Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Μειώσεις έως 40% σε όσους βγουν στη σύνταξη πριν τα 67.

Στο στόχαστρο χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι - Μεγαλύτερα θύματα οι γυναίκες - Ακόμα και για συντάξεις 200-300 ευρώ μιλά η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους

Έως 40% μείωση στις συντάξεις τους θα έχουν όσοι βγουν στη σύνταξη πριν τα 67, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους(ΕΝΥΠΕΚΚ) και του προέδρου της, Αλέξη Μητρόπουλου.

Πρακτικά, σύμφωνα με όσα αναφέρει, πλήττονται χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι, με τα μεγάλα «θύματα» να είναι κυρίως γυναίκες. Επισημαίνει ότι οι συντάξεις θα φτάσουν τα 200 με 300 ευρώ από .....

Στοιχεία – σοκ: Τα Μνημόνια κατέστρεψαν τα νοικοκυριά που χρωστούν 86 δισ. ευρώ!

assets_LARGE_t_420_15407536
Δραατικά στοιχεία για τα χρέη των Ελλήνων που διογκώθηκαν στα χρόνια της κρίσης, περιλαμβάνει η απολογιστική έκθεση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, έκθεση που δείχνει ότι τα νοικοκυριά πιέστηκαν δραματικά αλλά και ότι είναι μάλλον αδύνατη η είσπραξη από το Δημόσιο των οφειλομένων. 
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή 4,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι σε ένα σύνολο 8,6 εκατομμυρίων χρωστούν συνολικά 86,3 δισ. ευρώ στην Εφορία, αλλά το κράτος μπορεί να εισπράξει μόνο τα ....

Απελευθερωτικό Κίνημα Ελλήνων.

12705563_536539143179976_1401175113495014189_n
Το ΑΚΕ είσαι εσύ.
Ελληνα εργαζόμενε όπου και αν ανήκεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα,Ελληνα άνεργε που σε έβγαλαν στην ανεργία ή για οποιοδήποτε λόγο είσαι άνεργος.
Ελληνα συνταξιούχε που έχεις υποστεί 12 απανωτές μειώσεις στην σύνταξή σου.
Ελληνα ασθενή που σε έχουν πεταμένο στο κρεβάτι του πόνου χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ελληνα που έχεις σιχαθεί τα κόμματα γιατί όλοι είναι ίδιοι και δεν ψηφίζεις.
Ελληνα άστεγε που με τα μνημόνια της καταστροφής σε πέταξαν στον δρόμο.
Ελληνική νεολαία που .....

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ, Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ‏.

image001
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως η Ελλάδα μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα υποδουλωνόταν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, η Ελλάδα σήμερα είναι μια κατεχόμενη χώρα. 
Έχει ολοσχερώς υποταχθεί στην Παγκοσμιοποίηση, που για τη χώρα μας τη διαχείριση της υποταγής της έχει αναλάβει η Γερμανία. Οι σημερινοί πρόγονοι του Χίτλερ και του Γκέμπελς.
Όμως, αυτή η Κατοχή θα είναι πολύ σκληρότερη από όποια προηγούμενη. Γιατί, έχει προαποφασισθεί από όλες τις Δυτικές δυνάμεις ο διαμελισμός της χώρας. Προς την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, στήνεται ισλαμικό κράτος μέσα στην ίδια την Πατρίδα. 
Έχει καταληφθεί όλη η Ελλάδα από χιλιάδες υποκινούμενους πρόσφυγες, μετανάστες είτε παράνομους είτε όχι, όταν η.....

Ώρα μηδέν για τον πλανήτη.

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Η «απροκάλυπτη μονεταριστική χρηματοδότηση» (OMF) θα σήμαινε το τέλος του σημερινού, βασισμένου στην ελεύθερη αγορά χρηματοπιστωτικού και νομισματικού συστήματος – καθώς επίσης των χάρτινων, χωρίς αντίκρισμα χρημάτων
«Το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας καταρρέει, ενώ η χώρα βιώνει ουσιαστικά μία κυλιόμενη χρεοκοπία, ευρισκόμενη στο έλεος των δανειστών της. Οφείλει όμως να επικεντρωθεί στις μελλοντικές εξελίξεις,αποφεύγοντας με κάθε θυσία τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας ακίνητης περιουσίας της – η οποία είναι η μοναδική που έχει πραγματική αξία, ενώ οι τιμές της θα μπορούσαν να αυξηθούν κατακόρυφα, εάν επιλεγεί η έξυπνη νομισματική διεύρυνση εκ μέρους των μεγάλων κεντρικών τραπεζών».

Ανάλυση

Μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση, όλες οι προσπάθειες των κεντρικών τραπεζών των Η.Π.Α., της Ιαπωνίας και της Ευρώπης, έχουν επικεντρωθεί στην προστασία των κρατών από μία βαθιά δομική και οικονομική κρίση – με τη χρησιμοποίηση μίας εξτρεμιστικής, μη συμβατικής νομισματικής πολιτικής, όπου τα βασικά επιτόκια διατηρούνται γύρω από το μηδέν, ενώ η ρευστότητα αυξάνεται διαρκώς, με τη βοήθεια των νέων πακέτων ποσοτικής διευκόλυνσης (QE).
Το παγκόσμιο αυτό μονεταριστικό πείραμα, μοναδικό στην ιστορία, έχει υιοθετήσει ακόμη και αρνητικά επιτόκια για τις καταθέσεις των εμπορικών τραπεζών στις κεντρικές, έτσι ώστε να υποχρεωθούν να δανείσουν την πραγματική οικονομία – χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, αφού οι τράπεζες, ειδικά στην Ευρώπη, είναι εξαιρετικά αδύναμες (πριν από όλα οι ιταλικές), ενώ....

Η ευρωζώνη υπό συνθήκες κλιμακούμενης κατάρρευσης

Toυ Δημήτρη Καζάκη

Η τελευταία απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να μειώσει στο 0% το επιτόκιο κύριας χρηματοδότησης και στο -0,40% το επιτόκιο καταθέσεων, ισοδυναμεί μ' ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του ευρώ. Η απόφαση αυτή της ΕΚΤ υιοθετήθηκε υποτίθεται για να αποτραπεί η διολίσθηση σε αποπληθωρισμό ολόκληρης της ευρωζώνης.

Η απειλή του αποπληθωρισμού.

Η αλήθεια είναι ότι κανένα μέτρο νομισματικής πολιτικής και επιτοκίων δεν πρόκειται να αποτρέψει τον αποπληθωρισμό. Στη μέγγενη του αποπληθωρισμού βρίσκεται πρώτα και κύρια η Ελλάδα από το 2013. H Ισπανία ακολουθεί κατά πόδας από το 2014. Η Κύπρος το ίδιο και η Πορτογαλία. Η Ιρλανδία έχει ξεκίνησε να βυθίζεται σε αποπληθωρισμό το 2015.

Η Γερμανία βρίσκεται στο όριο, ενώ η Βρετανία και οι ΗΠΑ ήδη αντιμετωπίζουν το φάσμα του αποπληθωρισμού. Ολόκληρη η ευρωζώνη, αλλά και συνολικά η οικονομία της ΕΕ το 2015 πέρασαν το κατώφλι του αποπληθωρισμού σημειώνοντας 0% πληθωρισμό. Τους πρώτους μήνες του 2016 ο αποπληθωρισμός εμφανίστηκε με έντονα αρνητικούς ρυθμούς, κάτι που εξανάγκασε την ΕΚΤ να πάρει την απόφαση για νέα μείωση επιτοκίων.

Τι είναι αποπληθωρισμός;

Ο αποπληθωρισμός φαινομενικά εμφανίζεται με αρνητικούς ρυθμούς τιμάριθμου, δηλαδή με ....

Η επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι προτιμότερη από τη στυγνή λεηλασία της.

Η επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι προτιμότερη από τη στυγνή λεηλασία της, καθώς επίσης από την επιταχυνόμενη κατάρρευση της μεσαίας τάξης – ενώ δεν θα αποφασιστεί, εάν συνεχίσουν οι Πολίτες να σιωπούν όπως τα πρόβατα
Όποιος πολιτικός δηλώνει πως οι αποκρατικοποιήσεις είναι αυτές που θα επαναφέρουν το ρυθμό ανάπτυξης σε μία υπερχρεωμένη χώρα, όπως η Ελλάδα, είτε είναι ανόητος, είτε θεωρεί τους Έλληνες ηλιθίους και θέλει να τους εξαπατήσει – εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα και προδίδοντας την πατρίδα του.
Η πεποίθηση μας αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι, είναι αδύνατον να μην γνωρίζει πως ένα κράτος, με υπερχρεωμένο δημόσιο και ιδιωτικό πλέον τομέα (δεν συνέβαινε το 2010), ως αποτέλεσμα της πολιτικής των μνημονίων, δεν μπορεί να αναπτυχθεί με βιώσιμο τόπο, ωφέλιμο για όλους τους Πολίτες του.
Η βασική αιτία είναι η ....

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. 


ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

2)Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...

Ιταλοί Καραμπινιέροι, στη Βόρειο Ήπειρο - "Κυνηγοί κεφαλών" στη Βουλγαρία....

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ....
 

ΣΗΚΩ ΡΑΓΙΑ.. (Βίντεο γροθιά στο στομάχι)

Δείτε και ντραπείτε.. να ντραπούμε όλοι μαζί έτσι όπως καταντήσαμε. Και μην ξεχάσεις να διαβάσεις αυτό… Πληρωμένα!!

 Πληρωμένα!! Ενοίκιο, κοινόχρηστα,περίθαλψη και 400 ευρώ επιδομα στους λαθρομετανάστες ! (Βίντεο)

Η χώρα έχει ....

Έλληνες στην Πόλη και μουσουλμάνοι στη Θράκη! Δείτε την ήττα μας σε λιγότερο από 1′

Πολλές φορές πολλοί επικαλούνται τη Συνθήκη της Λωζάνης για να υποστηρίξουν πόσο κέρδισε η Ελλάδα και πόσο…έχασε η Τουρκία.
Το βίντεο που δεν διαρκεί ούτε ένα λεπτό καταρρίπτει με εκκωφαντικό τρόπο το “επιχείρημα”!
Δείτε το.
Militaire.gr

Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΚΥΡΜΕΛΗΣ

  Ἡ Μετανάστευση. Τό διαιώνιο κῦμα. Ἀνατολή-Δύση. Πέρσες, Ἄραβες, Βούλγαροι, Κομάνοι, Οὐιγοῦροι, Σελτζοῦκοι, Ὀθωμανοί καί ἄλλοι, ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός. Στούς ἀρχαίους χρόνους  ὁ  Μαραθώνας κι οἱ Πλαταιές. Τό ἀδιαπέραστο αὐλάκι. Στούς Μέσους χρόνους ἡ Μεγάλη Ρωμανία, ἡ Μεσαιωνική μας αὐτοκρατορία, μέ τεράστιους ἀγῶνες κράτησε τούς εἰσβολεῖς,κυρίως Ἄραβες, ἐκτός συνόρων καί πολιτισμοῦ: Κων-τῖνος Πωγωνᾶτος, ΛέωνΓ΄ Ἴσαυρος, Νικηφόρος Φωκᾶς, Ἰωάννης Τσιμισκῆς, Βασίλειος Β΄ κ. ἄ. Κράτησαν κλειστά τά σύνορατά σφράγισαν. 

Τότε οἱ Εὐρωπαῖοι βασιλιάδες ἀποθέωναν τούς αὐτοκράτορές μας, κυριολεκτικά προσκυνοῦσαν τίς εἰκόνες τους.  Ὁ φόβος τους ἀπό τήν φανατισμένη Ἀνατολή τοῦ Μωάμεθ εἶχε γίνει τρόμος. Φυλαγμένα τά σύνορα  ἀπό τούς Ρωμιούς, δέν χρειάσθηκε παρά μιά φορά, τό 732, ὁ Κάρολος Μαρτέλος νά ἀπωθήσει τούς Ἄραβες τῆς Ἰσπανίας στό Πουατιέ.
Ἄν περνοῦσαν, σήμερα στή δῆθεν Διαφωτισμένη Εὐρώπη, πού κόπτεται γιά τίς δῆθεν εὐρωπαϊκές ἀξίες(πού, σημειωθήτω, εἶναι καθαρές ἑλληνικές καί χριστιανικές καί μόνον, καί τις ὁποῖες δημόσια καί ἀναίσχυντα ἀπέρριψαν καί ἀπορρίπτουν) σήμερα, λοιπόν, ἄν περνοῦσαν, θά κυκλοφοροῦσαν παντοῦ στήν Εὐρώπη, μόνο τσαντόρ καί μποῦργκες καί.....

Λαβρόφ: Έχουμε στοιχεία ότι τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται στη Συρία.

Η Μόσχα διαθέτει στοιχεία ότι τουρκικά στρατεύματα έχουν αναπτυχθεί στη συριακή επικράτεια, δηλώνει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγορώντας την Άγκυρα για «υφέρπουσα επέκταση» στα σύνορά της με τη Συρία.

Παράλληλα διαμηνύει ότι η Ρωσία θα 
επιμείνει προκειμένου να προσκαλέσει ο ΟΗΕ τους Κούρδους στο νέο γύρο ειρηνευτικών συνομιλιών για το Συριακό που αρχίζει τη Δευτέρα στη Γενεύη -παρά τις αντιρρήσεις που προβάλει η Άγκυρα.

«Η Τουρκία έχει αρχίσει να διακηρύσσει ότι έχει κυριαρχικό δικαίωμα να δημιουργήσει ορισμένες ασφαλείς ζώνες εντός της συριακής επικράτειας» δήλωσε ο Λαβρόφ μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Ren-TV.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας έχουν ήδη 'χωθεί' αρκετές εκατοντάδες ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΙΠΟΣ";

Του Πέτρου Χασάπη
Πολλοί περιμένουν να τελειώσει το λεγόμενο «λίπος» και να πιάσουμε πάτο για να μπορέσουμε στη συνέχεια να ανασυγκροτηθούμε. 

Όμως ο πάτος δεν φαίνεται πουθενά. Όλα κυλούν λίγο δύσκολα οικονομικά, αλλά κυλούν. Τι συμβαίνει;

Παρατηρούμε πως παρά τα σκληρά μνημόνια που εφαρμόζονται για 7 συνεχόμενα χρόνια,
παρά την παρανοϊκή φορολογία και την εξαφάνιση κάθε είδους επίσημων εισοδημάτων, εντούτοις η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να κινείται οικονομικά, τη στιγμή μάλιστα που τα ληξιπρόθεσμα προς την εφορία αυξάνουν ιλιγγιωδώς.

Αυτό σε απλά ελληνικά και με απλά μαθηματικά σημαίνει πως, αν η παραοικονομία πριν τα μνημόνια ήταν στο 40%, σήμερα αγγίζει σίγουρα το 80%. 

Κατά τ’ άλλα τα μνημόνια θα ...

ΣΟΚ!!!Μεθόδους αντισύλληψης στις “σκλάβες του σεξ” χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές!

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί ποικίλες μεθόδους αντισύλληψης για να διατηρήσει την παροχή σεξουαλικών σκλάβων που διακινεί, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times που επικαλείται τις μαρτυρίες δεκάδων γυναικών της εθνότητας των Γεζίντι που κατόρθωσαν να αποδράσουν.

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί «αντισυλληπτικά χάπια ή ενέσιμη προγεστερόνη ή ....

Οι διορισμοί των γιαλαντζί «μνημονιακών» συνεχίζεται – Μετά την Ολύμπια διορίστηκε και ο εκδότης της εφημερίδας «To Χωνί».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgx0HV2BnK_kbxrqKO81n1-RgNE_-XztW5RhlkvmSNuNUb2fDT0yUqKghT6I3ptT3dsp7zZMiVr5b0b4CgjsjMb7K-eYrZvpKn0aRZttSJrLdh-u7bLXRfmMYeNs0pqYEJQawARZbAAIjg/s640/45f1a55b86d255f10dccf8b45bcc258c_L.jpgΡε αυτοί δεν αφήνουν τίποτα. 

Μετά τον διορισμό του ιδιοκτήτη του olympia.gr τώρα διορίζουμε και τον εκδότη της εφημερίδας χωνί. 

Την απόφαση ανήρτησε στο facebook η Ραχήλ Μακρή με σχόλιο :

Με πακτωλό δημόσιου χρήματος ξεπληρώνονται τα εξώφυλλα στην τέως αντιμνημονιακή και νυν νεοφιλελεύθερη ,μνημονιακή, κυβερνητική εφημερίδα.

Οι κακές γλώσσες λένε οτι δεν λαμβάνονται μόνο αυτές οι αμοιβές, αλλά και εξτρά από μαύρα ταμεία υπουργείου. 


Καταλαβαίνετε λοιπόν πως .....

Ποιος είναι ο Έλληνας για τον οποίο οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι θα αλλάξει τον κόσμο.

Με την εταιρία του σκοπεύει να διευκολύνει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της γης
 
Όταν ο Andreas Raptopoulos, η ομάδα του και τα φορτηγά τους με ανθρωπιστική βοήθεια, «κόλλησαν» στις λάσπες του πρωτόγονου οδικού δικτύου της Παπούα Νέα Γουϊνέα, ήξερε πως κάτι έπρεπε να κάνει για να μην ξανασυμβεί αυτό.


Ο Raptopoulos είναι συνιδρυτής και CEO της startup με το όνομα Matternet, η οποία δημιουργήθηκε, ως ....

Εντολή των δανειστών: Ζήστε με 180 ευρώ!

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/03/12/678323/main/oxi.jpg
ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Στα 320 ευρώ το μήνα η σύνταξη για όσους είναι ασφαλισμένοι πάνω από είκοσι χρόνια και για όσους δεν έχουν κλείσει 20ετία να δίνεται κλιμακωτά ένα ποσό που θα ξεκινά από τα 180!!! Και φυσικά θα εγκρίνεται, αφού συνυπολογιστούν και τα εισοδηματικά κριτήρια!

Σε αυτό επιμένουν οι δανειστές που θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου. 


Οι αντοχές του υπουργού Εργασίας αν και τις επικοινωνεί… διαφορετικά δεν φαίνεται να ....

Ρε Έλληνες τι κάνουμε....

ρε Έλληνες τι κάνουμε....
εποίκισαν με κάθε καρυδιάς καρύδι τη Πατρίδα...
δίνουν άδεια στα τουρκάκια να πατήσουν το πόδι τους στα νησιά μας...
εξαθλιώνουν με φορολογία τους γέροντες που με μια σύνταξη ζουν ολόκληρες οικογένειες ανέργων...
μας φυλακίζουν μέσα σε μια ευρώπη που θέλει ότι στερεό υγρό και αέριο διαθέτει αυτός ο τόπος...

Έλληνες... τι κάνουμε...(;)
την ώρα που η Πατρίδα γονατισμένη ζητάει βοήθεια, εμείς γεμίζουμε τα ξενοδοχεία για να αποκριαστούμε ντυμένοι καρνάβαλοι μήπως ξεχάσουμε το πόνο μας...

τι κάνουμε Έλληνες;..

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ: Και οι Γάλλοι θέλουν δημοψήφισμα για την παραμονή τους ή μη στην Ε.Ε.!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/flags-europe-france-england-600x374.jpgΟι Ευρωπαίοι δεν θέλουν την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έρευνα σε έξι χώρες της Ευρώπης που δείχνει ότι οι Γάλλοι επιθυμούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη της Γαλλίας στην Ε.Ε.

Η έρευνα της κοινής γνώμης έγινε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου κατά το διάστημα του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου στη .....

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNKsMo6GCq89o5FJX0OUMsaFW18H2malWFuod39syZ-s2KSaFHCm_-EXl6z45ZEFuWATCUg0KKjdC8ZEXh3Wi3V8VMOtXs-xY9DbbaE2lK3fvbM66B-J3tv9g4lLfiDFuHBT1RsmBSktc/s1600/synadinos.jpgΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ, ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΟΥΛΤΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... 

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Screen Shot 2016-03-12 at 11.25.18 AM.png
ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! -του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες | 12 Μαρτίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ: Η παραδοχή Τόσκα και οι ανησυχίες για τη δημιουργία νέων γκρίζων ζωνών.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/Clipboard57.jpgΣτην παραδοχή πως ένας Τούρκος υπάλληλος θα αποφασίζει ουσιαστικά για την επανεισδοχή των μεταναστών στην Τουρκία, εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με την Ευρώπη και με βάση όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Η παραδοχή του αυτή, σε εκπομπή του Σκάι, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με πρώτο τον....

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ή ΔΥΝΑΣΤΕΣ.....

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82.jpgΓράφει ο Χρήστος Αποστολίδης, Δικηγόρος

Σε μια χρονική συγκυρία που η Πατρίδα μας σηκώνει στους αδύναμους ώμους της για λογαριασμό όλης της «πολιτισμένης» Ευρώπης το σύνολο των μεταναστευτικών ροών εμφανίστηκαν εκ νέου οι εκπρόσωποι των Θεσμών και με απόλυτο – επιτιμητικό ύφος χιλίων καρδιναλίων απαιτούν τη λήψη δυσβάστακτων, κυρίως οικονομικής φύσεως, μέτρων από έναν λαό που εδώ και 6 χρόνια υφίσταται μια πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη και έχει φτάσει στα όριά του.

Οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας, κρυμμένοι πίσω από την ασφάλεια που τους παρέχει η γεωγραφική θέση των χωρών τους, επιδεικνύουν μια ....

«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ… ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»


ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑΛΟΥΡΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΒΙΝΤΕΟ.

Τρώνε «πόδι» οι ΜΚΟ της Albright απ τη Ρωσία – Αποτελούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_4/albritghththdjkhd.jpg
Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα έχει αποφανθεί ότι το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, υπό την προεδρία της πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, αποτελεί απειλή για τη ρωσική ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη. 

Προτάθηκε λοιπόν , συμπεριλαμβανομένων και των ΜΚΟ να μπούνε στον κατάλογο των ανεπιθύμητων οργανισμών.

Η πρόταση να μπει σε μαύρη λίστα η ΜΚΟ της Madeleine Albright έχει διαβιβαστεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά αυτό είναι....

Τα πρόσθετα τροφίμων και ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ "Ε".


Με τον όρο πρόσθετα 'τροφίμων' χαρακτηρίζονται ουσίες που προστίθενται σε τροφές, συνηθέστερα σε όσες είναι έτοιμες προς κατανάλωση, καθώς και σε ποτά και αναψυκτικά, με σκοπό να πετύχουν ένα τεχνολογικό αποτέλεσμα, όπως συντήρηση, τροποποίηση του χρώματος, της γεύσης, της υφής κ.τ.λ.

 Οι κυριότερες ομάδες προσθέτων είναι οι χρωστικές, τα συντηρητικά, τα αντιοξειδωτικά, τα πηκτωματογόνα, τα ενισχυτικά γεύσης κ.α. Πολλά τυποποιημένα «σνακ», ζαχαρώδη, γλυκίσματα και αναψυκτικά, που κυκλοφορούν σήμερα στο εμπόριο, περιέχουν μεγάλο αριθμό τέτοιων ουσιών.

Ανάλογα με το σκοπό που εξυπηρετούν κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:

1) συντηρητικά,
2) αντιοξειδωτικά
3) στερεοποιητικά και πυκτογόνα
4) χρωστικά και άλλα.

Για διευκόλυνση της χρήσης τους, στην Ε.Ο.Κ. κάθε πρόσθετο έχει κωδικό που αποτελείται από το γράμμα Ε και έναν τριψήφιο αριθμό.


Οι χρωστικές ουσίες (δίνουν τεχνητό χρώμα στα τρόφιμα), έχουν τους κωδικούς ....

Μέσα στο 2016 καταρρέουν οικονομικά οι Η.Π.Α. και πάνε σε πόλεμο με την Ρωσία.

http://www.prisonplanet.gr/images/Liako_John_1/prison30218.jpgΕιδικοί, αναλυτές, think tanks, πανεπιστημιακοί ακόμα και οικονομολόγοι προειδοποιούν πως θα ξεσπάσει σύντομα παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των Η.Π.Α.

Σε γεωοικονομικό επίπεδο η Ρωσία έχει ξεφύγει από τις υπερχρεωμένες Η.Π.Α., οι οποίες κάθε έξι μήνες δανείζονται για να μην καταρρεύσει το κράτος τους.

Μάλιστα οι οικονομολόγοι αναφέρουν πως....

Οι «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες σκέφτονται να μείνουν –έστω και αν δεν το θέλουν- στην Ελλάδα.

Η κατάντια μιάς (κάποτε) χώρας…

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Ελλάδα σκεφτόταν να κλείσει τα σύνορά της (με ανοιχτούς μόνο τους σταθμούς διέλευσης) με την Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την είσοδο λαθρομεταναστών από την γειτονική χώρα.

Σήμερα, η Αλβανία, με τη βοήθεια της Ιταλίας (οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται) συνεργάζονται και κλείνουν τα σύνορα της Αλβανίας για να μην μπούνε λαθρομετανάστες από την Ελλάδα…!

Επίσης, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Ελλάδα προβληματιζόταν με την αθρόα είσοδο Σκοπιανών και Βουλγάρων, νόμιμη και παράνομη, που αναζητούσαν στην Ελλάδα μία ευκαιρία σε καλύτερη ζωή.

Σήμερα τα Σκόπια έχουν στήσει φράχτη και η Βουλγαρία ετοιμάζεται να στήσει τον δικό της φράχτη, για να αντιμετωπίσουν την λαθρομετανάστευση από την Ελλάδα.

Σοκ προκαλεί όμως και η αποκάλυψη της εφημερίδας "Το Παρόν" ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός υπέγραψε συμφωνία στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σμύρνη η οποία επιτρέπει σε Τούρκους χωροφύλακες να κάνουν περιπολίες και ελέγχους για πρόσφυγες, σε ....

Tο ελληνικό βότανο που σώζει από τα προβλήματα όρασης που μπορεί να σας κάνει να πετάξετε τα γυαλιά σας


http://www.rodospress.gr/images/LocalNews/Objects/Gyalia-Orasi_300116.jpg
Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα για νέα γυαλιά, ή φακούς επαφής, επειδή η όρασή τους χειροτερεύει συν τω χρόνω. 
Σε γενικές γραμμές, τα γυαλιά και οι φακοί επαφής σας βοηθούν να βλέπετε καθαρά, αλλά δεν βελτιώνουν την όραση σας.
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την όρασή σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρο σας, διότι είναι πολύ καλύτερα για να διορθώσετε το πρόβλημα στην αρχή, παρά αργότερα.

Ευτυχώς, σύμφωνα με το iatropedia, υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όρασή σας ή να την ....