Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!

Δείτε τι έδειξε σε τηλεοπτική του εκπομπή το ΚΡΑΤΙΚΟ Γερμανικό κανάλι ZDF...










«Η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί το πνεύμα του Μαραθώνα και να σπάσει τα δεσμά του ευρώ»

«Οι γερμανικές προτάσεις να αναλάβουν Ελληνικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία ισοδυναμεί με τυραννία»

Boris Johnson*
(Απόσπασμα του άρθρου του)

Την Παρασκευή, οι Γερμανοί διέρρευσαν ένα έγγραφο που κόβει την ανάσα με την ειλικρίνεια και την βαρβαρότητα του.

Σηματοδοτεί ένα...
νέο ξεκίνημα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή διπλωματία. Πράγματι, στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για φάρσα. 

Εγκαταλείπει κυνικά την παλιά προσποίηση για το ευρώ - ότι είναι μη αναστρέψιμο, ένας γάμος που θα κρατήσει για πάντα. Αντιθέτως, αποδεικνύεται ότι το διαζύγιο είναι σε μεγάλο βαθμό στο τραπέζι, εκτός αν οι Έλληνες υποκύψουν.

Εάν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, η Αθήνα πρέπει να σκύψει στα τέσσερα, σε μια πράξη αυτό-εξευτελισμού που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «προσκύνησις».

Εάν οι Έλληνες θέλουν περισσότερα από τα χρήματά μας, λέει ο Σόιμπλε, κραδαίνοντας το Glock / Schmeisser / Walther του, θα πρέπει....

Κωλόπαιδα ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...!!!

Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. 

Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας. 

Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι...
επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες. 

Κωλόπαιδα... 


...Πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων. 

Τα τακιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε......

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Σοκαριστική Έκθεση (AIG) του 2008 για τον… Θάνατο της Ελλάδας!


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: Η Σοκαριστική Έκθεση της AIG (2008) με τίτλο «Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία» και ο Θάνατος της Ελλάδας!

Ήρθε η Ώρα να δοθούν Παραγματικές Απαντήσεις για την Ευρώπη και τι θέλει από τα μέλη της… 

Και δη από την Ελλάδα… 

Που Δυστυχώς έχει Απαγκιστρωθεί πάνω της…

Πρόκειται για...
τη δημιουργία μιας «Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας», που χρησιμοποιεί τα Παγκόσμια Προβλήματα ως Μέσο για να αυξήσει τον έλεγχο στα κράτη μέση με απώτερο στόχο την τελική υποδούλωση…

«ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ... ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ... ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ»

ΟΧΙ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ...
ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ......!! ΒΙΝΤΕΟ.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ!
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ .....

Ο ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

liou
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου παρότρυνε ανώτατους Γερμανούς και Γάλλους αξιωματούχους να καταλήξουνε σε μια συμφωνία για το χρέος με την Ελλάδα που θα διασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να....

Θέλω πίσω το χαμόγελο μου και την πατρίδα μου ολόκληρη!!!

ellada11
Δεν τον κατηγορώ δεν τον επικροτώ δεν τον σταυρώνω, αλλά και ούτε έχω απαιτήσεις από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θα πει προτάσσω το στήθος μου...
προς όφελος ενός τόσο γενναίου λαού και δυστυχώς φίλοι μου τέτοιοι ηγέτες δεν υπάρχουν σήμερα…

Σήμερα υπάρχει μόνον η καρέκλα και οι δήθεν άνθρωποι που θέλουν να λέγονται σωτήρες!

Σωτήρας δεν είναι κάνεις γιατί το σύστημα που εξυπηρετούν έχει φτιαχτεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, από τους ίδιους…που να μην μπορεί κάνεις να λειτουργήσει έξω από αυτό ή παράλληλα.

Σταματά να στεναχωριέσαι και να σκας λοιπόν και εσύ και όλοι μας που δεν ήταν αυτός που περιμέναμε, και αυτός!

Βασικά με λίγη απλή καθημερινή λογική πρέπει να δούμε κατά βάθος ότι έπρεπε δυστυχώς να το περιμένουμε όλο αυτό. 

Εγώ ήμουν σίγουρος, τα έλεγα όλα αυτά και πριν το δήθεν - δημοψήφισμα, ότι ήταν όλα ήδη υπογεγραμμένα και έπρεπε να βρεθεί πολιτικά ορθός τρόπος να παρουσιαστούν στα βόδια, σε εμάς δηλαδή που τρώμε κουτόχορτο.

Μας έβαλαν να......

Ρίχνουν την κυβέρνηση οι Μειμαράκης, Θεοδωράκης, Γεννηματά - Δεν ψηφίζουν τα επόμενα νομοσχέδια;

Οι διεργασίες για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε προxωρημένο στάδιο ανάμεσα στους Μειμαράκη-Γεννηματά-Θεοδωράκη και Βενιζέλο!

Αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" θέλουν τους αρχηγούς των κομμάτων που έδωσαν το φιλί της ζωής στον Αλέξη Τσίπρα ,(μετά από 5 μήνες διαπραγματεύσεων που οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και στο πιο βίαιο 3ο Μνημόνιο), να ......

Αποκάλυψη Για Πρώτη Φορά…Πως και Από Ποιους Διοικείται η Πατρίδα Μας...

Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα
Ο Μιλτιάδης Βιτάλης, γιος ευρωδικαστή και ανιψιός πρώην υπουργού αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πως και από ποιούς διοικείται η πατρίδα μας...

Οἱ δρόμοι γέμισαν φόβο καί λαθρομετανάστες πού ἀναζητοῦν μία καλύτερη ζωή σέ μία διαλυμένη, πτωχευμένη καί λεηλατημένη χώρα. Τά σπίτια μας γέμισαν ἀνέργους, ἀκυρωμένα ὄνειρα, ἀπελπισία. Τά παιδιά μας γέμισαν θυμό καί ὀργή. Οἱ καρδιές μας μέ ἀνασφάλεια. 


Τά στόματά μας στέγνωσαν καί ἔγιναν πικρά σάν δηλητήριο. Τά οἰκονομικά προβλήματα γιγαντώνονται καί παραλύουν τίς ἀντιστάσεις μας. Ζοῦμε καθημερινά τή γιορτή τῆς θλίψης, τῆς ἀπόγνωσης καί τοῦ ΘΑΝΑΤΟΥ. 

Ἡ εὐρωπαϊκή ἕνωση, ἡ εὐρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα, τό ΔΝΤ, τό ΝΑΤΟ, ἡ εὐρωπαϊκή ἐπιτροπή κ.ἄ προσπαθοῦν μέ νυχιά καί μέ δόντια νά δικαιώσουν τόν ἐγωϊσμό καί.....

Στόχος της Γερμανίας οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες...!!

“Θέλουν τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας οι Γερμανοί”. Η άποψη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί κατά τη διάρκεια των “διαπραγματεύσεων” του Σαββατοκύριακου στις Βρυξέλλες κι έγινε βεβαιότητα μετά απο την δημοσιοποίηση των επαχθέστατων ορων της συμφωνίας... 

Image
Ο Θεόδωρος Καρυώτης καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας βιβλίων για την ελληνική ΑΟΖ δεν “μασά” τα λόγια του. Σε άρθρο του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι...

“τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της ολικής καταστροφής κινδυνεύουμε να χάσουμε και την ΑΟΖ. 

Η τρόικα θα έρθει πάλι να μας σώσει παίρνοντας μαζί της αυτή τη φορά και τα θαλάσσια οικόπεδά μας, όπως θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, for peanuts. 

Πολύ φοβούμαι ότι οι εταίροι μας ξύπνησαν και θέλουν να βάλουν στο χέρι και στους υδρογονάνθρακες μια και εμείς τους......

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

chris_hedges
Αυτό που ζουν σήμερα οι Έλληνες, το ζει εδώ και χρόνια η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών που έχουν καταδικαστεί σε μια ανεπανάληπτη μιζέρια από την παγκόσμια ελίτ. 
Η τραγωδία πoυ ζει σήμερα ο ελληνικός λαός, αύριο θα την ζήσουν και πολλοί άλλοι λαοί καθώς το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ είναι οι λαοί να φτωχοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να καταντήσουν άβουλα όντα χωρίς καμία δύναμη αντίστασης στα καταχθόνια σχέδια τους.
Αυτά υποστηρίζει σε ένα πρόσφατο άρθρο του ο Chris Hedges, πασίγνωστος Αμερικανός δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια πολεμικός ανταποκριτής, σήμερα πρόεδρος του «Nation Institute in New York City», συγγραφέας του περίφημου βιβλίου με τον τίτλο : «War is a Force That Gives Us Meaning» (2002) όπου αναλύει τα καταχθόνια σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σύμφωνα με τον Chris Hedges, η περίπτωση της Ελλάδας και του λαού της που τον βυθίζουν ολοένα και περισσότερο σε μια πρωτοφανή μιζέρια χωρίς να του δίνεται καμία δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι, δεν είναι παρά ο «δρόμος» που έχει χαράξει η παγκόσμια ελίτ για όλη την ανθρωπότητα.
Αναφερόμενος στην.....

Οι οικονομολόγοι Τζόζεφ Στίγκλιτς, Ερίκ Ντορ και Μπάρι Εϊχενγκριν αποδομούν με τα πιο σκληρά λόγια το νέο πρόγραμμα που επεβλήθη στην Ελλάδα-Είναι συμφωνία που οδηγεί σε Grexit!

 
Οι Ελληνες αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που τους προσέφεραν, τονίζουν κορυφαίοι οικονομολόγοι του πλανήτη προειδοποιώντας ότι το νέο πρόγραμμα στήριξης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα μας στην έξοδο από το ευρώ και την οικονομική καταστροφή.
Οι οικονομολόγοι εξαπολύουν μύδρους εναντίον του ΔΝΤ και της Γερμανίας για τις ευθύνες τους στην ελληνική τραγωδία, τη συνέχιση των εγκληματικών πολιτικών λιτότητας, αλλά και την υποκρισία που επιδεικνύουν στο θέμα ελάφρυνσης του χρέους.
«Η Γερμανία ζητάει από την Ελλάδα να επιλέξει μεταξύ οικονομικής κατάρρευσης και εξόδου από την ευρωζώνη. Και οι δύο επιλογές οδηγούν στην οικονομική καταστροφή», τονίζει σε.....

«Οι αμερικανοί ενισχύουν τον στρατό τους στην Ευρώπη γιατί φοβούνται κοινωνική αναταραχή»!

Image
Το άρθρο του Finian Cunningham που δημοσιεύθηκε στο Sputnik δείχνει ότι το ενδεχόμενο πραξικοπήματος “γοητεύει” πολλούς κι εκτός Ελλάδας. Βέβαια και το δικό του σενάριο που κάνει λόγο για “στρατιωτικό πραξικόπημα” στην Ευρώπη ξεκινά εδώ από την Ελλάδα.
Μς δυο λόγια ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι όσα γίνονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες με την επιβολή μιας συμφωνίας αλλά και επί της ουσίας αλλαγής κυβέρνησης είναι η “πρόβα τζενεράλε” για όσα πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη. Προβλέπει ότι όλα αυτά θα προκαλέσουν μεγάλη ......

Ανοίγουν τη Δευτέρα οι τράπεζες – Τι θα ισχύει για capital controls.

Ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραμένει ωστόσο το όριο ανάληψης των 60 ευρώ την ημέρα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πολίτες θα μπορούν, αντί ....

Μετά την Ελλάδα(η οποία θα καταρρεύσει και θα κατασχεθεί ολόκληρη στα σίγουρα με το νέο Μνημόνιο)… Ποιος έχει σειρά για «κεραυνοβόλο πόλεμο» από το Βερολίνο;

akropoli_nazis
Εβδομήντα-πέντε χρόνια πριν, όταν η Ευρώπη υπέκυψε στη ναζιστική Γερμανία, ήταν ο ήχος των τεθωρακισμένων Πάντσερ που ακούγονταν μέσα στις πρωτεύουσες που προανήγγειλε την ήττα.
Τώρα είναι οι γερμανικές «τράπεζες Πάντσερ» που φαίνεται να κατακτούν όλα όσα βρίσκονται μπροστά τους. Οι οικονομικοί όροι που υπαγορεύτηκαν στην Αθήνα στο τελευταίο λεγόμενο πακέτο διάσωσης, δεν είναι τίποτα άλλο από την υποταγή μιας κυρίαρχης χώρας στις προσταγές των γερμανικών τραπεζών. Το ανησυχητικό ερώτημα για πολλά ευρωπαϊκά κράτη είναι: ποιος είναι ο επόμενος;
Ακόμη και τα Δυτικά ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να αποκρύψουν τη συγκλονιστική ταπείνωση που επιφυλάχθηκε στην Ελλάδα από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον αδιάλλακτο υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 
Η Washington Post περιέγραψε τη συναίνεση της Ελλάδας ως «τιμωρία τελεσίγραφο», ενώ το Reuters δήλωσε ότι η Αθήνα είχε «παραδοθεί».
Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ακόμα....

ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...88,5 δισ. δάνειο αλλά ούτε ένα ευρώ στην πραγματική οικονομία!

Τα έλεγε η παθούσα....Η οποία όμως τους την έκανε...
Εμείς "ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"
Η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους». 

Μπορεί οι δύο αυτές λέξεις να έχουν γραφτεί αρκετές φορές, αλλά αν δει κανείς που θα πάνε τα 88,5 δισ. ευρώ του δανείου αντιλαμβάνεται πώς αυτός ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον όσο οι πολιτικοί του βάζουν την υπογραφή τους σε μνημόνια αφενός θνησιγενή και αφετέρου όμως ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.
 
Ούτε ένα ευρώ από τα 88,5 δισ. των Ευρωπαίων που.....

Και που σαι ακόμα ...

Επεισόδιο στη Ρόδο με Γάλλους, που δεν πλήρωναν επειδή… όλα πια είναι δικά τους!

Ένα απίστευτο περιστατικό που μαρτυρά την άποψη που έχουν αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες για την χώρα μας συνέβη προχθές στη Ρόδο.
Γκρουπ Γάλλων τουριστών που παραθερίζει στο νησί, επισκέφτηκε τη Λίνδο και επιχείρησε να μπει στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, διότι τώρα πια.....