Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

BINTEO - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, "να πεθαίνετε νωρίτερα".


Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα λαθρομετανάστη για να έρθει εδώ;

Σχέδιο άλωσης της χώρας με την εισβολή λαθρομεταναστών.Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία

Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα δικαιώματά τους.....

Ποιος πληρώνει τα.10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;

Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών απ’ όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή όλων το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.

ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ.

stratiotis boxeraki-630x455
Πώς αλλιώς θα είμαστε συνεπείς στους τοκογλύφους και θα καλύψουμε το λάθος του ΔΝΤ; Αποφλοιώνοντας τις ένοπλες δυναμεις. Και μετά θα πούμε στους Τούρκους περάστε και πάρτε τα όλα. Δικά σας είναι... 
 
 Τα σώβρακα είναι βέβαιο πως θα τους τα πάρουν... αλλα ποιός νοιάζεται για τα σώβρακα; Οι καρέκλες μετράνε...!

Πόπη Σουφλή
 
H επιχείρηση "εθισμού" που στόχο έχει να πείσει τους πάντες ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν,συνεχίζεται. Και αφορά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Από την αποσταθεροποίηση στη διάλυση;

 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥΣ!
Και επειδή η κυβέρνηση, δεν πρόκειται να υλοποιήσει ούτε ένα από αυτά τα μέτρα - προτάσεις, το πράγμα έχει την εξήγησή του:

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!

 
Οι πυρκαγιές του θέρους του 2007 που ήταν η μεγαλύτερη εμπρηστική επίθεση στην Ελληνική ύπαιθρο από την εποχή του Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το 1827, έβαλε για τα καλά την χώρα στη σφαίρα των ασύμμετρων απειλών και των εκστρατειών αποσταθεροποίησης παγκοσμίων κέντρων εξουσίας και πλούτου που προσπαθούν να ποδηγετήσουν έθνη και κυβερνήσεις προκειμένου να ελέγξουν πλουτοπαραγωγικές πηγές και ευαίσθητα γεωστρατηγικά κέντρα, όπως είναι η Ελλαδική επικράτεια.

Η εποχή της παγκοσμιοποίησης επέφερε το αδυνάτισμα του εθνικού κράτους και μια πρόσφατη έκθεση των Αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών που τιτλοφορείται ως «Ο κόσμος το 2025″, περιγράφει την επικράτηση του οργανωμένου εγκλήματος για μεγάλο μέρος του πλανήτη στα αμέσως επόμενα έτη.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μας.


 
 
 Πρωτόκολλο Εικοστό

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Χρυσή Αυγή: «Η Δημόσια Τηλεόραση Δεν Σεβάστηκε Τη Δημοκρατία»

Επίθεση στους δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή τους οποίους κατηγορεί ότι δεν δίνουν βήμα σε εκπροσώπους του κόμματος της. 


Με αφορμή τις φήμες για πιθανό λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση, η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως «η ΕΡΤ ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως… “νεοναζί” και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. 

Δυστυχώς για τους κράχτες της αισιοδοξίας, ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ...

undefined 
Δεν έχει τύχη τελικά η επικοινωνιακή επίθεση της κυβέρνησης. Όλα όσα λέει για το τέλος της κρίσης, τη διαφαινόμενη ανάκαμψη και την ανταμοιβή του ελληνικού λαού για τις θυσίες του, συνεχώς αποδεικνύονται κούφια λόγια... 

του ΚΩΣΤΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ

Τελευταία ψυχρολουσία τα στοιχεία των εθνικών λογαριασμών για το πρώτο τρίμηνο του 2013 που μόλις ανακοίνωσε η Ελ.Στατ.

Στις 15 Μαΐου, καθώς η κυβερνητική εκστρατεία αισιοδοξίας επιταχυνόταν, η Ελ.Στατ. δημοσιοποίησε τη ‘γρήγορη’ εκτίμηση της για το ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου του 2013 που έδειχνε συρρίκνωση 5.3% σε ετήσια βάση.

Κανένα «λάθος» λοιπόν κύριοι (και κυρίες) του ΔΝΤ. Γνωρίζατε επακριβώς τις συνέπειες των προγραμμάτων που επιβάλατε στη χώρα μου.

Μας προέκυψε νέο παραμύθι …

Λάθος έκανε το ΔΝΤ, σύμφωνα με την τελευταία και «αποκαλυπτική» του έκθεση, όσον αφορά τις εκτιμήσεις βάσει των οποίων έδωσε την συγκατάθεσή του, ενεπλάκη δε και το ίδιο, για την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου και της συνακόλουθης δανειακής σύμβασης, με σκοπό τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας.


Τι λέτε ;!


Ας θυμηθούμε λιγάκι τα γεγονότα με χρονολογική σειρά.


Όταν τον Απρίλιο του 2010 ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε από το ακριτικό Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στο (νεοδημιούργητο τότε) μηχανισμό στήριξης, τόσο το ΔΝΤ, όσο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι δύο δηλαδή από τους τρεις «εταίρους»

Προειδοποίηση Β. Πούτιν για την Ελληνική κυβέρνηση… "Προσέξτε μην γίνετε Κύπρος"... Δεν πάτησε πόδι" Ο Σαμαράς...για να κάνει δεκτή την τρεις έως πέντε φορές καλύτερη προσφορά των ρωσικών εταιρειών Gazprom και Sintez

undefined
"Βαριά" είναι η ατμόσφαιρα στην Μόσχα για την ελληνική κυβέρνηση την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές.
Αναγνωρίζουν τις πιέσεις και τις παρεμβάσεις της τρόικας (ελέγχει το ΤΑΙΠΕΔ), των Βρυξελλών και των ΗΠΑ, αλλά θεωρούν ότι η κυβέρνηση του Α.Σαμαρά "δεν πάτησε πόδι" για να κάνει δεκτή την τρεις έως πέντε φορές καλύτερη προσφορά των ρωσικών εταιρειών Gazprom και Sintez γα τις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ και έτσι φτάσαμε σε ένα συνολικό ναυάγιο.
Εξ ου και η άρνηση έστω να σηκώσουν το τηλέφωνο οι υπεύθυνοι της Gazprom και να ενημερώσουν ότι δεν θα συμμετάσχουν.

ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ Μπλοκάρουν την ομιλία Παπανδρέου στο Εδιμβούργο – Αστυνομικές δυνάμεις, ένταση, πανό.

omilia-papandreou1
Αυτή την ώρα διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το κτίριο στο οποίο θα μιλήσει ο Γ. Παπανδρέου στο Εδιμβούργο. 
Έχουν συγκεντρωθεί ήδη με πανό και πλακάτ, ενώ η αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά!
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχαν μαζευτεί και υπογραφές ....

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ''HOMO HELLENICUS ''‏....

undefined
Μιχάλης Τζανάκης

Οι ανθρωπολόγοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ερευνούν άπαντα τα είδη ανθρώπων και ανθρωποειδών που εμφανίστηκαν στη νότιο Βαλκανική.

Τα πορίσματα είναι πλέον ασφαλή και μπορούν να κοινοποιηθούν.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ανθρωπολογικό είδος είναι ο “homo pasocus”. 


Το συγκεκριμένο είδος ευδοκίμησε σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, όπως το Καστελλόριζο και η Ελούντα. 

Τρεφόταν με άφθονα ευρώ και με διάφορα ....

Η διάλυση του στρατού της χώρας συνεχίζεται και οι επίορκοι ένστολοι ....κοιτούν αμέριμνοι ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ...??? ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΜΕΣΑ !!!!!

undefined
Η χώρα παραπαίει. Η Ελλάδα οδεύει πρός εξέγερση.

Μετά την εξαθλίωση του Πολεμικού Ναυτικού, η Ελλάδα έχει 8 λιγότερα υποβρύxια από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού να εξασκούνται στο Μπάρ Αβέρωφ αφού δεν υπάρχουν θέσεις ενώ ο στόλος ελάχιστες φορές ναυσιπλοεί στο Αιγαίο.

Οι αξιωματικοί του Πολεμικού ναυτικού έχουν γίνει αξιωματικοί της Ξηράς και των ασκήσεων επι χάρτου. 


Ακολούθησε η διάλυση της αεροπορίας. 

500 τρισ δολάρια η περιουσία της "φιλάνθρωπης" οικογένειας Rothschild.ΒΙΝΤΕΟ

undefined
Αλήθεια πόσο φιλάνθρωποι είναι οι Ρόθτσιλντ όταν με ένα μικρό κομμάτι της περιουσίας τους θα μπορούσαν ....

ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ....;;;;; ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γνωστού REUTERS σχετικά με την διαφθορά των αρχών στη Δωδεκάνησο και ιδιαίτερα στο ακριτικό Καστελόριζο τα τελευταία χρόνια έχει στηθεί ένα βρώμικο κύκλωμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος από κοινοτικές επιδοτήσεις και διάφορα προγράμματα....

Το χειρότερο όμως είναι ό,τι ήλθε στην επιφάνεια μια άλλη άγνωστη πτυχή της μαφιόζικης δραστηριότητας των κρατούντων με έντονο άρωμα Εθνικής προδοσίας!

Πρόκειται για τις καταπατήσεις Δημόσιας Γης και στην συνέχεια πώλησης της σε Τούρκους υπηκόους επιχειρηματίες που φαίνεται τα έχουν τακιμιάσει καλά με τους τοπικούς άρχοντες και αγοράζουν έναντι οποιουδήποτε αντιτίμου γη στο Καστελλόριζο δουλεύοντας .....

Σόιμπλε: Να διώξουμε το ΔΝΤ από την Ευρώπη...

Μαίνεται η κόντρα Γερμανίας ΔΝΤ με τον Σόιμπλε να κάνει έκκληση προς τους Ευρωπαίους να εργαστούν ώστε να μη χρειάζονται τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
«Γενικά, υπάρχει αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την ισχυρή εστίαση του ΔΝΤ στην Ευρώπη. 
Πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια .....

Mια αποικία ή ένα προτεκτοράτο το οποίο άγεται και φέρεται από τις Βρυξέλλες ...

Mια αποικία ή ένα προτεκτοράτο το οποίο άγεται και φέρεται από τις Βρυξέλλες περιέγραψε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, επιβεβαιώνοντας την παρέμβαση και ακύρωση από την πλευρά των Βρυξελλών της αγοράς των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ από τις ρωσικές εταιρείες Gazprom και Sintez.
Όπως δήλωσε ο ο Α.Σαμαράς "Όλα πήγαιναν καλά στις συνομιλίες μας και στις διαπραγματεύσεις μέχρι πριν λίγες ημέρες με την Gazprom. 

Τότε συνέβησαν πράγματα πέρα και έξω από εμάς και τις δυνατότητές μας και είχαμε το αποτέλεσμα το χθεσινό".

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ! ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΝΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο...