Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Στην Δύση Απόμεινε να Λεηλατεί τον Εαυτό της.

europe-migrant-crisis
Του Δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς
Ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος και διδακτικής αξίας είναι το κατωτέρω απλό, ευανάγνωστο και παραστατικό άρθρο του δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, που αναλύει την μέθοδο λειτουργίας του ΔΝΤ, ως «μηχανής» καταλήστευσης του εθνικού πλούτου χωρών με εύπιστους ή εξαγοράσιμους ηγέτες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προσδίδουν οι ειδικές αναφορές του στην Ελλάδα, που καθιστούν το άρθρο χρήσιμο ίσως στοιχείο ενδεχόμενης μελλοντικής δικαστικής έρευνας του φακέλου ορισμένων πολιτικών προσώπων, στον καταλογισμό ευθυνών για την θανάσιμη υπερχρέωση της χώρας. Πολύτιμη είναι και η εισφορά του στην ενημέρωση για την συνωμοτική συμφωνία ΗΠΑ-Ε.Ε. (Διατλαντικής Συνεργασίας).
Ο δρ. Ρόμπερτς είναι ως γνωστόν Αμερικανός πρώην υπουργός, πρώην αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ, συγγραφέας μεταφρασμένος σε πλειάδα γλωσσών και διεθνώς ...

Κατά τις επιθυμίες των τροϊκανών: Προ των πυλών οι κατασχέσεις για χρέη από πιστωτικές.

Ειδοποιητήρια σε 2 εκατ. οφειλέτες θα σταλούν από τις τράπεζες εντός του Φεβρουαρίου, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύουν με κατασχέσεις
Παύουν να είναι στο απυρόβλητο οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με καθυστερούμενες οφειλές και αντιμετωπίζουν πλέον και αυτοί τον κίνδυνο κατασχέσεων και πλειστηριασμών, εάν δεν σπεύσουν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.
Σύμφωνα με την...

Γιατί δεν αντιδρούμε δυναμικά?

Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣΓιατί βέβαια οι περίπατοι με τα κραξίματα και τις μούτζες δεν ενοχλούν κανένα. Οι μισο-απεργίες, και οι μισο-απειλές τους προκαλούν μειδιάματα... Η απάντηση, νομίζω, πως είναι εντελώς ξενέρωτη όπως και οι δήθεν επαναστατικότητα μας. Είμαστε εγκλωβισμένοι στην κανονικότητα της ανωμαλίας. Οπου ανωμαλία είναι όλο αυτό το οικονομικό-πολιτικό-κοινωνικό σύστημα που λουζόμαστε, και κανονικότητα είναι η ανάγκη μας για μια καθημερινή ασφάλεια έστω και μίζερη.
Είναι το σύνδρομο των θυμάτων που παραμένουν πολύ καιρό στο υπόγειο κάποιου κατά συρροή δολοφόνου, και στο τέλος ..

Η παγκόσμια λίστα της φτώχειας....Που να ναι αραγε το Ελλαδιστάν του Αλέξη και των συνεργατών του Σαμαροβενιζέλων;

Η Βενεζουέλα διατηρεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της χώρας με την μεγαλύτερη φτώχεια στον κόσμο, με την Ελλάδα να κατατάσσεται τέταρτη στον σχετικό δείκτη του Bloomberg.

O δείκτης διαμορφώνεται με βάση το άθροισμα του πληθωρισμού και της ανεργίας σε κάθε χώρα. Η φτώχεια είναι μεγαλύτερη όσο...

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δύσκολα θα ανακάμψει χωρίς υποτίμηση - πρόταση για Grexit από το 2011.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε την Τετάρτη σε ομιλία του στο Αμβούργο ότι «θα είναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα χωρίς το εργαλείο της υποτίμησης του νομίσματος».

Οπως αναφέρει το Bloomberg ο Γερμανός υπουργός επανήλθε μάλιστα .....

Friedman (Stratfor): Τα 6 σοβαρότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κόσμος μέσα στο 2016.

Ο George Friedman είναι ένας από τους πλέον γνωστούς γεωπολιτικούς αναλυτές. Το πρώην στέλεχος της CIA και ιδρυτής της εταιρείας γεωπολιτικών ερευνών Stratfor έχει υπάρξει σύμβουλος σε πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς και έχει γράψει αρκετά βιβλία που έγιναν best-sellers.

Στο τελευταίο του εγχείρημα, «Γεωπολιτικά Μέλλοντα», προχωράει σε μία
υψηλής ποιότητας ανάλυση των διεθνών υποθέσεων που απασχολούν καθημερινά τους επενδυτές.

Αυτή τη φορά ο Friedman συνεργάστηκε με την Mauldin Economics για να μιλήσει για τα κυριότερα παγκόσμια ζητήματα του 2016.

Η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση

Η Ευρώπη βρίσκεται στα όρια μία τέλειας οικονομικής θύελλας.

Οι ΗΠΑ όμως....

Οι δανειστές ζητούν εθνική σύνταξη κάτω από 384 ευρώ!

Οι δανειστές φαίνεται ότι… σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της κυβέρνησης, αυξάνοντας τις απαιτήσεις τους στις συζητήσεις με τους υπουργούς.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αγορά το κουαρτέτο δεν είναι…
ευχαριστημένο με την εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και απαιτεί να μειωθεί κι άλλο!

Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέτρα που...

ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Συμπατριώτες, είναι πλέον σαφέστατο σε όλους ότι η παρούσα Κυβέρνηση και πληθώρα προδοτών βουλευτών-πολιτικών, θέλοντας να περάσουνε τα αντεθνικά μέτρα που αποφάσισαν οι μισέλληνες-μισάνθρωποι αφέντες τους, δεν εκπροσωπούνε πλέον την λαϊκή βούληση. Τα μέτρα αυτά αν περάσουν θα έχουν αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση όλων των Ελλήνων, την εξαφάνιση των ελεύθερων επαγγελμάτων και την «υπαλληλοποίηση» όλων σε απρόσωπες πολυεθνικές κυρίως εταιρίες, με τρομακτικά ωράρια και για ένα πιάτο φαγητό.

Οι ευνοϊκότερες συνθήκες σε όλους τους τομείς, όλως τυχαίως, ποτέ δεν αφορούν εμάς τους Έλληνες. Θέλουνε να μας πάρουνε τα σπίτια και να βάλουνε μέσα σε αυτά τους αλλοεθνείς μετανάστες. Θέλουνε να φύγουμε από τα χωριά μας και να εγκατασταθούν σ αυτά αλλοεθνείς και να τους δώσουνε τις περιουσίες μας αφού πρώτα μας τις κατασχέσουν.

Πρόσφατα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε, αντί το κράτος να ξοδεύει λεφτά για κέντρα υποδοχής κλπ, να δίνει τα λεφτά αυτά ως ενοίκιο σε τράπεζες για να παραχωρήσουνε κατασχεμένα σπίτια σε λαθρομετανάστες για να διαμένουν εκεί. Όλα αυτά και άλλα ατελείωτα γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε, σαφώς και δεν είναι τυχαία. Δεν είναι με το μέρος μας. Μας εχθρεύονται τους Έλληνες. Χωριό που φαίνεται.....

"Όποιος σκέφτεται διαφορετικά από τη μάζα θεωρείται τρελός"

Δοκίμασε να σκεφτείς ελαφρώς διαφορετικά από τον κόσμο και όλοι θα αρχίσουν να σε υποπτεύονται: κάτι δεν πάει καλά, είσαι τρελός. Εάν ανήκεις στην μάζα, θεωρείσαι λογικός.

Μπορεί η μάζα να είναι στα πρόθυρα της…τρέλας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εσύ πρέπει απλά να ανήκεις στην μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. 


Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ατομικότητα. Τα άτομα κλείνονται σε ψυχιατρείο.


Τρελό θεώρησαν τον Βούδα, τρελό θεώρησαν τον Ιησού, τρελό θεώρησαν τον Σωκράτη. 


Οι μάζες θεωρούν τρελό οιποιονδήποτε δεν ανήκει στην συλλογική τρέλλα, οποιονδήποτε ξεφεύγει από αυτήν την τρέλλα.Αλλά αυτή η τρέλλα είναι ο μοναδικός τρόπος για να….

Περιμένοντας το θαύμα.


http://www.analyst.gr/wp-content/uploads/2016/02/EIKONA-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82.jpg














Οι κεντρικές τράπεζες λειτουργούν όπως εκείνος ο γιατρός που δίνει στον ασθενή του ισχυρές δόσεις κορτιζόνης, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται η υγεία του – με την ελπίδα πως θα βρει τελικά τη σωστή θεραπεία, προτού πεθάνει ο άρρωστος.
«Όταν το φάρμακο, το οποίο δίνει σε έναν άρρωστο ο γιατρός για να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, δεν έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε ο γιατρός το δοκιμάζει ακόμη μια φορά, αυξάνοντας τη δόση. 
Εάν παρ’ όλα αυτά ο ασθενής δεν νοιώθει καλύτερα, τότε ο γιατρός δεν συνεχίζει το πείραμα – επιλέγοντας μία άλλη θεραπεία. Στην περίπτωση όμως που και η θεραπεία αυτή αποτυγχάνει, τότε ο ασθενής αλλάζει το γιατρό – αφού οτιδήποτε άλλο θα ήταν ανόητο».

Άρθρο

Τα παραπάνω είναι ασφαλώς αυτονόητα, έχοντας επιβεβαιωθεί με διαφορετικό τρόπο από τον Αϊνστάιν – σύμφωνα με τον οποίο το να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα, όταν κάνεις το ίδιο πείραμα, τότε πρόκειται για τον ορισμό της ανοησίας. Εν τούτοις, οι κεντρικές τράπεζες δεν φαίνεται να....

Με… πορείες δεν γίνετε… ΤΙΠΟΤΑ. Χρειάζεται «φωτιά και τσεκούρι».


Το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο από τις απεργιακές συγκεντρώσεις που ξεκίνησαν από την Ομόνοια - πλατεία Κλαυθμώνος, για να καταλήξουν έξω από τη Βουλή. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούγονται: «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει».

Απίστευτη η συγκέντρωση .Μιλάμε για πολλές ....

«O κύβος ερρίφθη: Ο Τσίπρας διαλύει τη Βουλή και πάει σε πρόωρες εκλογές την Άνοιξη».

Η γενική απεργία στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
απασχολούν σήμερα, Πέμπτη (04/02/2016) τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης.

«Τίποτα δε λειτουργεί πλέον», μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι N-tv στην ιστοσελίδα του, αναφερόμενο στις απεργίες.
AdTech Ad


Την είδηση περί πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα μεταδίδουν αρκετά Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η γερμανική έκδοση της...

Συντάξεις: Κολλημένοι στις μειώσεις οι δανειστές – Θέλουν συντάξεις πείνας και περικοπές ακόμη και για όσους παίρνουν κάτω από 500 ευρώ!

Ζητά περικοπές, αλλά δεν δέχεται έσοδα από αύξηση των εισφορών το Κουαρτέτο

- Απαίτησαν από τον Κατρούγκαλο μέτρα σε βάθος άνω των τριών ετών αντί αύξησης εισφορών
- Μειώσεις στους συντελεστές αναπλήρωσης στους φτωχούς συνταξιούχους
- Έθεσαν θέμα προσωπικής διαφοράς

Γύρω από τα ίδια ζητήματα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μειώσεις συντάξεων γυρίζουν οι δανειστές. Το ασφαλιστικό είναι το μεγάλο αγκάθι της διαπραγμάτευσης και το κουαρτέτο δείχνει να μην θέλει να....

Προσοχή στο παρακάτω βίντεο ...Σχεδιάζουν να πάρουν περιουσίες του κοσμάκη .

http://xanthinews.gr/wp-content/uploads/2014/11/plhsthriasmoi-1508x706_c.jpg
Βαγγέλης Κρητικός: Σχεδιάζουν να πάρουν περιουσίες

Παράταση σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομίας στους δανειολήπτες που δεν έχουν προλάβει να επικαιροποιήσουν και να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για υπαγωγή στο «νόμο Κατσέλη» λόγω των καθυστερήσεων στην έκδοση των αναγκαίων πιστοποιητικών από τις τράπεζες, σύμφωνα με ....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !

ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Ν᾽ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ. 


ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Τα μάζεψαν άρον άρον και αποχώρησαν οι «Θεσμοί» και ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

Πιο πολύ χαίρομαι όχι γιατί κάποιοι όσα γίνονται αυτές τις ώρες σας τα
είχαν δώσει ως δεδομένα, αλλά γιατί τελικά αποδεικνύεται καθημερινά ότι το σχέδιο των ανθρώπων είναι αστείο μπροστά στο Μεγάλο Σχέδιο.

Οι «Θεσμοί» ως γνωστών είναι εδώ για ένα και μόνο ένα πράγμα… Για την παρακολούθηση της πορείας εφαρμογής του Μνημονίου.

Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές και αηδίες για να παραπληροφορούν τον κόσμο.

Όταν πχ χθες η Μέρκελ έστειλε στον αγύριστο τον Αλέξη, του είπε «μίλα με τους Θεσμούς»…

Τώρα αυτουνού του κάνει κάπως....