Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Είδηση που πέρασε στα ψιλά στην Ελλάδα του ΔΝΤ. - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

undefined
Πλήθος αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν φύλακες άγγελοι του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ριμπολόβλεφ, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρώσος έκλεισε ειδική συμφωνία με την Ελληνική Αστυνομία εκμεταλλευόμενος σχετική υπουργική απόφαση. 

Πότε έγινε αυτό αλήθεια;;

Σύμφωνα με το ΦΕΚ με αριθμό 888 από τις 21 Μαρτίου του 2012, επί κυβερνήσεως Παπαδή-μιου ( πρότυπο πολιτικού για τους τοκογλύφους) η Ελληνική Αστυνομία υπό όρους προσφέρει προσωπικό και εξοπλισμό για φύλαξη και ασφάλεια, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. 

Όσον αφορά στην κοστολόγηση, αναφέρεται στο σχετικό κείμενο της απόφασης…….

Πού πήγαν τα πακέτα της τρόικας;

undefined
ΦΩΤΟ krasodad.blogspot.com 
Από ΔΝΤ και EFSF πήραμε συνολικά 219 δις ευρώ.

Από αυτά:

τα 48.2 δις πήγαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
τα 11,3 δις στην επαναγορά χρέους (buy back)
τα 29,7 δις στο PSI 
και  τα .....

Δεν θα ξεφύγει κανείς - Hλεκτρονική διασταύρωση φορολογικών δηλώσεων για όλους .

Αυτόματα θα διασταυρώνονται από φέτος τα στοιχεία που υποβάλλονται με τις φορολογικές δηλώσεις από τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών. 

Μέχρι πέρυσι ο υποχρεωτικός έλεγχος αφορούσε μόνο όσους είχαν επιστροφή πάνω από 1.500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί .....

Η τροικα αφοπλιζει τις ελληνικες ενοπλες δυναμεις...Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ;;;;TI ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ,ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΟΣ ΕΝΣΤΟΛΕ;;;; ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!

undefined
Γράφει ο Χρήστος. Κουτσογιαννόπουλος, Ταξίαρχος (εα) ΜΑ. Διεθνείς Σχέσεις PhD. Επιχειρησιακή Οργάνωση 

Η πρώτη φορά που τέθηκε θέμα απολύσεων στελεχών στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου το 2010. Είχε δημοσιευτεί ότι είχε τεθεί το ζήτημα από την τρόικα και στη συνέχεια διαψεύστηκε  κατηγορηματικά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Πρόσφατα ξανατέθηκε έμμεσα από τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος (δεν υπάρχει διάψευση από το γραφείο πρωθυπουργού)  πριν την έναρξη του ΚΥΣΕΑ συνομιλώντας με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου  Εθνικής Άμυνας είπε: 

«Ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής να πετσοκόψουμε ...

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Σαμαράς (video): "Κυβέρνηση ομηρίας η οποία συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα".

Τι είναι η νέα κυβέρνηση που ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου: "Κυβέρνηση ομηρίας η οποία συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα".
Δεν το λέμε εμείς (για την ακρίβεια δεν το λέμε μόνο εμείς, αφού το πιστεύει και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού) αλλά το λέει και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που προΐσταται αυτής της τραγικής συγκυβέρνησης.
Το είπε στην ομιλία του στις 4 Μαϊου του 2012 στο Ζάππειο όταν οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ πίστευαν ακόμα ότι πάρχει ελπίδα (τελικά σε εκείνες τις εκλογές πήγε κάτω από 19% αλλά δεν έχει σημασία)...

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ "Στόχος της τοποθέτησης Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης"

Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Α.Σαμαρά προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με τα εθνικά θέματα και θεωρούν ότι η κίνησή του να εκχωρήσει το υπουργείο Εξωτερικών στον Ε.Βενιζέλο σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα.
«Γιατί η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και του Ε.Βενιζέλου», ερωτά τον Α.Σαμαρά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό"σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα μείζονα εθνικά θέματα".
Γενικά περυγράφεται ως "ειδικών αποστολών" η τοποθέτηση Ε/.Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ
Δηλαδή και σε ό, τι αφορά στην ΑΟΖ, στη FYROM, στο σχέδιο Ανάν στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με τις ευλογίες του Ευάγγελου Βενιζέλου θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί παράδοσης».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ REAL POLITIC (vid) H.Kissinger: Μια πρόταση διάλυσης της Συρίας που μπορεί να εφαρμοστεί και για την ... Τουρκία!

Την«γιουγκοσλαβοποίηση» της Συρίας και την διάλυσή της σε πολλά ημιαυτόνομα κρατίδια βλέπει ο Henry Kissinger σε ομιλία που έδωσε στο ίδρυμα Gerald Ford  School of Public Policy στις 19 Ιουνίου.
Μια ομιλία που πρέπει να προσεχθεί πολύ, αφού αν αφαιρεθεί η λέξη "Συρία" και μπει στην θέση της η λέξη "Τουρκία" δεν θα άλλαζε τίποτα, πέρα από το ότι στην Συρία διεξάγεται εδώ και δύο χρόνια ένας σκληρός εμφύλιος, ενώ στην Τουρκία, ακόμα βρισκόμαστε στην φάση των ταραχών και των διαδηλώσεων.
Με όλες τις αντιστοιχίες, φυσικά, ο Henry Kissinger ουσιαστικά οριοθετεί τον τρόπο που πρέπει η αμερικανική διπλωματία να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις πολυεθνοτικών χωρών, όπως η Συρία και η Τουρκία.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ομιλία αξίζει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και μια προσωπικότητα η οποία επηρέασε και εξακολουθεί να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αμερικανική διπλωματία προχώρησε σε μια ανάλυση εκ βαθεων της κατάστασης στη Συρία.
Όποια άποψη και αν έχει κάποιος για το πρόσωπο Kissinger οι ιδέες του και οι αναλύσεις του δεν παύουν να έχουν πάντα ενδιαφέρον.
Πιο συγκεκριμένα ο Henry Kissinger είπε (στο βίντεο η ανάλυσή του για τη Συρία ξεκινά στο 19:38) :

Ολα για όλα με την τρόικα για τα 8,2 δισ......

12.500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ;

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ;


Η τρόικα επιστρέφει πριν από το ερχόμενο Σάββατο, για να βάλει ξανά στην προκρούστεια κλίνη την ελληνική οικονομία. 

Η επιστροφή του κλιμακίου στην Αθήνα σηματοδοτεί τη δεύτερη και πλέον κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων, από τις οποίες ...

Το σκοτεινό σύστημα των "Λόμπι και των "ισχυρών" της γής αλλάζει στρατηγική αλλά όχι στόχο για την Ελλάδα.

Οι σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται την πατρίδα μας έχουν εδώ και χρόνια σχεδιάσει τρόπους και σενάρια για την υποδούλωση της Ελλάδας.

Πάνω στα πλάνα αυτά δουλεύει μεγάλο μέρος της σκοτεινής βιομηχανίας των "πεφωτισμένων" ,"εκλεκτών" λομπίστων και "τεκτώνων"που εξετάζουν πολλά σχέδια και εναλλακτικά σενάρια για την επίτευξη των σκοτεινών τους σκοπών.

Τζέιμς Κ. Γκαλμπρέιθ για την Ελλάδα: «Η επιλογή είναι μεταξύ καρκίνου και ανακοπής»

Εγκληματικές» χαρακτηρίζει ο επιφανής οικονομολόγος Τζέιμς Κ. Γκαλμπρέιθ τις βίαιες πολιτικές λιτότητας που επιβάλλει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ στην Ελλάδα, και ληστρικές τις φοροεπιδρομές.

undefined
Συνέντευξη στον Χάρη Πολυχρονίου
Ελευθεροτυπία, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γιος ενός από τους τιτάνες οικονομολόγους του 20ού αιώνα, ο Τζέιμι, όπως είναι γνωστός σε φίλους και συναδέλφους, δεν έχει συνηθίσει να μασάει τα λόγια του. Η «Κ.Ε.» συνομίλησε μαζί του πρόσφατα για την κρίση στην Ελλάδα και την ευρωζώνη γενικότερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ησασταν σχετικά πρόσφατα στην Ελλάδα, οπότε θα ήθελα τις εκτιμήσεις σας για το τι συμβαίνει στη χώρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Ελλάδα καταστρέφεται. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Καταστρέφεται εσκεμμένα και μεθοδευμένα. Αυτή είναι η εγκληματική πολιτική της Ε.Ε. και του ΔΝΤ απέναντι σε μια χώρα που ......

Σσσσσσ !!! Μην ενοχλείται τον ταλαίπωρο Ελληνα'' !!!


ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ......

Τι δεν θέλουν να ξέρεις:

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.


Καταστρατηγώντας τα τελευταία χρόνια, αυτόν τον κανόνα και αναθέτοντας παράνομα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, σε άλλους 

Έλληνες φεύγουν απ' την Ελλάδα και έρχονται λαθρομετανάστες! Αντικατάσταση πληθυσμού με ευλογία πολιτικής ηγεσίας.

 Με έναν προκλητικό τρόπο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της πατρίδα μας η Πολιτεία έδειξε για ακόμη μια φορά την εμμονή της για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». 

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής ....

Είναι επικίνδυνοι …στήνουν εμπάργκο στα νησιά του Αιγαίου…μόνο σε συνθήκες πολέμου συμβαίνουν αυτά!

 Για ποια ευαισθησία του τουρισμού μας μιλούν…

Το μαρτύριο της σταγόνας σε Μικρές Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν τις επόμενες ημέρες οι Μικρές Κυκλάδες και τα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς έχει μπλοκαριστεί .....

Οι καλόγεροι πολεμούσαν οι νενέκοι «γονάτιζαν».

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας 

Στις 24 Ιουνίου 1827 έλαβε χώρα μία από τις τελευταίες μάχες της Ελληνικής Επαναστάσεως. Η μάχη των μοναχών του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων κατά του Ιμπραήμ και των Τουρκοαιγυπτίων του. 

Ο Ιμπραήμ, υιοθετημένος γιος του Μεχμέτ Αλή, αντιβασιλέως της Αιγύπτου, είχε πάρει εντολή από τον σουλτάνο να εκκαθαρίσει την Πελοπόννησο από κάθε εστία ελληνικής αντίστασης. 

Αρχικά είχε επιτυχίες λόγω της διχόνοιας των επαναστατών και λόγω της προδοτικής στάσης μερικών τουρκοπροσκυνημένων, όπως ο διαβόητος Νενέκος...........

Κομισιόν: Το πόσιμο νερό δεν ιδιωτικοποιείται στην Ευρώπη. Ακούν στην Ελλάδα;


Το πόσιμο νερό δεν θα ιδιωτικοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διαβεβαίωσε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εισακούγοντας μια πρωτοβουλία πολιτών που συγκέντρωσε ευρεία υποστήριξη από μέρους των πολιτών. 

Η Right2Water, μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία πασχίζει η πρόσβαση στο πόσιμο νερό και στα δίκτυα αποχέτευσης να αναγνωριστεί ως ανθρώπινο δικαίωμα, συγκέντρωσε 1,5 εκατ. υπογραφές αξιώνοντας από την ΕΕ να μην προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως φέρεται να σχεδίαζε "μυστικά", σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Το θέμα είχε προκαλέσει κατακραυγή στη Γερμανία.
Η ιδιωτικοποίηση του πόσιμου νερού "δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις (της ΕΕ), δεν υπήρξε ποτέ πραγματικότητα", επέμεινε σήμερα ο Επίτροπος αρμόδιος για θέματα εσωτερικής αγοράς Μισέλ Μπαρνιέ. 

ΕΝΤΟΣ 2013 ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΦΑΠΑΞ - ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ....ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ .

undefined
Του ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 
ΝΕΕΣ οριζόντιες περικοπές 5-10% σε συντάξεις, στα νέα εφάπαξ βοηθήματα από 25-60%, αλλά και στη βασική σύνταξη του ΤΕΒΕ (30-50%) σχεδιάζει εντός του έτους η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από υποδείξεις της τρόικας.

Οι έλεγχοι που διενήργησαν τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών έδειξαν δύο σημαντικές επιβαρύνσεις:


 α) ότι η «μαύρη τρύπα» στα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχεται πλέον στα 23 δισ. ευρώ και 

β) ότι όσες εισφορές «μαζεύουν» τα Ταμεία δεν είναι αρκετές προκειμένου να καλύψουν το κόστος των συντάξεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΙΚΑ έλαβε απόφαση πριν από 10 μέρες ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ «ΖΕΣΤΟ» ΧΡΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

undefined
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Η είδηση έχει ως εξής:....

Ελεύθερος ο Πακιστανός μετά από παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου του νησιού! Ο μεγαλοδικηγόρος "σκάει μύτη" στα κρατητήρια όπου φυλασσόταν ο Πακιστανός και καταθέτει επιταγή την οποία υπογράφει η... ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του κυρίου Ασλάμ !!!

Ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην περιοχή του Φαληρακίου για κλοπή και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση (εξαγοράσιμη). 

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την καταδίκη ο Πακιστανός....

Eθνοπατέρες ή εθνοπροδότες;

Η  χθεσινή Κυριακή ήταν των Αγίων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.

Και βέβαια η σκέψη μας πήγε, συνειρμικά, στους τωρινούς πατέρες της Εκκλησίας. 

Τους οποίους, αναπόφευκτα, συγκρίνουμε με τους αλλοτινούς.
 
Έστω και αν, συνήθως, καθόλου δεν τους αρέσει. 

Γιατί, συμβαίνει συχνά, αν κάποιος παπάς τολμήσει να κάνει τη σύγκριση αυτή, να κατηγορείται ότι στρέφεται εναντίον των δεσποτάδων. 

Και, με βάση την ασύδοτη δικαιοδοσία τους, να του κάνουν το βίο αβίωτο.

Αλλά, πριν, στο κείμενο αυτό, ασχοληθούμε με τους εκκλησιαστικούς πατέρες, ας επιχειρήσουμε να ασχοληθούμε με τους, λεγόμενους, εθνοπατέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! - ΒΙΝΤΕΟ.

undefined
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον ΣΚΑΙ.(9/6/2013)

Επίμαχο λεπτό...2.05 !!!

ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ‏...Προχωράμε κανονικά για το παγκόσμιο κράτος ...

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση «άλλαξε» με τα προβλήματα όμως να παραμένουν και τον λαό αποπροσανατολισμένο από τις διεθνείς εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν την τύχη του πλανήτη. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία η έντονη κινητικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο τον τελευταίο
καιρό, με κερασάκι στην τούρτα την δήλωση Ομπάμα στο Βερολίνο, ότι δηλαδή «δεν υπάρχουν πλέον έθνη, παρά είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου».

Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη και προχωράμε κανονικά για το παγκόσμιο κράτος προς αντιμετώπιση υποτίθεται της....

Καμμένος: Όσο παραμένει η τρόικα δεν έχουν σημασία οι υπουργοί!!

undefined
Τα ονόματα των υπουργών στην κυβέρνηση δεν έχουν καμία σημασία όσο παραμένουν οι ξένοι επίτροποι της τρόικας, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

«Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας οι οποίοι ασκούν την εξουσία....

Είναι τέτοια η κρίση και τα αδιέξοδά τους, τόσο σάπια όλα και τόσο ογκώδης η συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ που τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την παταγώδη κατάρρευσή τους. - Ο,ΤΙ και να κάνουν δεν θα σωθούν...

undefined
Οι ποσοτικές συσσωρεύσεις οδηγούν στα ποιοτικά άλματα: Σε νέες ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Αυτός ο νόμος της διαλεκτικής επαληθεύεται και στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.


Οι «ποσοτικές συσσωρεύσεις» της «συγκατοίκησης» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στα κατοχικά χρόνια των Μνημονίων, οι «συσσωρεύσεις» των «παζαρεμάτων» και των κυβερνητικών ισορροπιών, και βασικά οι «συσσωρεύσεις» του δωσιλογισμού τους, οδήγησαν στο «ποιοτικό άλμα»: Στη ΣΥΝΘΕΣΗ, σε μια ταυτότητα.

Μπορεί ακόμα ο τύπος, η φόρμα, η κομματική ονομασία να μην έχει αλλάξει, αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν γίνει σάρκα μία.

Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Σε 50 νοσοκομεία θα γίνει... της ΕΡΤ!

undefined
Το φόβο ότι πάνω από πενήντα μικρά και μεσαία Νοσοκομεία τα οποία έχουν ήδη διασυνδεθεί με μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα θα έχουν το τέλος… της ΕΡΤ φοβούνται οι εργαζόμενοι ....

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα κρατικά νοσοκομεία εκτιμούν πως το κλιμάκιο της Τρόικα ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης της κατάργησής τους. 


«Η κυβέρνηση άρχισε ήδη να διαρρέει πληροφορίες για λουκέτα σε Νοσοκομεία η μετατροπή τους σε Κέντρα Υγείας αστικού τύπου. 

Το προσωπικό των καταργημένων Νοσοκομείων κινδυνεύει να μείνει χωρίς οργανική κάλυψη. 

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ( Π@ΡΝΕΙΑ - ΧΡΗΜΑ- ΔΙΑΦΘΟΡΑ )‏

undefined
Goldman Sachs , Victoria’s Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage: 

Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. 

Αυτοί και όχι μόνο αυτοί- αποφασίζουν για την ζωή σου, την επιβίωση, εσένα και των παιδιών σου. 

Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον  Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! 

Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Διάβασε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την .....

Ηχηρή απάντηση ΔΝΤ σε Παντελή Καψή – Δεν είστε αυτόνομοι!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕ ΚΑΨΗ???

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη οι τόνοι ανέβηκαν…


Μιλάμε για τον Καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη και τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή!

Ο Καθηγητής είπε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει αυτονομία κινήσεων καθώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Τρόικα!! Προέβλεψε μάλιστα ότι δεν θα έχουμε εκλογές και ότι θα συνεχίσουν στην Κυβέρνηση έστω και διαπληκτιζόμενοι!!

Αντίδρασε έντονα ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και πρ. εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Παπαδήμου χαρακτηρίζοντας την άποψη αυτή … αερολογία!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, με την επίμαχη φράση, μετά το 2ο λεπτό!


Στον Παντελή Καψή απάντησε το ίδιο το ΔΝΤ, δηλώνοντας…