Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το 96% ΔΕΝ εμπιστεύεται την Τηλεόραση και τους Δημοσιογράφους αλλά το διαδίκτυο!

Το διαδίκτυο είναι εδώ για να ξεβρακώνει την προπαγάνδα τους και θα το κάνει όλο και περισσότερο.

 Οσο κι αν προσποιείται ο μεγαλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑεΙ ότι δεν καταλαβαίνει το γιατί η πτωχή πλέμπα δεν εμπιστεύεται τις «επώνυμες» πένες τους και την μεγάλη «σοφία» τους, η αλήθεια είναι εδώ και τους ισοπεδώνει!

Ο Δημοσιογράφος μάλιστα αφήνει υπονοούμενο ότι όποιος δεν εμπιστεύεται το ΣΚΑεΙ (και MEGA, STAR, ANT1 κτλ) είναι εν ολίγοις και «ψεκασμένος» ενώ η ...

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ FUND ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ.



Mε σχετικό κοινό δελτίο τύπου που εκδώσανε χθες οι τράπεζες EUROBANK & ALPHA BANK  ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει την γνωστή επενδυτική εταιρεία Pillarstone την KKR Finance και με την τραπεζική κάλυψη της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων και τις ευλογίες της ΤτΕ. 

Με έκπληξη όμως είδαμε στο εν λόγω δελτίο πως εκπρόσωπος του εν λόγω εταιρικού σχήματος στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον....

Colpo grosso φέρνουν στο προσκήνιο τις αγορές με ομόλογα – μετοχές, χρέος και QE για να συγκαλύψουν το έγκλημα στην οικονομία.

Στρατηγική ενός ευρύτερου σχεδιασμού που έχει ένα στόχο να συγκαλύψει το έγκλημα στην οικονομία με τα νέα μέτρα λιτότητας προωθεί… επιτυχώς η ελληνική κυβέρνηση. 

Για να μετριάσει τις αρνητικότατες επιδράσεις των νέων μέτρων λιτότητας στην οικονομία κατασκευάζεται ένα κλίμα ευφορίας σε χρηματιστήριο και ...

Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε συντάξεις μετά το 2019.



Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου - ενός από τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας – γνωμοδότησε, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της αντισυνταγματικότητας για τις περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2019 που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους θεσμούς.

Η Ολομέλεια, η οποία εκλήθη κατά το Σύνταγμα και το νόμο να γνωμοδοτήσει επί των μελλοντικών περικοπών απεφάνθη ότι οι εν λόγω περικοπές είναι αντίθετες με το πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Παράλληλα, το ανώτατο ....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ»

Ο οικονομικός ολιγάρχης μπορεί με τα χρήματά του να κάνει τα πάντα, ακόμα και ιδιωτικό στρατό. Δεν μπορεί μόνο να κάνει ένα πράγμα: Να εμφανιστεί ενώπιον του λαού ο ίδιος και να τον πείσει ότι τον κλέβει για το καλό του.

Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιεί ως μαριονέτες, επαγγελματίες πολιτικούς - "ηθοποιούς", που
παίζουν το ρόλο του δήθεν ..

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ;

Όλα δείχνουν πως το ίδιο το σύστημα της παγκοσμιοποίησης πριμοδοτεί τον εθνικισμό ως αντίπαλο πόλο και τον ταυτίζει άνετα με την ακροδεξιά, γιατί είναι εύκολος αντίπαλος και μπορεί να τον "δέρνει" πολιτικά άνετα, ώστε να προβάλει το ίδιο ως η μόνη λύση. 

Το σύστημα φοβάται μόνο τον 
εκδημοκρατισμό του ...

Στα σκαριά ο «Big Brother» της Εφορίας!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία του «Βig Brother» της Εφορίας, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκήρυξε το έργο που σχετίζεται με το νέο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης οφειλών.

Το νέο «άγρυπνο μάτι» των ελεγκτικών αρχών, θα παρακολουθεί μέσω διασύνδεσης με όλες τις άλλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του Δημοσίου και με τον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ» όλη την οικονομική «καθημερινότητα» 4.000.000 οφειλετών του Δημοσίου.

Μέσω της εν λόγω ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλων των οφειλετών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, θα μπορεί να ......

Ο μηχανισμός της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Του Βασίλη Βιλιάρδου
Ο σύγχρονος καπιταλισμός-καζίνο, ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός, δεν ενδιαφέρεται για το σωστό και το λάθος, για το δίκιο και το άδικο. 


Ενδιαφέρεται μόνο για το τι είναι κερδοφόρο, καθώς επίσης για το τι μπορεί να αποκομίσει κανείς. 

Όταν έχεις στο μισθολόγιο σου την κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, το στρατό και την αστυνομία, μπορείς να αποκομίσεις τα πάντα. 

Ποιός τα πληρώνει; Οι ανόητοι που πιστεύουν ότι υπάρχει Δημοκρατία, καθώς επίσης πως οι ίδιοι αποφασίζουν για το μέλλον τους μέσω ....

Τι σημαίνει η αινιγματική αναφορά Ερντογάν για τη Λωζάνη.

Aίσθηση προκάλεσε η αινιγματική αναφορά του προέδρου της Τουρκίας κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. 

Στο περιθώριο του 2ου Ελληνοκινεζικού Φόρουμ Πόλεων που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον Αλέξη Τσίπρα ότι επιθυμεί «πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης». 

Ας σημειωθεί ότι η αποστροφή Ερντογάν περί

«πλήρους υλοποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης» ερμηνεύτηκε ως....

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Προχθές βρέθηκα στην Παλιά Βουλή σε μια εκδήλωση για την αλλαγή του Συντάγματος. Στο διάδρομο έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, υπάρχουν κάποιες προθήκες με όπλα αγωνιστών του 1821.

Τα κοίταξα με δέος. Κοίταξα τις κάνες τους και σκέφτηκα πως
αυτά τα όπλα ξερνούσαν κάποτε φωτιά και μολύβι. 

Κομμάτιαζαν  ανθρώπινα σώματα και έσπερναν το θάνατο. 

Αφαίρεσαν ένα σωρό ζωές Τούρκων και ...

Παράδοξο; Απίστευτο; Παράλογο; Σχιζοφρενές; Τίποτα από όλα αυτά.

Του Βασίλη Βιλιάρδου
Γνωρίζοντας πως τα μνημόνια παράγουν μαζικά ανέργους, φτώχεια, οδύνη, καθώς επίσης εξαθλιωμένους υποψήφιους για τις φυλακές, ο κατήφορος θα συνεχιστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση – έως ότου δεν θα έχει απομείνει πια τίποτα από την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων. 


Αυτοί δεν θα σταματήσουν φυσικά να παρακολουθούν τους αγώνες του ποδοσφαίρου ή τις ανόητες συζητήσεις των πολιτικών στην τηλεόραση – «σκοτώνοντας»
κυριολεκτικά το χρόνο τους και βρίζοντας τη Γερμανία στα πληκτρολόγια.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία βέβαια πως θα «αποχαιρετίσουν» για πάντα τους αξιοπρεπείς μισθούς και τις συντάξεις, μετατρεπόμενοι σε ..

DW: Οι πλούσιοι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.

Την ώρα που οι εκκαθαρίσεις στην Τουρκία, στον απόηχο της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος, πλούσιοι Τούρκοι αγοράζουν ασταμάτητα ακίνητα στην Ελλάδα, όπως γράφει η Deutsche Welle.

Για τους εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους που ανησυχούν για την απομάκρυνση του Ταγίπ Ερντογάν από τη δημοκρατία, η Ελλάδα αποδεικνύεται μία διαφυγή- έκπληξη, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα αυτόν.....

Jim Rogers: «Μην ανησυχείτε, τα χειρότερα έρχονται»

Ο άνθρωπος που μαζί με τον George Soros έφτιαξε το πρώτο πραγματικό διεθνές επενδυτικό fund (Quantum Fund), το οποίο τη δεκαετία του ’70 κέρδισε 4.200%, όταν ο αμερικανικός δείκτης S&P ενισχύθηκε 47%, μιλάει για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη νέα Αμερική του Trump και την επόμενη μεγάλη παγκόσμια κρίση. 

Ο 75χρονος θρυλικός επενδυτής Jim Rogers, ο οποίος αποφάσισε σε ηλικία 37 ετών να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να γυρίσει δύο φορές τον κόσμο (είναι κάτοχος 2 ρεκόρ Γκίνες), βλέπει τις εξελίξεις από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Με την… άνεση του επενδυτή που έχει κερδίσει τα πάντα, έχει δει 
κυβερνήσεις να καταρρέουν, σύνορα να χάνονται και πολιτισμούς να αλλάζουν, έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των αγορών στη σημερινή τους μορφή, ο Jim Rogers αντιδρά στις κινήσεις του Donald Trump, προτείνει την...