Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Επιπλέον μέτρα 3 δισ. ζητά η τρόικα – «Θα πέσουμε», λέει το Μαξίμου.

Καθυστερούν την αξιολόγηση για να μην ανοίξει η συζήτηση για το χρέος – Πανικός στην κυβέρνηση που βλέπει τον πολιτικό της βίο να φθάνει στο τέλος
Σε βασανιστήρια υποβάλλουν την ελληνική πλευρά οι δανειστές με αφορμή την περίφημη και πολυπόθητη αξιολόγηση. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι πολιτικοί αναλυτές, το «ξύλο» που έφαγε ο Τσακαλώτος στο Χίλτον από τους τροικανούς είναι απερίγραπτο.
Ο χρόνος κυλά σε βάρος της Ελλάδας όσο είναι ανοιχτή η αξιολόγηση και η εμπλοκή δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί, αφού οι δανειστές ζητούν το μίνιμουμ επιπλέον μέτρα 3 δισ.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι δανειστές δεν επιθυμούν να κλείσει η αξιολόγηση διότι ....

Αποχαιρέτα την Ελλάδα που ξέρεις ….

To σημερινό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης αδυνατεί να δει λίγο μακρύτερα από το σήμερα. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τις καρέκλες και τα αξιώματα, για τις επόμενες εκλογές και αδυνατεί να σκεφτεί για τις επόμενες γενιές. 
Οι αριστερές παρωπίδες και οι αγκυλώσεις αδυνατούν να δουν επίσης το πρόβλημα. Όλοι τους δεξιοί – αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι έχουν έναν κοινό παρονομαστή, είναι άθεοι ή σχεδόν άθεοι.
Και όμως τα νούμερα μιλάνε. Ο δείκτης γονιμότητας είναι 1,2 παιδιά ανά ζευγάρι, όταν για να έχουμε συντήρηση του πληθυσμού χρειαζόμαστε 2,1. Η διαφορά θανάτων γεννήσεων ανέρχεται.....

Πολεμικό Μήνυμα από τον Στρατηγό Φράγκο: «Ελευθερία ή Θάνατος. Η πατρίς είναι σε κίνδυνο. Οι απανταχού Έλληνες να συνεγερθούν»

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πολεμικό Μήνυμα από τον Στρατηγό Φράγκο: «Ελευθερία ή Θάνατος. Η πατρίς είναι σε κίνδυνο. Οι απανταχού Έλληνες να συνεγερθούν»
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εκφράζει διαρκώς το τελευταίο ειδικά διάστημα μια αγωνία για όσα έρχονται.
Δείτε το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου
Τι έγραψε ο Στρατηγός:.....

Αν θες να λέγεσαι Έλληνας, βρες την ψυχή που έχασες.

απαγορευσαν
Της Δέσποινας Παλαμάρη
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει… Δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά…
Κι όμως πεθαίνει…

Tην θανατώνουμε κάθε φορά που χάνουμε την πίστη μας, τα αγνά ιδεώδη μας…
Πεθαίνει κάθε φορά που στο βωμό του χρήματος και της “δόξας” θυσιάζουμε τα ιδανικά μας και την προδίδουμε για “τριάντα αργύρια”.

Κάθε φορά που χάνουμε την ανθρωπιά μας και κλείνουμε την ευφυΐα μας μέσα στην αναισθησία, στο “δεν με νοιάζει” και στο “καλά να πάθουν”… αλλά και κάθε φορά που φυλακίζουμε την καρδιά μας μέσα στο φόβο και στο θυμό που γεννά η αβεβαιότητα…

Βλέπεις οι πρόγονοί μας δεν....

Θα αφομοιωθούν οι ισλαμιστές;

Όσοι επιδιώκουν να καθησυχάσουν τους Ελληνες για την καταστροφή του τρόπου ζωής τους, τον αποχριστιανισμό, τον εποικισμό από μουσουλμανικούς πληθυσμούς και τον εξισλαμισμό πάντα προσθέτουν στην προπαγανδιστική ρητορική τους μια φράση-κλειδί: «Η αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού». Θέτουν δε ως παράδειγμα την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία των Βορειοηπειρωτών (υπονοώντας με χυδαίο τρόπο ότι είναι κάτι ξέχωρο από τους Ελληνες) αλλά και ορισμένων Αλβανών, που ήρθαν εδώ να εργαστούν όταν κατέρρευσε η κομμουνιστική τυραννία στη χώρα τους.
Αφενός, οι Βορειοηπειρώτες είναι σάρκα εκ της σαρκός του έθνους μας και όποιος τους βάζει στο στόμα του μ’ αυτόν τον τρόπο προσβάλλει θυσίες και πατριωτική προσφορά αιώνων. Αφετέρου, μεγάλο ποσοστό των μουσουλμάνων της Βαλκανικής είναι εξισλαμισθέντες Ελληνες ή άλλοι χριστιανικοί πληθυσμοί που....

Βασίλης Μαρκεζίνης : Ήττα της πολιτικής Ανοιχτών Συνόρων (βίντεο).

Το χτύπημα στις Βρυξέλλες μεταβάλλει άρδην την εικόνα στην Ευρώπη και δεν σταματάει εδώ, δηλώνει ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης στο Ράδιο 9.84 υποστηρίζοντας ότι η Αγγλία με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι από τις πιο επίφοβες περιοχές, εκτιμώντας ότι αυτή η πολιτική που είναι κατανοητή ως προς τον ανθρωπισμό για τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, πλέον έχει ηττηθεί κατά κράτος.
Κατά την γνώμη του , οι νέες γενιές προσφύγων δεν βλέπουν την Ευρώπη ως χώρο ηρεμίας και ευκαιριών, έχουν ....

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΏΝ» (VIDEO)

«Το διπλό παράλληλο νόμισμα στο εσωτερικό της χώρας είναι πλέον αναπόφευκτο και προς τα εκεί οδεύουμε», επαληθεύοντας το σχέδιο Σόϊμπλε, υποστήριξε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, σε συνέντευξή του στη «Θεσσαλία Τηλεόραση» και τον Γιάννη Κολλάτο, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016.
Ο κ.Καζάκης, επισήμανε ότι η δραματική έλλειψη ρευστότητας θα οδηγήσει σε πληρωμές στο εσωτερικό μέσω δημοσίων ομολόγων, που θα είναι και η εφαρμογή του παράλληλου νομίσματος.
Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το χρέος που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015, επισήμανε ότι οδήγησε σε ένα επαχθές και πολύ σκληρό τρίτο μνημόνιο, ενώ θεώρησε ότι ο. Τσίπρας δεν έκανε επί της ουσίας καμία διαπραγμάτευση παρά μόνον επικοινωνιακή διαχείριση παραμονής στην εξουσία, αφού όπως είπε «βρισκόταν σε διατεταγμένη αποστολή»!
Αιτιολογώντας τη φράση περί «διατεταγμένης αποστολής», ο Δημήτρης Καζάκης ανέφερε ότι τα κερδοσκοπικά funds που πήραν στα χέρια τους τις ελληνικές τράπεζες και τα «κόκκινα δάνεια» από τις επιχειρήσεις, δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί, αφού περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη υποτιμητική κερδοσκοπία στην ελληνική οικονομία, προκειμένου «να αγοράσουν τσάμπα Ελλάδα» και....

Ιστορική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán, έναντι στην ΝΤΠ.Βιντεο.

Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49), μέσα από την οποία προειδοποεί τον λαό του και όλους εμάς για την προσχεδιασμένη λαθρεποίκηση της Ευρώπης που έχει αποφασιστεί από τους σιωνιστές και τα δουλικά τους σύμφωνα με το σχέδιο Coudenhove-Kalergi που ακολουθούν και εκτελούν πιστά. 

Ο Βίκτορ Όρμπαν αποτελεί μειοψηφία στην Ευρωσιωνιστική Ένωση και χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός και φασίστας από τα διαπλεκόμενα μπασταρδοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου αφού δεν έχει προσκυνήσει όπως όλα σχεδόν τα δουλικά που απλά εκτελούν τις εντολές που παίρνουν.. Και όχι μόνο δεν προσκύνησε αλλά σούταρε από την χώρα του ....

Προς αναζήτηση Ελληνόψυχου ηγέτη και όχι Ελληνόφωνου, των στοών και λεσχών...

Σε πολλές συζητήσεις ακούμε την έκφραση που θεωρείται πλέον κλισέ: «Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη να μας σώσει». 

Το θέμα της ηγεσίας αποτελεί αντικείμενο των οικονομικών σπουδών (μάνατζμεντ) και πιθανόν πολλοί να αντλήσουν κάποια απάντηση από τα παρακάτω στο γιατί δεν έχουμε ηγέτη ή μάλλον τι είδους  ηγέτη θα ήθελαν  οι Έλληνες.
Υπάρχουν παλαιότερες θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες  ο ηγέτης γεννιέται ενώ οι πιο σύγχρονες υποστηρίζουν ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί. 

Σίγουρα όμως η κουλτούρα μίας χώρας επηρεάζει τη διαμόρφωση του ηγέτη και....

Μήπως ήρθε η ώρα για νέα κλεφτουριά;

https://1.bp.blogspot.com/-WWv6HiweDPE/VvUnRTv4N-I/AAAAAAABj-c/HuqU4mTBa1UwkCbcVS-5qBKrNCeJ8h69A/s400/%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2586%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2582.jpg
Όταν δεν μπορείς να αντιπαραταχθείς μπροστά στις υπέρτερες αριθμητικά και έτοιμες οργανωτικά και ψυχολογικά εχθρικές δυνάμεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχθείς την ήττα...

Υπάρχει και ο δρόμος της κλεφτουριάς. Η παλιά και δοκιμασμένη τακτική του κλεφτοπολέμου, που αποβλέπει στη συνεχή φθορά του εχθρού, μέχρι αυτός να εξαντληθεί. 

Η ένδοξη Ιστορία μας για μια ακόμη φορά μας διδάσκει. Έχοντας στο νου την σημερινή τραγική κατάσταση του έθνους μας, ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει, όσο θα διαβάζουμε το παρακάτω μικρό οδοιπορικό της κρίσιμης εκείνης περιόδου....

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΠΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ: Ο ΑΣΣΑΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ .

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/12888707_10209001018083262_4009534441649320160_o.jpg
Από τον Jonas Alexis – 24 Μαρτίου 2016

Είτε αρέσει είτε όχι, στους παράγοντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και στους σατανιστές, το ισραηλινό καθεστώς είναι εχθρός του ελεύθερου κόσμου. Αν κάποιος αμφιβάλλει ακόμα γι 'αυτό , τότε η Συρία θα πρέπει να είναι μια υπόθεση που χρήζει μελέτης, εφ’ όσον το 88,7% του πληθυσμού της υποστηρίζει τον Άσσαντ.

Όπως θα το έθετε ο Jim W. Dean , δεν μπορείτε να αντιστρέψετε τα πράγματα. Ο Τζων Κέρι συναντήθηκε πρόσφατα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να μιλήσουν για την κατάσταση στη Συρία. Ο Κέρι, ένας παράγοντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, έχει προφανώς παραδεχθεί την ήττα. Αλλά δε θέλει να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θέλει να το παλέψει ξανά και ξανά, ίσως μέχρι την τελευταία του πνοή. Νομίζει ότι μπορεί να καλοπιάσει τον Πούτιν, ώστε αυτός να αποδεχθεί την ιδεολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στη Συρία. Ο Κέρι είπε:

«Η Ρωσία θα πρέπει να ....

Δωροθέα Πινότση: Η Ελληνίδα από την Καισαριανή που εντόπισε τις αιτίες του Πάρκινσον.

Δωροθέα Πινότση: Η Ελληνίδα από την Καισαριανή που εντόπισε τις αιτίες του Πάρκινσον
Η 33χρονη Δωροθέα Πινότση από την Καισαριανή, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, άνοιξε τον δρόμο για την πρόληψη.

Μία (ακόμη) ελληνική υπογραφή προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των επιστημόνων που με επιμονή και υπομονή φωτίζουν τα σκοτεινά πεδία των νευροεκφυλιστικών παθήσεων. 


  Ανήκει στην 33χρονη Δωροθέα Πινότση, την επικεφαλής της έρευνας που δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Χημικής Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κέμπριτ και η οποία κατέγραψε πώς εκδηλώνεται η νόσος Πάρκινσον  – πρόκειται για μια σοβαρή νευροεκφυλιστική ασθένεια που....

Ὁ μόνος λόγος ποὺ τὸ Μάλι λιμοκτονεῖ εἶναι οἱ Rothschild!!!

Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.3Ο μόνος λόγος που μία χώρα, όπως το Μάλι, που παράγει 200 τόνους χρυσού ΚΑΘΕ χρόνο μαστίζεται από την πείνα, τον εμφύλιο και βρίσκεται υπό την κατοχή του Γαλλικού στρατού…
…είναι γιατί απλά ανήκει στους …ROTHSCHILD.
Όπου βάζουν πόδι οι τοκογλύφοι …βασιλεύει ο θάνατος.
Μέσος όρος ζωής τα 53 έτη και η παιδική θνησιμότητα ξεπερνάει το 10%.


Γι’ αυτό ο Βενιζέλος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για δύο νεκρούς Γάλλους δημοσιογράφους στο Μάλι…
…ενώ για τους 100.000 Συρίους, που εκτέλεσαν ή έσφαξαν οι μισθοφόροι του Ισραήλ… δεν ένοιωσε κάποια ενόχληση.


Ακολουθεί ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο… …για να συνειδητοποιήσουμε ότι όπου υπάρχει ΠΛΟΥΤΟΣ, πάνε οι Rothshcild…. …Και όπου πάνε οι Rothshild… σκορπούν το θάνατο.

Valentina Matviyenko προς Τουρκία: «Να πληρώσετε για ό,τι κάνατε»!

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/03/valentinamatvienko_1401493c.jpg
Λάβρος κατά της Τουρκίας ήταν η πρόεδρος της ομοσπονδιακής ρωσικής βουλής Valentina Matvitenko η οποία σημειωτέον δεν διστάζει να εμφανίζεται δημόσια με ένα μεγάλο ασημένιο σταυρό στο στήθος της κάτι που δεν τολμά να το κάνει σχεδόν καμία Ελληνίδα βουλευτίνα γιατί ίσως το… θεωρούν αναχρονιστικό.

Μιλώντας στην ρωσική Δούμα η πρόεδρος της απαίτησε από την Τουρκιά να.....

«20 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

http://4.bp.blogspot.com/_rQxZMJtcby0/S7KIUM6DbUI/AAAAAAAAAZg/SKbB8F48Syw/s1600/anagl_hellas2_meg3.jpgΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ & ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. 

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΧΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ....