Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ...Ο JEFFRY (VIDEO)

point : Ένας Έλληνας φοιτητής τον υποχρέωσε να πει mea culpa! (στο ’46 του video)

Επίθεση Έλληνα φοιτητή στον Παπανδρέου


«Σαν Έλληνας ντρέπομαι για όσα έχουν συμβεί κι εσείς είστε εκεί και μιλάτε για συνεργασία και μπλα μπλα μπλα»…

Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνουν Έλληνες φοιτητές όπου βρίσκουν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου… 

Τελευταία «επίθεση» στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, όπου ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε διαλέξεις πριν από μερικές ημέρες.Τον παρουσίασε μάλιστα με όλες τις τιμές ο Ρομπερτ Λιμπερμαν, που αναμένεται να είναι ο επόμενος πρύτανης της σχολής των Διεθνών Σπουδών.

Όπως συνηθίζει, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για όλα τα καλά που έκανε η κυβέρνηση του, για την Ευρώπη που δεν βοήθησε όσο έπρεπε την Ελλάδα. Πουθενά δεν έδειξε να αναγνωρίζει πως έγιναν λάθη. Και τότε, ένας Έλληνας φοιτητής τον υποχρέωσε να πει mea culpa! (στο ’46 του video)

Είναι ο ίδιος φοιτητής που τον αποκάλεσε μέλος δυναστείας…
«Είμαι κι εγώ Έλληνας. 
Είστε μέλος μιας ελληνικής δυναστείας. Ο πάππους σας ήταν πρωθυπουργός, ο πατέρας σας επίσης και μετά εσείς. Μιλάτε για μεταρρυθμίσεις από το 2008 και μετά. 
Αλλά κάτι πήγε λάθος στην Ελλάδα από το 1974 έως το 2008. Δουλεύαμε σκληρά αλλά ήμασταν αντιπαραγωγικοί και ο δημόσιος τομέας ήρθε να προσφέρει δουλειά και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία κι εσείς εξευρωπαΐσατε το πρόβλημα. 
Δεν μπορείτε να μας πείτε ένα «mea culpa» πρώτα; Ένα τα κάναμε θάλασσα (σ.σ. we really screwed up η ακριβής του έκφραση). 
Σαν Έλληνας ντρέπονται για όσα έχουν συμβεί κι εσείς είστε εκεί και μιλάτε για συνεργασία και μπλα μπλα μπλα…», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας φοιτητής. Και καταχειροκροτήθηκε…

Ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε ψύχραιμος και απάντησε: «Δεν διαφωνώ μαζί σου. Πραγματικά τα κάναμε μαντάρα στην Ελλάδα. Και αυτό είπα στην αρχή… Έχουμε ευθύνες, αλλά υπάρχουν και ευθύνες στην Ευρώπη, λιτότητα και μεταρρυθμίσεις δεν πάνε μαζί, το είχε πει και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ».

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε να απαντήσει και στην περίφημη δήλωση πως υπάρχει τεράστια διαφθορά στην Ελλάδα. «Κατηγορήθηκα όταν είπα ότι υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Αλλά το είπα γιατί ήθελα να το αλλάξω, δεν ήθελα να το κρύψω».
Παράλληλα, απάντησε και στο «είστε μέλος μιας ελληνικής δυναστείας», λέγοντας: «Συνήθως οι δυναστείες δεν εκλέγονται. Εγώ υπήρξα πάντα δημοκρατικά εκλεγμένος στη ζωή μου. 
Πάλεψα μάλιστα για δημοκρατικές αλλαγές στο κόμμα μου, όπως η άμεση εκλογή. Εκλέχτηκα δύο φορές έτσι. Και ξέρετε υπάρχουν οικογένειες και οικογένειες.

«Ο παππούς μου εξορίστηκε και φυλακίστηκε έξι φορές, παραλίγο να τον εκτελέσουν κιόλας, παλεύοντας για τη Δημοκρατία. Ο πατέρας μου κι αυτός δύο φορές. Επομένως, δεν ήταν ποτέ υπόθεση μιας βασιλικής δυναστείας, ήταν ένας συνεχής αγώνας για τη δημοκρατία», κατέληξε.

πηγη

Π.Α :ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..


Παλλαΐκή Άμυνα: Πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και όχι μόνο


Με αφορμή την αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίσει με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο τις πυρκαγιές και γενικά τις φυσικές καταστροφές, αλλά και τον πανικό που καταβάλλει κάθε φορά τους πολίτες, των οποίων οι περιοχές πλήττονται,θέλουμε να παραθέσουμε κομμάτι από το σχέδιο «Παλλαϊκή Άμυνα» του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μπάμπη Γεωργακάκη, προκειμένου να αποδείξουμε ότι στην Ελλάδα υπήρχαν ανέκαθεν φωνές που προειδοποιούσαν και πρότειναν.  


Για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας του ενιαίου του κράτους, για αποτελεσματική άμυνα σε ενδεχόμενη εισβολή, για την αντιμετώπιση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης σε καιρό ειρήνης ή σε καιρό πολέμου είναι αναγκαία η ετοιμότητα του εθνικού δυναμικού, που επιτυγχάνεται με την οργάνωση, προπαρασκευή, διάταξη και κινητοποίηση όλων των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων και των πόρων της χώρας.
Η πολιτική κινητοποίηση, δηλαδή η κινητοποίηση των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης, καθώς και η Παλλαϊκή Άμυνα (οργανωμένη κινητοποίηση του λαού, συμπληρωματικά με τις ΕΔ για τον ίδιο σκοπό) στέκονται στο επίκεντρο της έρευνας του πρώην βουλευτή, η οποία κατέληξε σε νομοσχέδιο, το οποίο πέρασε όλα τα στάδια πριν τη ψηφοφορία, αλλά παραδόξως δεν έγινε ποτέ νόμος του κράτους.
Το ΠΥΓΜΗ.gr παραθέτει κομμάτια του νομοσχεδίου:
ΑΡΘΡΟ 3: Δημιουργείται υπουργείο Παλλαϊκής Άμυνας. Η οργάνωση, η λειτουργία, η στελέχωση και τα διάφορα επιτελικά όργανα όπου δεν ορίζει το παρόν νομοσχέδιο καθορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου.
Άρθρο 4: Σε κάθε νομό ή επαρχία δημιουργείται όργανο Παλλαϊκής Άμυνας που αποτελείται από τους πολιτικούς, στρατιωτικούς και λαϊκούς φορείς της εκάστοτε περιοχής.
Άρθρο 5: Σε κάθε δήμο ή κοινότητα συγκροτούνται όργανα Παλλαϊκής Άμυνας.
Άρθρο 7: Στο υπουργείο Παλλαϊκής Άμυνας συγκρατούνται οι παρακάτω υπηρεσίες:
  • Διεύθυνση έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης των κατοίκων.
  • Διεύθυνση έκτακτων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών.
  • Διεύθυνση πολιτικής άμυνας και αυτοπροστασίας.
  • Διεύθυνση σχεδίασης και εκπαίδευσης προσωπικού και κατοίκων.
  • Διεύθυνση πολιτικής κινητοποίησης και οργανικής ανάπτυξης και υποστήριξης.
  • Διεύθυνση ενόπλων ομάδων Παλλαϊκής Άμυνας.
  • Διεύθυνση ενημέρωσης των Ελλήνων και της διεθνούς κοινής γνώμης.
Οι λεπτομέρειες για κάθε κατηγορία Διευθύνσεως είναι πολλές και δεν χωρούν σ’ αυτό το άρθρο. Θα αναφέρουμε, όμως, ορισμένες.
Η διεύθυνση έκτακτων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών στοχεύει κυρίως στο σχεδιασμό τρόπων και μεθόδων σχετικά με την πρόληψη και την καταστολή πυρκαγιών, πλημμύρων, λοιπών θεομηνιών, τεχνολογικών καταστροφών και τη συνδρομή του πληθυσμού σ’ αυτές τις περιπτώσεις.
Η διεύθυνση πολιτικής άμυνας και αυτοπροστασίας αποσκοπεί μεταξύ άλλων στην ενημέρωση και εκπαίδευση του πληθυσμού για την αρτιότερη οργάνωση και εκμάθηση τρόπων και μεθόδων αυτοπροστασίας, αυτοάμυνας, αλληλοβοήθειας και πρώτων βοηθειών. Επιπλέον σημαντική είναι η εκμάθηση τρόπων αυτενέργειας του πληθυσμού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και η δημιουργία υποδομής για την προστασία του πληθυσμού που αφορά καταφύγια, είδη διατροφής, νερό ρουχισμό, φως, υγειονομικό υλικό κ.α.
Τέλος κάποιες από τις αρμοδιότητες της διεύθυνσης πολιτικής κινητοποίησης και οργανικής ανάπτυξης:
  • Κατάρτιση καταλόγων με υλικά ή άλλα εφόδια που χρειάζεται κάθε οικογένεια για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, σεισμών κ.ο.κ.
  • Εφοδιασμός των καταφυγίων με απαραίτητα υλικά.
  • Εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τη λειτουργία της Παλλαϊκής Άμυνας.
  • Μετατροπή κοινόχρηστων χώρων σε καταφύγια.
  • Δυνατότητα συγκέντρωσης μέρους ή όλης της γεωργικής, δασικής, κτηνοτροφικής και βιομηχανικής παραγωγής στο χώρο ευθύνης του υπουργείου σε περίπτωση φυσικής ή στρατιωτικής απειλής.
Άρθρο 9: Από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης θα συγκροτούνται ομάδες Παλλαϊκής Άμυνας (ομάδα πυρόσβεσης, ομάδα διάσωσης)
Άρθρο 15: Ως προσωπικό της Παλλαϊκής Άμυνας νοείται όλος ο ελληνικός πληθυσμός, ως και οι εθελοντές Έλληνες της Διασποράς.
Άρθρο 16: Η πρόσκληση του προσωπικού (σ.σ. 17-65 χρονών άνδρες και γυναίκες) να γίνεται:
  • Σε καιρό ειρήνης για εκπαίδευση ή αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών με απλή ειδοποίηση από το νομαρχιακό συντονιστικό όργανο και το αντίστοιχο επαρχιακό ή δημοτικό.
  • Σε περίοδο έντασης ή πολέμου, με πολιτική επιστράτευση.
Μήπως ήρθε η ώρα οι ιθύνοντες να δουν σοβαρά το θέμα της πυρασφάλειας με βάση την πρόληψη; Στο προαναφερθέν νομοσχέδιο μπορούν να βρουν πολλά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε έχει καταρτιστεί κατόπιν ενδελεχούς έρευνας αντιστοίχων περιπτώσεων του εξωτερικού προσαρμοσμένα με βάση τα ελληνικά δεδομένα.
ΠΥΓΜΗ.gr με αποσπάσματα από το βιβλίο του Μπάμπη Γεωργακάκη: Ταραγμένα χωρικά ύδατα, εκδόσεις Λιβάνη.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑΑΑΑ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ. (VIDEO)



ΑΙΩΝΕΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ....

Μπορεί τώρα, στους βάρβαρους καιρούς των μνημονίων, να μας ληστεύουν ξετσίπωτα και ξεδιάντροπα, αυτή όμως η «ληστεία» (κατά του λαού) κρατάει αιώνες…

Ας δούμε πώς ο Κώστας Βάρναλης στο περίφημο βιβλίο του «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» , βάζει τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο να διηγείται ένα «παραμύθι», μα, και στις μέρες μας ακόμα, πολύ αληθινό:

«… Μια φορά κι έναν καιρό οι κλέφτες της πρώτης πολιτείας του κόσμου, αφού πλουτήνανε αρκετά, αποφασίσανε να τακτοποιήσουνε τη ζωή τους. 

Μπλοκάρανε λοιπόν τους φτωχούς της πολιτείας κι αφού τους μαζώξανε στην πλατεία τους είπανε:

“Ψηλά τα χέρια! Θέλουμε το καλό σας…. Είσαστε λεύτεροι! – (ψηλά τα χέρια!)…. Ο κυρίαρχος λαός θα ‘σαστε εσείς!

Εμείς μονάχα θα σας κουμαντάρουμε.
Θα φροντίζουμε για την ασφάλεια της ζωής, της τιμής και της περιουσίας σας – μ’ ένα λόγο για τη λευτεριά σας.

Σεις θα δουλεύετε… Εμείς θα σας δίνουμε δουλειά, φτάνει να βρίσκεται, και σεις θα μας δίνετε τα κόπια σας…

Κ’ εσείς κ’ εμεις θα ‘χουμε πάνω από τα κεφάλια μας τους ίδιους Θεούς, που θα προστάζουν εσάς να δουλεύετε και να μην τρώτε κ’ εμας να καθόμαστε και να τρώμε.
Κ’ εμείς κ’ εσείς θα ‘χουμε πάνω απ’ τα κεφάλια μας τους ίδιους νόμους, που εμείς θα σας τους δίνουμε κ’ εσείς θα τους ψηφίζετε σα βουλευτάδες και θα τους εφαρμόζετε σα δικαστάδες ενάντια στον εαυτό σας..

Κι επειδή μοναχοί σας δε θα μπορούσατε να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να φυλάξετε τον εαυτό σας, θα σας αναγκάζουμε με το ζόρι (ψηλά τα χέρια!).


Ένα πράγμα μοναχά σας απαγορεύουμε: να κλέβει ο ένας τον άλλονε. Γιατί μπορεί να κλέψετε κ’ εμάς”.

Έτσι λοιπόν ο λαός δούλευε λεύτερα και λεύτερα σκεφτότανε.
Και τραγουδούσε χαρούμενα στις ταβέρνες σαν τον κότσυφα στο κλαρί (στο κλουβί!).
Κ’ οι σωτήρες του ξαπλωνόντανε τ’ ανάσκελα σε ζεστά παλάτια το χειμώνα και κάτω απ’ ανθισμένα δέντρα το καλοκαίρι…

Κ’ η ευτυχία τους αυτή ήτανε δύναμη της πατρίδας κ’ η ξετσιπωσιά τους καθαρμός.
Κι αν κάπου βαριεστίζοντας ο λαός τους έδιωχνε, ζητούσε αμέσως άλλους να τόνε κλέβουνε: δε μπορούσε πια μήτε να σκεφτεί χωρίς “σωτήρες”……

Γελάτε και με το δίκιο σας, ω άντρες Αθηναίοι… Παραμύθι, βλέπετε. Τώρα θα μου ζητάτε κ’ επιμύθιο! Πού να το βρω!…

Μοναχά σας λέω: “Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς παραδίνεται, για να σωθεί, .. στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών”»…..



ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΟΥ (VIDEO)

 Απόσπασμα από το ποίημα ΠΑΤΕΡΕΣ 



«Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις, 
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις. 

Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα, 
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του, 
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,

και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.
κι αν αγαπάς τ' ανθρωπινά κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ' όσα γερά, δροσάτα.

Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής. Κι αν είναι
κ' έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα
για τίποτ' άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,

Ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ' το,
και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π' όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει, 

κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν' απάνου απ' όλα."



MUSIC By : MICHALIS TERZIS Ποίηση: ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ Παιδί το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις.. απόσπασμα από το ποίημα ΠΑΤΕΡΕΣ 
Μουσική ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ( Υπάγεται στον κύκλο τραγουδιών του συνθέτη με τίτλο " Όλη τη μουσική μεσ' την αγάπη βάλε σε ποίηση ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ που κυκλοφόρησε το 1984 " απο την ΜΙΝΟΣ- ΕΜΙ / Paidi to perivoli mou.. poetry KOSTIS PALAMAS Music by :MICHALIS TERZIS Live Recording στον ΙΑΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (VIDEO) !!!


 ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ !!!

Δοκίμασες πορείες, πλατείες, μούτζες, μοτοπορείες, μέχρι και εκλογές!
Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και τίποτα άλλο;;
Ναι, παθητικέ ψευτοδημοκράτη...!!! Πες το!
Η απάντηση είναι μέσα σου! Μην κάνεις πως δεν την ξέρεις...




ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ : O TOΠΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΟΜΙΣΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!

«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς… Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. 

Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, ήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. 

Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. – Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι.

– Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλληκάρια…Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του».

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..

Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ.
 (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το
 χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ
 (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών
 και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες
 βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, 
ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται 
"EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια 
(από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν
 σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ)
 και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα
 (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει 
περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο
 στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει
 ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα 
μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές
 Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το 
"EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ
 αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών 
προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει 
ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει" 
σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

- ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman
 Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει 
το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό 
το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του
 Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman
 Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην
 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής 
κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια
 της Ελληνικής οικονομίας.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το
 κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά 
μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής
 της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και 
ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο 
και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, 
BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, 
Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο
 κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις
 Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το 
"EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα 
όδευαν καλά "δεμένα" και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το 
"EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη 
απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων 
ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα
ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για 
να δουν τις μετοχές τους...

Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο
 και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος.
 Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να 
πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν 
δώσει με "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα.
 Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το 
"EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και 
τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-
δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει 
ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η 
Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του
 Ανδρέα να μας βαραίνουν.

Ήταν καιρός για το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
 Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν 
υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) 
οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν 
μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός
 (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας 
έτσι το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
 Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν
 την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να 
ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας
 Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο 
λέγεται "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων
 Έχουμε 3 δεδομένα:

1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν
 τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, 
αυτό σημαίνει ακρίβεια

2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των
 Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη 
κατεστραμμένη αγορά

3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας 
και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός 
για το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: 
Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των 
δανείων... ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα 
που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για 
τον Αγωγό Μπουργκας - Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της
 Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

3. αν το παραμύθι "μπαμπούλας Τουρκία" κατέρρεε, τα κέρδη και η 
επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν
 θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά 
συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από 
Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό
 πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον
 τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι 
ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση
 του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του
 δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον 
λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές
 θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα)
 γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι..............
..... Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει 
λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν 
άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως
 ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να 
τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. 
Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη
 ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ
 είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον.
 Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; 
τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ
 στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε...
 Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την 
καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το "λεφτά υπάρχουν", 
ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι "λεφτά δεν υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η
 Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα
 markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times 
του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι 
ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους 
επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, 
και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα
 στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία 
να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει
 την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν 
τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος
 Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη 
στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα 
έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες
 και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού
 FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά,
 τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. 
Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα
 οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός
 οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι
 της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε 
χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε 
δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan,
 Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης
 για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing)
 ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως 
οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο
 "Πεντελικόν" στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs 
Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν 
Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του
 σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο
 μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν 
να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν 
επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση
 με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η 
Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την 
δική της ισχύ" και μέσα στο άρθρο λέει ότι "τοποθετήσανε" τον Πέτρο
 Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου
 που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά
 το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της 
(τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας...

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank
 έβγαλαν στην αγορά ένα "προϊόν" ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να
 τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει
 να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των
 CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής)
 της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. 
Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο "παπαγαλάκια" και η κοινή γνώμη χάφτει
 ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με 
έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: 
δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να 
καθόμαστε εμείς...)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος "προέβλεψαν" ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ
Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών - που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση 
να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ 
Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ
 αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε 
υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους
 οποίους χρωστάμε...

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που 
έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την 
κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ... Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του
 στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός
 δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα 
που φυσικά δεν έδωσε.

Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και
 ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα 
νεοέλληνα Ρωμιού.

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν
 οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε,
 υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την
 εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα
 βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. 
Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, 
τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, 
θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.

Μέχρι τότε θα παίξει "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.

Φοβούνται την άχνα...!!!!!!!!!!!



ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ '' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ '' ΚΡΥΒΕΙ ..!!‏


Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.

Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και... περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες! Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.

Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος «Μεσσίας» υπεσχέθη ότι θα ηγηθή των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί… Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ. Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση. Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο. Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του ''ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ''. Πρώτη πηγή. Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού. Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του "Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας" και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο "Δίκη" ("Trial") του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων "Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.

Ιδού η περικοπή.

"Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο. Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του. Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!..."

Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος "αντισημιτισμού" (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας.

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ --- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ --- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ..!!!!‏


Ιφικράτης Αμυράς-*-Ως ενεργός πολιτικός, θα πολεμώ πάντα για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.
Η πολιτική μου δράση συμπυκνώνεται στο εξής μήνυμα προς τις κατοχικές αρχές:
«Δεν αναγνωρίζω καμμία κατοχική εξουσία. Ούτε φορολογική, ούτε αστυνομική, ούτε δικαστική, ούτε νομοθετική, ούτε εκτελεστική. Είστε κατακτητές. Αρνούμαι την οιαδήποτε συνεργασία μαζί σας. Θα σας πολεμήσω μέχρι..
τελευταίας ρανίδος του αίματός μου».
Ως ενεργός πολιτικός μάχομαι υπέρ ιδεών που ενδυναμώνουν το Ελληνικό Έθνος, δημογραφικώς, γεωπολιτικώς, οικονομικώς πολιτιστικώς, στρατιωτικώς. …

1. Θρησκεία
Ασπάζομαι την Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών, και αγωνίζομαι ως πολιτικός για την επισημοποίησή της στην Ελλάδα.
Αγωνίζομαι για την ανέγερση των Ναών των Πατρώων Θεών και την προστασία όλων των Μνημείων του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Στο Μαντείο των Δελφών θα γίνεται η αφή του ιερού πυρός από Ελληνίδα Ιέρεια, αντί να στέλνει μισθωμένο αεροπλάνο η κυβέρνηση στην Ιερουσαλήμ για να λάβει το «αληθινό» φώς.

2. Πολιτειακό ζήτημα
Καλώ όλες τις λαϊκές συνελεύσεις να αυτοανακηρυχθούν σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, επαναστατικώ δικαίω. Καλώ τον Λαό σε ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως με εξέγερση, και μετά ελεύθερες εκλογές διοργανωμένες από τον Ελληνικό Λαό.
Καλώ τον Λαό σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές.
Αναβίωση του θεσμού της Εκκλησίας του Δήμου σε όλη την Ελλάδα.
Η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία να εκλέγεται σε διαφορετικό χρόνο, ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση των δύο εξουσιών.
Ζητώ να καταργηθεί ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Λαός να είναι ο τελικός κριτής και να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο στις εξουσίες και στα καθήκοντά του.
Όταν υπάρχει προφανής δυσαρμονία μεταξύ Λαού και κυβερνήσεως, ο Ελληνικός Λαός να διαλύει την βουλή με δημοψήφισμα.
Οι νόμοι της Εθνοσυνελεύσεως και της εκτελεστικής εξουσίας να επικυρώνονται ή να ακυρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.
Εμπνεόμενος από το Λυκούργειο σύστημα, ζητώ ο Ελληνικός Λαός να κατέχει μερίδιο εκτελεστικής, δικαστικής, και νομοθετικής εξουσίας. Ήτοι λαϊκές πολιτοφυλακές, λαϊκά δικαστήρια, συχνά δημοψηφίσματα δεσμευτικού χαρακτήρος. 
Το νέο Σύνταγμα να επικυρωθεί απευθείας από τον Λαό και όχι δια αντιπροσώπων. Το Σύνταγμα να συνταχθεί με προτάσεις από τον Λαό, και όχι από μία κλειστή ομάδα συνταγματολόγων.
Η Εθνοσυνέλευση να περιλαμβάνει εκπροσώπους ομογενών. Θεωρώ κυρίαρχη ιδεολογία το Έθνος, και όχι περιοριστικώς τους πολίτας εντός Ελλαδικού χώρου.
Υποστηρίζω το στοιχείο της ανακλητότητος των εκπροσώπων της εκτελεστικής, δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας. Ο Ελληνικός Λαός θα είναι ο κριτής για την ανακλητότητα των κρατικών αξιωματούχων.
Υποστηρίζω την επιβολή ποινικών κυρώσεων αναδρομικώς στους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως οι οποίοι κυβέρνησαν την Ελλάδα. 

3. Γλώσσα
Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, και μάλιστα από το νηπιαγωγείο.
Καθώς ο πλούτος της γλώσσης συνδέεται αρρήκτως με τον πλούτο των ιδεών, η λεξιπενία συρρικνώνει τους πολιτιστικούς ορίζοντες του Ελληνικού Λαού.
Η μάχη για να καταστεί επίσημη γλώσσα της Ελλάδος θα είναι μακρά αλλά νικηφόρος.

4. Μνημόνιο-δανειακή σύμβαση
Πρόκειται για άκυρες συμβάσεις αποικιοκρατικού τύπου.
Η αμετάκλητη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αντί χρημάτων αποτελεί επίσημη παραδοχή εσχάτης προδοσίας.  
Θα εισηγηθώ την εις θάνατον καταδίκη των προδοτών.
Ό,τι έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής από τους δωσίλογους στερείται νομιμότητος. Ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζω ουδεμία εγκυρότητα στις λεγόμενες «συμβάσεις χρηματοπιστωτικής διευκολύνσεως».
Ως πολιτικός θα διαγράψω το δήθεν εξωτερικό χρέος της Ελλάδος, ως ανύπαρκτο, παράνομο, και προϊόν εκβιασμού.
Τις λογιστικές εγγραφές, που αποκαλούν δάνεια οι εχθροί μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν τις αναγνωρίζω ως έγκυρες.
Αν οι εχθροί μας έχουν δώσει κάποια μετρητά στην Ελλάδα, τα θεωρώ ως προκαταβολή αποζημιώσεως για το οικονομικό ολοκαύτωμα που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός.
Θα εισηγηθώ την έκδοση διεθνών ενταλμάτων συλλήψεως για τους ξένους οικονομικούς τρομοκράτες.
Θα εισηγηθώ να επικηρυχθούν οι ξένοι και οι ελληνόφωνοι παράγοντες της ληστοσυμμορίας με το όνομα Τρόικα.
Θα απαιτήσω την άμεση επιστροφή του κατοχικού δανείου από το 4ο Ράιχ, καθώς και τις γερμανικές αποζημιώσεις και τους Ελληνικούς θησαυρούς που εκλάπησαν από τους ναζί.
Θα εισηγηθώ να καταστεί ληξιπρόθεσμο και απαιτητό όλο το ποσό του κατοχικού δανείου, και να επιβληθεί τόκος υπερημερίας 10% ετησίως, για κάθε έτος που το 4ο Ράιχ καθυστερεί την αποπληρωμή του.
Θα εισηγηθώ στους ξένους συμμάχους την κήρυξη παγκόσμιου εμπορικού αποκλεισμού στα γερμανικά προϊόντα.
Θα επιδιώξω με κάθε μέσον την διάλυση του 4ου Ράιχ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ως άκρως επικίνδυνες οντότητες για την ειρήνη και την ασφάλεια της Ευρώπης.  

5. Δημογραφικό πρόβλημα
Η δημογραφική ευρωστία του Ελληνικού Λαού αποτελεί βασικό στοιχείο επιβιώσεως και Εθνικής Αμύνης.
Αγωνίζομαι για την προστασία της ενδογαμίας και την ενίσχυση των Ελλήνων πολυτέκνων. Καταδικάζω τις φυλετικές επιμειξίες και το δίκαιον εδάφους ως άκρως ανθελληνικές δοξασίες. 
Η βιολογική ιδιαιτερότης των Ελλήνων και η πολιτιστική συνέχεια αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των πολιτικών μου απόψεων.
Θα αγωνιστώ για την σύσταση δημογραφικής τραπέζης, ήτις θα στηρίξει τους πολυτέκνους.  
Είμαι κατά των εκτρώσεων. Δεν αποτελεί απελευθέρωση αλλά καταστροφή της γυναίκας.

6. Οικονομική ανάπτυξη
Υποστηρίζω την νομισματική ανεξαρτησία της Ελλάδος. Την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την ευρωζώνη.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από βαρειά βιομηχανία και όχι από τουριστική «βιομηχανία». Χρειαζόμαστε επενδύσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, την βιομηχανία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών εφαρμογών, στην αεροναυπηγική και την ναυπηγική, στον ορυκτό πλούτο.
Χρειαζόμαστε ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών.
Ο οικονομικός πατριωτισμός είναι η μόνη διέξοδος για την ανάπτυξη της Ελλάδος. Δουλειά στους Έλληνες εργαζομένους. Στηρίζω το κίνημα προτιμήσεως Ελληνικών προϊόντων.
Επιβολή δασμών στα ξένα προϊόντα για να προστατευθεί η Ελληνική παραγωγή.
Διατροφή αυτάρκεια με στήριξη της Ελληνικής αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.
Υποστηρίζω την μεικτή οικονομία, με έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία μέσα σε ένα εθνικό πλαίσιο.
Εκβιομηχάνιση της χώρας με εξαγωγικό προσανατολισμό.

7. Φορολογία
Η φορολογία είναι κλοπή, και αγωνίζομαι διαρκώς για να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος.
Θα εισηγηθώ την κατάργηση όλων των φόρων, και στην εργασία, και στην ακίνητη περιουσία, και στην κατανάλωση, και στο κεφάλαιο, και στις γονικές παροχές, και στο εισόδημα.
Η φορολογία είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας.
Αγωνίζομαι για να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογική όαση. Χωρίς πόθεν έσχες. Χωρίς υποχρεωτικές ασφαλιστικές εισφορές.
Η συνεισφορά των Ελλήνων στο κοινό ταμείο θα γίνεται με άλλα μέτρα και αξίες. Ενδεικτικώς, οι Έλληνες συνεισφέρουν στο κοινό ταμείο όταν κάνουν πολλά παιδιά, όταν μελετούν την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, όταν κάνουν εφευρέσεις, όταν μαθαίνουν πολεμικές τέχνες.
Τα έσοδα της Πολιτείας θα προέρχωνται από επενδύσεις και εξαγωγές. Οι κρατικοί αξιωματούχοι θα έχουν μισθό μόνον αν παράγει και εξάγει η Ελληνική οικονομία.
Η λελογισμένη χρήση τυπωμένου χαρτονομίσματος αρκεί για να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα της Πολιτείας. Καμμία κρατική ανάγκη δεν δικαιολογεί την κρατική ληστεία του λαϊκού εισοδήματος.

8. Εξωτερική πολιτική
Μπροστά στις καταιγιστικές διεθνείς εξελίξεις η Ελλάδα οφείλει να αναπροσανατολίσει τις διεθνείς της σχέσεις στα 4 μέρη του ορίζοντος.
Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μονόδρομος, όπως και η συνεργασία με ανερχόμενες υπερδυνάμεις όπως Ινδία, Κίνα.
Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει την εμπορική της ανεξαρτησία. Πρέπει να απεγκλωβιστεί από τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου και να αρχίσει να υπογράφει διακρατικές εμπορικές συμφωνίες βάσει εθνικών συμφερόντων.
Υποστηρίζω την βιαία μεταρρύθμιση του σημερινού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Η Ελλάδα πρέπει να συμβάλλει στην δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, εκτός ΔΝΤ-παγκόσμιας τράπεζας.
Η Ελλάδα πρέπει να αναζητά διαρκώς νέες στρατιωτικές συμμαχίες εκτός ΝΑΤΟ.
Η Εθνική ανεξαρτησία ως κύριο στοιχείο της πολιτικής μου φιλοσοφίας έχει ως φυσικό επακόλουθο το ρητό: «Δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι. Υπάρχουν μόνιμα εθνικά συμφέροντα».

9. Αριστοκρατία
Πιστεύω στην Πολιτεία των Αρίστων.
Η αξιοκρατία θα είναι το βασικό στοιχείο της δημοσίας διοικήσεως.
Τα ικανότερα μέλη αναδεικνύονται με φυσική επιλογή.
Η κληρονομική δημοκρατία πρέπει να εξολοθρευτεί ανηλεώς.   
Η ολιγαρχική φαυλοκρατία πρέπει να αφανιστεί βιαίως.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία πνευματική και εθνοφυλετική Αριστοκρατική ηγεσία που θα την απεγκλωβίσει από το σημερινό αδιέξοδο.  

10. Σκλαβωμένες Πατρίδες
Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.
Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.
Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.
Η Επανάσταση της Εθνεγερσίας συνεχίζεται. Το όραμα για ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος, δεν ολοκληρώθηκε το 1821, ούτε εδαφικώς, ούτε πολιτιστικώς, ούτε δημογραφικώς.
Καταδικάζω ως επαίσχυντη την διζωνική λύση στην Κύπρο διότι αποτελεί νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής.

11. Ατομικές ελευθερίες
Υποστηρίζω το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να φέρουν όπλα για να υπερασπίσουν την ζωή και την περιουσία τους. Και κυρίως για να προστατεύουν την Πατρίδα από τυράννους και δωσίλογους.
Θα επιδιώξω την νομιμοποίηση της οπλοφορίας και οπλοκατοχής από νομοταγείς πολίτας.
Υποστηρίζω την ανωνυμία των καρτοκινητών.
Καταδικάζω την φοροκάρτα ως μέθοδο κατασκοπείας εις βάρος των πολιτών.  
Είμαι υπέρ της ανωνυμίας του διαδικτύου και της περιωρισμένης προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Υποστηρίζω την προστασία του τραπεζικού, φορολογικού, και χρηματιστηριακού απορρήτου. Οι πολίτες είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου.
Το αντίστροφο, ήτοι η κατάργηση του απορρήτου με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητος, είναι πρόσχημα για την επιβολή δικτατορίας και αστυνομικού κράτους.

12. Εποικισμός και λαθρομετανάστευση
Η Ελλάδα εκτός από την οικονομική κατοχή, υφίσταται δημογραφική εισβολή από εκατομμύρια αλλοφύλων που αλλοιώνουν την εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού.
Ο εποικισμός της Ελλάδος από όμορα κράτη σύντομα θα προξενήσει εσωτερικούς και εξωτερικούς πολέμους.   
Υποστηρίζω την άμεση και χωρίς όρους απέλαση όλων των λαθροεποίκων.
Θα εισηγηθώ την αφαίρεση της ιθαγενείας σε όσους παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας.
Η παραβίαση των συνόρων θα ισοδυναμεί με κατασκοπευτική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδος και θα τιμωρείται ως κακούργημα.
Δεν αναγνωρίζω τα φληναφήματα περί ανθρωπισμού.
Ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εις βάρος των Ελλήνων.

13. Ολιστική ιατρική
Είμαι υπέρ της ολιστικής και εναλλακτικής ιατρικής εφόσον στηρίζεται στην επιστημονική έρευνα.
Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των παιδιών. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην υγεία των Ελλήνων.
Είμαι κατά της συνεχούς και υπερβολικής χρήσεως αντιβιοτικών. Καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Θεωρώ ότι η υγιεινή διατροφή συμβάλλει στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.

14. Ζωοφιλία
Θεωρώ ότι η συμπεριφορά μας προς τα ζώα αντανακλά σε σημαντικό βαθμό το πολιτιστικό μας επίπεδο.
Θα εισηγηθώ την ποινικοποίηση σε βαθμό κακουργήματος της κακοποιήσεως των ζώων.
Θα ζητήσω την επιβολή εξοντωτικών ποινών σε όσους βασανίζουν ή δηλητηριάζουν τα ζώα.
Θα εισηγηθώ την απαγόρευση χρήσεως πειραματόζωων για αμφιβόλου αποτελέσματος φάρμακα και καλλυντικά.

15. Εγκληματικότητα
Θεωρώ ότι βασική αρχή του ποινικού δικαίου πρέπει να είναι η αναλογικότητα μεταξύ εγκλήματος και τιμωρίας.
Θα εισηγηθώ την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για ειδεχθή εγκλήματα.
Η πρόληψη του εγκλήματος απαιτεί πολυσχιδή δράση μέσα από το σχολείο, την κοινωνία, τα μμε. Όταν όμως διαπραχθεί το ειδεχθές έγκλημα η Πολιτεία οφείλει να εκφράσει εμπράκτως τον αποτροπιασμό της.
Αλλιώς η Πολιτεία με την ανοχή της θα είναι συνυπεύθυνη για την αύξηση της εγκληματικότητος. Αν μία Πολιτεία επιβραβεύει τον κακό άνθρωπο με ελαφρές ποινές, θα καταλήξει να τιμωρεί τον καλό άνθρωπο με βαριές ποινές.
Για τις περιπτώσεις παιδεραστών, αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση για θανατική καταδίκη, θα εισηγηθώ τον χημικό ευνουχισμό τους.    

16. Φιλοσοφική αντίληψη της Ιστορίας
Αποδέχομαι την κυκλική αντίληψη ιστορίας, και απορρίπτω την ευθύγραμμη.
Θεωρώ ότι υπήρξε μία Χρυσή Εποχή, ένας υψηλοτάτου επιπέδου προκατακλυσμιαίος πολιτισμός.
Οι μεγάλες αλλαγές στις Εποχές και οι κατακλυσμοί προήλθαν από προσκρούσεις τεραστίων μετεωριτών στην Γη, και γι’ αυτό εξαφανίστηκαν ζώα όπως οι δεινόσαυροι.
Δεν αποδέχομαι ούτε την μονοθεϊστική αλλά ούτε και την δαρβινική άποψη για την εξέλιξη των ειδών.
Ο μονοθεϊσμός θεωρεί ότι τα ζώα με την σημερινή τους μορφή δημιουργήθηκαν μονομιάς από κάποιον εξωγενή θεό. Ο Δαρβίνος θεωρεί ότι από τότε που δημιουργήθηκε η Γη έχουμε μία ευθύγραμμη εξελικτική πορεία των ειδών.
Ασπάζομαι την Ελληνική αντίληψη της ιστορίας η οποία μιλά για κύκλους της Ιστορίας και θεωρεί ότι υπήρξαν μεταλλάξεις ειδών ύστερα από κατακλυσμικές επιδράσεις των μετεωριτών που έπληξαν την Γη.
Θεωρώ λανθασμένη την διχοτόμηση ύλη-πνεύμα. Ασπάζομαι τον Υλοζωισμό, ο οποίος θεωρεί το σώμα και το πνεύμα ως όλον, αρρήκτως συνδεδεμένα.

17. ΑΟΖ
Θα υποστηρίξω την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Καστελόριζο.
Το δίκαιο θαλάσσης μας επιτρέπει την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Θα εργαστώ για την εφαρμογή του διεθνώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της Ελλάδος.

18. Ενεργειακή αυτάρκεια
Είμαι κατά της λεγομένης πράσινης ενέργειας που κοστίζει πανάκριβα, και γίνεται άναρχα, χωρίς σχέδιο. Ένα ποσοστό ενεργειακών αναγκών της χώρας μας μπορεί να καλυφθεί από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά μόνον μετά από ενδελεχή σχεδιασμό.
Είμαι υπέρ ενός μείγματος ενεργειακής ύλης που θα περιλαμβάνει και τον λιγνίτη, ο οποίος με τα κατάλληλα φίλτρα δεν μολύνει την ατμόσφαιρα, και μας δίνει πολύ φθηνή ενέργεια.
Για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας θα υποστηρίξω τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο, αλλά με 100% Ελληνική ιδιοκτησία. Τα δικαιώματα εκμεταλλεύσεως θα ανήκουν στον Ελληνικό Λαό. Ούτε σε ξένους, ούτε σε κάποια κρατική εταιρεία που θα κατέχει το μονοπώλιο εξορύξεως πλούτου και ύστερα θα παραχωρεί συμβόλαια σε ξένες εταιρείες.
Τα δικαιώματα εκμεταλλεύσεως θα δοθούν σε όλον τον Ελληνικό Λαό, και στους ομογενείς του εξωτερικού, με λαϊκές μετοχές.
Ο Ελληνικός Λαός θα έχει λόγο στην διοίκηση και στις αποφάσεις για τους υδρογονάνθρακες.

19. Ασφαλιστικά ταμεία
Θα καταπολεμήσω το κρατικό μονοπώλιο στον χώρο των ασφαλιστικών ταμείων.
Εφόσον τα χρήματα ανήκουν στον εργαζόμενο, κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιό οργανισμό θα ασφαλιστεί.
Θα καταπολεμήσω την σύνδεση κρατικής ασφαλίσεως και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών. Ο Έλληνας ασθενής θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να επιλέγει ιατρό, θεραπεία, νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στην σχέση ιατρού και ασθενούς, παρά μόνον αν υπάρχει υπόνοια εγκληματικής ενέργειας.
Είμαι κατά της ενοποιήσεως των ασφαλιστικών ταμείων διότι έτσι υποθάλπεται η ανευθυνότητα των διοικητών. Κάθε ασφαλιστικό ταμείο θα διοικείται από εκπροσώπους των εργαζομένων, και όχι από την κυβέρνηση.

Κάθε ασφαλιστικό ταμείο θα φέρει ευθύνη έναντι των ασφαλισμένων του. Δεν θα επιτρέπεται ένα πλεονασματικό ταμείο να συγχωνεύεται με ένα ελλειμματικό ταμείο. Αλλιώς επιβραβεύεται η διαφθορά και η κακοδιοίκηση.
Θα εισηγηθώ νομοθεσία που να μην επιτρέπει την χρήση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων για χρηματιστηριακά παιχνίδια, ούτε για αγορά κρατικών ομολόγων χωρίς την έγκριση των ασφαλισμένων. 
Ιφικράτης Αμυράς

 http://iphicratisamyras.blogspot.com