Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Επιταχύνεται η ανεξέλεγκτη πορεία προς τη χρεοκοπία και το παράλληλο νόμισμα .

Η κυβέρνηση δεν είναι ο βασικός υπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας μας – η οποία βαδίζει προς τη χρεοκοπία και το παράλληλο νόμισμα, πανηγυρίζοντας για μία συμφωνία που θα την καταστήσει εξαθλιωμένη αποικία της Γερμανίας! 

Ακόμη χειρότερα, χωρίς καν την υπόσχεση της αναδιάρθρωσης του χρέους – αφού οι αποφάσεις έχουν μετατεθεί για το 2018, με την προϋπόθεση όμως της επιτυχίας ενός ακόμη προγράμματος λιτότητας που είναι φύσει αδύνατον να επιτύχει (άρθρο). 

Εάν όμως αποτύχει, η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία είναι δεδομένη – ενώ, εάν πετύχει, τότε είναι εγγυημένη η σκλαβιά της Ελλάδας στο διηνεκές, αφού δεν θα συζητηθεί η διαγραφή μέρους του χρέους, αλλά η επιμήκυνση της αποπληρωμής τους. 

Δεν είναι υπεύθυνα ούτε τα άλλα πολιτικά κόμματα, για την απίστευτη ανεπάρκεια και ανικανότητα τους να προτείνουν μία εναλλακτική λύση, υιοθετώντας ουσιαστικά την ίδια συνταγή των μνημονίων με την κυβέρνηση, ελλείψει μίας δικής τους πρότασης –  δήθεν με ένα άλλο μείγμα μέτρων, παρά το ότι γνωρίζουν πως όλα τα μέτρα προκαλούν ύφεση σε μία χώρα που έχει καταστραφεί πια εντελώς η οικονομία της, ενώ λύσεις υπάρχουν. 


Υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι ικανοί Έλληνες, είτε επιστήμονες, είτε πολιτικοί, οι οποίοι δεν ......

Ένας Ναύαρχος απαντά στον Πάγκαλο! “Αν ήσουνα σ΄ άλλη χώρα…”


Π. Καρβουνόπουλος

Ο Υποναύαρχος ε.α Κώστας Βουλγαράκης μ΄ ένα κείμενό του απαντά στα όσα υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος περί “ανύπαρκτου Στόλου” τη νύχτα των Ιμίων.

Αν ήσουνα σε άλλη Χώρα ….!!

Αυτός ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, αντί να κρύβεται και να ζητά ταπεινά συγχώρεση, έχει το θράσος να προκαλεί του πάντες διαρκώς!!

Μιλά για την περίοδο της κρίσης των Ιμίων και …

Το Δ' Ραιχ ετοιμάζει το δικό του παιδί


Γιατί βγαίνει μπροστά ο Κεντρικός Τραπεζίτης

Ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας διαβλέπει το τέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πλησιάζει και βγαίνει μπροστά. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να διαβάζει τους αριθμούς και οι αριθμοί από μόνοι τους προκαλούν πανικό. 


Το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα μοιάζει με ανέκδοτο την ώρα που από το Αεροδρόμιο της Αθήνας απογειώνονται τα αεροπλάνα τίγκα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες με προορισμό την Σόφια, το Βουκουρέστι, την Λάρνακα. Οι Ελληνες συνωστίζονται στην έξοδο από τη χώρα αφήνοντας πίσω τους καμμένη γη.

Οι κίνδυνοι πολλοί και σημαντικοί, το μείγμα των μέτρων παρουσιάζει κενά, σημειώνει ο κεντρικός τραπεζίτης στην Έκθεση για τη ....

Καθεστώς μυστικότητας … α λα TTIP στα στοιχεία της ΤτΕ για δάνεια σε ΜΜΕ & κόμματα.

Φυλάσσεται σε ειδικό χώρο της Βουλής και οι βουλευτές – μέλη της εξεταστικής επιτροπής το διαβάζουν επιτηρούμενοι! Υπέρ της «αυστηρής τήρησης κανόνων εμπιστευτικότητας» κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση. Τρίμηνη παράταση των εργασιών λόγω του τεράστιου όγκου, επέκταση της έρευνας και σε εφημερίδες.

Επτασφράγιστο …μυστικό τα πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας σχετικά με τα δάνεια των εταιριών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και των πολιτικών κομμάτων το οποίο έχει κατατεθεί στην .....

Τα 10 μέτρα που θα φέρουν εργασιακό μεσαίωνα στην Ελλάδα.

Διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα και δημιουργούν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με μισθούς πείνας - Πώς οι δανειστές διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα γεμίζοντας την Ελλάδα ΕΟΖ

Μετά το τσουνάμι φόρων, την πώληση των δανείων σε funds και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών , το σχέδιο απόλυτης φτωχοποίησης των Ελλήνων συνεχίζετια και από φθινόπωρο έρχεται και ο εργασιακός Μεσαίωνας για να ισοπεδωθεί οριστικά η ελληνική κοινωνία.

Κεκτημένα χάνονται και τα εργασιακά δικαιώματα θα αποτελούν παρελθόν καθώς το όραμα των δανειστών για φθηνούς και απροστάτευτους εργαζόμενους, δεκτικούς στους όρους των εργοδοτών, γίνεται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το τρίτο Μνημόνιο (ν. 4336/2015) η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε την υποχρέωση να επανεξετάσει το σύνολο των θεσμών της αγοράς εργασίας. 

Στο στόχαστρο δεν είναι μόνο οι ομαδικές απολύσεις και οι συλλογικές δράσεις αλλά και πολλές άλλες αλλαγές που ....

Απίστευτη προβοκάτσια: Σκότωσαν την Βρετανίδα βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ για να μην βγει το Brexit! (βίντεο)

Πέθανε πριν από λίγο η Βρετανίδα βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ. Ο φόνος της αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την πορεία του δημοψηφίσματος για το Brexit

Είναι πιθανόν να πρόκειται περί προβοκάτσιας για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην ψηφίσει ένα Brexit.


Άλλωστε ο ίδιος ο Ν.Τουσκ δήλωνε σήμερα ότι είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον της Βρετανίας στην ΕΕ.


Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο Press Association ότι η Κοξ προσπάθησε να παρέμβει σε έναν καυγά μεταξύ δύο ανδρών.

Ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα όπλο από μια τσάντα και πυροβόλησε δύο φορές.

Σύμφωνα με το....

Όταν βρίσκεσαι κοντά σε μασόνους, είναι καλό να μην παρασύρεσαι από την υποκριτική τους τέχνη.

Αφήσαμε τους συνωμότες ελεύθερους να μας φέρουν εδώ που φτάσαμε, στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής

Σκεντέρμπεης: Ο Έλληνας που έσωσε την Ευρώπη

Αν είχαμε άρχοντες με στοιχειώδη νοημοσύνη και αγάπη στην Πατρίδα, θα αξιοποιούσαμε την λατρεία των Αλβανών στο πρόσωπο του Γεωργίου Καστριώτη και θα τους ωθούσαμε να επιστρέψουν στην Ορθοδοξία και να έρθουν στη δική μας Ελληνική σφαίρα επιρροής.

Ένας από τους λιγότερο γνωστούς ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας θεωρείται ο Γεώργιος Καστριώτης, γνωστός κι ως Σκεντέρμπεης. Αποτελεί τον εθνικό ήρωα των Αλβανών την ίδια ώρα που θεωρείται άγνωστος ή παρουσιάζεται λανθασμένα ως Αλβανικής καταγωγής στην Ελλάδα. Ας δούμε όμως τελικά ποιος ήταν ο Σκεντέρμπεης.Το πραγματικό του όνομα είναι Γεώργιος Καστριώτης. Το επίθετό του παρουσιάζει και την πραγματική του καταγωγή αφού ο παππούς του, Κων/νος Καστριώτης (1390), ήταν ηγεμόνας της περιοχής της Καστοριάς και της Ημαθίας. Πατέρας του ήταν ο .....

Συγκλονιστικό άρθρο που θα σας αφήσει άναυδους!"

Αποτέλεσμα εικόνας για psychological war
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

1. Η τεχνική της διασκέδασης

Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών. 

Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ......

Η Τρίτη Ρώμη και ο Πρόεδρος Πούτιν.

ΕΙΚΟΝΑ - Ρωσία, Πούτιν
...το 2016 είναι το έτος που ο πρόεδρος Πούτιν μπορεί να αλλάξει του ρου της ιστορίας, διότι κατά το τρέχον έτος τελειώνει το συμβόλαιο που σύναψαν οι Rothschild με το Ρωσικό κράτος το 1917


Χωρίς την απόλυτη στήριξη του Ρωσικού λαού ο Πούτιν θα καταστεί άμεσα αναλώσιμος όταν κινηθεί εναντίων του σημερινού νομισματικού status quoγι’ αυτό και τέτοιου είδους ρήξεις προϋποθέτουν πραγματική δημοφιλή και συμπαγή σχέση μεταξύ ηγέτη και λαού
.
Όπως είναι γνωστό η Βυζαντινή κληρονομιά επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την Ρωσία με αποτέλεσμα μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς και ειδικότερα από τις αρχές του.....

Ο κόφτης έρχεται ...Εφοριακοί: To υπουργείο Οικονομικών παραγράφει χιλιάδες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Οι υποθέσεις μεγαλοοφειλετών κλειδώνονται στα συρτάρια, την ίδια ώρα που το υπουργείο Οικονομικών έχει εξαπολύσει κυνήγι μικροοφειλετών. Αυτό καταγγέλλει ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, ο οποίος τονίζει ότι εξαιτίας της διάλυσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) οδεύουν προς παραγραφή χιλιάδες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία τα όσα συνεχίζουν να
συμβαίνουν στο υπουργείο Οικονομικών και αφορούν την... προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής» και τονίζει ότι αντί ο «κόφτης» να τους κινητοποιήσει σε ό,τι αφορά τα έσοδα, αυτό που συμβαίνει είναι η στοχοποίηση χιλιάδων μικροοφειλετών, οι οποίοι απειλούνται με κατασχέσεις επειδή δεν....

Πάνω από το 45% όλων των δανείων στην Ελλάδα είναι «κόκκινα».

Στο 45,2% όλων των δανείων που έχουν εκταμιεύσει οι ελληνικές τράπεζες αυξήθηκε ως τον Μάρτιο το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, σύμφωνα με νεότερα προσωρινά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Το ποσοστό ανερχόταν σε 44,2% το Δεκέμβριο του 2015 και
σε 39,9% το Δεκέμβριο του 2014.

Στην έκθεσή της για νομισματική πολιτική, η ΤτΕ χαρακτηρίζει τα «κόκκινα» δάνεια ως τη «σημαντικότερη πρόκληση» για το τραπεζικό σύστημα.

Σημειώνει πως....

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Γιατί στη Γαλλία οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες συγκλονίζουν ολόκληρη τη χώρα, για πολύ μικρότερης σημασίας θέματα, ενώ εδώ στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο, τη στιγμή μάλιστα που οδεύουμε προς πλήρη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας;

Η απάντηση είναι απλή. Διεκδικείς όταν ελπίζεις και όχι όταν δεν ελπίζεις.

Εμείς έχουμε πεισθεί πως ό,τι και να κάνουμε, όσο και να διαδηλώσουμε, όσες πορείες και να κάνουμε, δεν έχουμε.....