Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ-ΔΗΜΙΟΙ!


THEOXARIS
·      ΕΝΤΟΛΗ-ΑΠΕΙΛΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥ: «ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ»!
 
·      Πολιτική του «ό,τι αρπάξουμε τώρα», εφαρμόζει το Υπουργείο Οικονομικών!
Ο Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ: «ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ»!!!

Με τη δαμόκλειο σπάθη της πειθαρχικής ποινής να επικρέμεται πάνω από το κεφάλι τους, οι προϊστάμενοι των κατά τόπους ΔΟΥ «μετατρέπονται» σε δήμιους! 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ: ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ 430 ΕΥΡΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ


Μια θλιβερή πρόταση ρίχνει στο τραπέζι ο Β. Βενιζέλος για την αντιμετώπιση, υποτίθεται, της ανεργίας, προτείνοντας μισθό σε όλους της τάξης των 430 ευρώ.

 «Να δώσουμε δουλειά στις 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο» είπε χθες υποκριτικά ο Β. Βενιζέλος, που, όπως θυμόμαστε, επέβαλε το χαράτσι της ΔΕΗ το φθινόπωρο του 2011....

Οι καθοριστικές «κινήσεις» Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ


C_G_I

Εικόνα: Αλέξανδρος Τάρκας

Αλέξανδρος Τάρκας

Η συγκυρία των συνομιλιών Σαμαρά – Ερντογάν, της ανάληψης προεδρικών καθηκόντων από τον Ν. Αναστασιάδη και της πραγματοποίησης ναυτικών γυμνασίων Ελλάδας – ΗΠΑ – Ισραήλ επαναφέρει στην επικαιρότητα τη συνεργασία της Αθήνας και της Λευκωσίας με το Τελ Αβίβ, καθώς και το ερώτημα των νέων ισορροπιών στη ΝΑ Μεσόγειο.

Γεωστρατηγικά διλήμματα… Quo Vadis Αθήνα με την ΑΟΖ;


molvn-Labe

Την απειλή πολέμου με «τρίτες χώρες» στη Μεσόγειο βλέπει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πιο συγκεκριμένα η επιτροπή για την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ. Το τελικό κείμενο της επιτροπής η οποία σήμερα, 13 Μαρτίου, θα έθετε προς ψήφιση στις Βρυξέλλες, στην ουσία «φωτογραφίζει» τη κατάσταση έτσι όπως έχει αυτή διαμορφωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ

Καλά τι σόι δημοκρατία ειναι αυτή ; Ναί η Βουλή για τον Κασιδιάρη ...Αλλά όχι για Κανέλλη και Δούρου !


Τελικά να βρίζεις βουλευτές και να τους λες φασισταριά είναι δημοκρατικό ...Αν όμως αντιδράσει επειδή το βρίζουν είναι φασιστικό ...Τέτοια κάντε και θα  χτυπήσει ποσοστά που δεν θα τα  πιστεύετε από την Χρυσή Αυγή !

Αυτό αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, μετά την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψηφοφορία στη Βουλή με 205 ψήφους «υπέρ», 3 ψήφους «κατά» και μία ψήφο «παρών» για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η πορεία των Αποστράτων Αξιωματικών ...Στη Θεσσαλονίκη ! (video)


Χιλιάδες οι Απόστρατοι
Αξιωματικοί των Ε.Δ και των Σ.Α  στη Θεσσαλονίκη ...Τρείς και οΚούκος με στολή  απο τους ''ενστόλους '' των ε.ε (παρά τις κραυγές ) όπως φαίνεται απο τις φώτο και τα video ! 
Με  Ελληνικές Σημαίες και πανό στα χέρια ...

Βγήκε με επιτυχία στις αγορές η Ιρλανδία

Στην έκδοση του πρώτου 10ετούς ομολόγου της μετά την υπαγωγή της σε μηχανισμό στήριξης από την ΕΕ και το ΔΝΤ, προχώρησε την Τετάρτη η Ιρλανδία. 

Η έκδοση ήταν επιτυχημένη, καθώς οι προσφορές των επενδυτών ξεπέρασαν τα 12 δισ. ευρώ, δήλωσε στο Reuters τραπεζική πηγή μετά το κλείσιμο των βιβλίων.

Έλληνας γεννιέσαι αλλά μετά…τι γίνεσαι;


Ο μέγας εχθρός του λαού. ΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι.  Κάποιος, (ειλικρινά δεν θυμάμαι ποιος) είχε πει πως όταν μια κυβέρνηση δεν ακούει το λαό της, η δημοκρατία έχει πεθάνει. Πως όταν υπάρχουν διάφορες κατηγορίες πολιτών που η μία στρέφεται εναντίον της άλλης, τότε έχει πεθάνει και η ελευθερία. Και πως τέλος, αν ένας λαός ανέχεται τα δυο αυτά πράγματα τότε έχει πεθάνει κι αυτός…
Παρακολουθώντας όλο αυτό το χαμό που γίνεται

Πως μπορείτε και ανέχεστε...;

Πως ανέχεσθε την πατρίδα σας να κυβερνούν ανδρείκελα των ξένων κερδοσκόπων και εγκληματιών, που η «εκλογική τους νομιμοποίηση» έγινε μ ένα όργιο απάτης του ελληνικού λαού; 

Το προεκλογικό τους πρόγραμμα/τις ψευτιές τους, μπορεί να τις βρει ο καθένας.
Κυκλοφορούν ακόμη στο ίντερνετ.

Αυτά που κάνουν δεν έχουν καμιά νομιμοποίηση. Κανείς δεν τους τα ενέκρινε. Είναι εκτός συντάγματος. Εγκληματίες και κακοποιοί που

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ «ΧΑΡΑΤΣΙ» ΜΕΣΩ ΔΕΗ, ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ..


TI KANOYN TA ANAΔΡΟΜΙΚΑ...

Στο πνεύμα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται να είναι η εισήγηση του αρεοπαγίτη Γ. Σακκά ενώπιον του Αρείου Πάγου για το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Eλληνική συμμετοχή στη διάσωση της Κύπρου


«Να συμμετάσχει η Ελλάδα στη διάσωση της Κύπρου» επιγράφει άρθρο της η Süddeutsche Zeitung για τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων για την οικονομική διάσωση της Κύπρου. 
Η εφημερίδα επισημαίνει: «Η κυπριακή κυβέρνηση ασκεί πιέσεις προς μια συμφωνία για το πακέτο διάσωσης, το οποίο αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης εδώ και 9 μήνες. Το Σαββατοκύριακο επικοινώνησαν τηλεφωνικά 

Όψιμος ευρω-σκεπτικισμός


Του Ηλία Καραβόλια

Πολλοί αναρωτιούνται ανοιχτά πλέον, αφού βλέπουν ότι τα μνημόνια, οι εμμονές από την τροικα και η ανικανότητα των ελληνικών κυβερνήσεων δεν οδηγούν πουθενά, μήπως τελικά δεν χωρούσαμε στην Ευρωζώνη ή μήπως έπρεπε προ τριών ετών ( έστω και τότε) να εγκαταλείπαμε το ευρώ. 


Το θέμα δεν είναι απλό και σίγουρα δεν χωράει γρήγορες και πρόχειρες απαντήσεις. 

Πως η Τουρκία "εξαφανίζει" το Καστελόριζο!



Τι συμβαίνει με την Τουρκία ,την υφαλοκρηπίδα και πόσο αποτελεσματική είναι η ελληνική αντίδραση; Πολλές μπορεί να είναι οι “αναγνώσεις” και οι απόψεις που εκφράζονται. Ωστόσο όπως προκύπτει από μια ανάλυση της έμπειρης σ΄ αυτά τα θέματα

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ – ΤΟΚΟΛΓΥΦΩΝ


«Εμπρός προς το …ποθούμενο!»

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΒΑΡΒΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ), ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΡΩΜΙΟΙ.

Ο gay σχεδιασμός της Νέας Τάξης




Τζάμπα νομοθετούνε για τους γάμους και τις υιοθεσίες των Gay
...Τους πρόλαβε η οικονομική κρίση.
...Ποια θα είναι τελικά η χαμένη γενιά;
...Η νέα γενιά που "δείχνει" ο Σούλτς ή μήπως θα έχουμε κάποια "ανατροπή" της τελευταίας στιγμής;
Έχει σκεφτεί κάποιος ποιο είναι το κοινό σημείο, το οποίο συνδέει όλους τους μεγάλους ηγέτες της Νέας Τάξης μεταξύ τους; ...Τους "εκλεκτούς" των Ρότσιλντ, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Goldman Sachs; ...Τους ηγέτες των μεγάλων "δυνάμεων", όπως είναι ο Ομπάμα ή η Μέρκελ και ο Ολάντ. Μπορεί μεταξύ τους να διαφωνούν στην

Οι Εβραίοι της Ελλαδός "διατάζουν" το Σαμαρά να διώξει τον προπαγανδιστή των Ναζί,σύμβουλο του Χρ Αθανασίου


kotoulas
Την "άμεση απομάκρυνση" του συμβούλου για ζητήματα ιθαγένειας Ιωάννη Κωτούλα από το υπουργείου Εσωτερικών ζητά, με επιτακτική ανακοίνωσή του, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) λες και αυτοί διοικουν τη χώρα.
"Τα όσα ο υπουργικός σύμβουλος έχει υποστηρίξει...
στα 'αναθεωρητικά' βιβλία του για τον Χίτλερ και την αναίσχυντη δικαιολόγηση που επιχειρεί για τα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς ελληνικών πόλεων από τη

Εργασιακός «μεσαίωνας» - Τέρμα η πλήρης απασχόληση


Εργασιακό «μεσαίωνα» στην Ελλάδα αποκαλύπτει η ετήσια έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας για το 2012, τη στιγμή που η ανεργία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και συνεχίζει όσο η προδοτική κυβέρνηση και η τρόικα παίζουν «κρυφτούλι» για το πώς θα περάσουν νέα μέτρα κατά της Ελληνικής κοινωνίας!

Άρση ασυλίας Ηλία Κασιδιάρη: «Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης» βάπτισαν το... χαστούκι!! (βίντεο)

Ευτυχώς δεν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας...!!!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας, όχι μόνο της δικής του, αλλά και των Δούρου-Κανέλλη που έχουν μηνυθεί και κατηγορούνται και αυτές για την γνωστή υπόθεση στο στούντιο του ΑΝΤ1. 

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως οι κατηγορίες των δύο "κυριών" δεν έχουν έρθει ακόμα στη βουλή! 




Οι επίορκοι του ΙΚΑ Καλλιθέας συνέχιζαν επί 11 μήνες να παίρνουν μισθό!!


Από τις 8 Μαρτίου του 2012 είχε περιέλθει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το ενημερωτικό σημείωμα της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις παρανομίες επίορκων υπαλλήλων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καλλιθέας, που προκάλεσαν ζημία 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως όμως προκύπτει...

Ποιοι ευθύνονται για την τραγωδία - Πώς τα ληγμένα πυρομαχικά σκόρπισαν τον θάνατο


Ένας συνδυασμός αφασίας και ανικανότητας πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών από το 1998 που διακριβώθηκε το πρόβλημα και αναζητήθηκαν λύσεις, οδήγησαν στην σημερινή τραγωδία στο Πεδίο Βολής του Στρατού «Ψηλός Στάλος» στο Διδυμότειχο. 



Ένα κράτος κουβάρι για να τ’ αρπάζουνε με χάρη


Δυο αιώνες το κράτος μας διοικείται από νομικούς. Μέχρι και δυο τρεις δεκαετίες πριν οι νομικοί αποτελούσαν την τρανή πλειοψηφία του κοινοβουλίου.Αποτέλεσμα αυτής της αναπηρίας είναι ένα κράτος με απίστευτα πολύπλοκο και οπισθοδρομικό νομικό πλαίσιο που μας έχει δεμένους χειροπόδαρα και δεν

Ο εξισλαμισμός των Αθηνών


Σχέδιο ταπείνωσης και της Κύπρου ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι

-Τακτική συκοφάντησης και εξευτελισμού των Κυπρίων ανάλογο με της Ελλάδας -Στην Αθήνα για συνομιλίες ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.




Ελληνική υφαλοκρηπίδα σε Ρόδο και Καστελόριζο διεκδικεί η Τουρκία


Ρηματική διακοίνωση της Άγκυρας στον ΟΗΕ
Η ρηματική διακοίνωση της τουρκικής κυβέρνησης με την οποία η Άγκυρα «απαντά» στη ρηματική διακοίνωση που κατέθεσε η Ελλάδα προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: «Όχι, δεν σχεδιάζουμε έρευνες σε ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Δουλοπρεπείς προδότες, ψυχροί δολοφόνοι των Ελλήνων, μέσα από ένα σύστημα που μας οδηγεί στο θάνατο



Το παρακάτω κείμενο καταγράφει ανάγλυφα όλη την πραγματικότητα που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο Ελληνισμός μέσα από την προσπάθεια των διεθνών νταβατζήδων ενός ευαγγελιζόμενου οικονομικού ολοκληρωτικού συστήματος να μετατρέψει την Ελλάδα σε θερμοκήπιο παραγωγικών αναγκών και τον Έλληνα των παραγωγικών ηλικιών σε δούλο άνευ αντικειμενικής αξίας. 

Ότο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ


Την Αθήνα θα επισκεφθεί, στο τέλος του μήνα, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας Ότο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο κ. Ρεχάγκελ ανταποκρίθηκε

Αλ. Τσίπρας: «Η ανάπτυξη δεν περνά μέσα από Μνημόνια, ούτε ΕΟΖ»


Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την αντιαναπτυξιακή πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, ειδικά μέσα από τις συνταγές των μνημονίων που έχουν επιβάλλει οι ξένοι δανειστές.

«Η ανάπτυξη δεν περνάει μέσα από μνημόνια, ούτε ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες), ούτε καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας από την Αλεξανδρούπολη...

Ξεπουλούν την εθνική μας άμυνα - Εξώδικο εργαζομένων των ΕΑΣ κατά Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου

Ξεπουλούν την εθνική μας άμυνα - Εξώδικο εργαζομένων των ΕΑΣ κατά Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου 

Δεν υπάρχει τίποτα σ’ αυτόν τον τόπο που να μη θέλουν να το ξεπουλήσουν οι αδίστακτοι εγκέφαλοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης.Ανάμεσα σ’ αυτά και νευραλγικοί τομείς της εθνικής ασφάλειας, όπως τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ (ΕΑΣ), τα οποία προήλθαν από τη συγχώνευση των εταιρειών ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ, με ιστορία 145 ετών.

ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ.......ΦΑΥΛΟΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ !!! 700.000 θέσεις εργασίας προσφέρει το ΠΑΣΟΚ

Ξανά στο δρόμο των υποσχέσεων το κόμμα των διορισμών

Μπορεί το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώθηκε μην πετυχαίνοντας να δημιουργήσει το νέο σοσιαλδημοκρατικό προφίλ που ονειρεύονταν πολλοί, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ "ξανά προς τη δόξα τραβά".

Τι και αν οι πολίτες που νιώθουν σήμερα στις τσέπες τους, τις συνέπειες των χιλιάδων διορισμών στο Δημόσιο, του γύρισαν την πλάτη, οι αμετανόητοι της Ιπποκράτους επιστρέφουν στο δρόμο της...καταστροφής και των υποσχέσεων....

Κρίσιμη μέρα για την ελληνική ΑΟΖ


Ο νέος οδικός χάρτης της Ε.Ε. περιλαμβάνει και ζητήματα για τις ΑΟΖ

Στοίχημα είναι για την Αθήνα, η ψήφιση το απόγευμα του νέου οδικού, ενεργειακού χάρτη 2050 (EU Energy Roadmap 2050), που καλείται να υπερψηφίσει σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Βασική εισηγήτρια της έκθεσης είναι η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, η οποία πάντως σε πρώτη φάση δέχθηκε τα πυρά των Βρετανών ευρωβουλευτών που δεν αποδέχονται το περιεχόμενο της....

Ομοβροντία Αγωγών Καμμένου κατά ΔΟΛ


Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία όπως υποστηρίζει περιέχουν ψευδές, μειωτικό και απαξιωτικό περιεχόμενο για την προσωπικότητά του.
Η πρώτη αγωγή που καταθέτει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφορούν τον ΔΟΛ, τον εκτελεστικό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Σταύρο Ψυχάρη, τον διευθυντή της εφημερίδας Χρήστο Μεμή, τον διευθυντή σύνταξης...

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… Η έννοια του έθνους στην αρχαιότητα


250_b9

Επειδή έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου θα πρέπει να δίνονται απαντήσεις και για τα πλέον αυτονόητα, κι επειδή η προπαγάνδα όταν μένει αναπάντητη, ισχυροποιείται στον μέσο νου ως η απόλυτη αλήθεια, καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτόν τον στείρο «αντιαρχαιοελληνισμό» που έρπει καιρό τώρα στα

Καταγγελίες-σοκ επιχειρηματία για το ΤΑΙΠΕΔ (ΒΙΝΤΕΟ)


42A19D74BE

Ακόμα και σοκαριστικά θα μπορούσαν να αποκληθούν τα καταγγελλόμενα από Έλληνα επιχειρηματία του χώρου των ακινήτων αναφορικά με το περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχριζαν ακόμα και της παρέμβασης των

Οι Τούρκοι διεκδικούν ρόλο… αρχαίων Αθηναίων


athens2Tourkomoggoloi

Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να λυθούν οι διαφορές μας με την Τουρκία βάσει του Διεθνούς Δικαίου.

Το διεθνές δίκαιο και μεγάλος αριθμός αποφάσεων του Ο.Η.Ε. καλεί συνεχώς την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την κατεχόμενη Κύπρο.

Νεκρός αξιωματικός του στρατού από έκρηξη οβίδας -Δυο τραυματίες


Ενας ανθυπολοχαγός πυροτεχνουργός του Στρατού σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά τη διαδικασία εξουδετέρωσης άσκαστων οβίδων στο πεδίο βολής «Ψηλός Στάλος». 

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;



Αλήθεια, τι σόι αξιοπιστία είναι αυτή που έχουμε ανακτήσει ως χώρα και για την οποία περηφανευόταν ο πρωθυπουργός μετά το καλοκαίρι; Αλήθεια, αισθάνεται κανείς να έχει αλλάξει κάτι ύστερα απ’ την «εξασφάλιση» της χωρίς αστερίσκους στήριξης των ευρωπαίων «εταίρων» και ειδικά 

ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΛΟ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ Η Τουρκία θέλει το μισό Αιγαίο και απειλεί με «casus belli» για την ελληνική υφαλοκρηπίδα



Τη συνδιαχείριση του Αιγαίου, που αποτελεί πάγια επιδίωξη της, αλλά σε συνδυασμό τώρα και με σαφή συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ, αξιώνει η Τουρκία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πώς μετά τη χθεσινή κατάθεση της ρηματικής διακοίνωσης

Buchheit: Επιμήκυνση 40 ετών η λύση για Ελλάδα


Ο Lee Buchheit της Cleary Gottlieb, δικηγόρος ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες κρίσεις χρέους των τελευταίων τριών δεκαετιών, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων κατά 40 έτη, με επιτόκιο στο 2%.
“Στην Ελλάδα, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα. Ναι, έχει μειώσει κατά πολύ το χρέος της, αλλά ένα μεγάλο μέρος του απλά μεταφέρθηκε σε δάνεια από δημόσιους θεσμούς” ανέφερε σε συνέντευξη του στηνGuardian.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?? Η ΚΑΤΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...


ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;


Την Ελλάδα πρόκειται να επισκεφθεί στα τέλη Μαρτίου, με απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, με στόχο να ενθαρρύνει τους Έλληνες, να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό. 

Σεξουαλικό σκάνδαλο με Σόρος, 50 δις αποζημίωση για "αθέτηση υπόσχεσης"


Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξε ο έρωτας που αναπτύχθηκε πριν χρόνια ανάμεσα στον 82χρονο κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος και την -τότε- 27χρονη ηθοποιό...
Αντριάνα Φερέιρ. Το πρώην ζευγάρι πλέον ανταλλάσσει μέσω των δικηγόρου του μόνο βαριές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες.

Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν χρυσάφι τα αγροτικά προϊόντα;


Μήπως οι εταιρείες παραγωγής και εμπορίας  φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και σπόρων  δημιουργούν ΚΑΡΤΕΛ στη Χώρα μας;


Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ , η Ελλάδα είναι η ακριβότερη μεταξύ 21 κρατών – μελών της Ε.Ε. στην τιμή του μαλακού σιταριού ,  η 3η ακριβότερη στην τιμή κριθής , νωπού αγελαδινού γάλακτος, ορνιθών, κουνουπιδιών, πατατών, καρότων κ.α. 

Αίτηση πτώχευσης και από την "ALEX PAK"


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ώστε να προστατευθεί από τις απαιτήσεις προμηθευτών και πιστωτών της υπέβαλε η διοίκηση της εταιρείας «ALEX PAK».

H εταιρεία διατηρεί την επωνυμία «ALEX PAK ΑΒΕΕ» από το 1988, ενώ οι δραστηριότητες της ξεκίνησαν...
με την ίδρυση της εταιρείας το 1974.  Εδρεύει στη  Λ. Μαραθώνος, στην Παλλήνη.

Έκλεισε ακόμη μια βιομηχανία...


Για τους απολυμένους της δεν θα βάλουν "κόκκινες γραμμές" οι κυβερνώντες ; Δεν θα πουν στην τρόικα "φτάνει, δεν μπορούμε να απολύουμε συνεχώς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα;"

Ενα νέο, επώδυνο «λουκέτο» έρχεται να μπει σε μία ακόμη βιομηχανία στην περιοχή της Πάτρας, η οποία έχει πληγεί από το κλείσιμο σειράς επιχειρήσεων. Πρόκειται για το....
εργοστάσιο της SCA Hellas (πρώην Georgia Pacific), που παράγει τα χαρτικά προϊόντα Delica.

Γκιουλέκας: «Τη Δημοκρατία δεν μπορούν να τη στήσουν στα 6 μέτρα» (Βίντεο)


ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΩΡΕ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑ ?? 

To πολιτικό γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη έγινε στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο της πόλης.

«Καταρχήν δόξα τω Θεώ! Την ώρα εκείνη που εξερράγησαν γκαζάκια υπήρχε ένας άνθρωπος μέσα και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Μια συνεργάτιδα του γραφείου μου. 

Με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο, ουρλιάζοντας ότι μπαίνουν καπνοί από παντού, ότι

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ , ΠΟΤΕ ;; TΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ;;

Για το πόσο ανησυχούν οι μη εκλεγμένοι ευρωκράτες φάνηκε από τις εργασίες της Λέσχης Bilderberg, στις 3 Ιουνίου 2012, όπως αποτυπώθηκαν και σε άρθρο των FinancialTimes, γνωστού φερεφώνου της Λέσχης. 


Για το πόσο ανησυχούν οι μη εκλεγμένοι ευρωκράτες φάνηκε από τις εργασίες της Λέσχης Bilderberg, στις 3 Ιουνίου 2012, όπως αποτυπώθηκαν και σε άρθρο των FinancialTimes, γνωστού φερεφώνου της Λέσχης. 

Αποσύρεται η διάταξη-σκάνδαλο για τη λίστα Lagarde!


Πήγαν να τους...κουκουλώσουν, αλλά δε τους βγήκε! Αποσύρεται τελικά η διάταξη με την οποία θα χαριζόταν το 80% των προστίμων στους καταθέτες της λίστας Lagarde, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων.

Γράφει ο Σπύρος Δημητρέλης


Μετά το σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα του Capital.gr για την διάταξη που είχε περιληφθεί στα «ψιλά γράμματα» του νομοσχεδίου για την κεφαλαιαγορά, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να την αποσύρει προκειμένου

Tο Σύνδρομο του Νέρωνα

Ας το ομολογήσουμε πλέον. Ο Αντώνης Σαμαράς δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολιτικά επιχειρήματα. Είναι τόσο μάταιο να αντιπαρατεθείς πολιτικά μαζί του, όσο το να προσπαθείς να πείσεις με λογικά επιχειρήματα έναν αποδιοργανωμένο ψυχωσικό ότι αυτά που βλέπει και τον αγριεύουν είναι παραισθήσεις.


Γράφει ο Καρτέσιος
Η απώλεια επαφής του Σαμαρά με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι. Κι ο Χίτλερ ήταν παράφρων και ανισσόροπος, αλλά αν έφτανε σε δίκη δεν υπήρχε περίπτωση να αθωωθεί ή να τιμωρηθεί με εγκλεισμό σε ψυχιατρείο. Πρόκειται για το παράδοξο της συνειδητής παραφροσύνης.

Θυσίασαν τους λαούς για να σώσουν τις τράπεζές τους!

Οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου/Παπακωνσταντίνου έκανε εγκλήματα, υπογράφοντας το πρώτο Μνημόνιο, και ακολούθησαν οι επόμενες κυβερνήσεις, το ξέρουμε και το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές

Γράφει η Ζέζα Ζήκου
www.kathimerini.gr
Δε λέμε, αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις (που δεν έγιναν), ίσως απαραίτητες και πολλές αλλαγές στο κράτος. Όμως  τα απανωτά

Αποκλείεται να σωθούμε! Αλλά θα μπορούσαμε όμως...


Γράφει ο Γιώργος Κράλογλου
george.kraloglou@capital.gr

Σε υπουργεία και Δήμο κάθονταν και κοινοί κλέφτεςΣτα σχολεία «διδάσκουν» παιδεραστές. Στα Πανεπιστήμια κατασκευάζονται μολότοφ.

Και οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος αποκαλούνται απλώς επίορκοι;

O Σόρος θέλει τον ..."Αστέρα Βουλιαγμένης;


Άνθρωποι του γνωστού κερδοσκόπου έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περιοχή για "ευκαιρίες"

Δίκτυο με ανθρώπους κλειδιά φαίνεται πως έχει στήσει στη χώρα μας ο Τζορτζ Σόρος, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει ότι μπορεί, από το ξεπούλημα που επιχειρείται στη χώρα μας μέσω της λογικής των "ιδιωτικοποιήσεων".


Μετά τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ λοιπόν, ο αρχιερέας της διεθνούς κερδοσκοπίας στοχεύει στην εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, μέσω...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ....!!!!! ΠΑΠ@ΡΙ@Σ ...(VIDEO)

                 ΠΑΣΟΚ: Υπόσχεται 700.000 νέες θέσεις εργασίας:

«Το κορυφαίο ζήτημα για την ελληνική κοινωνία είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η αντιμετώπιση πρωτίστως της απόλυτης ανεργίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, δίνοντας στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο σχέδιο του Κινήματος για «ένα μεγάλο φιλόδοξο πρόγραμμα ανάσχεσης της