Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.!!!ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΑ!!!


Περισσότερο από ποτέ, είναι τώρα η ανάγκη να ενωθούμε, χωρίς κόμματα και παρατάξεις. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια!Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ!
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
ΑΡΘΡΟ 4
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΡΗ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!

Επιτέλους, δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το.... "φαινόμενο" Σώρρας!

Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου.
Το βίντεο που ακολουθεί, είναι φωτιά και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα... 600 δις...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ - ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ .......

undefined
Είναι πραγματικά εξωφρενικό αν ισχύει το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα» και το οποίο ισχυρίζεται ότι Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει φτιάξει ένα μηχανισμό ο οποίος έχει καταγράψει όλη την ιδιωτική ακίνητη περιουσία –σύμφωνα με το δημοσίευμα την
υπολογίζουν ότι αξίζει 500 δις ευρώ και σε άλλα 200 δις εκτιμούν την ακίνητη περιουσία των νομικών προσώπων-, όλες τις «ιδιωτικές τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων οι οποίες έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των Γερμανών», -καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων ανέρχονται σε 163.4 δισ-, ακόμα μέχρι πίνακες ζωγραφικής και κοσμήματα των οποίων όμως δεν μπορούν να εκτιμήσουν την αξία τους!

Και οι Κυκλάδες στο σφυρί!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο υπουργείο Οικονομικών και στο ΤΑΙΠΕΔ, που φαίνεται ότι δεν θέλουν να βάλουν μυαλό. 

Έτσι, για μια ακόμα φορά η πιάτσα αναρωτιέται… «εδώ δεν μπορούν να πουλήσουν μια τυρόπιτα, θα πουλήσουν ακτές και υγροτόπους και μάλιστα των Κυκλάδων που προστατεύονται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους;».

Και τα ερωτήματα συνεχίζονται… «τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ δεν πήραν κανένα μάθημα από την ξεφτίλα και με το μπλοκάρισμα της πώλησης των κληροδοτημάτων σε Λευκωσία και Βελιγράδι;».

Ψιτ......σσσσσ..!!! Θα τους ξυπνήσετε .....αδέλφια .Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται ... όπως και ο ύπνος της δικαιοσύνης ! - Νέα αυτοκτονία 45χρονου πατέρα δύο παιδιών !

undefined
Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία στην Κρήτη ενός 45χρονου άνδρα από την Ιεράπετρα ο οποίος διέμενε στο χωρίο της Επισκοπής.

Ο 45χρονος άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήπιε υγρό φυτοφάρμακο και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του...

Δεν είναι ούτε Έλληνες, δεν είναι καν άνθρωποι..

Τα δελτία ειδήσεων, οι φάτσες των δημοσιογράφων, ιδίως στα Μεγκάλα και Ουράνια κανάλια, καθώς και η όψη των πολιτικών, αποπνέουν χολέρα, σήψη και θανατικό.

Όσοι βλέπετε ακόμα ειδήσεις καταλαβαίνετε τί εννοώ:


Μόλις εμφανιστούν αυτές οι κίτρινες και χολερικές φυσιογνωμίες, ένα πιάσιμο στην ανάσα, κάτι σαν δύσπνοια, μαζί με την αίσθηση ότι αναπνέεις κάτι μολυσμένο, κάτι εξαιρετικά βρώμικο, σε κυριεύει.

Handelsblatt: Γιατί μιλάμε για ελληνική κρίση όταν η Ιαπωνία έχει χρέος στο 240% του ΑΕΠ και η Ελλάδα στο 158%

Την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Ιαπωνία συγκρίνει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αναφέροντας χαρακτηριστικά «Γιατί υπάρχει ελληνική άλλα όχι ιαπωνική κρίση όταν η Ιαπωνία έχει χρέος στο 240% του ΑΕΠ και η Ελλάδα στο 158%;».

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως η Ιαπωνία, αν και έχει μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δανειστεί χρήματα στις κεφαλαιαγορές και ας είναι το χρέος της 82% μεγαλύτερο από το ελληνικό χρέος.

ΒΙΝΤΕΟ !!!ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!

Ελληνικέ λαέ,

Η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στό απροχώρητο. 


Είναι η ώρα τών μεγάλων αποφάσεων οι οποίες όχι μόνον θά στιγματήσουν τό Εθνος αλλά καί θά καθορίσουν τό μέλλον τών απογόνων μας. 

Κοιτάξτε τά μάτια τών παιδιών σας καί αναλογιζόμενοι αναλάβετε τήν ατομική σας ευθύνη. 

Μιά βαρειά μελαγχολία, ένα μαύρο σύννεφο απελπισίας σκεπάζει τόν ουρανό τής χώρας μας. 

Εκατομμύρια Ελλήνων έχουν πλέον φτωχοποιηθεί. 

Η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει, ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος, η υγεία τού λαού ευρίσκεται σέ κίνδυνο, η εθνική μας ανεξαρτησία και η Εθνική μας Κυριαρχία έχουν εκχωρηθεί με τα μνημόνια ήδη .

Σε πορεία θανάτου......


Τώρα ούτε να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς δε μπορείς. 

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ήσυχης αποδοχής σου για όλα τα μέτρα που σου επέβαλλαν. 

Σού πήραν όλα τα όπλα ενώ τα είχες στα χέρια σου. Τα παρέδωσες εσύ εις το όνομα της ειρήνης και της νοικοκυροσύνης. 

Να μην τρέξει σταγόνα αίμα αλλά ας χυθούν εκατομμύρια δάκρυα. Τα δάκρυα δεν πονάνε...έτσι νόμιζες. 

Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι, ήσυχε συμπολίτη μου.... Οι κακές Κασσάνδρες δεν ήταν για τα γούστα σου γιατί σου χαλούσαν την καθημερινότητά σου, τις κανονισμένες διακοπές σου, τις απλωτές και τις ξαπλωτές σου, το σίγουρο μέλλον σου.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ - Ο Mr. "ΠΙΑΣΜΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....

Πόρισμα-κόλαφος «Ξηλώστε τον Ρακιντζή»: Μνημονιακός λαγός παντός καιρού και πάσης κυβέρνησης, χωρίς πυξίδα, με πλήθος παρανομίες. Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ξαναχτύπησε...
 
Ξαναχτύπησε την κατάλληλη στιγμή ο «αμερόληπτος», ο «απηνής διώκτης της διαφθοράς» και «υπερασπιστής» των συμφερόντων του Δημοσίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος-Σωκράτης Ρακιντζής.
 
  Ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής,

Ο «αδιάφθορος» που κουκούλωσε τη Ζαχοπουλιάδα από την οποία ζημιώθηκε το Δημόσιο με πολλά δισ. ευρώ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις στα χέρια του δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία, Ο «αδιάφθορος» που...

Σε ποιους ανήκουν οι "ελληνικές" εταιρείες δημοσκοπήσεων; Ποιοι ανεβάζουν εντέχνως τα μνημονιακά κόμματα;


undefined
Σας φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται "ανεβασμένο" ενώ ο Βενιζέλος φυγαδεύτηκε στη Κρήτη; Ενώ συνεχίζει μέσω της δικομματικής κυβέρνησης να ξεπουλά τη χώρα και να υπονομεύει τους Έλληνες;

Σας φαίνεται περίεργο ότι ο Σαμαράς είναι στα ίδια ποσοστά συνέχεια χωρίς να πέφτει;

Εν τέλει δεν σας φαίνονται περίεργα ανεβασμένα τα ποσοστά των μνημονιακών κομμάτων;

Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω παλαιότερο άρθρο μας...

Οι τραπεζίτες που ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων προωθούν τα "τέκνα" τους..

Με αφορμή λοιπόν τις δημοσκοπήσεις που γίνονται απο τα μεγάλα ΜΜΕ σχετικά με το μεταναστευτικό στην Ελλάδα, κάναμε και εμείς μια έρευνα σχετικά με το ποιοί ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες με τη σειρά τους ελέγχουν το 90% της ελληνικής αγοράς.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ …!!!

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους…!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Σύντομα....

Μπαρμπούτσαλα..

     Λέξη της νεοελληνικής αργκό που σημαίνει λόγια ανόητα, κενά περιεχομένου,δίχως καμία αξία, χωρίς καμίαεπιστημονική ή λογική τεκμηρίωση,λόγια για πέταμα, λόγια σκουπίδια.

     Αυτή λοιπόν η τόσο περιεκτική σε νοήματα λέξη, και μέσα απ' τον βαρβαρικό ήχο της όταν προφέρεται, εκφράζει απόλυτα τον πολιτικό λόγο, ειδικά των πιό ''επιφανών'' πολιτικών μας.

     ''Δεν υπάρχουν πετρέλαια στην Ελλάδα''. ΓΑΠ


     ''Τα μνημόνια είναι καταστροφή για τον τόπο''. Ο ''πρωθυπουργός'' πριν γίνει ''πρωθυπουργός''.