξεων,  όχι κατά 40% που «λανθασμένα» λέει ο «χαρισματικός» αλλά  κατά 60% (ως πολλές φορές με στοιχεία απεδείχθη) ,
  • ετοιμάζεται ότι  να λέει, μετά και πάλιν από βασανισμό από την τρόικα, συγνώμη τους θεσμούς, για νέα κλοπή των συντάξεων.
Συνεπικουρούμενος από τον Λεβέντη τους που μας τον ετοιμάζουν για....

Το υπερ-ΤΑΙΠΕΔ, Δούρειος Ίππος της Κατοχής...

Ακόμη και η ονομασία είναι ψευδεπίγραφος, αφού δεν πρόκειται για ιδιωτική, αλλά δημόσια περιουσία!
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τις δανειακές συμβάσεις και τους μνημονιακούς Νόμους που τοποθέτησαν την πατρίδα μας στη σανίδα του Προκρούστη. Το ΤΑΙΠΕΔ ιδρύθηκε με τον Νόμο 3986/1-7-2011 για τα Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και τροποποιήθηκε με την 3η Δανειακή Σύμβαση που σύναψε η Κυβέρνηση Τσίπρα με τους Δανειστές ξεπουλώντας τον αντιμνημονιακό αγώνα.
 Σύμφωνα με την απαρέγκλιτη τακτική όλων των προηγούμενων μνημονίων, εξουσιοδοτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ε. Τσακαλώτος, με τον Μνημονιακό Νόμο 4336/14-8-2015 περί Συνταξιοδοτικών διατάξεων-κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής ενίσχυσης από τον ΕΜΣ και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης και υπέγραψε την πλέον επαχθή δανειακή σύμβαση από όλες τις προηγούμενες.
Όπως και στις προηγούμενες δανειακές συμβάσεις και μνημόνια, έτσι και στην πρόσφατη, η θέση ………

2016!!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!


Το 2016 μπήκε με ένταση σε όλο τον πλανήτη με έναν γενικευμένο πόλεμο να φαίνεται πιο πιθανός από ποτέ. 

Η ένταση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν, η Συρία, Βόρεια Κορέα με τις πυρηνικές δοκιμές, η Τουρκία με τον ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο της, το Ισλαμικό

 Κράτος, η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τους νεοφιλελεύθερους που κυριαρχούν και τόσα άλλα γεγονότα, δείχνουν πως το σύστημα βάρεσε «κόκκινο».

Το κύριο χαρακτηριστικό σε κάθε περίπτωση, το κοινό που συνδέει όλες αυτές τις υποθέσεις είναι η μακρόχρονη διάρκεια τους δίχως ουσιαστική λύση.

Στη Συρία που από το 2011 ο πόλεμος του Άσαντ ενάντια στους τζιχαντιστές και τη «μετριοπαθή αντιπολίτευση» (πού πολεμά ακριβώς αλήθεια;), η παύση πυρός μοιάζει περισσότερο με ανασυγκρότηση των μεγάλων δυνάμεων για την τελική μάχη, καθώς η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, «δεν κρατιούνται» να εισβάλλουν ενώ η Ρωσία απλά....

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!...ΣΟΚ!!! Πρόστιμο 1200 ευρώ ανά στρέμμα σε αμπελοκαλλιεργητές αν δεν ξηλώσουν τα αμπέλια τους

500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς») έχουν βρει το μπελά τους, έπειτα από την αυστηρή εντολή – οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην χώρα μας που λέει ότι, κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης, μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν!

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας του νομού Ηλείας έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.

Η διευθύντρια της υπηρεσίας, Μπέκυ Σπυροπούλου, επεσήμανε τα εξής: «Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς ....

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: ΕΙΚΟΣΙ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ιταλικοί χάρτες-φωτιά!

Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούν Ιταλικοί Χάρτες - ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο καθορίζουν 
σαφέστατα την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Τουρκίας, αλλά και καταδεικνύουν ότι οι Τούρκοι μας χρωστούν από πάνω είκοσι νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που βρίσκονται πλάι στις ....

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (βίντεο)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ…
ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ… Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (βίντεο)

Σχέδιο μίσους κατά των Ελλήνων - Όλοι τους και μόνοι μας.

Ο Νίτσε ήλπιζε να βρει το κώνειο, προκειμένου να εξαφανιστούν όλοι οι Έλληνες.

Τελικά βρέθηκε ένας τρόπος και προς αυτή την κατεύθυνση κινητοποιούνται θεοί και δαίμονες στην κυριολεξία.

Η χώρα μετατράπηκε με λεφτά Ευρωπαίων και μίσος γειτόνων σε ένα απέραντο hotspot με χιλιάδες μετανάστες σκόπιμα να καταφτάνουν καθημερινά από την Τουρκία.
Τα σύνορα δε κλειστά, αφού τα Σκόπια είναι πλήρως συνεννοημένα και ως αντάλλαγμα «βλέπουν» είσοδος σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκλωβίζονται στην χώρα μας, όπου δημιουργούνται συνεχώς νέα κέντρα και καταυλισμοί για ...

Το καλύτερο σενάριο για την Ελλάδα.

Έχουμε 2016 και μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο πόλεμο Ρωσίας-Νάτο. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί χώρα στον δυτικό κόσμο.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες κάνουν διπλοβάρδιες, οι ασθενείς πολλές φορές είναι πεταμένοι στην κυριολεξία, έξω από τα εξωτερικά ιατρεία. Η οικονομία της Ελλάδας απλά είναι ανύπαρκτη, δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχει βιομηχανία και από.....

Τι είναι Γενοκτονία και τι Εθνοκάθαρση...

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει σχετικά με το τι είναι εθνοκάθαρση και τι είναι γενοκτονία.

Σύμφωνα με τον νομικό ορισμό του ΟΗΕ η γενοκτονία ορίζεται από το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και την Τιμωρία του Εγκλήματος της Γενοκτονίας του 1948 και αναφέρει πως ως Γενοκτονία λέμε πράξεις που σκοπό έχουν την καταστροφή ολόκληρου ή μέρους μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας.

Τέτοιες πράξεις είναι η δολοφονία μελών της ομάδας, η σωματική ή πνευματική ζημιά σε μέλη της ομάδας καθώς επίσης και η ηθελημένη δημιουργία συνθηκών φυσικής καταστροφής ολόκληρης ή μέρους της ομάδας

Ως εθνoκάθαρση ορίστηκε από Επιτροπή του ΟΗΕ το 1993 η προσπάθεια....

Οι δανειστές απαιτούν κατώτατη σύνταξη 180 ευρώ!

Σκηνικό… θρίλερ στήνει και πάλι το κουαρτέτο στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, καθώς οι απαιτήσεις των δανειστών ξεπερνούν κατά πολύ τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει
η εφημερίδα Αγορά οι Θεσμοί απαιτούν κατώτατη σύνταξη στα 180 ευρώ!

Επίσης οι ...