Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δεν έχουν "τσίπα"..Γέμισε αφίσες του Τσίπρα στα τούρκικα...η Κομοτηνή..Παίζει με την φωτιά το ΣΥΡΙΖΑ..την ώρα που η Τουρκία κάνει χοντρό παιχνίδι για την Θράκη


Μετά τους αυτοδιοικητικούς υποψήφιους της αριστεράς που προσπαθούν να αρπάξουν «ψηφαλάκια» από τη μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης «ευπρεπίζοντας» τις προεκλογικές τους αφίσες με την τουρκική γλώσσα, σειρά είχε ο αρχηγός Alexis, με τις αμερικανικές πολιτικές καταβολές......


Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα για τον κ.Τσίπρα προφανώς η προαναγγελία της επισκεψής του στην Κομοτηνή την Παρασκευή 14 Μαρτίου δεν μπορούσε να γίνει με την επίσημη γλώσσα της επικράτειας(νομίζουμε ότι ακόμα είναι η ελληνική)αλλά με την τουρκική. 


Εμπνευστής της αφίσας όπως μαθαίνουμε(η οποία έχει κάνει αλγεινή εντύπωση ακόμα και σε Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης και οπαδούς της πατριωτικής αριστεράς) λέγεται ότι είναι ο....

Τούρκοι αρχαιολόγοι ξεκινούν ανασκαφές στην Τροία.

Για πρώτη φορά τουρκική ομάδα αρχαιολόγων θα αναλάβει τις ανασκαφές στην Τροία, σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη της αρχαιολογικής αποστολής του γερμανικού πανεπιστημίου στο Τίμπικεν η οποία ενεργούσε ως σήμερα τις ανασκαφές.........

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τις μέρες που πέρασαν και με αφορμή το ξέσπασμα των γεγονότων στην Ουκρανία, η άκριτη και ακατάσχετη Ρωσολαγνεία γνώρισε και στον τόπο μας ημέρες δόξης λαμπρές…


Και τις γνώρισε πρωτίστως απ όλους εκείνους που το ζήτημα της εθνικής αξιοπρέπειας των λαών, παραμένει θολό νεφέλωμα στο δικό τους αξιακό σύστημα αντιλήψεων, και που αρέσκονται να παραληρούν σε δήθεν αντι-νεοταξίτικη αρλουμπολογία, χωρίς να επιχειρούν να θίξουν επί της ουσίας το πραγματικό περιεχόμενο των νεοταξίτικων επιλογών που τείνουν να βάλουν τη σφραγίδα τους στη σύγχρονη γεωπολιτική του πλανήτη.

Υπήρξαμε οι πρώτοι – ανάμεσα σε λίγους – που από την πρώτη στιγμή αυτών των εξελίξεων θέσαμε επί τάπητος το ερώτημα για το αν και κατά πόσον το δίδυμο των Πούτιν – Μεντβέντεφ,αντιστρατεύεται στη βάση της τη νεοταξίτικη γεωστρατηγική ή αν παραμένει καθοριστική συνιστώσα της στο πλαίσιο φυσικά των εσωτερικών ανταγωνισμών των επιμέρους συνιστωσών της.

Δείτε χαρακτηριστικά...

Μετάλλαξη της οικονομίας προς σοβιετικοποίηση προτείνει το ΔΝΤ

 Τόσο καιρό υποστηρίζουμε πως η οικονομία του πλανήτη ολισθαίνει προς σοβιετικοποίηση με κατάργηση της ελεύθερης και δημιουργικής πρωτοβουλίας, συγκεντρωτισμό του πλούτου μέσω υπέρογκων φόρων και αύξηση της κρατικής παρεμβατικότητας.
Όποιος χρωστάει στο κράτος και δεν μπορεί να πληρώσει θα κατάσχεται η περιουσία του. 
Μέσω αγγλικού δικαίου θα περνάει υπό τον έλεγχο των δανειστών. Το ίδιο ισχύει για την εθνική μας περιουσία. 
Γι’ αυτό δόθηκαν άλλωστε τα δάνεια υποδούλωσης. 
Τα πάντα θα συγκεντρώνονται σε ένα κέντρο διαχείρισης του πλούτου, προκειμένου να ελέγχεται η κοινωνία, όπως γινόταν στην Σοβιετική Ένωση από το «κόμμα».
Ο φιλελευθερισμός (ελεύθερη αγορά) ταυτίζεται με τον νέο-φιλελευθερισμό, ο οποίος στην ουσία υποστηρίζει την συγκέντρωση του πλούτου σε πολυεθνικές. 
Έτσι στο τέλος θα υπάρχει μία και μόνο ιδιωτική πρωτοβουλία, αυτή της παγκόσμιας χούντας, η οποία θα.....

«Θα πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ μία φυλακή για 10.000 αξιωματούχους…»....To «εθνικό κεφάλαιο» ανακαλύπτει έντρομο τον ύποπτο ρόλο της Τρόικας

ΤΡΟΙΚΑ
  • Γιατί οι τραπεζίτες είναι έντρομοι – Τι παίχτηκε στον ΣΕΒ –  Γιατί κάποιοι τρέμουν μια παλιά ατάκα του Βασίλη Φλωρίδη. 
Του Θύμιου Πατρινού 
Το φερόμενο ως «εθνικό κεφάλαιο», (δηλαδή ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί στις τράπεζες του Λουξεμβούργου, της Ελβετίας και της Σιγκαπούρης ή στις offshore των φορολογικών παραδείσων), διαπιστώνει «έκπληκτο» τις τελευταίες ημέρες τις πραγματικές επιδιώξεις των δανειστών. 
Αρχίζουν δε ορισμένοι εκπρόσωποί του να αντιλαμβάνονται ότι οι δανειστές δεν έχουν προβλέψει ρόλο γι΄ αυτούς, ενώ κάποιοι από αυτούς φοβούνται ότι όχι μόνο θα φύγουν από το παιγνίδι, αλλά θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα υπαρξιακού χαρακτήρα. 
Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που ορισμένοι αναλυτές φτιάχνουν λίστα με τα ονόματα των εκπροσώπων του ...

Το στοίχημα της Ρωσίας στην Ουκρανία-Κριμαία με φόντο και τη Μεσόγειο.

 του Σάββα Καλεντερίδη
Ήταν τα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που η Σοβιετική Ένωση, παρότι είχε χάσει το ένα πέμπτο του πληθυσμού της στις επικές μάχες εναντίον των μεραρχιών του Χίτλερ και ως συνέπεια της συμμετοχής της στον πόλεμο, κυρίως λόγω της υπεροχής του πολεμικού υλικού που χρησιμοποιούσε και των γρήγορων αντανακλαστικών της, κατελάμβανε τις Βαλτικές χώρες, την Πολωνία, την Ανατολική Γερμανία, την Ουγγαρία και την Τσεχοσλοβακία, ενώ εγκαθιστούσε τη δική της επιρροή και στα Βαλκάνια, πλην Ελλάδος, με την Αυστρία να παραμένει ουδέτερη χώρα, κοινή συναινέσει.

Ήταν η πρώτη φορά που ο ρωσικός παράγοντας έφθανε στην καρδιά της Ευρώπης, ένα άπιαστο όνειρο του Μεγάλου Πέτρου, που έμελλε να το πραγματοποιήσει ένας .....

Γεωπολιτικός σύμβουλος του Β.Πούτιν, Alexander Dugin:"Η Ρωσία θα απορροφήσει την Ουκρανία μέχρι το Δνείπερο ποταμό" "ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"


Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο γεωπολιτικός σύμβουλος του Β.Πούτιν και δημιουργός της Ευρασιατικής Ένωσης, αυτός που καθορίζει την γεωπολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας με άρθρο του που ανάρτησε στην ιστοσελιδα του ξεκαθαρίζει ότι, η Ρωσια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επέμβει

στην Αν.Ουκρανία αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία, μέχρι τις όχθες του Δνέιπερου ποταμού, προς ανάκτηση της ανατολικής Ουκρανίας. 

Οτιδήποτε δεξιά του Δνείπερου θα περιέλθει στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο Β.Πούτιν προχωρήσει και θεμελιώσει αυτό το σχεδιασμό, στο άμεσο μέλλον η Ευρώπη θα αποαμερικανοποιηθεί και θα στραφεί στην Ορθοδοξη Ρωσια.

Τελικός στόχος για τον Α.Ντούγκιν είναι η απορρόφηση .....

Είμαστε στο κέντρο της σύγκρουσης γκλομπαλισμού-πατριωτισμού...

Όλοι προφανώς έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα μας σε σχέση με τα κόμματα, τα συνδικάτα, τους πνευματικούς ταγούς, τους δικαστές και γενικά το πολιτικό σύστημα και όχι μόνο το ελληνικό. Στην ουσία, όλα τα πιο πάνω μας προκαλούν απέχθεια και αποστροφή.

Διαπιστώνουμε με τρόμο πως όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα ότι μας προστατεύουν, όχι μόνο έχουν καταρρεύσει γύρω μας, αλλά...
έχουν στραφεί και εναντίον μας. 

Η ίδια η κοινωνία απώλεσε τη συνοχή της και κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν, πέρα από τον εαυτό του. Γιατί όλα αυτά; Φταίει μόνο η οικονομική μας κρίση; 

Εκείνο που δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί, είναι....

Κατρούγκαλος. Ο λαός πρέπει να φτιάξει μόνος του νέο Σύνταγμα.

Το διακύβευμα της σημερινής πολιτικής είναι το τι κοινωνία θέλουμε και αυτό θα καταγραφεί στις εκλογές , ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος επισημαίνοντας για άλλη μία φορά ότι οι πολιτικές του ΔΝΤ , της ΕΕ και της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι σε βάρος της αξιοπρεπούς επιβίωσης των πολιτών.

Το δίλλημα σήμερα είναι αν θέλουμε μία χώρα ακραίου νεοφιλελευθερισμού με κινεζοποίηση της ζωής μας ή μία χώρα.....

Όταν οι δημοσκοπήσεις …κολυμπούν στο Δημόσιο χρήμα

Όταν η «ελεύθερη αγορά» κυριαρχεί το χρήμα κατασκευάζει τα πάντα, σύμφωνα με τις «ορέξεις» του… 

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι κύτταρα αυτής της αγοράς που καθορίζονται κυριαρχικά, όπως κάθε επιχείρηση, από το ασύδοτο κέρδος, από την απληστία του χρήματος: 

Μπορεί να σου κατασκευάσουν τα ποσοστά που θέλεις, αν το χρήμα το απαιτήσει.

Όταν, λοιπόν, οι πελάτες αυτών των εταιρειών (και μάλιστα πελάτες που επιδοτούν ασύστολα) είναι οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, τότε πρέπει να είναι ανάλογη και η «φροντίδα» της επιχείρησης προς τον πελάτη… 

Τα δήθεν «επιστημονικά δεδομένα» προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χρήματος… 

Οι δημοσκοπικές εταιρείες κάνουν χρυσές δουλειές με...

Καλλιεργούν την απαγορευμένη...ζέα

     Την πρώτη, πιθανότατα, καλλιέργεια της ξεχασμένης και απαγορευμένης από το 1928 ζέας ξεκίνησαν φέτος στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας ο 35χρονος περιβαλλοντολόγος κ. Μιχάλης Παπαδοπετράκης και το 33χρονος αδερφός του Ανδρέας, ο οποίος έχει τελειώσει τις σπουδές του και εργάζεται ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών.


Η προσπάθεια των δύο ανήσυχων αδερφών να μπούνε στον κλάδο των εναλλακτικών καλλιεργειών ξεκίνησε ....

Το «παρακράτος» των ακαδημαϊκών παραχαρακτών

Πάντα στην ιστορία ταακαδημαϊκά κατεστημένα ήταν φανατικά προσκολλημένα στους ισχυρούς του χρήματος και αποτελούσαν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους τους.
 
Τα σημερινά πανεπιστημιακά ιερατεία ξεπερνούν κατά πολύ, σε μοχθηρία και σε απάτη, κάθε ιστορικό προηγούμενο. Είναι πιο μακάβρια και από την «Ιερά Εξέταση» του Μεσαίωνα. Και τούτο γιατί φοράνε «προοδευτικές» και «αριστερές» προβιές:


Λιποτάκτες και εξαγορασμένοι «αριστεροί» που ανέλαβαν εργολαβικά να συκοφαντήσουν την Αριστερά, να ξεθεμελιώσουν κάθε αγωνιστική ιδέα και μνήμη, κάθε ιστορική δημιουργία και παράδοση, να ρίξουν στον καιάδα το ελληνικό έθνος και το λαό του. 

Όλα αυτά τα ιερατεία αποτελούν τα πλέον αποκρουστικά στίγματα γενιτσάρων της ελληνικής ιστορίας. Έγιναν ένα με τα δημοσιογραφικά ιερατεία και αποτελούν, από κοινού, την πιο μοχθηρή μορφή του...

Ωρέ άει κάνε ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ.....Άει αντιπολιτεύσου !!

Την χώρα δεν την καταδίκασαν οι κυβερνήσεις αλλά οι αντιπολιτεύσεις. Τα Μνημόνια δεν τα ψήφισαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις αλλά τους έστρωνε χαλί η κάθε λογής αντιπολίτευση. 

Η “μάχη” που δόθηκε στο κοινοβούλιο από αντιπολιτευόμενους για την κατάργηση της “Ακαδημία Ελευθερίας” με έδρα το Μεσολόγγι και του ιδρύματος “Ο Γέρος του Μοριά” σε κάνει για μια φορά ακόμη, αν όχι να γελάσεις, να λυπηθείς με την κατάντια όλων ψαράδων ψηφαλακίων από κάθε πτέρυγα. 


Κατακεραυνώνοντας τον υιό Μητσοτάκη και ξυπνώντας μέσα τους η επανάσταση του είπαν ότι η κατάργηση αυτών των ιδρυμάτων γίνεται για να ξεχαστεί κάθε έννοια μνήμης και επανάστασης στην Ελλάδα. 

Μπαρουτοκαπνίστηκε η βουλή από τις ομοβροντίες των αντιπολιτευομένων επαναστατών. 


Κανένας όμως δεν τόλμησε ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ — Βρέθηκε ο αρχινονός της «Ελιάς» — Φτύστε αυτόν και το κουκούτσι!!!

— ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ.

— Επιτέλους λύθηκε το «μυστήριο» της ονομασίας του νέου κόμματος ….της Σημιτικής «Ελιάς»

— Ήταν ένα θέμα που με «απασχολούσε» τους τελευταίους μήνες ….ελιά ….ελιά ….ελιά ….ήρθε και κόλλησε…. «Ελιά-ελιά και Κώτσο βασιλιά!»

— Διάβολε, ένα τενεκέ βασιλικό λάδι -από τις ελιές στο Τατόϊ- του ρίξανε ….στην κολυμβήθρα -γι” αυτό έχει πολλές ελιές και βγήκε και Λαδιάρης- ο Αρχιερέας!

— Πάντως πρέπει να προσέχουμε όταν «τρώμε» Ελιές ….τα «Κουκούτσια» τα φτύνουμε!
—Για να σοβαρευτούμε λίγο.

— Σε άρθρο της «Ελευθεροτυπίας» με τίτλο «Ελιά, ελιά και Κώτσο βασιλιά….» ….η συντάκτρια αναρωτιέται στην τελευταία σειρά: 

— «(Μα, καλά… Ελιά; Ποιος το σκέφτηκε;)«.

— Διαβάζουμε ....

ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ....ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΤΣΑ Μ' ΣΕ ΜΑΔΟΥΝ'.

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ Α ΛΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ;

'ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΤΣΑ Μ' ΣΕ ΜΑΔΟΥΝ'.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ....

ΚΑΛΩΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ/ΓΙΟΥΛΙΑ/ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Ότι έκαναν εδώ.....Απίστευτο: Η «κυβέρνηση» δύο εβδομάδων της Ουκρανίας παρέδωσε όλο το χρυσό της χώρας στις ΗΠΑ!

Τα αποθέματα του ουκρανικού μεταφέρθηκαν βιαστικά σε μια μυστική επιχείρηση και αεροπορικώς στις ΗΠΑ.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, αποδιδόμενα σε αξιωματούχους της ουκρανικής 
μεταβατικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε από το αεροδρόμιο του Borispol στο Κίεβο στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 τόνους χρυσού αν και σύμφωνα με το World Gold Council τα ουκρανικά αποθέματα ανέρχονται σε 36 τόνους.

Η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε στις 11 Μαρτίου μετά τη συσκευασία σε 40 κιβώτια τα οποία ...

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί ΒΙΝΤΕΟ.

Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. 


Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 
π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

Το νερό προφύλαξε από το χρόνο και την ανθρώπινη παρέμβαση, τα περισσότερα από τα κτίσματα. 


Το εντυπωσιακό είναι, ότι βρίσκεται μόλις 4 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και ο καθένας μας θα μπορούσε να τα «επισκεφθεί». 

Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους....

Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί «αστεία» τουλάχιστον στην γειτονιά του.

Η γνωστή σε εμάς του Έλληνες για τα «αγνά» της αισθήματα, Κριστίν Λαγκάρντ, ανακοίνωσε ότι, χωρίς καν να γίνουν εκλογές για νόμιμη κυβέρνηση, ξεκινούν διαπραγματεύσεις με την μεταβατική ηγεσία του Κίεβου για «οικονομικές μεταρρυθμίσεις». 

Μα, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν τελικά ο σκοπός των παγκοσμιοποιητών.

Να πάρουν την Ουκρανία από τον «δικτάτορα Γιανουκόβιτς», που σύναψε οικονομική συνεργασία με την «κακή» Ρωσία, και να την οδηγήσουν στο «καλό ΔΝΤ» για να την σώσει, όπως έσωσε δεκάδες χώρες μέχρι σήμερα.

Για να το πετύχουν αυτό μάλιστα στρατολόγησαν ...

Ετοιμαστείτε για αλλεπάλληλα σόκ που θα ταράξουν την παγκόσμια Οικονομία, προκαλώντας πολύ μεγαλύτερη φτωχοποίηση παγκοσμίως.

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την τελική σύγκρουση;

Στα Αμοιβαία συνήθιζαν να λένε ότι οι αποδόσεις του παρελθόντος δεν αποτελούν εγγύηση για τις αποδόσεις του μέλλοντος. 

Κάπως έτσι, παραφράζοντας θα λέγαμε ότι η στάση των εμπλεκόμενων στην Κρίση της Κριμαίας, δεν αναμένεται να ακολουθήσει τα χρόνια του ψυχρού 
πολέμου όπου υπήρξε αύξηση των εξοπλισμών και των κατασκοπευτικών δράσεων...

Για αυτό όπως πολύ σωστά είπε ο Ασκητής του Παγγαίου, πολλοί θα εκπλαγούν από τις ξαφνικές εξελίξεις. 


Γιατί υπάρχει μια διάχυτη εντύπωση ότι γίνεται μια κλιμάκωση επιθετικών ενεργειών με προβλεπόμενη κατάληξη μια ισορροπία τρόμου όπως στον ψυχρό πόλεμο του....

«Όταν πολεμάς για λευτεριά, δεν φοράς το καλό σου κοστούμι».

Στα χρόνια της δικτατορίας ο κόσμος εύρισκε παρηγοριά, τραγουδώντας αλλού δυνατά κι αλλού σιωπηλά, το πολυθρύλητο άσμα που ανέδειξε τον κ. Γ. Νταλάρα: «Να ΄τανε το ‘21»!

Ο επικός, πολυαίμακτος αγώνας της εθνικής παλιγγενεσίας υπήρξε πάντα για το λαό μας εμπνευστική δύναμη, ιδίως σε περιπτώσεις εξωτερικής πολεμικής απειλής. Το ’21 θα μπορούσε, κατάλληλα προβαλλόμενο, να μας υψώσει από τη σημερινή κακομοιριά, από τον ευτελισμό της χαμευνίας στο επίπεδο της αξιοπρεπείας. 

Δεν θα πω ότι όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του 8χρονου αγώνα ήσαν καλά και άγια. Αλλ’  όπως έχει πει ο Ίψεν, «όταν πολεμάς για λευτεριά, δεν φοράς το καλό σου κοστούμι». Μια επανάσταση δεν είναι ρεβεγιόν, ούτε οι μάχες γίνονται με....

Μέτωπα παγκόσμιου πολέμου με τις ΗΠΑ στην λάθος πλευρά. Δυναμική παρέμβαση της Κίνας αλλάζει τα δεδομένα.

 Καθαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου αποτελεί η τοποθέτηση ρωσικών δυνάμεων στην ΚΡΙΜΑΙΑ, σύμφωνα με τη γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. 

Μιλώντας στη γερμανική Βουλή, η Μέρκελ, αφού δήλωσε ξεκάθαρα πως παραβιάζεται η εδαφική ακεραιότητα τους Ουκρανίας, προειδοποίησε τη Μόσχα ότι κινδυνεύει να υποστεί «μαζικές» οικονομικές και πολιτικές συνέπειες εάν δεν αλλάξει στάση έναντι της Ουκρανίας. 

Επίσης, ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να επιβάλει στοχευμένες κυρώσεις σε ρώσους αξιωματούχους, όπως «πάγωμα»
περιουσιακών στοιχείων ή απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ, σε περίπτωση που η Μόσχα αρνηθεί να μπει σε διαπραγματεύσεις. 

Τόνισε δε, πως η εδαφική ...

Πρέπει να ξεβολευτούμε, να κινηθούμε, να κινδυνεύσουμε, να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε..

 Τις περισσότερες φορές η αλήθεια στέκεται εκεί, μπροστά μας,
..αλλά εμείς δεν θέλουμε; δεν μπορούμε; φοβόμαστε να την δούμε;

Μάλλον φοβόμαστε..

Γιατί από την στιγμή που θα παραδεχτούμε ότι την είδαμε, κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να την υπερασπιστούμε. Κάτι πρέπει να πράξουμε!


Κι αυτό είναι! Φοβόμαστε την πράξη! Φοβόμαστε μη χρειαστεί να πράξουμε!

Φοβόμαστε ότι για να υπερασπιστούμε την αλήθεια, να μην ταυτιστούμε κι εμείς με το ψέμα, πρέπει να μιλήσουμε, να φωνάξουμε, να ξεσηκωθούμε, να επαναστατήσουμε,

Η. Κασιδιάρης: «Θα είμαι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος μέσα από τη φυλακή»! BINTEO

Με αφορμή τις τελευτές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στον «Ελεύθερο Σκοπευτή».

Ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει σκοπό να βάλει όλους τους βουλευτές της ΧΑ στη φυλακή προκειμένου στη συνέχεια να τεθεί ζήτημα για τη συμμετοχή της στις εκλογές.

Ο ίδιος είπε ότι γνωρίζει πως θέλουν να είναι ....

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ: Οι γύπες επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Κερδοσκοπικά funds σέρνουν την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ από το «εθελοντικό» PSI του Βενιζέλου. Αν κερδίσουν, τα χρήματα που θα τους πληρώσουμε θα προέλθουν -φυσικά.- από νέα μέτρα!

Έκθεση-σοκ, την οποία συνέταξαν δύο ομάδες διεθνών εμπειρογνωμόνων και δημοσιεύει Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή, περιγράφει αναλυτικά τις αιμοσταγείς πρακτικές που χρησιμοποιούν τα hedge funds για να γλεντήσουν πάνω στα αποστεωμένα από την κρίση «κουφάρια» της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ισπανίας.

Το μεγάλο σκάνδαλο καταγράφεται ....

Χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα σε off-shore εταιρείες..

Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι οι «ιερές αγελάδες» της εφοπλιστικής ελίτ αξίζουν περισσότερο από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που οδηγούνται σε βάθος χρόνου στην απόλυση. 

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που υπερψηφίστηκε την Πέμπτη στη βουλή για τους δημοσίους υπαλλήλους, είχε ενταχθεί τροπολογία που χαρίζει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ και είχαν επιβληθεί σε off-shore εταιρείες.

Παρά το γεγονός ότι η επίμαχη τροπολογία είχε επιχειρηθεί να περάσει και στο παρελθόν και λόγω της κατακραυγής είχε αποσυρθεί την τελευταία στιγμή, αυτή τη φορά 142 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ την υπερψήφισαν.

Η κυβέρνηση υποκύπτοντας ...