Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Επιχειρούν την κατάργηση του οκταώρου και του πενθήμερου.

«Πονηρή» αλλαγή στο πολυνομοσχέδιο-Βρούτσης: Δεν υπάρχει ζήτημα οκταώρου

Την κατάργηση της πενθήμερης εργασίας και του οκταώρου επιχειρεί το υπουργείο Εργασίας, με μια αλλαγή στο πολυνομοσχέδιο, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα στην παράγραφο 3 του υπουργού Εργασίας ανέφερε: 


«Στο εδάφιο α. της παραγράφου 1 του αρθρου 103 του παρόντος, διαγράφεται η φράση... Ητοι μηνιαίος μισθός για εργασία 25 ημερών μηνιαίως και ημερομίσθιο για εργασία 8 ωρών ημερησίως», δημιουργώντας έτσι κλίμα ασάφειας.

"Ο φιλότουρκος και ανθέλληνας" Σόιμπλε...

«Κεκηρυγμένο μέχρι τώρα εχθρό μας» χαρακτηρίζει τον Β.Σόιμπλε, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα, η...καθηγήτρια Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, πρόεδρος του ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα
Δικαιώματα του Ανθρώπου. 


Σε επιστολή της, σημειώνει:

«Είναι απίστευτη η θρασύτητα των Γερμανών και προπαντός του πλέον φιλότουρκου και ανθέλληνα Σόιμπλε, ώστε να θεωρούμε εντελώς απαράδεκτο να τον ....

Financial Times για Κυριάκο Μητσοτάκη: Ο γιος του πρωθυπουργού που έκανε τα πιο πολλά ρουσφέτια ζητά απολύσεις στο Δημόσιο.

Financial Times για Κυριάκο Μητσοτάκη: Ο γιος του πρωθυπουργού που έκανε τα πιο Για τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα που έρχονται χτυπώντας πρώτα τους κλάδους των εκπαιδευτικών, των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων αναφέρονται σε ...

δημοσίευμα τους οι Financial Times, οι οποίοι επισημαίνουν πως για πρώτη φορά «μετά από έξι δεκαετίες θα γίνουν απολύσεις στο υπερπλήρες ελληνικό δημόσιο». 


Παράλληλα αναφέρει πως ο υπουργός που έχει αναλάβει το έργο να σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο Δημόσιο είναι ο γιος του πρωθυπουργού που έχει κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια.

Στο άρθρο της Kerin Hope με τίτλο «Το ελληνικό δημόσιο κόβει τους δεσμούς του με το παρελθόν», οι Financial Times αναφέρουν πως μετά το πέρας της προθεσμίας στις 30 Ιουνίου, η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα «οι αντιστάσεις στις μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα χτυπήσουν το πελατειακό κράτος, παραμένουν δυνατές.

Συνέχισε να προχωράς ορθός νυκτοβάτη, όμως επί τέλους ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!!

Φίλε νυκτοβάτη σε βλέπω. Περιμένεις να μάθης τα νέα έτσι δεν είναι; 

Περιμένεις να μάθης εάν και πότε οι καλοί θα νικήσουν τους κακούς, έτσι ώστε ο κόσμος γύρω σου να βγη κάποτε από τον εφιάλτη που διαισθάνεσαι κι εσύ πως ζει.

Αλήθεια, από πού περιμένεις να το πληροφορηθής αυτό; 


Από τους ιδιοκτήτες της 'φωνής' του συστήματος που ουσιαστικά κτίζει και οριοθετεί την κοινωνική 'πραγματικότητα' σου με τα Μ.Μ.Ε που διαθέτει; 

Δηλαδή από ιδιοκτήτες 'καταστημάτων πληροφόρησης' προσαρμοσμένων στις ανάγκες της 'μάζας';

 Από αυτούς που δρομολογούν κάθε είδους 'πολιτική' εξέλιξη για να καταλήξη σ' εσένα με την μορφή 'νέων' και 'ειδήσεων';

Όμως και οι καλοί και οι κακοί στο θεατρικό αυτό έργο της μαζικής παραπληροφόρησης, είναι υπάλληλοι του ίδιου θεατρώνη. 


Τι κι αν μπαίνουν από τα δεξιά ή από τα αριστερά της σκηνής; 

Όταν τελειώνουν την παράσταση τους, καταλήγουν στο ίδιο παρασκήνιο....

"Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη. - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους .

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.
Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται.
 Η κυβέρνηση επιτρέπει την οικονομική διείσδυση των Τούρκων στην Ελλάδα. 
Της «ανοίγει» διάπλατα τις πόρτες να καταφέρει ότι δεν κατάφερε δεκάδες χρόνια τώρα. 
Να υποδουλώσει ξανά τους Έλληνες και να υψώσει την ημισέληνο σε ελληνικά εδάφη.
Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε .....

Ήρθαν εδώ απρόσκλητοι, παράνομοι…

LATHROMERTANASTES3


Ήρθαν εδώ απρόσκλητοι, παράνομοι…
Ύστερα κατάφεραν και νομιμοποιήθηκαν…
Ύστερα απαίτησαν: “Θέλουμε τζαμιά!”
Ύστερα άρχισαν να μουρμουρίζουν: “Οι γυναίκες σας ντύνονται σαν πόρνες κι εσείς είστε άπιστοι που τρώνε ακάθαρτα ζώα και πίνουν αλκοόλ!”

Το μυστικό σχέδιο είσοδου ξένων στην Ελλάδα μεσω… Eurobank!


Το πρώτο, μεγάλο βήμα για την εφαρμογή του σχεδίου των ξένων δανειστών, για είσοδο ισχυρών ξένων παικτών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, μέσω της ιδιωτικοποίησης της Eurobank, στις αρχές του επόμενου χρόνου επετεύχθη. 

Μάλιστα, έντονες φήμες φέρουν τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial να είναι έτοιμος για την εξαγορά του τραπεζικού ομίλου, που έχει συνδέσει την ιστορία του με την οικογένεια Λάτση.

Ακόμη και η Λαγκάρντ παρενέβη προσωπικά, προειδοποιώντας: αν δεν πάρει η Eurobank το Ταμιευτήριο για να σωθεί, θα μπλοκάρουμε τη δόση!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες (νωπές είναι οι μνήμες από την παρέμβαση για τη ματαίωση της συγχώνευσης Εθνικής-Eurobank), η τρόικα παρεμβαίνει δυναμικά προς την κυβέρνηση, με άγριες παρασκηνιακές πιέσεις, που κινούνται στα όρια του ανοικτού εκβιασμού, προκειμένου να καθοδηγήσει τις εξελίξεις στην αναδιάταξη του τραπεζικού συστήματος. 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ = ΚΡΑΤΟΣ

undefinedΓράφει ο Κούρκουλος

Πως είναι δυνατό μια χούφτα αλαζόνες και φιλόδοξοι άνθρωποι να διοικούν ή να τιθασεύουν μια παγκόσμια κοινωνία;

Έναν λαό τον κρατάς υπόδουλο όταν τον έχεις χρεωμένο. 


Ο χρεωμένος Λαός μέσω των φερέφωνων κυβερνώντων του οδηγείται στην δουλεία, υποβάλλεται μέσω των ψευδών χρεών του και της υποτιθέμενης *δικαίου ανάγκης* να εκχωρήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. 

Οι εργασιακές σχέσεις συνθλίβονται στο όνομα του χρήματος ενώ κάθε ανθρωποκεντρική θεώρηση καταργείται. 

Με αυτόν τον απλό τρόπο αναγκάζεις την ......