Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η αποτυχημένη παράσταση στο Γιούρογκρουπ για το χρέος...

Του Σταύρου Λυγερού, http://www.epikaira.gr
Ήταν εξαρχής δεδομένο ότι η συζήτηση στο Γιούρογκρουπ για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα είχε αποκλειστικό σκοπό να προσφέρει στην κυβέρνηση Σαμαρά ένα επικοινωνιακό δωράκι εν όψει ευρωεκλογών. 
Αλλά κι αυτή η παράσταση δεν πήγε όσο καλά θα ήθελαν στο μέγαρο Μαξίμου. Το αντίθετο, μάλιστα. Η άρνηση του Στουρνάρα να ζητήσει κούρεμα κατέδειξε ότι η Αθήνα μιλάει με τη φωνή του Βερολίνου. 
Το γεγονός ότι ο Σόιμπλε είχε αποτρέψει τον Έλληνα ομόλογό του, δεν είναι λόγος η κυβέρνηση Σαμαρά να μη θέσει τέτοιο αίτημα. Δεν θα ήταν, άλλωστε, χωρίς υποστήριξη. Το ίδιο απαιτεί και το ΔΝΤ.
Σε όποιες χώρες πήγε, το ΔΝΤ έχει αφήσει πολύ κακή φήμη για την εμμονή του σε πολιτικές μονοδιάστατης λιτότητας. 
Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι επαγγελματίας στη διαχείριση πτωχεύσεων. Δεν ζητάει, βεβαίως, επιμόνως.....

FUCK THEM.....!!!! Δείτε όλη την εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» με τον Γιώργο Τράγκα (9/5/2014)...

Π. Καμμένος: «Η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους Έλληνες για την καταστροφική πολιτική».

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÙÍ ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÙÍ ÅËËÇÍÙÍ ÐÁÍÏÕ ÊÁÌÌÅÍÏÕ ÊÁÉ ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏØÇÖÉÙÍ ÓÔÉÓ ÁÕÔÏÄÉÏÉÊÇÔÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ(ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, να πάει η χώρα σε βουλευτικές εκλογές και να υιοθετηθεί μια άλλη πολιτική. Αυτό επισήμανε από το Βόλο ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση.
«Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, σε περίπτωση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέτρα σε μια χώρα και αυτά προκαλούν ζημία της χώρας, είναι υποχρεωμένη να την αποζημιώσει.
Η πολιτική της εσωτερικής.....

Ακούγεται ότι ο Κασιδιάρης «μαγειρεύει» με γαλάζια υλικά τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για τις φιλοδοξίες του Ηλία Κασιδιάρη και για σχεδιασμούς να δει τον εαυτό του μια ημέρα αρχηγό.
Μάλιστα, στο σενάριο «σοβαρή Χρυσή Αυγή», που είχε ρίξει ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ αντιλαλώντας φωνές της εγχώριας ολιγαρχίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης «έπαιζε» για αρχηγός και οι άλλοι στα… αζήτητα.
Αυτά είναι γνωστά, είναι γραμμένα, έχουν διαψευστεί, αλλά… όπως λέει ο σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Εξάλλου, τα «νεανικά λάθη συγχωρούνται», εδώ ολόκληρος αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ, ο Μάκης Βορίδης ντε, που μπροστά στα δικά του έργα και ημέρες ο Κασιδιάρης είναι....

Κόμματα τραβεστί..

     Το blog έχει περιέργεια και θα 'θελε να ρωτήσει όσους συμπολίτες τουσκοπεύουν να ψηφίσουν ''Ελιά'', μα προπαντός το''Ποτάμι'',
     ..αν έχουν κάποια ιδέα, μιά άποψη βρε παιδί μου, για το τί ακριβώς είναιαυτά τα ''κόμματα''.

     Και καλά, για την Ελιάέχουμε όλοι, λίγο ως πολύ, σχηματίσει άποψη: 
     Πρόκειται για τα απομεινάρια, του ΠαΣοΚ, του ''βαθέως ΠαΣοΚ'',  ό,τι πιό σάπιο και πιό επικίνδυνο παρουσίασε ποτέ αυτό το κομμα (με εξαίρεση την Αυτού Χυδαιότητα),
     ..που γνωρίζοντας ότι και το όνομα πλέον ''ΠαΣοΚ'' προκαλεί αναγούλα και εμετικές τάσεις,προσπαθούν να διασώσουν τους εαυτούς τους, αλλά και έναν  ολόκληρο τρόπο, ένε mondus vivendi διαχείρισης και διασπάθισης των κοινών.

     Για το Ποτάμι όμως ας μας πουν: Είναι κάτι; Δηλαδή έχει κάποιο πρόγραμμα, κάποιες.....

Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ: Κακή η "έλληνοκεντρική» παιδεία μας κατά τον κ. Σημίτη.

Σημιτικά
'Ο τέως 'Υπουργός Παιδείας κ. Σημίτης κρίνει, ότι γιά τήν κακοδαιμονία του έλληνικού λαού εύθύνεται γενικά ή «έλληνοκεντρική»(!) παιδεία μας: 
«Ή επίσημη έκπαιδευτική ιδεολογία του συντηρητικού κράτους επηρέασε πολλές δεκα­ετίες τά ....

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-VIDEOS-ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

Φρούριο θύμιζε ο χώρος πέριξ του θεάτρου, κοντά στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Λάρισας, όπου βρέθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο ίδιος βρέθηκε στη Λάρισα, προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης από όλη τη χώρα, μία ανάσα πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στο πεζόδρομο, έξω από τον χώρο της προγραμματισμένης ομιλίας, βρέθηκαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, οι οποίοι παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν ....

Οργή λαού για το Ν/Σ έκτρωμα: «Κάτω τα χέρια από τον αιγιαλό»!

Οργή λαού για το Ν/Σ έκτρωμα: «Κάτω τα χέρια από τον αιγιαλό»!Οργή λαού για το νομοσχέδιο έκτρωμα: 

«Κάτω τα χέρια από τον αιγιαλό»! Δείτε το νομοσχέδιο που επιχειρεί να περάσει ο Γιάννης Στουρνάρας, βαφτίζοντας «οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία» το ξεπούλημα αιγιαλού και παραλίας.

Το νομοσχέδιο για τον «αιγιαλό» το πήρε πάνω του ο κ. Στουρνάρας.

Τυχαίο; Η δημόσια διαβούλευση μέσω του opengov.gr πήρε παράταση και θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Μαΐου.

Διαβάζοντας τη βασική φιλοσοφία του, στο opengov.gr όπου ετέθη προς δημόσια διαβούλευση, εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι το όλο εγχείρημα της επαναχάραξης του αιγιαλού και του διαχωρισμού από την έννοια της παραλίας γίνεται πολύ απλά για να πουληθούν πιο εύκολα οι περιοχές φιλέτα και για .....

BINTEO – Δες Έλληνα για πόσο μαλάκα σε είχαν, σε έχουν και αν δεν τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ θα συνεχίσουν να σε δουλεύουν κανονικά!

image
Τα λόγια είναι περιττά…Το βίντεο μιλάει από μόνο του!

«Άκρα του τάφου» σιωπή στα Εθνικά μας θέματα από τους υποτελείς και εφιάλτες πολιτικούς!

Προκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή στα Εθνικά μας θέματα. 

Διά της σιωπής θέλουν να...
περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. 

Γιαυτό δεν μιλάνε.

Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν.


Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα Εθνικά μας θέματα, λες και δεν υπάρχουν. 

Τα Εθνικά μας Θέματα είναι σήμερα σε πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. 

Ότι θέλει κάνει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους εδώ ....

Αλλάζουν ταμπέλα (σε Ελιά) για να γλιτώνουν χρέη 250.000.000 ευρώ!

Αποκαλυπτικός στις δημόσιες εξομολογήσεις του ήταν χθες ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., μιλώντας το πρωί σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, επιτέθηκε με σφοδρότητα στις...
σημερινές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση της «δημοκρατίας», σημείωσε ότι το ....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ....

Στις Εθνικές εκλογές του 2012, αυτό ήταν το "σχέδιο εξόδου από την κρίση" που είχε παρουσιάσει ο Σαμαράς με την παρέα του.

Οι υποσχέσεις και τα "ΘΑ" πήραν φωτιά, όπως συμβαίνει κάθε φορά πριν από τις εκλογές!

Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία «Μπουλγκράβια» και πρωτεύουσά του θα είναι η Θεσσαλονίκη»!..

Υλοποιείται μυστικά νέο κράτος (;)

Είναι πια φανερό ότι τα όσα ζούμε στη χώρα μας, και στον κόσμο όλο τα τελευταία χρόνια, αποτελούν μέρος ευρύτερου φιλόδοξου υπερπρογράμματος! 

Ή, για να το πούμε ακόμα καλύτερα, αποτελούν κομμάτι ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών-συνδυασμών προγραμμάτων που είναι εκπονημένα εδώ και πολλά χρόνια στα «άδυτα των αδύτων» γιγάντιων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη…

Έτσι, στην Ελλάδα και την περιοχή μας αυτή τη στιγμή...

Ας αποσταθεροποιήσουμε λοιπόν την δική τους ''σταθερότητα''!..

...σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία κάθε προδοτικού νομοσχεδίου, κάθε δωσιλογικού ''εφαρμοστικού'' νόμου.

Αυτό, κατά τους συγκυβερνο-εταίρους είναι η επιθυμητή ''σταθερότητα''.

''Σταθερότητα'' είναι να...
κυβερνάς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Είναι να επιτρέπεις στ' αφεντικά σου Λαγκάρντ και Μέρκελ να επεμβαίνουν προεκλογικά, δίνοντας ''συμβουλές'' στον λαό για το...

Κατάπτυστες εθνοπροδοτικές αποφάσεις από πολιτικούς αχυράνθρωπους!

Απίστευτη απόφαση Αρβανιτόπουλου! Μαθήματα Κορανίου στα σχολεία της Θράκης!!!

Ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας που ξαπόστειλε κακείν κακώς από το γραφείο του κάποτε ο Κώστας Καραμανλής, και υιοθέτησε ο Αντώνης Σαμαράς, ξανακτύπησε! 

Ο υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και του βαθέως ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά αφού...
κατάντησε την Παιδεία τελευταία τώρα ετοιμάζεται για μια ακόμη επιτυχία.

Σύμφωνα με απόφασή του δίνεται η .....

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ο «εχθρός» μας!

Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ στην αρχή και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, ότι ήταν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.

Σήμερα...
εν έτη 2014, που η Ελλάδα έφτασε στο πιο έσχατο σημείο με ένα λαό να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά της να ξενιτεύονται απελπισμένα στο εξωτερικό, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί και με μια κοινωνία να έχει ....

ΤΟ σάπιο πολιτικό κατεστημένο συστηματικά απομονώνει πολιτικά και «μιντιακά» τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Χαρη Παπαγεωργίου ...

Pame.gr: «Απομονώνει συνεχώς τον Χαρη Παπαγεωργίου το σάπιο πολιτικό σύστημα».
Το διαβάσαμε και αυτό!!! Μέσα Ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο... Μέσα Ενημέρωσης προβάλουν την υποχηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου. Ή καλύτερα δεν προβάλουν. Ο λόγος για το pame.gr, το οποίο ξεκάθαρα κάνει λόγο για σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο απομονώνει πολιτικά και «μιντιακά» τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα, (που αποκαλεί τους Θεσσαλονικείς πολίτες «ντερβίσια» διαφημίζοντας με αυτό τον τρόπο την τιμιότητα και ντομπροσύνη τους), τους καλεί να ψηφίσουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον Χάρη, κάνοντας τον δικό της ανοιχτό αγώνα για την επίτευξη του στόχου αυτού.
Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν...

ΒΙΝΤΕΟ. Ο Τράγκας καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν Ε.ΠΑ.Μ.!

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από τη συχνότητα του Real FM 97.8, αφού κατακεραύνωσε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα, κάλεσε τους Έλληνες να επιλέξουν με την ψήφο τους κάποιο ....

Εξαιρετική η εκπομπή «Λαβύρινθος» στις 9 Μαΐου 2014

Εξαιρετική η εκπομπή «Λαβύρινθος» στις 9 Μαΐου 2014 μέσα από την διαδικτυακή συχνότητα http://www.ertopen.com/ της υπό λειτουργική κατάληψη ΕΤ3, στη Θεσσαλονίκη.

Μια συζήτηση επιχειρημάτων και ουσίας από τον ξεχωριστό δημοσιογράφο Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και τον οικονομολόγο, γ.γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Δημήτρη Καζάκη.


Η συζήτηση έγινε ....