Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ GOOGLE ΚΑΙ BILDERBERG!... «Google Zeitgeist» και Παγκόσμια Διακυβέρνηση!...

Όπως προαναφέραμε, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι η ισχυρότερη και παλαιότερη λέσχη του ΝΑΤΟ και το σκληρότερο λόμπι του ατλαντισμού!...

Στην σύνοδο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα 6-9 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Grove Hotel, σε ένα προάστιο του Λονδίνου, η εν λόγω λέσχη αποφάσισε ότι, για να επιτύχει τους σκοπούς της, πρέπει να .....

Με ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το Παγκόσμιο σύστημα, η Παγκόσμια Γάγγραινα, η Λερναία Ύδρα του εβραϊσμού-Σιωνισμού;

Έχουμε 2 δισεκατομμύρια δολλάρια. Σε ποια χώρα του Πλανήτη θα μπορούσαμε να τα επενδύσουμε; Να τα χρησιμοποιήσουμε στην παραγωγική διαδικασία της περιοχής βοηθώντας ανθρώπους να έχουν εργασία!.... 

Και θα θέσουμε μια σειρά από προϋποθέσεις που χρειάζονται σήμερα:
Ότι, δεν θα χρειάζεται να πληρώσουμε την Μαφία της εκάστοτε χώρας.
Ότι, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε Πολιτικούς.
Ότι, δεν θα......

Ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού λαού είναι τα ΜΜΕ του;

Η εκλογική κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού (η οποία κατάρρευση μετέτρεψε πλέον την κυβέρνηση του μνημονίου σε υπηρεσιακή κυβέρνηση), σόκαρε τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία, τις πρώτες στιγμές έκδοσης των αποτελεσμάτων, έχασαν τη φωνή τους και δεν ήξεραν τι να πουν. 

Την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος και τη διάσωση της κατάστασης, ανέλαβαν αμέσως.....

‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ελληνες εναντιον ελληνων

του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Έλληνες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, εναντίον Ελλήνων πολιτών.


Κυβέρνηση, Βουλή, Αντιπολίτευση, και Κρατικός Μηχανισμός εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Δεν βλέπουν ότι η πατρίδα μας κατεκλύσθη από Ισλαμιστές ΄λαθρό και κανείς δεν τους σταματά, αλλά συνεχίζουν να καταδιώκουν και εκδιώκουν τους Έλληνες. 


Οι Κοσμοκράτορες είδαν ότι εμείς είμαστε «φιλόξενοι», και φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών. Όλες οι ξένες κυβερνήσεις φροντίζουν για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πατρίδος αυτών, ενώ αντιθέτως όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις, και οι δημόσιοι λειτουργοί, φροντίζουν για τα συμφέροντα των ξένων χωρών, και άλλων αφεντικών τους.

Προσπαθούν με κάθε μέσον να .....

Η Ισπανία προειδοποιεί την Ελλάδα για τον αιγιαλό! Θα ακούσει κανείς;;

Επιστολή με την οποία καλεί την ελληνική κυβέρνηση να μην ακολουθήσει το αποτυχημένο παράδειγμα της Ισπανίας στη διαχείριση του αιγιαλού απέστειλε σήμερα προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, ο Διευθυντής του WWF Ισπανίας. 

Θα ακούσει άραγε κανείς από την "Eλληνική" κυβέρνηση;

Με την Ισπανία να...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μπίζνες με Τούρκους κάνουν οι τραπεζίτες – εργοδότες κάποιων “υπερεθνικιστων”!!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ «ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

Φαίνεται πως «χρυσές» δουλειές κάνουν οι Τούρκοι στην χώρα μας, καθώς η μεγαλύτερη Eλληνική ιδιωτική τράπεζα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η τράπεζα Πειραιώς, έχει αναθέσει σε τουρκική εταιρεία την ανακαίνιση και αναμόρφωση υποκαταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα! 

Η είδηση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά και...
κυρίως γιατί αυτή η τουρκική προτίμηση και η μη ανάθεση του έργου σε ελληνικά χέρια την ίδια περίοδο που στην χώρα μας η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Μάλλον σύμφωνα με του ιθύνοντες της τράπεζας Πειραιώς έπρεπε να έρθουν οι Τούρκοι για να μας… ανακαινίσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της οικονομικής σελίδας της τουρκικής εφημερίδας, Sabah, μια ....

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!! Πέθανε ο ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πώς πέθανε ο ναύαρχος και διοικητής της ΕΥΠ στην κρίση των Ιμίων Λεωνίδας Βασιλικόπουλος σε ηλικία 82 χρόνων.

Επρόκειτο για...
τον άνθρωπο που ήταν αρχηγός ΓΕΝ (1986-1989) στην κρίση του 1987 με τους Τούρκους και αργότερα, τοποθετήθηκε με εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου επικεφαλής της ΕΥΠ.

Από τη θέση αυτή έζησε μία δεύτερη Eλληνοτουρκική κρίση, αυτή των Ιμίων, όπου η χώρα υπέστη εθνική ταπείνωση εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης Κ. Σημίτη.

Στην κρίση των Ιμίων, ο τότε διοικητής της ΕΥΠ ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος απαίτησε να δει τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη για να ....

Δείτε ποιες εφημερίδες και πρόσωπα συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην Ελλάδα την περίοδο της κατοχής!

1. Γνωρίζετε με ποιες εφημερίδες ενημέρωναν οι Γερμανοί τους κατακτημένους Έλληνες; 

Με το”ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ” και τα ”ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ. 

”Ποιο συγκρότημα τις εξέδιδε; Μα φυσικά το...
συγκρότημα του ”δημοκράτη” Λαμπράκη πατέρα του Χρήστου που όταν έφυγαν οι Γερμανοί άλλαξε το όνομα σε ”ΝΕΑ” και ”ΒΗΜΑ” για να είναι δυνατόν να συνεχίσει η κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα.

2. Θυμάστε τον Πικραμένο που μας έγινε και πρωθυπουργός; Ξέρετε τι έκανε ο πατέρας του Όθωνας Πικραμένος στην κατοχή; Είχε αναλάβει την έντυπη Γερμανικά προπαγάνδα στην Ελλάδα. Συνέστησε με τους Γερμανούς την εταιρία ”Mundus” και είχε αναλάβει τα προπαγανδιστικά έντυπα των Ναζί στην Γερμανική την Ιταλική και Ελληνική γλώσσα. Το κτίριο που ήταν το κέντρο διανομής τύπου υπάρχει ακόμα στην .....

Γερμανικό blitzkrieg και εκτέλεση Σαμαρά-Βενιζέλου στα 3 μέτρα εάν πειραχθεί ο Στουρνάρας.

Ίλιγγο από το διαρκές blitzkrieg έχουν υποστεί οι Σαμαράς και Βενιζέλος. 

Και το υπ΄ αριθμόν 1 βήμα προς την κόλασή τους ονομάζεται Στουρνάρας. Από το φάγωμα του Στουρνάρα ξεκινάει η τσουλήθρα στο κενό. 

Οι Γερμανοί θα εκτελέσουν τους Βενιζέλο-Σαμαρά στα 3 μέτρα αν φαγωθεί ο Στουρνάρας.

Πως; Ακούστε: Έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν σε.....

Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ....ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....

 Οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να σκέπτεται να προτείνει την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα και απλή αναλογική για τις εκλογές –τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια το πρώτο κόμμα- προκαλούν αηδία για τους κυβερνώντες. 

Περισσότερη αηδία.... 

Η κυβέρνηση Σαμαρά εκμεταλλεύτηκε το μπόνους των 50 εδρών για να περάσει απίστευτα μέτρα, κυβέρνησε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, διέλυσε το Σύνταγμα, και τώρα ο Βενιζέλος –που βλέπει την φυλακή να πλησιάζει- προτείνει την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών. 

Ας πάρει η κυβέρνηση πίσω όλα αυτά τα νομοσχέδια που πέρασε, κυβερνώντας με το μπόνους των 50 εδρών, ας παραιτηθεί –αφού κυβερνάει μόνο και μόνο εξαιτίας του μπόνους των 50 εδρών- και αμέσως....

«Ιδού το κόλπο που έστησαν για να απολύσουν το 15% των δημοσίων υπαλλήλων».


Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που έχει στήσει η κυβέρνηση προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα και στη συνέχεια να απολυθεί το 15% των δημοσίων υπαλλήλων.


Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η  «εφαρμοστική εγκύκλιος, που εξέδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας και κουτοπονηριάς.


Με περισσό θράσος, η εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίζει ότι το 15% των υπαλλήλων πρέπει να βγει..
άχρηστο».


Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει:

Η συγκυβέρνηση συνεχίζει την ....