Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Από τα ιδιωτικά KTEO το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds...

Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος.

Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους.

Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα..

Γιατί η Βουλγαρία ευχαριστεί την Ελλάδα;

Κλείνουμε 179 μέρες από την 28η Ιουλίου, όποτε και επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων, γνωστά και ως capital controls.

Σήμερα η μεγαλύτερης κυκλοφορίας Βουλγαρική εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλοTHANKS GREECE και θα δείτε τα στοιχεία που παραθέτει προκειμένου να δικαιολογήσει αυτόν τον τίτλο....

335 Επιχειρήσεις την ημέρα, μετακόμισαν από την Ελλάδα στην Βουλγαρία, μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες.

Σύνολο… κρατηθείτε....

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

Δυστυχώς, οι ευχές για ευτυχές 2016 δεν έπιασαν τόπο. Η αριστερή κατοχική κυβέρνηση, απόλυτα πειθήνια στους εξωτερικούς εξουσιαστές της χώρας, ετοιμάζεται να επιβάλει τους πρώτους μήνες του 2016 «πόθεν έσχες» για όλους τους πολίτες.

Τη στιγμή δηλαδή που οι πολίτες είχαν αναθαρρήσει και άρχισαν 
να .....

Η ώρα πλησιάζει.

Οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι επέδειξαν απίστευτη δειλία στο να αντιμετωπίσουν την κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν στην πατρίδα μας.

Αντί να αναλάβουν οι ίδιοι το πολιτικό κόστος να
κάνουν εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που θα μας έβγαζαν έγκαιρα από την κρίση, προτίμησαν να καλέσουν την τρόϊκα για να αναλάβει τη διοίκηση της πατρίδας και εκείνοι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους, παριστάνοντας ότι δήθεν διαπραγματεύονται για το ....

Die Welt: Το 2016 θα οδηγήσει την Ελλάδα και τους δανειστές της σε νέα σύγκρουση.

Ανάμεσα στις προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το 2016 συγκαταλέγει η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε χθεσινό της άρθρο και το ζήτημα της ελληνικής κρίσης, σύμφωνα με η Deutsche Welle.

«Το 2016 θα οδηγήσει αναπόφευκτα την Ελλάδα και τους δανειστές της σε νέα σύγκρουση» παρατηρούν....

Ανοιχτές οι περικοπές συντάξεων αν πουν «όχι» οι δανειστές.

Ανοιχτό παραμένει καθώς φαίνεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν τελικά περικοπές στις συντάξεις εάν οι δανειστές δεν αποδεχθούν το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

"Οδηγούμεθα σε μεγάλες μειώσεις στις κύριες συντάξεις με
το σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, θα πληρώσουν τις μεγάλες μειώσεις οι......... νεοσυνταξιούχοι", ανέφερε το πρωί στο "MEGA

Η Τουρκία αμφισβητεί εγγράφως τα πάντα στο Αιγαίο! 8 NOTAM πρόκληση που «μυρίζουν» κρίση.....

Image
Η Τουρκία κάνει ότι μπορεί για να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ελληνοτουρκικά και στο Αιγαίο. Και όσο η Αθήνα ορθώς δεν αντιδρά με βάση το ένστικτο αλλά τη λογική, τόσο η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους,αμφισβητωντας τα πάντα στο Αιγαίο.
Η Τουρκία εξέδωσε συνολικά 8 ΝΟΤΑΜ (Α5670/5671/5725/5726/5736/ 5738/5915/5946), σε απάντηση αντίστοιχων ελληνικών, οι οποίες ισχύουν από 4 Ιαν έως 29 Φεβ 16 με τις οποίες:
•Ισχυρίζεται, μνημονεύοντας ένα σημείο στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Μεγίστης, ότι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν αδιευκρίνιστα και δεν έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των 2 χωρών.
•Κατηγορεί την Ελλάδα ότι εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ που αφορούν περιοχές του Αιγαίου, παραβιάζει τις υποχρεώσεις της που ......

Τι θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για την Ελλάδα του 2015…

ΕΤΟΣ  ΒΙΒΛΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Του 2015, όταν θα έχει κατακάτσει η «σκόνη» και θα κριθεί ψύχραιμα από την Ιστορία, θα χαρακτηριστεί έτος βιβλικής καταστροφής για την Ελλάδα..

Δεν ξέρω αν τότε θα έχουν εντοπιστεί τα πραγματικά κίνητρα των δραστών, όμως ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την καταστροφή και τον αφελληνισμό του τραπεζικού τομέα από την ίδια την ελληνική κυβέρνηση.
Ο τραπεζικός τομέας της Ελλάδας, που ήταν για δεκαετίες στο στόχαστρο των «γερακιών» του διεθνούς κεφαλαίου, οδηγήθηκε πρώτα στην καταστροφή και μετά στον αφελληνισμό, μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων (capital controls), τότε ......