Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ

merkel-klaiei-agona1__article1
Η αξιοπρέπεια ενός λαού είναι το κορυφαίο στίγμα της ύπαρξης του και της θέσης του στην διεθνή κοινότητα. Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού είχε κουρελιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με τόσο ωμό, τραγικό, εξευτελιστικό και προσβλητικό τρόπο. 
Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αφού ξεπούλησαν εν ψυχρώ την εθνική κυριαρχία το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το πώς να υπηρετούν τα σχέδια των ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων αφεντάδων τους. 
Ενώ θα έπρεπε να πληρώνουν το βαρύ αντίτιμο των εξοντωτικής και εθνοκτόνο πολιτικής τους, έχουν ακόμα το θράσος και εμφανίζονται δημόσια να υποστηρίζουν την πολιτική που έριξε αυτή την χώρα στον γκρεμό και .......

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ… ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

merkel1
Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του έχουν βάλει σκοπό να ανατινάξουν τα μνημονιακά θεμέλια της Ευρώπης, στέλνοντας σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα σε τρόικα, αλλά και προς Γερμανία… μεριά.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο πρώτος Έλληνας υπουργός Οικονομικών που όρθωσε το ανάστημα της χώρας μας στον πολλά… βαρύ Γιερούν Ντάισελμπλουμ, έδειξε το νέο δρόμο στον οποίο επιβάλλεται να κινηθεί η Ελλάδα και όπως άλλωστε αναμενόταν δεν άρεσε καθόλου στην Άνγκελα Μέρκελ.
Και αυτό γιατί, μπορεί οι εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης Τσίπρα να είχαν σημάνει ήδη συναγερμό στη Γερμανία, ωστόσο τα αίματα φαίνεται πως άναψαν για τα καλά.
Πηγές της γερμανικής καγκελαρίας αναφέρουν πως η Άνγκελα Μέρκελ, αποφάσισε για.....

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΟΥΛΤΣ: ΕΒΑΛΑ «ΧΕΡΙ’ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…. Η «ΜΠΟΤΑ» ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σε σημερινή του συνέντευξη προς την WaS ο M. Σουλτς τονίζει ότι ο Α.Τσίπραςπλανάται εάν πιστεύει ότι μπορεί να διώξει την τρόικα και οι Ευρωπαίοι θα χρηματοδοτήσουν παρόλα αυτά τις προεκλογικές του υποσχέσεις.
Γι΄ αυτό το λόγο, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς την Welt am Sonntag, συνέστησε στον έλληνα πρωθυπουργό να μην θέσει εν αμφιβόλω τους συμπεφωνημένους με τους πιστωτές κανόνες ή να τους καταργήσει μονομερώς. «Αντί να επιμένει σε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις, θα έπρεπε ......

Μόνο η αυτάρκεια εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία…

Γράφει ο Κλεισθένης.
Δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα, απλά όλοι το γνωρίζουν αλλά κανείς, τουλάχιστον απ’ τους κυβερνώντες, δεν το πράττει.
Όταν σήμερα έχουμε απόλυτη ανάγκη τις εισαγωγές ακόμα και για να επιβιώσουμε, όταν σήμερα δεν ….

Καταγγελια – βόμβα απο την Τάνια Ιακωβίδου για βουλευτες της ΝΔ και αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος!

Με ονοματεπώνυμο οι καταγγελίες:
«Αυτοί μαγείρεψαν πανω απο την κάλπη»!


Μπορει να διαφωνεί καποιος με την Τάνια, η εντιμότητα της όμως δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Χθες στο κεντρικό δελτίο του EXTRA με την Ανδριάνα Ζαρακέλη έκανε καταγγελία η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Τανια Ιακωβιδου για αλλοίωση του εκλογικού αποτελεσματος.


«Έκαναν πάρτι κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα. 


Εγώ είχα ......

Μπουρλότο στον βάλτο των ΜΜΕ.....

Μόνο 5 λαμόγια των ΜΜΕ (μηντιάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι) έχουν μεταφέρει στο εξωτερικό 3 δις και πλέον μαύρο χρήμα.
Αν κοιτάξεις τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς κι αυτές των εταιρειών τους, διαπιστώνεις ότι είναι ζημιογόνες ή ελάχιστα κερδοφόρες.
Τα συγκεκριμένα λαμόγια έχουν…………ιλιγγιώδη εταιρικά και προσωπικά δάνεια. Οι πιο πολλοί έχουν ντιλάρει με τις τράπεζες και σχεδόν δεν τα εξυπηρετούν.
Αυτή είναι μια μικρή γεύση του βόθρου τον οποίο αναλαμβάνει να καθαρίσει ο νέος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Οπως επίσης και τον βόθρο των κρατικοδίαιτων της ΕΡΤ.
Δύο ακόμη προτεραιότητες του νέου.....

Ρε αέι στον αγυριστο Τσιφούτη!


Σπύρος Χατζάρας

 Ο Βαρουφάκης  για τα Οικονομικά, μιλάει για όλους μας με τους Ευρω-παίους ανεξάρτητα από το ότι δεν έβαλε το χέρι στο Ευαγγέλιο και από το ότι δεν τους ψηφίσαμε . 

Στο κόλπο της ύφεσης είμαστε και εμείς επιβάτες. 

Και στη κουβέντα με τον Εβραίο ομοφυλόφιλο τα πήγε σχετικά καλά. «Τρόικα» καπούτ. 

Η εποχή του Αβάπτιστου και των Σαμαρέλων που οι υπάλληλοι της τρόικα μπαινόβγαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολές τελείωσαν. 

«Το κράτος έχει συνέχεια, αλλά δεν θα δεχθούμε να έχει συνέχεια η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση αποπληθωρισμού και μη βιώσιμου χρέους, και η Ελλάδα θέλει να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς με ένα πιο μικρό πρωτογενές πλεόνασμα στο διηνεκές», είπε ο Βαρουφάκης στον Εβραίο που έγινε έξω φρενών. 

Το ζήτημα πια είναι η επόμενη φάση.

Οι «μεταρρυθμίσεις», η......

Βιντεο. Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Ο χαμαιλέων τελικά δεν είναι φίλος μας......

«Αν πας για σύγκρουση θα χάσεις»

Ανώμαλη προσγείωση μετά τους χθεσινούς πανηγυρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης και των συμπολιτευόμενων ΜΜΕ αποτελούν οι σκληρές, ειρωνικές και απαξιωτικές για την ελληνική κυβέρνηση δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στο πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας στις χθεσινές κοινές δηλώσεις με τον Μάρτιν Σούλτς χαρακτήρισε τον Γερμανό καλό φίλο της Ελλάδος, αλλά και προσωπικό φίλο του.   

Οι νέες δηλώσεις Σουλτς έρχονται σε αντίθεση με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι......

Ήδη έχουν αρχίσει οι εκβιασμοί, με τους εγχώριους πρόθυμους να πρωτοστατούν σε μια απίστευτη επίδειξη σύγχρονου δοσιλογισμού.

Να διαπραγματευτεί ο λαός

εν πέρασε ούτε μια μέρα από όταν ένας ολόκληρος λαός, ύστερα από 5 χρόνια ταπεινώσεων, ένιωσε ότι έπαιρνε τη ρεβάνς του στους μορφασμούς του κ. Ντάισελμπλουμ και ο υπουργός Οικονομικών ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν στο Παρίσι την Κυριακή.

Το έκτακτο αυτό ταξίδι συνδέεται τόσο με την έκβαση της συζήτησής με τον Ντάισελμπλουμ,  όσο και με το δείπνο Μέρκελ-Ολάντ-Σουλτς και...

Το "άδειασμα" του Κύρτσου στη κυβέρνηση Σαμαρά -> "Δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα".

ο μεγάλο επιχείρημα της κυβέρνησης Σαμαρά, το πρωτογενές πλεόνασμα "άδειασε" ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας νωρίτερα στον Real FM. 

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε πρωτογενές πλεόνασμα αφού το είχε φτιάξει  η προηγούμενη κυβέρνηση καθυστερώντας πληρωμές.

Ο Γιώργος Κύρτσος είπε συγκεκριμένα:...

Τα άθλια ψέμματα: «Αποκαθήλωσε την «Ευγνωμονούσα Ελλάς» ο Τσίπρας»!!!


Οympia σε παρακαλώ να αναρτήσεις την συγκεκριμένη φωτογραφία από την επίσκεψη του πρέσβη της Παλαιστίνης με τον Τσίπρα, δεν είμαι ψηφοφόρος του ελπίζουμε όμως ...…δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε να μοιράζουμε τα συγχαρητήρια είναι νωρίς και δέχεται μεγάλο πόλεμο, αλλά τα ψέματα... 
των βοθροκάναλων δεν εχουν όρια και που θα φτάσουν ακόμη….σε αντίθεση με τον γίγαντα ΓΑΠ ο Τσίπρας φαίνεται ότι δεν πείραξε τον πίνακα »η Ελλάς ευγνωμονούσα» αλλά το STAR άλλα μας πληροφόρησε πριν 4 μέρες…

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

Καμμένος: Αν χρειαστώ τον Θεοδωράκη, θα μιλήσω απευθείας με τον Μπόμπολα
Έχοντας μπει με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά κυρίως πιστός σε όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό περί πάταξης της διαφθοράς, ο Πάνος Κομμένος – κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα  και τους «μεγαλοεργολάβους νταβατζήδες»  που «έσπρωξαν» και αυτοί από την πλευρά τους τη χώρα μας στο μνημόνιο, σε συνεργασία με όσους την παρέδωσαν δέσμια στην τρόικα – εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και σε όσους φέρονται να «κρύβονται» πίσω από αυτόν.
Μιλώντας, μάλιστα, στην εφημερίδα Real News, o νέος υπουργός Άμυνας, δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά του κυρίου Μπόμπολα, τονίζοντας:.....

Απίστευτη ξεφτίλα… Το ποτάμι στο πλευρό του Ντάισελμπλουμ και δανειστών (Φωτό)

Απίστευτη ξεφτίλα… Το ποτάμι στο πλευρό του Ντάισελμπλουμ και δανειστών (Φωτό)Αποκαλύφθηκε πολύ σύντομα ο πραγματικός ρόλος που ήθελαν το Ποτάμι να είναι η μόνη επιλογή σχηματισμού κυβέρνησης με τον Σύριζα.

Όσοι δεν ήθελαν ......

Γ.Βαρουφάκης: "Τι να συζητούσαμε με τους υπαλλήλους της Τρόικας, χρειάζεται νέα συμφωνία"

Σαφή μηνύματα, εντός και εκτός συνόρων, στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, λίγες ώρες μετά την συνάντηση του με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. 
 
Σε συνέντευξή του, ο υπουργός Οικονομικών, δηλώνει ότι συζητήθηκε και το «πρόγραμμα- γέφυρα» και προσθέτει: «Από τη μια μεριά κατανοώ ότι οι εταίροι μας δεν μπορούν εύκολα να δεχθούν το ότι.....