Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν!

Λένε πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. 

Στη προκειμένη περίπτωση, ο Ελληνικός λαός έχει ηγέτες ψεύτες, απατεώνες, κλεφτές του κρατικού κορβανά, αδίστακτους ανθρώπους της νύχτας, ανίκανους δανδήδες, σοκολατόπαιδα που...
δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, lifestyle ξανθές και μοιραίες, άθεους χωρίς κανένα ιερό και όσιο, διάφορα παχύδερμα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το πώς θα φάνε περισσότερο και τέλος, εν ψυχρώ προδότες που η μόνη ικανότητα τους ήταν να ξεπουλήσουν την εθνική κυριαρχία αυτής της χώρας.

Υπάρχουν τρία βασικά στάδια αποχαύνωσης και εξόντωσης ενός λαού. 

Το πρώτο είναι η καλλιέργεια της πνευματικής του καθυστέρησης και της ηλιθιοποίησης του. 

Αυτό επιτυγχάνεται με τον πολυετή βομβαρδισμό του με τόνους ηλιθιότητας, τηλεοπτικής βλακείας, ευδαιμονικού ......

Δώσε φόβο, μάστορα!..

Είναι τόσο χοντροκομμένη, τόσο γκροτέσκα η τρομολαγνική-τρομοκρατική προπαγάνδα τους ....που προκαλεί, αυτό που πάντα η υπερβολή προκαλεί: το γέλιο!

Και στην χειρότερη...
περίπτωση προκαλεί την αδιαφορία, ή ακόμη και την αντίδραση.

Γι αυτό, εκφοβίστε μας κι άλλο! Αντέχουμε. 

Μπορεί να την βρίσκουμε κιόλας! 

Πεισμώνουμε καλύτερα.

Όμως αν θέλατε να μας τρομάξετε στ' αλήθεια, να μας κοπούν τα ήπατα και κάθε διάθεση γέλιου .....

ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ.....

Όταν φθάνεις στο σημείο να καθορίζεις την ζωή σου και την επιβίωση σου βάση μιας σχεδιασμένης και εντολευμένης εκλογικής αναμέτρησης έξωθεν, να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι λίγο πριν τον Πάτο. 

Στον πανικό που βρίσκεσαι πιάνεσαι από...
την κάθε τυχαία εκλογική σανίδα που εμφανίζεται στο πέλαγο. 

Θα την πιάσεις την σανίδα, θα πατήσεις πάνω σε καμιά δεκαριά κεφάλια άλλων ναυαγών και θα νομίζεις ότι σώθηκες. 

Αυτή την φορά οι Ευρωπαίοι εντολείς αμόλησαν πολλές σανίδες στο πέλαγο Ελλάδα για να είναι σίγουροι ότι για να επιβιώσεις από το ναυάγιο θα πιαστείς από κάπου.

Πάρε να’ χεις δέκα .....

Phoenix Capital: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η παγκόσμια αγορά ομολόγων, αξίας 100 τρισ. δολ.

Εάν σκάσει η φούσκα της παγκόσμιας αγοράς ομολόγων, τότε η κρίση του 2008 δεν θα είναι παρά ένα παιχνιδάκι
Η παγκόσμια οικονομία και ο πλανήτης ολόκληρος τείνει να καταστεί…

photo
Ιαπωνία, προειδοποιεί, μέσω ειδικής έκθεσής της η Phoenix Capital, παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις των αγορών και των κεντρικών τραπεζών.
Όπως αναλύει η Phoenix Capital, για περισσότερα από 20 χρόνια η Ιαπωνία βρισκόταν στο σημείο μηδέν.
Μετά τις φούσκες της περιόδου 1989 – 1990, η ιαπωνική οικονομία μετρά από μηδενική έως οριακή ανάπτυξη.
Η Bank of Japan, η κεντρική τράπεζα της Ιαπωνίας, αποφάσισε να.....

Υπαναχωρεί το Βερολίνο – Διαγραφή του 50% του ελληνικού χρέους ή 120 δισ. προτείνει το γερμανικό ινστιτούτο DIW.

fbba99c09b5516cfdf5c8978b1866e6c_L

Mια τέτοια απόφαση θα έπληττε περισσότερο τη Γερμανία – κατά 40 με 50 δισ.(ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ) – ωστόσο το Βερολίνο θα μπορούσε να το αντέξει
Mια σοβαρή πρόταση υπαναχώρησης από την πλευρά της Γερμανίας, σε ό,τι αφορά το ελληνικό αίτημα για διαγραφή του ελληνικού χρέους, διατυπώνει το Βερολίνο, μόλις 15 ημέρες πριν τις εκλογές.
Ειδικότερα, το γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών DIW προτείνει να διαγραφεί περίπου το ήμισυ του ελληνικού χρέους, ήτοι τη διαγραφή περίπου 120 δισ. ευρώ.
«Θα πρέπει πιθανόν στην Ελλάδα να μειώσουμε στο ήμισυ το δημόσιο χρέος, δηλαδή θα πρέπει να διαγραφούν 120 δισ. ευρώ» δήλωσε σε.....

EURABIA ΠΑΝΤΟΥ....Ο Ισλαμικός νόμος της Σαρία πολλαπλασιάζεται στη Γερμανία.

Ισλαμικά δικαστήρια λειτουργούν σήμερα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας. – Γερμανικά δικαστήρια δικάζουν σύμφωνα με το νόμο της σαρία!

Η εξάπλωση του ισλαμικού νόμου της Σαρία στη Γερμανία είναι...πολύ πιο προχωρημένη από όσο προηγουμένως νομίζαμε, και οι γερμανικές αρχές είναι «ανίκανες» να κάνουν κάτι γι’ αυτό, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο για το μουσουλμανικό σκιώδες δικαστικό σύστημα στη Γερμανία.

Το 236-σελίδων βιβλίο με τίτλο «Δικαστές Χωρίς Νόμο: Η Ισλαμική Παράλληλη Δικαιοσύνη Θέτει σε Κίνδυνο το Συνταγματικό Κράτος μας», που συντάχθηκε από τον Joachim Wagner, Γερμανό νομικό και πρώην ερευνητή δημοσιογράφο για την ARD, την Γερμανική δημόσια τηλεόραση, λέει ότι ισλαμικά δικαστήρια της Σαρία λειτουργούν σήμερα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.

Αυτό το «παράλληλο δικαστικό σύστημα» υπονομεύει το κράτος δικαίου στη Γερμανία, λέει ο Βάγκνερ, επειδή οι μουσουλμάνοι δικαστές – ιμάμηδες εξετάζουν ποινικές υποθέσεις έξω από τα δικαστήρια, χωρίς τη συμμετοχή Γερμανών εισαγγελέων ή δικηγόρων, πριν οι αρχές μπορέσουν να φέρουν τις υποθέσεις σε ένα γερμανικό δικαστήριο.

Οικισμοί στους οποίους.....

«Τα κράτη εξαντλούνται και η Ελληνική οικονομία βυθίζεται στο απύθμενο».

Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ -γνωστός και ως «Mr. Dax»- στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα...

ΕΠΑΜ: Ανατρεψτε την καταστροφη ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξαρτητους Έλληνες.

wpid-20150110031424
Η απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές
Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.
Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν.....

«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» – του Ηλία Κασιδιάρη‏

ImageProxy
Θεωρώ ευτύχημα που θα μπορέσω τελικά να ψηφίσω και να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος, έστω και μέσα από την φυλακή. 
Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις μεθοδεύσεις τους σκόπευαν όχι μόνο να μην ψηφίζουμε, αλλά ακόμα και να μην αναπνέουμε την ημέρα των εκλογών. 
Τελικά απέτυχαν παταγωδώς....

Κλοντ Μονικέ: «Και η Ελλάδα κινδυνεύει από τους τζιχαντιστές».

34F95E6F57B1501DC7F5A20AAAB2BF56
Ο γάλλος αναλυτής, ειδικός στο Ισλαμικό Κράτος, μιλάει για το «success story» των ακραίων ισλαμιστών, εξηγεί τις διαφορές τους με την Αλ Κάιντα και εκτιμά τις πιθανές επιπτώσεις για τη χώρα μας
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.
«Οι τζιχαντιστές είναι πιθανόν διπλάσιοι απ” ό,τι πιστεύουμε και πιθανόν υπερβαίνουν τις 50.000. Πέρα από αυτούς που ζουν στη Μέση Ανατολή, έχουν ενταχθεί άλλοι 15.000 μαχητές από 80 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία.
 Γνωρίζουμε ότι έχουν στη διάθεσή τους 4-5 δισ. δολάρια – κυρίως από πωλήσεις πετρελαίου -, ενώ καλούν από τα social media «πιστούς» να ζήσουν μια ευτυχισμένη, ισλαμική ζωή στο νέο κράτος τους διαδίδοντας ένα επιτυχημένο ισλαμικό «success story». Στην αντιμετώπιση των μελών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, κυρίως μετά το αναμενόμενο τέλος ......

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ....!!! ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ !!!

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ  ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ανακοίνωσης υποψηφίων του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλη την περιφέρεια.





http://anexartitoiellines.gr/files/2015_Epikrateias.pdf



O Πάνος Kαμμένος έκανε τον Πρετεντέρη να παραμιλάει και χαζοκοιτάει!