Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τουρκικό σχέδιο "κοψίματος" της Ελλάδας στα δύο;Μήπως ο Τούρκος ταξίαρχος στάλθηκε στη Λάρισα γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό;...

 Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη

Αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα ο Τούρκος διοικητής στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο Λάρισας

Αν και πέρασε στα ψιλά των ελληνικών ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών), εν τούτοις είναι γεγονός ότι τον περασμένο Αύγουστο διοικητής της ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), που εδρεύει στον Τύρναβο Λαρίσης και είναι ΝΑΤΟϊκού ενδιαφέροντος, διορίστηκε ο Τούρκος ταξίαρχος Χακάν Εσέρ! 


Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, έστω και αν το επιτελείο που εδρεύει στην ελληνική αυτή πόλη είναι έτσι κι αλλιώς πολυεθνικό (δηλ. οι στρατιωτικοί του προέρχονται από διάφορες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ). 

Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ.

Όταν κάποιος ρώτησε τον Βασιλιά της Σπάρτης Δημάρατο, γιατί οι Σπαρτιάτες θεωρούν άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους και όχι αυτούς που πετούν τις περικεφαλαίες και τους θώρακες, αυτός απάντησε:

"Γιατί τις περικεφαλαίες και τους θώρακες τους φορούν για δική τους προστασία, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπίσουν την από κοινού παράταξη."

Πλούταρχος (Αποφθέγματα Λακωνικά, 220 Α)

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ''Γιατί Παναγιώτατε πήγατε στο σπίτι του Κεμάλ;''

Σφοδρή κριτική προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ασκεί σε άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, εντοπίζοντας και σχολιάζοντας τα σφάλμάτά του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας. 
 
Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς είπε:  
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ........
 
ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .......
.......ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΤΕ   ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
 
ΚΑΙ  ΜΗ  ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
 
Παναγιώτατε Πατέρα μας,
Προκαθήμενε της Όρθοδοξίας   και πολυσέβαστε εν Χριστώ  Αδελφέ μας,
 
_________Με περισσή χαρά, τιμή και σεβασμό Σας υποδεχόμεθα κάθε φορά, που έρχεσθε  στην Ελληνική Επικράτεια! Είσθε «Σύμβολο της Ορθοδοξίας», αντιπροσωπεύων Αυτήν στην Κορυφή των Πνευματικών Αξιωμάτων Της, ενθρονισμένος ως primus inter pares, (πρώτος μεταξύ ίσων)  και στη σκέψη μας και στην προσευχή μας και στην καρδιά μας! Ναι, αντιπροσωπεύετε  την  Κορυφή της Ορθοδοξίας!  
 
Όμως ας μου επιτραπεί να επισημάνω για μια εισέτι φορά, πως ουδείς εξ ημών, κατέχει το "ΑΛΑΘΗΤΟ", όπως, επί αιώνες,  ισχυρίζονται οι Ρωμαιοκαθολικοί για τον Πάπα.  
 
Ως άνθρωπος κι Εσείς, όπως εξάλλου και όλοι μας,  ενίοτε σφάλλετε.  Άλλωστε "το σφάλλειν ανθρώπινον"!  Πλην όμως ένεκα του διαμετρήματος του Αξιώματός Σας και του  ύψους του πνευματικού Σας  Θρόνου,  εμείς οι μικροί συχνά ......

Η ''μπούκα'' συνεχίζεται αδιάλειπτα...

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!

Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. 


Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.

Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας κατ εντολή ξένων δυνάμεων που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομηθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)

Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας και ανέχειας ,δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. 


Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας,

Αδέλφια Έλληνες! Το ξημέρωμα δεν είναι μακριά! Ας κρατήσουμε όλοι ψηλά τις καρδιές μας!

 Αδέλφια Έλληνες, το παρακράτος του κατοχικού/χουντικού καθεστώτος, μαζί με τα παρακλάδια του, που είναι ριζωμένα σε όλες μα όλες τις φερόμενες ως πολιτικές κατευθύνσεις, έχει βαλθεί να προκαλέσει τώρα την ύστατη ανωμαλία και διαταραχή στις ψυχές μας, με απώτατο σκοπό να τα εξωτερικεύσουμε, ώστε να υπάρξουν ολέθρια αποτελέσματα. 

Τα πρόσφατα γεγονότα, δείχνουν ότι κάποιοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν συμπατριώτες μας, άσχετα εάν αυτοί είχαν δει τα πράγματα λανθασμένα. Δεν έχουν πρόβλημα κανένα, να πυροδοτήσουν την χειρότερη μορφή αιματοχυσίας, απλά και μόνο για να .....

Συνέντευξη βόμβα στο Focus Ντιρκ Μιούλερ: Γκρέμισαν τον Καραμανλή για να φέρουν τον Παπανδρέου και το ΔΝΤ ώστε να βάλουν στο χέρι τα κοιτάσματα της Ελλάδας – στο κόλπο και ο Σόιμπλε!

AΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΉΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ. 
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ!!!
ΓΙΑΤΙ;; ΔΙΟΤΙ.... (θα το δούμε πολύ σύντομα) [πρέπει να γίνουν σημαντικές επενδύσεις για επέκταση της χωρητικότητος του Κορυδαλλού]
Από την Γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος
Για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίου του DIRK MULLER "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ", αυτά είναι γνωστά. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί απ' όλους τους Έλληνες.
Πόπη Σουφλή

Συνέντευξη – βόμβα στο Focus.

-Όλοι γνώριζαν για τα κοιτάσματα! Κορυφαία υπουργός μου το αποκάλυψε προσωπικά!
-Ο Σόιμπλε επέτρεψε να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΔΝΤ, ενώ γνώριζε!
Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη.....

Απο το 1834 μας διοικούν οι Ρόθτσιλντ! -Δούκισσα της Πλακεντίας, οι Ρότσιλντς και ο Όθωνας.

"Η Δούκισσα της Πλακεντίας ανέπτυξε μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό!!"

Από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους οι πραγματικοί διοικητές της Ελλάδος ήταν οι Ρόθτσιλντ. 


Ήλθαν σαν ακόλουθοι του Οθωνα και διοίκησαν απο το παρασκήνιο...

Η ισραηλιτική Κοινότητα της Αθήνας υπήρξε μεταξύ των κοινοτήτων εκείνων που κατεστράφησαν κατά την Ελληνική Επανάσταση εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1821 – 1829). Μετά το 1834, όμως, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. 


Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. 

Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα.

Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843). 

Ενός λεπτού σιγή;;

Φωτογραφία από:icecreamforzombies.wordpress.com
Για να’ χουμε καλό ρώτημα και κουβέντα να γίνεται:
Θα τηρηθεί στη Βουλή των Ελλήνων, ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη;
Ενός στερνού λεπτού σιγή;;
Γιατί απ’ ότι θυμάμαι, σε όλες τις πολιτικές δολοφονίες στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, αυτή η ελάχιστη τιμή προς τους νεκρούς αποδιδόταν πάντα από τους εθνοπατέρες.

ΠΑΝΤΑ!! 

Περιμένω από προχτές να το προτείνει «κάποιος», «κάποια», μπας κι απαλύνει ο πόνος ...

Οι παγίδες που «καταργούν» την προστασία των τραπεζικών λογαριασμών.

Στο έλεος των απαιτήσεων του Δημοσίου και των τραπεζών, έχουν περιέλθει εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών, οι οποίοι παλεύουν ακόμη να λύσουν τον γρίφο για το πώς θα προστατέψουν τα χρήματά τους, όσο το μακρύ χέρι της εφορίας, αλλά και ιδιωτών που διεκδικούν οφειλές, καταστρατηγεί τα όρια των ελάχιστων προστατευμένων ποσών, αφαιρώντας αυθαίρετα χρηματικά ποσά.

Η βροχή καταγγελιών σε καταναλωτικές οργανώσεις, από εμβρόντητους κατόχους λογαριασμών, που είδαν τις αποταμιεύσεις και τους μισθούς τους να κάνουν φτερά, δεν έχει κοπάσει. 


«Έχουμε πολλές καταγγελίες για κατασχέσεις ποσών, χωρίς να τηρηθεί το ελάχιστο προστατευμένο όριο και ήδη πολλές....

Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά την εκτέλεση...



Bundesbank: Σιγά-σιγά να αφήσουμε τα χρεωκοπημένα κράτη να χρεωκοπήσουν, δεν τα χρειαζόμαστε άλλο.

Πριν μερικά χρόνια, όταν πρωτοξέσπασε η κρίση, ολόκληρο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ήταν χρεωκοπημένο (διότι οι τράπεζες είχαν δώσει δάνεια και άλλες πιστώσεις σε κράτη, σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες που δε μπορούσαν να αποπληρωθούν).

Τα κράτη λοιπόν πήραν ομόφωνα την απόφαση να διασώσουν τις τράπεζες, αλλά και τον εαυτό τους, από τη χρεωκοπία, δίνοντας τεράστια "πακέτα σωτηρίας" (μιλάμε για τρισεκατομμύρια δολάρια).

Τα λεφτά αυτά προήλθαν καταρχήν από "μέτρα λιτότητας" που εφαρμόστηκαν εις βάρος των κατώτερων στρωμάτων της κοινωνίας, και κατά δεύτερον από την εκτύπωση πληθωριστικού νομίσματος.

Χώρες όπως η Αμερική, η Ιαπωνία, κτλ δε μπορούν πλέον να επιβιώσουν χωρίς να τυπώνουν νόμισμα, είναι...

Και ο Τσολάκογλου υποστήριζε ότι έσωσε την Πατρίδα στα απομνημονεύματά του!!!

Μετά την απελευθέρωση, ο Τσολάκογλου συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο δια της Συντακτικής Πράξεως με αριθμό 6/1945 συσταθέν Ειδικό Δικαστήριο, κατηγορούμενος για παράνομη συνθηκολόγηση που είχε προβεί με τον εχθρό, χαρακτηριζόμενη ως «συνθηκολόγησιν εν ανοικτώ πεδίω» και «πριν η υπ’ αυτόν στρατιωτική δύναμις εκπληρώση πάν ό,τι το στρατιωτικόν καθήκον επιβάλλει» , καθώς και για εθνική αναξιότητα για την συνεργασία του, στη συνέχεια, με τις κατοχικές Δυνάμεις, αναλαμβάνοντας Πρωθυπουργός της χώρας. 

Στις 31 Μαΐου του 1945, το Ειδικό αυτό Δικαστήριο τον καταδίκασε σε θάνατο, αλλά το Συμβούλιο Χαρίτων ...