Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ας ελπίσουμε πως δεν θα φτάσει ποτέ η χώρα εκεί που νομοτελειακά οδηγείται.....

https://1.bp.blogspot.com/-txiLR5kf09k/VsuJCZKFPEI/AAAAAAAAkvs/TdYchLi1LyI/s1600/Sleeps_down_to_the_ground_in_athens_2012-05-14_DSCI1544-1_%2528x1100x%2529.jpgΜοναστηράκι, πρωί. Ολόκληρη η περιοχή, εντυπωσιακά βρώμικη, μυρίζει αποπνιχτικά από τις γυμνές, υπαίθριες «τουαλέτες» που αντικρίζει κανείς παντού. 

Δεκάδες άστεγοι ξαπλωμένοι, σωριασμένοι καλύτερα στους δρόμους, έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα - μία απίστευτα θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης, πόνου, φτώχειας και εξαθλίωσης.

Σχεδόν όλοι στο τραίνο, με το οποίο φτάνει κανείς, είναι βίαιοι και επιθετικοί - ευερέθιστοι σε τέτοιο βαθμό που εάν τύχει και τους αγγίξεις κατά λάθος, θυμώνουν και βρίζουν με μία ....

ΣΑΡΩΝΟΥΝ το Αιγαίο οι Τούρκοι! «Δοκιμάστηκε» και παραδόθηκε στην τουρκική αεροπορία το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου CORAL.

CU5U5NqUkAIBZo_Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ )

Το κινητό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία ASELSAN , παραδόθηκε στην τουρκική πολεμική αεροπορία χθες σε επίσημη τελετή, αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας milliyet.com.

Αυτό που είναι γνωστό σε όλους τους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες είναι ότι πριν παραδοθεί ένα τέτοιου τύπου σύστημα , πραγματοποιούνται εκτεταμένες εξαντλητικές δοκιμές , ακόμα και επί «πραγματικών συνθηκών μάχης».

ΟΙ Τούρκοι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όλους τους προηγούμενους μήνες «σάρωναν» στην κυριολεξία τα ελληνικά νησιά ....

«Η μάζα στοχάζεται ελάχιστα. Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρεί τις πλάνες της για μεγάλο χρονικό διάστημα»

http://www.doctv.gr/webtop/modules/_repository/1/images/maza_doctvgr_430.jpg«ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, κάποιοι έχουν εφεύρει μια εντυπωσιακή μηχανή που κατασκευάζει μεγάλες σύνθετες λέξεις, περίπλοκες κοινοτοπίες, ατέλειωτες προτάσεις, νέες και ανήκουστες εκφράσεις, που όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια κατά το δυνατόν δύσκολη γλώσσα, που δίνει την εντύπωση της ευρυμάθειας.

ΟΜΩΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ δεν λένε τίποτα: όποιος τους ακούει, δεν γίνεται ....

Η κατάληψη της Ελλάδας από τους εποίκους-εισβολείς και το ξερίζωμα των "ιθαγενων" απο τη χώρα μας.

http://www.drachmi5.gr/sites/default/files/styles/medium/public/tourkomongoloi-map4_0.jpg?itok=SLV4w7PUΣήμερα βιώνουμε μια απίστευτη και πρωτόγνωρη στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, μαζική εισβολή μουσουλμάνων-εποίκων με προοπτική τη βέβαιη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης και κατάληψη της χώρας από τους εισβολείς και το ξερίζωμα των «ιθαγενών» Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες από την ....

"Γιατί το 2016 μοιάζει με την 'πυριτιδαποθήκη' του 39"

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=749457&v=0&q=80&wTου Βίκτορ Ντέιβις Χάνσον * 


Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε όταν η ναζιστική Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία την 1η Σεπτεμβρίου του 1939. 

Ένας πόλεμος που θα μπορούσε να αποτραπεί έγινε αναπόφευκτος - και σύντομα θα γινόταν παγκόσμιος - εξαιτίας τριών μοιραίων αποφάσεων.

Η σημαντικότερη από τις τρεις ήταν ο κατευνασμός του Χίτλερ από τις δημοκρατίες της δυτικής Ευρώπης, στα τέλη της δεκαετίας του 1930. 

Η ελπίδα τους ήταν να σταματήσει ο Χίτλερ να παρενοχλεί τους γείτονές του. 

Αλλά εκείνος εξέλαβε την πολιτική τους ως ένδειξη αδυναμίας. Μετά την αναίμακτη προσάρτηση της Αυστρίας και τον διαμελισμό της Τσεχοσλοβακίας, ο Χίτλερ θεώρησε ότι η Βρετανία και .....

Έπεσαν οι κουρτίνες των...

Το σύστημα έχει ξεσκεπαστεί. 

Έπεσαν οι κουρτίνες των...
παρασκηνίων και βλέπουμε στο θέατρο του παραλόγου τους πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής μόνο με τα σώβρακά τους. 

Είναι όλοι ίδιοι, κρατώντας ο καθένας σε χαρτί το ρόλο που θα παίξει γραμμένο από τον ίδιο συγγραφέα. 

Χωρίς μακιγιάζ η αλήθεια φαντάζει τρομακτική αλλά από την άλλη είναι αλήθεια.

Έπαιξαν και το τελευταίο τους χαρτί με τις εκλογικές διαδικασίες οι οποίες είχαν ποσοστά μοιρασμένα σε πάμπολλους συνδυασμούς αλλά από την άλλη είχαν το πραγματικό αποτέλεσμα όλων των....

Η εντολή του Ερντογάν στα Σκόπια: Κλείστε τα σύνορα μπαίνουμε σε εμπλοκή με την ΕΛΛΑΔΑ(;)

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην Συρία φουντώνουν την αρτηριακή πίεση του Σουλτάνου και το μάτι του θολωμένο λοξεύει προς Αιγαίο.

Α.Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν σε...
σχέδιο για την κατάπαυση πυρός στη Συρία, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 27 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. 

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους και τις προϋποθέσεις για την «παύση των εχθροπραξιών». 

Το προσχέδιο καλεί ακόμη τις αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία να συμφωνήσουν στην παύση των εχθροπραξιών έως το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία από τις πηγές του Reuters.

Β. ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απέχει από τη λήψη οποιουδήποτε δραστικού μέτρου εναντίον των Κούρδων της Συρίας σε μια τηλεφωνική συνομιλία 80 λεπτών που είχε μαζί του Παρασκευή μετά από την βομβιστική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 28 άτομα στην Άγκυρα.

Μάλιστα είναι πλέον καθόλα αμφίβολο αν ακόμη και λεκτικά στηρίξουν οι ΗΠΑ την σχεδιαζόμενη εισβολή της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας στην Συρία.

Και τι εννόησε ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ σουλτάνος ;

Να δημιουργήσει αντιπερισπασμό στα Βόρεια σύνορα μας;

¨Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα μιας και απαιτούν όλοι οι πρόσφυγες να κατέχουν διαβατήριο ή ταυτότητα καθώς δεν επαρκεί πλέον το ....

Ενωμένο Κουρδιστάν – Ο εφιάλτης του Ερντογάν προκαλεί το χάος!



       Εμμονή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποτρέψει τους Κούρδους από το να έχουν οποιαδήποτε κέρδη στην Τουρκία, ή αλλού, συμβάλλει σε μεγαλύτερο χάος στη Μέση Ανατολή, αλλά η Άγκυρα φαίνεται να αγνοεί αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Η Τουρκία...«βρίσκει τώρα την εξωτερική της πολιτική να γίνεται όλο και περισσότερο άστοχη, από την εμμονή της στο μπλοκάρισμα των Κούρδων, μέχρι το σημείο όπου φαίνεται τυφλή σε όλα τα άλλα ζητήματα», υποστήριξε η εφημερίδα Guardian. Αυτές οι «άστοχες πολιτικές» σταδιακά «γίνονται ένα σημαντικό διεθνές πρόβλημα, που απειλεί να διευρύνει τη σύγκρουση που διαλύει την περιοχή».

Οι τουρκικές αρχές ξεκίνησαν μια ...

Επί εσχάτης προδοσίας..

     Μετά την έσχατη προδοσία της μετατροπής του Αιγαίου σε διεθνή επικράτεια,κάθε απόπειραπροσάρτησης, διχοτόμησης, ή μετατροπής σε ''γκρίζα ζώνη'' του Καστελλόριζου από την τουρκιά, θα σημάνει αυτόματα πτώση της κυβέρνησης, άμεση μεταφορά των
υπαίτιων στο Γουδή ''δια τα περαιτέρω'', και βεβαίως ελληνοτουρκικό πόλεμο.

   Αυτό το ξέρουν οι αμερικανόδουλοι του ΝΑΤΟ και γι αυτό έχουν μεθοδεύσει η προσάρτηση του νησιού ή  η μετατροπή του σε ...

Η Τουρκία είναι ντε φάκτο σε κατάσταση πολέμου.

Hurriyet: Η Τουρκία είναι ντε φάκτο σε κατάσταση πολέμου εναντίον όλων
«Η Τουρκία είναι ντε φάκτο σε κατάσταση πολέμου εναντίον όλων παρότι ανεπίσημα ακόμη» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet
Οι πιο φανατικοί του κυβερνώντος κόμματος έχουν ήδη αρχίσει να πανηγυρίζουν τον «νέο πόλεμο της ανεξαρτησίας» στο όνομα της «εκδίκησης για την καταπίεση των Τούρκων ως ηγετών των μουσουλμάνων» αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο έμμεσος πόλεμος της Τουρκίας μετατράπηκε σε μια απευθείας κατάσταση πολέμου πρόσφατα όταν «κάποιοι Τούρκοι πολίτες άρχισαν να ταξιδεύουν ανοιχτά στη Συρία για να πολεμήσουν πλάι ...

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν κατηγορεί τον Άσαντ για… τρομοκράτη!

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν κατηγορεί τον Άσαντ για… τρομοκράτη!
Επίθεση στην κυβέρνηση της Συρίας εξαπέλυσε ο ισλαμιστής και ημιπαράφρονας Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο επιχειρηματικό φόρουμ Τουρκίας – Σομαλίας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.
«Η Συρία εξάγει την τρομοκρατία», τόνισε ο Ερντογάν (ο ίδιος που εξοπλίζει την Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος) προσθέτοντας πως το χάος στη χώρα αποτελεί εύφορο έδαφος για τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
«Το χάος στη Συρία παρέχει (το κατάλληλο) περιβάλλον για τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, το Μέτωπο της Αλ Νούσρα, την Κουρδική Δημοκρατική Ένωση (PYD), η κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), να μεγαλώσουν και να διαδοθούν», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας σύμφωνα με....

Κακουργηματική δίωξη στον Ψυχάρη για δάνεια 57 εκατ. ευρώ.

Κακουργηματική δίωξη στον Ψυχάρη για δάνεια 57 εκατ. ευρώ
Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για υπόθεση προσωπικών δανειοδοτήσεων.
Σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος.
Εκτός του Σταύρου Ψυχάρη διώκονται για απιστία οι υπάλληλοι της τράπεζας «Alpha Bank» που ...

Les Echos: Η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται για το απόλυτο χάος

 Les Echos: Η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται για το απόλυτο χάος
Σε δυσχερή θέση η Ελλάδα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Les Echos, με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείνουν η μία μετά την άλλη τα σύνορα στους παράνομους μετανάστες.
«Η απόφαση της Αυστρίας, την περασμένη Παρασκευή, να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων που εισέρχονται στο έδαφος της, θα μπορούσε να παραδειγματίσει και άλλες χώρες αυξάνοντας έτσι την πίεση στην Ελλάδα», αναφέρει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα επηρεαστεί άμεσα από τις αποφάσεις των γειτονικών χωρών, όπως τα Σκόπια, η Σερβία και η Βουλγαρία, να κλείσουν τα σύνορα τους. 
Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε ότι ....

Πρόταση-σοκ από την Γερμανία: “Αρμόδια για την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο να είναι η Τουρκία”.

Πρόταση-σοκ από την Γερμανία: “Αρμόδια για την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο να είναι η Τουρκία”
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η Γερμανία ζήτησε την εκχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης μέχρι και έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας και τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία!   Mία πρόταση σοκ έκανε η Γερμανίδα ΥΠΑΜ και κατά πολλούς η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στην Καγκελαρία της Γερμανίας, Ursula von der Leyen σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή, όπου ζητάει το εξής:
“Όσοι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες περισυλλέγονται στα τουρκικά και τα ΔΙΕΘΝΗ χωρικά ύδατα θα επιστρέφουν στην Τουρκία ενώ όσοι περισυλλέγονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα θα προωθούνται στην Ελλάδα”   Δηλαδή ζήτησε την εκχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης στην Τουρκία και το ελληνικό κράτος να ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα μόλις έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της ηπεριωτικής χώρας και από τις ακτές των ελληνικών νησιών.   
Δηλαδή οι Τούρκοι θα επιχειρούν έξω από την Σαρωνίδα, τον Πλαταμώνα, το Λαύριο, την Ραφήνα, το Άστρος Κυνουρίας κ.α ανενόχλητοι!
Η Γερμανία απαιτεί την παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο με σαφή προτίμηση στην ....

Αμβρόσιος: Οι δανειστές θέλουν να μας κρεμάσουν – Έλληνες ξεσηκωθείτε.

Αμβρόσιος: Οι δανειστές θέλουν να μας κρεμάσουν – Έλληνες ξεσηκωθείτε 
Νέα παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα στον τόπο μας έκανε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Με αφορμή ένα κείμενο που του εστάλη σχολιάζει την τρόικα και τους δανειστές, το μεταναστευτικό, τους Ευρωπαίους και ντίόπιους πολιτικούς και εν κατακλείδι καλεί σε ειρηνικό ξεσηκωμό.

Αναλυτικά:


ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ,
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Κάποιοι έχουν αποφασίσει να μας σβύσουν από το χάρτη. Θα τους το επιτρέψουμε άραγε;


Βιώνουμε ήδη την ..

Πως και γιατί εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη;


http://2.bp.blogspot.com/_fpdO3pfIxgg/S-UUDltMlFI/AAAAAAAAAWY/wBKY8psMDB0/s1600/117.jpg

Μια απίστευτη βαρβαρότητα. Πως εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη.

Θησαυροί της αρχαίας ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν, όπως είναι γνωστό, από ρωμαίους, φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζινι και από τον Άγγλο (Σκωτο για την ακρίβεια) Έλγιν. 

Εξίσου μεγάλη καταστροφή επήλθε από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ηλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.

Όλους αυτούς υπέρβαλε σε απληστία και σε καταστροφές που προκάλεσε στους....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Πως 4 εταιρείες θα ελέγχουν την αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα.

http://www.thessaliatv.gr/include/docs/007001560_7000.jpgΤο σχέδιο McKinsey ψηφίστηκε στο Eurogroup το Μάη του 2014

Πάντα είχα την απορία γιατί τον Ιούλιο του 2015 η κυβέρνηση "έδωσε" τον αγροτικό τομέα. 


Το ρεπορτάζ με οδηγούσε στη μελέτη της McKinsey, αλλά και τη μελέτη της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ. 

Οι εμπορικοί μας ακόλουθοι στις πρεσβείες θεωρούν πως το επόμενο succes story για την Ελλάδα, είναι η αντιγραφή του μοντέλου της Ιταλίας.

Δηλαδή μπορούμε να εξάγουμε ελληνικό γιαούρτι τώρα που έχει γίνει της μόδας και κάνει θραύση στις δυτικές αγορές, αλλά όχι με ελληνικό γάλα, αγελαδινό, αυτό είναι πλέον ακριβό, όπως εκτοξεύθηκε το κόστος παραγωγής παντού στα χρόνια των μνημονίων, αλλά με εισαγόμενο φθηνό, από γειτονικές βαλκανικές χώρες, ή ακόμη και από την Αυστρία, όπου αρμέγεται το βράδυ και το μεθεπόμενο πρωί είναι στην πόρτα του ελληνικού εργοστασίοιυ, με 33 λεπτά το κιλό, όταν το κόστος στον Έλληνα αγελαδοτρόφο είναι 38 λεπτά! Αποκτούμε λοιπόν ....

Προστατεύοντας τοὺς …τοκογλύφους!!!

Με την φούσκα της Lehman Brothers η Goldman Sachs παραλίγο θα έχανε πάρα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι φρόντισε να εκλεγεί ο Ομπάμα, που διόρισε την μισή Goldman Sachs στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και φρόντισαν, παρέα, να φορτώσουν τρισεκατομμύρια δολάρια νέου χρέους στους Αμερικανούς φορολογουμένους, ώστε να μην χάσουν ούτε δολάριο τα λαμόγια της Wall Street. 

Προστατεύοντας τοὺς ...τοκογλύφους!!!1

Υπό κατάρρευση το σχέδιο περιπολιών του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: Η Άγκυρα αρνείται τις επαναπροωθήσεις – Θέλει να εξαιρεθούν, Δωδεκάνησα και Λήμνο

https://2.bp.blogspot.com/-SkjOQrxhsrc/VsrEQ99VVLI/AAAAAAABY9E/TiGZ8V6YesA/s500-c/nato-aigaio.jpg
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ

Το σχέδιο για περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με σκοπό τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά φαίνεται πώς καταρρέει με ευθύνη του συνήθη ύποπτου, της Τουρκίας. Η Άγκυρα δεν δέχεται τις επαναπροωθήσεις και επιμένει στην εξαίρεση των Δωδεκανήσων και της Λήμνου από τις περιοχές δράσης της Συμμαχικής δύναμης, κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό.

Και δεν γίνεται αποδεκτό όχι μόνο από την Ελλάδα, που αποδεχόμενη εξαίρεση των Δωδεκανήσων και της Λήμνου είναι σαν να αποδέχεται de facto πώς δεν μπορεί να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας στα νησιά της, αλλά.....

Τι κρύβεται πίσω από το άνοιγμα γραφείων των Rockefeller σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

http://www.prisonplanet.gr/images/Luxor/Luxor_4/foundation.jpgOι Rockefeller, έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νέα τάξη πραγμάτων, με τις τράπεζες που απομυζούν το εισόδημα των λαών και γενικά μαζί με τους De Rothchild, είναι οι δύο οικογένειες που βρίσκονται όχι αδικιολόγητα, στο στόχαστρο όλων εκείνων που ονομάζονται συνωμοσιολόγοι.

Την κριτική τους την δέχονται αδίκως όμως οι Rockefeller;


Για να μην τους ασκήσω κριτική για τα παλαιότερα πεπραγμένα τους, αφού θα χρειαζότανε ολόκληρο βιβλίο, θα σας πω για κάτι σχετικά καινούργιο που ....

«Εκεχειρία» για να οργανωθεί η χερσαία επέμβαση στην Συρία; - Δεν είναι χθεσινός ο Πούτιν.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_2/vladimir_putin_dferfk_prisonplanetgr.jpg
Οι ρωσικές επιδόσεις στην Συρία έχουν αφήσει τους γνώστες τέτοιου είδους επιχειρήσεων με το στόμα ανοιχτό. Η «Αρκούδα», μακριά μάλιστα από τα σύνορά της, κατάφερε, με σχετικά μικρό αριθμό στρατιωτικών μονάδων, ν' αλλάξει τα δεδομένα στην Συρία, στηρίζοντας τις συριακές δυνάμεις και του Κούρδους να «στριμώξουν» εν τέλει τους αμερικανοκίνητους ισλαμιστές.

Έτσι Η.Π.Α. και σύμμαχοι πρόκριναν την λύση της εκεχειρίας, προκειμένου να κερδίσουν λίγο χρόνο και να ανασυνταχθούν εναντίον του Πούτιν, ετοιμάζοντας ενδεχόμενα χερσαία επέμβαση στην Συρία, εντολή που έχουν πάρει από τον επικεφαλής της Νέας Τάξης, Αντίχριστο.

Η Τουρκία χαιρέτισε επίσημα και αυτή την εκεχειρία, αφού έβλεπε Σύρους, Κούρδους και Ρώσους να προελαύνουν προς τα σύνορά της. 


Βέβαια στην Άγκυρα επιθυμούν την συνέχιση των βομβαρδισμών εναντίον ...

ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ..

image001 (14).jpg
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πάντοτε τα κανάλια της “ελεύθερης” τηλεόρασης, με τους νταβατζήδες ιδιοκτήτες τους, αναλάμβαναν εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Βουτηγμένοι σε ένα βούρκο διαπλοκής μαζί με τα πολιτικά πρόσωπα και τα κόμματά τους, προς εξυπηρέτηση από κοινού των συμφερόντων τους. 
Συμφέροντα άνομα, εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, το οποίο επί δεκαετίες κατάκλεβαν αυτοί οι καναλάρχες και οι συμμορίες των πολιτικών που στελέχωναν τις κυβερνήσεις, τους ανέχονταν προκειμένου να καλύπτονται οι βρωμιές, οι παρανομίες και να …

Χιλιάδες σπάνια αρχαία νομίσματα από την Κρήτη κι όλη την Ελλάδα στο "σφυρί" από γερμανική εταιρεία!- Ανενόχλητη ξεπουλά την πολιτιστική κληρονομιά (εικόνες).

νομίσματα 1

Η γερμανική εταιρεία που εμφανίζεται να έχει στην "ιδιοκτησία" της σπάνιους θησαυρούς της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης και όλης της Ελλάδας, τη δράση της οποίας είχαμε αποκαλύψει πριν 1,5 χρόνο, συνεχίζει ανενόχλητη να βγάζει στο σφυρί αληθινούς θησαυρούς!
Η  εταιρεία Gorny & Mosch, Giessener Münzhandlung βγάζει σε δημοπρασία χιλιάδες νομίσματα αρχαίων ελληνικών πόλεων, αλλά και άλλους θησαυρούς, από την αρχαιότητα μέχρι και ....

Σχέδιο της κυβέρνησης για έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης στο 10%.

1.jpeg
Ο Γιώργος Σταθάκης επιβεβαίωσε δημοσιεύματα σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης στο 10%. Αυτό ακολουθεί το σχέδιο για αύξηση του φόρου εισοδήματος ακόμη και στο 60%, το οποίο με τη σειρά του ακολουθεί το σχέδιο για 40% ασφαλιστικές εισφορές σε όλους.

Σχεδιάζουν μόνο οτιδήποτε μπορεί να φέρει έσοδα από επαγγελματίες ή πορτοφόλια που βρίσκονται στα όριά τους. 

Λες και αποφάσισαν ότι αυτή η κοινωνία έχει τρεις κατηγορίες ανθρώπων: τους «ιερούς» συνταξιούχους που τους έπεσε ο κλήρος να ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

souper-market-2.png
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
Δεκάδες λουκέτα αναμένεται να υπάρξουν στο λιανεμπόριο, απόρροια των τελευταίων μεγάλων εξαγορών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα !!!
Κάτι ανάλογο άλλωστε είχε συμβεί και με τις τράπεζες, οι οποίες προχώρησαν σε κλείσιμο δεκάδων υποκαταστημάτων τους, προσφέροντας γενναία πακέτα αποχώρησης στους εργαζόμενους που απασχολούσαν. 

Το λουκέτο, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς αποτελεί αναπόφευκτη εξέλιξη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, ήτοι την εξαγορά της Βερόπουλος, από τον Όμιλο Metro, αλλά και την δημιουργία κοινής εταιρείας από την Σκλαβενίτης και τη Μαρινόπουλος.

«Μόλις οι ανακατατάξεις στον κλάδο ολοκληρωθούν και οι συμμαχίες μεταξύ των παικτών, κατασταλάξουν, τότε θα προχωρήσουν σε μία γενναία αναδιάρθρωση του δικτύου τους. 

Όπως το μέγεθος της ελληνικής αγοράς δεν μπορεί να αντέξει πάνω από 3-4 μεγάλους Ομίλους, έτσι δεν μπορεί να αντέξεις και 10.000 καταστήματα σουπερμάρκετ», αναφέρει χαρακτηριστικά ....

H μασωνία του ΝΑΤΟ,κατέφαγε τα σπλάχνα του σώματος των Ελλήνων αξιωματικών.Βλέπουν την πατρίδα να χάνεται και σφυρίζουν αδιάφορα.

3.jpg
Οι λεγόμενοι δυτικοί μηχανισμοί στρατιωτικοπολιτικής επιβολής,δηλαδή το ΝΑΤΟ και η ΕΕ,έχουν εδώ και χρόνια αλώσει το εθνικό φρόνημα,στα ανώτατα,κλιμάκια δυστυχώς και των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτή είναι  η πικρή αλήθεια και αυτή η αιτία,είναι υπεύθυνη για την κατάντια μας,ως χώρα.

Που ξανακούστηκε στην μακραίωνη ιστορία αυτού του έθνους οι ένοπλες δυνάμεις,να ασχολούνται με την δημιουργία συνθηκών βίαιου εποικισμού της ίδιας τους της χώρας;;

Έργο της μασονίας είναι ....

BINTEO--“Η μόνη λύση είναι να κλείσουν τα σύνορα και να τα διαφυλάξουν οι Ένοπλες δυνάμεις”...


Μουζάλας: Μας έκλεισαν τα σύνορα με πραξικόπημα !!!

Δεν είναι δυνατόν η Αυστρία να στρέφεται κατά της Ελλάδας με μια τέτοια κίνηση, που καταστρατηγεί τις αποφάσεις της ΕΕ, τόνισε για την αυριανή σύσκεψη στη Βιέννη με Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία και Σλοβακία που «δεν έχουν δώσει ούτε κουβέρτα για τους πρόσφυγες». 

Πραξικόπημα χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας, καθώς, όπως τόνισε «πέντε αρχηγοί αστυνομιών αλλάζουν την απόφαση των ηγετών της ΕΕ», μόλις δέκα ώρες μετά.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ενέργεια με στοιχεία πραξικοπηματικά», είπε εξηγώντας πως...

Η κατάρρευση της Σένγκεν θα κόστιζε στην Ευρώπη έως και 1,4 τρισ. ευρώ.

Η κατάρρευση της ζώνης Σένγκεν θα μπορούσε να κοστίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση το λιγότερο 470 δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι και 1,4 τρισεκατομμύριο, κατά την επόμενη δεκαετία και πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού Ιδρύματος Bertelsmann που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Η επιστροφή των συνοριακών ελέγχων στην Ευρώπη, ένα σενάριο που εμφανίζεται όλο και περισσότερο πιθανό εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης στην ευρωπαϊκή ήπειρο, θα μεταφραζόταν σε "μαζικές αυξήσεις του κόστους παραγωγής και των τιμών", σύμφωνα με την έρευνα....

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ι. ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2015  ο Αντγος (ε.α.) Ιωάννης Μπαλτζώης ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιάννη Διαβάτη, για μια ανάλυση της κατάστασης στην Μέση Ανατολή και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο σύμπλοκο της Ανατολικής Μεσογείου- Μέσης Ανατολής. 

Η συνέντευξη μεταδόθηκε από την διαδικτυακή τηλεόραση ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV και έχει ήδη αναρτηθεί στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=KH7yLNUP19E). 

Ολόκληρη η συνέντευξη διάρκειας 56 λεπτών παρατίθεται σε βίντεο παρακάτω. 


Στην ανάλυση αυτή ο στρατηγός αναφέρεται σε γnωστά και άγνωστα μέχρι τώρα  στοιχεία, που συνθέτουν το πολυδιάστατο παζλ των  δραματικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή, ποιοι είναι .....

Αθ. Δρούγος μιλάει-αναλύει τα πάντα για Ελλάδα και Κόσμο.

ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ HOT SPOTS.

Ενώ εμείς υπακούσαμε πλήρως, ετοιμάσαμε τα hot spots και καταγράφουμε όλους τους αλλοδαπούς εφοδιάζοντάς τους με σχετικό πιστοποιητικό, ξαφνικά οι Σκοπιανοί κ.λ.π. και παρά τα συμφωνηθέντα, μόλις λίγες ώρες πριν στη σύνοδο κορυφής, δεν αφήνουν να περάσουν οι Αφγανοί και λοιποί αλλοδαποί (πλήν Σύρων προσφύγων), απαιτώντας ταυτότητα ή διαβατήριο.

Να δείτε που τελικά θα μας βάλουν....

Αλλαγή στο status των συνόρων της Σένγκεν, αν δεν πετύχει η συμφωνία με την Τουρκία, προαναγγέλλει ο ΥΠΕΣ της Γερμανίας.

Η προστασία της ζώνης Σένγκεν θα πρέπει να γίνει «σε κάποια άλλα σύνορα» αν τα μέτρα που λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με την Τουρκία δεν αποδώσουν.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για το προσφυγικό ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Thomas de Maizière, προειδοποιώντας ότι....

Δεν Υπήρξε Ποτέ Περίπτωση GRexit..

απο τον Π. Παναγιώτου
Για μία ακόμη φορά είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια για μία πρόταση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ και του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Το τελευταίο αυτό σενάριο θέλει την πρόταση να κατατέθηκε μετά το δημοψήφισμα του 2015 και το μοιραίο να αποφεύχθηκε χάρη στη σωτήρια παρέμβαση του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, προτάσεις μπορεί να γίνουν για οτιδήποτε και από οποιονδήποτε. Για παράδειγμα, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είχε παρουσιάσει μία οικονομική πρόταση εναλλακτική αυτής των Μνημονίων, στα γνωστά Ζάππειο 1 και 2. Παρομοίως, ο νυν Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε παρουσιάσει μία εναλλακτική του Μνημονίου πρόταση, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Αλλά και η ίδια η Καγκελάριος Μέρκελ με τον Β. Σόιμπλε είχαν προτείνει να μη δοθεί το πρώτο «πακέτο στήριξης» στην Ελλάδα (θυμίζω το σχετικό έγγραφο των Wikileaks) ενώ ήταν κάθετα αντίθετοι τόσο με την....

Πίσω πόρτα και στο Αιγαίο. Η Ελλάδα γίνεται ένα είδος Συρίας ;;;;;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Αφού η κυβέρνηση με ψέμματα εξελέγη, αφού άδειασε σε 9 μήνες τα ασφαλιστικά ταμεία για να δώσει τα λεφτά στους δανειστές πουλώντας το παιγνίδι της διαπραγμάτευσης υπέγραψε ένα ακόμη μνημόνιο.
Στη συνέχεια έφερε το πλαστικό χρήμα για να στεγνώσει την αγορά απο ρευστότητα, να μαζέψει το χρήμα και να το δώσει στις τράπεζες για να ταξιδέψει σε άγνωστα μέρη, με τη πρόφαση του καλύτερου φορολογικού ελέγχου.
Η κυβέρνηση απο τους φόρους συνεχίζει να εξαιρεί τους εφοπλιστές αλλά όχι αυτούς που παράγουν, αγρότες και επιστήμονες.
Παράλληλα έβαλε τα capital controls και χωρίς να ανοίξει μύτη κούρεψε τις καταθέσεις και τα ομόλογα. Αν δεν μπορείς να σηκώσεις τα λεφτά σου, είσαι κουρεμένος χωρίς να το ξέρεις.
Η κυβέρνηση καθυστερεί τη συμφωνία με τους δανειστές όχι γιατί θέλει να πετύχει καλύτερη συμφωνία, αφού έχει υπογράψει τα πάντα αλλά γιατί θέλει να περάσει χωρίς κόστος το κούρεμα της....... δημόσιας και της εκκλησιαστικής περιουσίας.

ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ…«ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!»

Στην χώρα του παραλόγου που λέγεται Ελλάδα, κάνεις δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις από μια πολύ πιθανή σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας και τι συνέπειες θα έχει αυτή για την ευρύτερη περιοχή μας και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα, ενώ ο αιφνίδιος θάνατος κάποιου τραγουδιστή απασχόλησε πολλές ώρες την ελληνική φθοροποιό επικαιρότητα.
Δηλαδή ενώ χτυπούν καμπάνες, εμείς, πάμε για…εκδρομή!
Δημοσίευμα της Whashigtontimes εκτιμά ότι ο Πούτιν παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τουρκία και την παρασύρει σε ...

ΒΙΝΤΕΟ. Αυτή είναι η Ελλάδα μας, αυτή είναι η πατρίδα μας!!!


ΝΑΤΟ: Οι Τούρκοι έβαλαν ήδη θέμα για τα Δωδεκάνησα.

Image
Εντός των αμέσως επόμενων ημερών, τα πλοία της ναυτικής μοίρας SNMG 2 (Standing NATO Maritime Group), κάτω από τις εντολές του Γερμανού υποναύαρχου Γιοργκ Κλάιν, θα αναλάβουν δράση στο Αιγαίο με κεντρικό κανόνα το τρίπτυχο «εντοπισμός, αναγνώριση, επιτήρηση». 
Πέραν τούτου, τα μόνα σημεία που έχουν συμφωνηθεί ρητά ανάμεσα στις χώρες του ΝΑΤΟ σε καθαρά επιχειρησιακό επίπεδο, είναι ότι η διοίκηση της μοίρας δεν θα περάσει σε Ελληνα ή Τούρκο αξιωματικό, καθώς και ότι τα στρατιωτικά πλοία από αυτές τις δύο χώρες θα κινούνται εντός των χωρικών υδάτων τους.
Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» συνεδρίασε κάποιες φορές η Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, προκειμένου να καθορίσει τις ακριβείς λεπτομέρειες μιας επιχείρησης που θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. 
Στις συζητήσεις ανάμεσα στους....