Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! (Όλων των κομμάτων).

Αρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για  την πατρίδα.

Όλοι οι ηλίθιοι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας!!!

Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, αλλιώς από τους Δυτικούς  είμαστε χαμένοι!

Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Ο Τσίπρας στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. υπέγραψε το κλείσιμο των βορείων συνόρων από τα κράτη του Βίζεγκραντ+Σκόπια. (Βλέπε δηλώσεις ΤΟΥΣΚ).

Η Εβραία ΝΟΥΛΑΝΤ έρχεται

Δραχμή: Επώδυνες αλήθειες.....

183
«Ήταν το 490 έτος πριν την γέννηση του Χριστού και αμέσως μετά την Νίκη των Αθηναίων στον Μαραθώνα, όταν το Ιερατείο της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα παρουσίασε και θέσπισε το νόμισμα της Δραχμής, ως συναλλακτική μονάδα ανταλλαγής υπηρεσιών και εμπορευμάτων».
Η κατάργηση της δραχμής ήταν ασφαλώς έγκλημα – όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, όπως το ότι η Ελλάδα δεν ήταν προετοιμασμένη για την υιοθέτηση του ευρώ (η οποία αποφασίσθηκε ανεύθυνα, λόγω των υψηλών επιτοκίων δανεισμού, καθώς επίσης της εγχώριας διαφθοράς), αλλά, κυρίως, για πολιτισμικούς.
Ειδικότερα, το νόμισμα μίας χώρας δεν είναι υποδεέστερο από τη γλώσσα και την υπόλοιπη πολιτιστική κληρονομιά της. 
Επομένως, η κατάργηση του μοιάζει με την υιοθέτηση μίας άλλης γλώσσας ή μίας νέας εθνικής ταυτότητας.
 Όταν δε πρόκειται για ένα Έθνος όπως η Ελλάδα, με έναν πολιτισμό, επάνω στις βάσεις του οποίου οικοδομήθηκε η Δημοκρατία και η Ευρώπη, τότε....

Να βρούμε την αρχή της σωτηρίας…

1_5_2016_b1-may-adolf-erdoga8201_c1-0-2933-1710_s885x516.jpg
Του Σ. Παπαθεμελή*
Το ευρωτουρκικό ανατολίτικο παζάρι των Βρυξελλών επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ελληνική παροιμία: «Τούρκον είδες ; Γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες ; .Άλλα θέλει».
Πακτωλός ανταλλαγμάτων από μέρους των άλλων για συμφωνίες που, όπως πάντοτε, κατά σύστημα  παραβιάζονται από την Άγκυρα. Ητουρκική εξωτερική πολιτική παραμένει αναλλοίωτα επεκτατική, αναθεωρητική, επιθετική, διεκδικητική και αχόρταγη, όποιο και να είναι το καθεστώς οθωμανικό, κεμαλικό, νεοοθωμανικό. Εύγλωττο το σκίτσο των Times του Λονδίνου (8/3/16) με τον Ερντογάν να απλώνει την υπερμεγέθη χερούκλα του  για να γραπώσει το πουγκί της Μέρκελ…
Ο αμερικανός καθηγητής  Frank Weber στην εξόχως τεκμηριωμένη διατριβή του The Evasive Neutral (ελληνική έκδοση «Ο επιτήδειος ουδέτερος», ΘΕΤΙΛΗ, 1983) κάνει φύλλο φτερό την τουρκική πολιτική στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και καταλήγει σε ατράνταχτα  συμπεράσματα:
«Καθ’όλη τη διάρκεια του Β’Π.Π. η Τουρκία υπήρξε ένας μη εμπόλεμος, αλλ’όχι απλός θεατής. Με μόνη την διπλωματία της διετήρησε την εδαφική της ακεραιότητα έναντι τόσον της ναζιστικής Γερμανίας όσον και της Ε.Σ.Σ.Δ. Από την Βρετανία πήρε ακριβό υλικό του Προγράμματος Δανεισμού και Εκμισθώσεως και έδωσε ως ....

Ενοικίαση σπιτιών με «κόκκινα δάνεια» στους πρόσφυγες!

http://www.dimokratianews.gr/sites/default/files/styles/inner_top_full_width/public/2429650.jpg?itok=vOOzRivM
Η πρόταση που εξετάζει η κυβέρνηση για προσωρινή στέγαση χιλιάδων μεταναστών! 

Αφορά εξοχικές ή δεύτερες κατοικίες που είναι κενές και δεν προστατεύονται από
πλειστηριασμούς.

Την ενοικίαση σπιτιών που βαρύνονται με «κόκκινα» δάνεια για τη στέγαση προσφύγων μελετά η κυβέρνηση. 

Το σχέδιο εξετάζεται σοβαρά από το οικονομικό επιτελείο και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες μέρες, καθώς οι προσφυγικές ροές αυξάνονται και οι πιέσεις για την προσωρινή λύση του στεγαστικού προβλήματος χιλιάδων ανθρώπων γίνονται ολοένα .....

MONO ENA GREXIT AΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....!!

Με έξοδο της Ελλάδας από το Facebook απειλεί η Ευρωπαϊκή Ένωση !!!
Πανικό έχει σκορπίσει στη χώρα μας η απειλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης πως θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το Facebook, αν δεν συμμορφωθεί με τις διαταγές των Βρυξελλών στο προσφυγικό, στην εφαρμογή των Μνημονίων και τα ρέστα.

Η απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το Facebook έρχεται αμέσως μετά την απειλή για έξοδο της χώρας από τη Σένγκεν, η οποία δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Έλληνες.

Σύμφωνα με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες ταξιδεύουν πια στο εξωτερικό μόνο για μετανάστευση -οπότε δεν τους πειράζει και πολύ η έξοδος από την Σένγκεν- αλλά μια έξοδος της Ελλάδας από το Facebook θα τους άλλαζε τη ζωή.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, πάνω από τους μισούς Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Facebook, οπότε, αν δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, μπορεί να γίνει και εμφύλιος πόλεμος, αφού δεν θα μπορούν πια να ανεβάζουν φωτογραφίες με τους κοιλιακούς και τα στήθη τους, ή να ανεβάσουν μια φωτογραφία με ....

Η Ελλάδα, η μόνη χώρα εντός μνημονίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Αποδεχθείτε μειώσεις συντάξεωνφόρουςαπολύσεις και κάθε είδους μέτρο για να τελειώνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την επιτήρηση, το μήνυμα των «θεσμών».Ελλάδα, η μόνη χώρα εντός μνημονίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Τα συγχαρητήρια για την Κύπρο έδωσαν και πήραν στην συνέντευξη τύπου που ευγενώς παραχώρησαν μετά την λήξη των εργασιών του Eurogroup οι Γέρουν Ντάισελμπλουμ,Πιέρ Μοσκοβισί και Κλάους Ρέκλινγκ.
Τι καλή η Κύπρος, πόσο καλά τα κατάφερε η Κύπρος, επιτυχημένο το πρόγραμμα στην Κύπρο και άλλα τέτοια «λουλουδάτα». Ο λόγος; Το ότι «βγήκε από το μνημόνιο» κάτι που όπως τόνισαν δείχνει πώς τέτοιου είδους προγράμματα μπορούν να είναι επιτυχημένα.
Μάλλον οι «θεσμοί» πρέπει να άλλαξαν ριζικά γνώμη γιατί δεν θυμάται κανείς να έδειχναν τόση… συμπάθεια στους Κύπριους όταν αυτοί τους πήγαιναν κόντρα. Τότε, το 2012 που επιστράτευσαν ένα ωμό τραπεζικο-πολιτικό πραξικόπημα για να τους βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο.
Πίσω από τα «συγχαρητήρια» στην Κύπρο, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η … «ξινίλα» για την Ελλάδα. Μια χώρα με τόσο δύστροπο λαό που δεν διευκολύνει τις εκάστοτε κυβερνήσεις να ολοκληρώσουν το μνημονιακό πρόγραμμα.
Άλλωστε ο Γ. Ντάισελμπλουμ ήταν ξεκάθαρος ανακοινώνοντας την επιστροφή του «κουαρτέτου» στην Αθήνα: «Αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και ....

Οι αξιώσεις της Τουρκίας για ΝΑΤΟ, Αιγαίο, Καστελόριζο, Κύπρο και Συρία.

turkish_kapelo
Tου Χρήστου Καπούτση
Η Τουρκία εύκολα υπογράφει διεθνείς  συμφωνίες, εξασφαλίζοντας μάλιστα ισχυρά ανταλλάγματα, αλλά, όπως αποδεικνύεται από το ιστορικό παρελθόν, πολύ δύσκολα εφαρμόζει με συνέπεια τα συμπεφωνημένα.  Στις Βρυξέλες και στη Σμύρνη, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας Α. Τσίπρας και Α. Νταβούτογλου, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις  τους, συζήτησαν εκτενώς το προσφυγικό και θέματα που σχετίζονται με αυτό, όπως  η αποστολή και ο ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και η κρίση στη Συρία.  
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σχετικά με τη Συρία και το ΝΑΤΟ, προέβαλε τις γνωστές μαξιμαλιστικές τουρκικές θέσεις, που δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές από την Ελλάδα.  Ωστόσο, υπάρχει και μια θετική εξέλιξη, που είναι,   να επικαιροποιηθεί και ...

Η μεγάλη κοροϊδία Τσίπρα και Καμμένου.


Η αναγνώριση πως ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Περιφέρεται, με το βλακώδες χαμόγελό του, ανάρμοστο απέναντι στη δεινή κατάσταση της χώρας του, από Βρυξέλλες σε Σμύρνη και από Κωνσταντινούπολη σε Μαξίμου. 
Κάθε νέα «βόλτα» του κατεβάζει ένα ακόμα σκαλί την Ελλάδα, οδηγώντας τη προς το χαίνον βάραθρο, που αυτός και η παρέα του έχει ανοίξει.
Εκλιπαρεί πλέον το ΔΝΤ να επιστρέψει, γλύφει ως υποτακτικός τον Νταβούτογλου, έχει μεταβάλει τη χώρα ολόκληρη σε περίκλειστο στρατόπεδο.
Τον καρπαζώνουν από παντού. Και όχι μόνον οι συνήθεις Σόϊμπλε και Ερντογάν, αλλά και οι ……

Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία !!! BINTEO

Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία !!! BINTEO
Δεν χάνει ευκαιρία ο Έλληνας (;) πρωθυπουργός να τονίσει με κάθε ευκαιρία πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εθνική κυριαρχία της χώρας παρά μόνο για τις ιδεοληψίες του και την παραμονή στην εξουσία.
Τα εθνικά ατοπήματα - εγκλήματά του είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Από την έλλειψη σεβασμού στον εθνικό Ύμνο, από την δήλωση πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα (!), από την αποδοχή της προσβολής των εκατομμυρίων θυμάτων του Μικρασιατικού Ελληνισμού, αφού για τον Τσίπρα η Σμύρνη είναι "μια πόλη-σύμβολο της ειρηνικής συνύπαρξης, της αδελφοσύνης, την συνεργασίας" μέχρι την χθεσινή δήλωση στο Παρίσι περί ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας οι προδοσίες του είναι αμέτρητες!
Καθόλου εντύπωση δεν .....

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ 600 -800 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ 600 -800 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
Στην «προκρούστεια κλίνη» του δημοσιονομικού κενού μπαίνουν σήμερα:::
οι φόροι του 2016, στις συναντήσεις που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους επικεφαλής του κουαρτέτου. 
Όσο οιθεσμοί ζητούν «ακατέβατα» πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ ως το 2018 και συνεχίζουν να αμφισβητούν την απόδοση μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση -ή έχουν περιληφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό αλλά δεν έχουν ξεκινήσει να εισπράττονται-  τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των νέων φόρων που θα κληθούν....

Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. ???

Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. ???
Θα έχουν γίνει εκλογές δεν θα έχει βγει κανείς. Δεν θα θέλουν να συνεργαστούν για να κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο. Τα γνωστά τα ξέρετε: όλο οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς! 

Στην βουλή θα πέφτουν οι πέτρες με το τσουβάλι! Θα υπάρχει απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο σύνταγμα μετά, από πολύ μεγάλα επεισόδια που θα γίνουν. Ο κόσμος θα κοντέψει να μπει μέσα στην βουλή και να τους λιντσάρει! Γύρω από την βουλή δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ίσως κόψουν και την κυκλοφορία των οχημάτων. 

Τον κόσμο δεν θα μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς! Πολιτικός δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο! Και τότε θα έρθει....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ… «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ !!!» (βίντεο)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ… «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ !!!» (βίντεο)
Ιδού η αλήθεια για τους προσφυγές και του τι πολύ πιθανό μας ξημερώνει αύριο
Το γνωστό γερμανικό κανάλι ZDF ήρθε εδώ και πήγε στους προσφυγές που συνωστίζονται τώρα στην χώρα μας χωρίς καμία δυνατότητα να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη και δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο.

Σε συνέντευξη που πήρε από αυτούς τους είπαν ξεκάθαρα : «Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο κράτος άλλα δυστυχώς δεν έχουν λεφτά να μας κτίσουν σπίτια και να μας πληρώνουν πρόνοια .

 Αν μας τα έδιναν αυτά.....

«Δεν υποχωρώ από τα σύνορα και δεν παραχωρώ στον εχθρό Ελληνικό έδαφος. Κρατάω Καλπάκι». !!!

«Δεν υποχωρώ από τα σύνορα και δεν παραχωρώ στον εχθρό Ελληνικό έδαφος. Κρατάω Καλπάκι». !!!
Λίγους μήνες πριν από την ιταλική εισβολή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού έστειλε διαταγές στην Ογδόη Μεραρχία της Ηπείρου λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κάθε μάχη είναι μόνο για την τιμή των όπλων, καθώς επί της ουσίας είχε κριθεί εκ προοιμίου χαμένη και δεν είχε απολύτως κανέναν λόγο να δοθεί.
Το ΓΕΣ καλούσε μάλιστα την Ογδόη Μεραρχία να υποχωρήσει σε δεύτερη γραμμή άμυνας και να πολεμήσει -αν ήθελε να πολεμήσει!- τους Ιταλούς πολύ πιο πίσω από την αμυντική γραμμή Ελαίας-Καλαμά, εκεί που γράφτηκαν τελικά οι πρώτες και οι πιο ένδοξες σελίδες του Έπους του 1940.
Κι αυτό γιατί ένας και μόνο ένας άνθρωπος, ο διοικητής της ηρωικής Ογδόης, αποφάσισε να πετάξει τις διαταγές των επιτελαρχών στα σκουπίδια και να αψηφήσει τις βουλές των ανωτέρων του! Ο λόγος για τον ξεχασμένο πια από την Ιστορία υποστράτηγο Χαράλαμπο Κατσιμήτρο, έναν σύγχρονο Λεωνίδα με σάρκα και οστά.
Ο διοικητής της Ογδόης Μεραρχίας όχι μόνο δεν υπάκουσε στα απαισιόδοξα κελεύσματα της Αθήνας αλλά παρέταξε αντιθέτως την άμυνά του στην πρώτη γραμμή, εκδίδοντας δικό του φιρμάνι στους άντρες του: «ουδεμία σκέψη διά υποχώρησιν, η τελευταία γραμμή αμύνης είναι εδώ, μέχρις εσχάτων»!
Κι έτσι ο Κατσιμήτρος μόνος, χωρίς βοήθεια από το ΓΕΣ και χωρίς την πίστη κανενός στον αγώνα του, στάθηκε αγέρωχα στην πρώτη γραμμή, πολέμησε και νίκησε. Όχι μόνο κράτησε τα σύνορα άθικτα, αλλά .....

ΠΡΟΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ .....


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!!


Οι Rothschild προειδοποιούν : «Έρχεται παγκόσμια οικονομική κατάρρευση!»

http://www.prisonplanet.gr/images/anexigito/rothschild_2234485a.jpg
Προειδοποιητικό μήνυμα προς τον κόσμο φαίνεται να στέλνουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, η οικογένεια Rothschild, λέγοντας ότι η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση του πλανήτη είναι κοντά.

«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων» λένε οι Rothcshild. 


Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι απ τα μεγαλύτερα ....