Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Όλη η αλήθεια για την "εμφύλια" σύγκρουση αποστράτων - Τι έχει συμβεί....



Ένας απόστρατος αξιωματικός που γνωρίζει από μέσα το παρασκήνιο της "σύγκρουσης" των Ενώσεων Αποστράτων,γράφει για το Onalert, την αποψή του για τα "γιατί" της "εμφύλιας διαμάχης".

"Αρμενίζοντας στην ομίχλη χωρίς μπούσουλα.


Αυτές τις ώρες πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, γνώση,

επίγνωση, μελέτη, ανάλυση, καθαρό μυαλό και με εμμονή στον σκοπό δράση.

ΤΑΙΝΙΑ - ΠΟΙΗΜΑ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;; Ο ΛΑΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....


Ο Γιάννος «Αστραπόγιαννος» ή Λαμπέτης ήταν Έλληνας αρματωλός του 18ου αιώνα, κυρίαρχος της Δωρίδας. Άκμασε για πολλά χρόνια (1760 - 1782), και έγινε αντικείμενο λατρείας από τους υπόδουλους Έλληνες ως λαϊκός ήρωας, τιμωρός των Τούρκων, και ελευθερωτής. 
Η λαϊκή παράδοση τον θέλει γενναιόδωρο με τους φτωχούς και ανελέητο με τους ισχυρούς. 

Ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης έγραψε ποίημα για τον Αστραπόγιαννο, ενώ το 1970 γυρίστηκε και ταινία με τίτλο «Ο Αστραπόγιαννος», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κούρκουλο, η οποία είναι βασισμένη

Με πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ συνεργάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του “Πατριωτικού Κέντρου”, του κινήματος που έχουν συστήσει πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ των οποίων ο Αστέριος Ροντούλης, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και Ουρανία Παπανδρέου.
Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε η συμμετοχή του “Πατριωτικού Κέντρου” σε διαδικασίες του ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο θα πάρει

"ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ 1982" Σφαλιάρα Σ.Λαβρόφ στον Α.Νταβούτογλου.

"'Εκοψε τον αέρα" του Α.Νταβούτογλου στο θέμα των κυπριακών υδρογονανθράκων, αλλά και σε ότι αφορά την ελληνική ΑΟΖ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σε.Λεβρόφ, ξεκαθαρίζοντας δημοσίως στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Κωνσταντινούπολη ότι 

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ: ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... Κάποιος να τον μαζέψει: "Ρατσιστές ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης"


"Μαστιγώνει" ανηλεώς τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια στη έκθεσή του για τον "ρατσισμό" στην Ελλάδα ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς, (γεννήθηκε στην ΗΠΑ αλλά είναι Λεττονός) όχι απλώς σε μία πρωτοφανή επίδειξη παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας, αλλά απευθύνοντας και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος τους.
Συγκεκριμένα τους περιγράφει ως "ρατσιστές" και πολέμιους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επειδή

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Μια τελευταία ευκαιρία για την Κύπρο: Παράνομα μνημόνιο-δανειακή χωρίς έγκριση Βουλής!

Αυτό που προσπαθούσαν να αποφύγουν πάση θυσία η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε, το να μην περάσει από την Βουλή το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, φαίνεται ότι δεν θα το καταφέρουν.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της χώρας, Πέτρος Κληρίδης, ξεκαθάρισε σε δημόσιες δηλώσεις του ότι 

ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Τελικά, δολοφονήθηκε ο Τ.Οζάλ! - Βρέθηκαν τριών ειδών δηλητήρια στην σορό του!

Για τη δολοφονία του Τούρκου πρώην προέδρου Τουργκούτ Οζάλ το 1993 κατηγορήθηκε επισήμα ένας απόστρατος ταξίαρχος του τουρκικού Στρατού ο Λεβέντ Ερσόζ από δικαστήριο της Αγκυρας το οποίο έκανε δεκτό το κατηγορητήριο της εισαγγελίας.
Tα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων της σορού του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ της οποίας έγινε πρόσφατα εκταφή για το σκοπό αυτό αποκαλύπτουν την ύπαρξη τριών διαφορετικών δηλητήριων,

ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ FSB Ρωσικά αντίποινα στην Γερμανία - "Oι Ναζί έκαναν στους Εβραίους ότι εσείς στην Κύπρο"!


Κλιμακώνει τις αντιδράσεις της η Ρωσία κατά της Γερμανίας, τόσο για την "περιφρόνηση" που επέδειξε στην ασφάλεια των καταθέσεων Ρώσων πολιτών στην Κύπρο, όσο και για το ότι τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η γερμανική κυβέρνηση κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Αννόβερο.

Τα οποία μέτρα αποδείχθηκαν εξαιρετικά ελλειπή με αποτέλεσμα το επεισόδιο με τις γυμνόστηθες FEMEN που θα μπορούσε

2 ΒΙΝΤΕΟ. ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ.

«Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η εμπορική ναυτιλία είναι η βαριά βιομηχανία μαζί με τον τουρισμό και είναι και εκείνος ο τομέας της οικονομίας ο οποίος πράγματι μπορεί να μας φέρει λύσεις απέναντι σε αυτή την κρίση που περνάμε.

Όμως, η εμπορική ναυτιλία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι. Η εμπορική ναυτιλία δεν είναι οι εφοπλιστές. 

Η εμπορική ναυτιλία δεν μετριέται ούτε σε φουγάρα ούτε

ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ... ΣΤΕ: Συμβατή με το περιβάλλον η επένδυση του χρυσού.


Συμβατή με το περιβάλλον χωρίς να επηρεάζει την πρόοδο των εργασιών στα μεταλλεία της Χαλκιδικής είναι η απόφαση του πέμπτου τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίπτεται η κύρια προσφυγή που είχε γίνει κατά της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου τον Ιούλιο του 2011. 
Το ανώτατο δικαστήριο αποφαίνεται ότι το έργο «δεν αντίκεινται στην βιώσιμη μεταλλεία»  παραθέτοντας μία σειρά από επιχειρήματα στα οποία στηρίζει την κρίση του που αίρει μια σοβαρή εκκρεμότητα για την πορεία της Καναδικής επένδυσης.

Άρειος Πάγος: Εισαγγελείς διαφθοράς η Ελένη Ράικου και ο Αργύρης Δημόπουλος.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου όρισε τους πρώτους εισαγγελείς διαφθοράς.

  Συγκεκριμένα, εισαγγελέας διαφθοράς για την Αθήνα αναλαμβάνει η αντεισαγγελέας Εφετών και πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου και για τη Θεσσαλονίκη ο αντεισαγγελέας Εφετών, Αργ. Δημόπουλος.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ.....Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ''κόμματος Στρατιωτικών'' ... (video).

..¨Αφησε το Συντονιστικό  των Αποστράτων ...  (video)
Στους δρόμους βγαίνουν στην Κρήτη οι απόστρατοι αξιωματικοί τωv Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή τις περικοπές που έχει επιφέρει στα εισοδήματα τους η μνημονιακή πολιτική.

Bloomberg: Η ραγδαία πτώση του χρυσού “κόστισε” $560 δισ. στις κεντρικές τράπεζες.

20130417-172624.jpg
Η βουτιά των τιμών του χρυσού τις τελευταίες ημέρες διέγραψε 560 δισ. δολ. από την αξία των αποθεμάτων που διατηρούν οι κεντρικές τράπεζες, σημειώνει σε δημοσίευμα του το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, τα διαπραγματεύσιμα προϊόντα (Exchange-traded products) του χρυσού μειώθηκαν κατά 37,2 δισ. δολ. το 2013 καθώς το πολύτιμο μέταλλο διολίσθησε

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΠΕΠΟΝΗΣ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ!.

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ σύμφωνα με ασφαλέστατες πηγές

Μετά και τις δημόσιες παρεμβάσεις Καρχιμάκη για τις δυο υποθέσεις

Έρευνα για τις ευθύνες του διοικητή της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου σχετικά με...την υπόθεση γύρω από την έρευνα της BlackRock, αλλά και το σκάνδαλο της Proton!

Επαναφέρουν το Σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό!.

Ο Ντάουνερ του ΟΗΕ φέρεται ότι επαναφέρει το σχέδιο Ανάν


Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! 


Ξαφνικά το ίδιο κέντρο, την ώρα που τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ο ΟΗΕ, «πιέζει» για επίλυση τόσο του Σκοπιανού όσο και του Κυπριακού, και φυσικά όχι με τους καλύτερους όρους για τον Ελληνισμό.  Για το Σκοπιανό...

Ασπίδα προστασίας από το Βερολίνο στους «ανθρώπους» του...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;;;

20130417-173407.jpg
Προβόπουλος, Γεωργίου και Δημητριάδης στο απυρόβλητο, με παρέμβαση Σόιμπλε και Ντράγκι

Ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ κ. Γεωργίου διώκεται για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, μετά τις καταγγελίες μελών της ΕΛ.ΣΤΑΤ για παραποίηση στοιχείων προκειμένου να μπει η χώρα σε καθεστώς Μνημονίου.

Ανοιχτή κόντρα Μέρκελ – ΔΝΤ! Η απάντηση στις προειδοποιήσεις για ύφεση είναι ..η λιτότητα!

20130417-174709.jpg
Στην πρόσφατη προειδοποίηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για νέα επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Ευρώπη, απάντησε η Μέρκελ.

Όπως είπε, η λύση για την επιβράδυνση της αναπτυξης είναι ....

"Πίσσα" σκοτάδι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα - Μόνο η κυβέρνηση βλέπει... φως!

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του συνεδρίου του Economist, μίλησε για «φως στο τούνελ» όσον αφορά στην Ελληνική οικονομία, ενώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση του, κάνει λόγο για ανάπτυξη από το 2014 της τάξεως του 0,6%! 

Πρόκειται για...

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!.Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ...

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο Γιάννος

Ενώ ο πρώην υπουργός είχε επιδοθεί σε ακατάσχετη ψευδολογία και απειλές, παρ’ όλα αυτά τον άφησαν ελεύθερο με εγγύηση!!

Αμφότεροι κατηγορούνται ότι δεν δηλώσαν στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2008 καταθέσεις ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων στην τράπεζα HSBC στη Γενεύη. 
Οι επίμαχες τραπεζικές καταθέσεις εντοπίστηκαν στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.
Η ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού και της συζύγου του ασκήθηκε μετά τα στοιχεία που απέστειλε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα πόθεν έσχες.

”Βούλιαξαν” την Κρήτη…Στά Άρματα οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ & των ΣΑ.

apostratoi-xania2__main.jpg
Συγκεντρώθηκαν στα Χανιά παρά τις προσπάθειες κάποιων ε.ε με στολή 

απο την Αθήνα να διασπάσουν …
Η Ορμή τους παρέσυρεε τους Πάντες ,στο πλευρό τους και ο Αντιπεριφερειάρχης !
”Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν τις λύσεις γιατι έχουν γίνει οι ίδιοι το πρόβλημα" το Σύνθημά τους 

Με μπαράζ δημοσιευμάτων μας ξεφτιλίζουν οι τουρκομογγόλοι: «Η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα της».

Νέος καταιγισμός προκλητικών δημοσιευμάτων εις βάρος της... μουγγής Ελλάδας από τα τουρκομογγόλια
Η τουρκική εφημερίδα Turkiye κυκλοφορεί με τον τίτλο «Αντίδραση στις ιδιωτικοποιήσεις, η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα»!!!

Συγκεκριμένα, γράφει ότι η Ελλάδα...

Πλεόνασμα παραδοξολογίας... Τα μαγειρέματα στον Προϋπολογισμό.


Η Ελλάδα, αν και πτωχευμένη, μπορεί να ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει στον Προϋπολογισμό της πρωτογενή πλεονάσματα, για τα οποία επιχαίρουν στο οικονομικό επιτελείο, όπως διεφάνη στη χθεσινή συνέντευξη. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με τα στοιχεία...

ή ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ.......ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν θα αναρωτηθεί κανείς, βλέποντας το βίντεο που παραθέτουμε, αν σαν λαός έχουμε έχουμε μνήμη ραδικιού και δεν έχουμε πάρει ακόμα με τις «πέτρες» όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας;

Και δεν εννοούμε μόνο τις δηλώσεις Παπανδρέου και Σαμαρά ότι «οι θυσίες πιάνουν τόπο» (Οπου «θυσίες», διάβαζε το μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων που οδηγούν στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό). 

Εστιαζόμαστε περισσότερο....

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΕ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ...


Και κτίριο στον Σόρος από τον Καμίνη για στρατηγείο λαθραίων - Αλώνει τώρα και την Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, θέτοντας σε εφαρμογή ένα πολυδάπανο σχέδιο «μουσουλμανοποίησης» αρχικά της πρωτεύουσας και στη συνέχεια της υπόλοιπης χώρας...

Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. 


Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς ...

ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....


Οι άνθρωποι είναι εφήμεροι, τα συμφέροντα αιώνια. 

Αυτή η βασική αρχή της πολιτικής δεν πρέπει να λησμονείται σε περιοχές μείζονος παγκοσμίου ενδιαφέροντος όπως η δική μας... 

Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν βρίσκονται μόνο στο γεωγραφικό μεταίχμιο Ανατολής και Δύσης αλλά, όπως δείχνουν οι έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, «κάθονται» επάνω σε αξιοποιήσιμα και προσοδοφόρα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου. 

Η Ελένη Ράικου Διαδέχεται Τον Γρηγόρη Πεπόνη Στη Θέση Του Οικονομικού Εισαγγελέα.


Τη θέση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη αναλαμβάνει η πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, Ελένη Ράικου. 

Η Ελένη Ράικου, 49 ετών σήμερα, μπήκε στο εισαγγελικό σώμα το 1993, είναι παντρεμένη με στρατιωτικό γιατρό και μητέρα δύο παιδιών. 

Μήπως τους είναι ζόρι η Πατρίδα;

hellas


Οι αδυσώπητοι και στυγνοί ολετήρες, τιμωροί γενικώς των Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους, διεφθαρμένοι και ψεύτες, ανίκανοι και ισοπεδωτικοί, αντιμιλιταριστές και εκδικητικοί, πολιτικοί απατεώνες, κανονίζουν μέσω επιτροπών αδυσώπητων και εκτελούντων διαταγών γραφειοκρατών,…
…. να καταρτίσουν νέο μισθολόγιο ……
για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (πρίν από λίγους μήνες έφτιαξαν ένα εξευτελιστικό μισθολόγιο), με σκοπό να περικόψουν και άλλα κονδύλια από τις γλίσχρες αποδοχές των έντιμων στελεχών, κάνοντας έτσι τον βίο τους έτι περισσότερο αφόρητο

Μειώνονται οι Οργανικές Θέσεις, αυξάνονται οι Διδακτικές Ώρες και συγχωνεύσεις Σχολικών Μονάδων...

Μείωση των οργανικών θέσεων, αύξηση του διδακτικού ωραρίου, υποχρεωτικές μετακινήσεις, μείωση μεταθέσεων, μηδενικούς διορισμούς, ελάχιστες προσλήψεις αναπληρωτών, νέες συγχωνεύσεις στις σχολικές μονάδες και πολυπληθέστερα τμήματα, προβλέπουν τα σενάρια για τις μεταρρυθμίσεις στη δημόσια παιδεία.. 

Μείωση οργανικών θέσεων 

Οι κερδοσκόποι αρχίζουν τα… ψώνια στην Ελλάδα...

Daniel loeb third point
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, η επενδυτική εταιρεία Third Point του Daniel Loeb σχεδιάζει την δημιουργία Hedge Fund, που σκοπό θα έχει να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα. 
Η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια της τάξης των 11,7 δισ. δολαρίων, έχει ήδη αποκομίσει κέρδη

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ....... H Goldman Sachs κάνει… εισβολή στη Μεγάλη Βρετανία


images
Σύμφωνα με κατάθεση της βρετανικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, η Goldman Sachs εγκριθηκε για λειτουργία στις 21 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η τράπεζα ιδρύθηκε μετα από την κατάρρευση της Lehman Brothers στα μέσα του 2008, όταν οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, ανάγκασαν πολλές τράπεζες της Wall Street, να γίνουν τραπεζικές εταιρίες

Δήμαρχος Αθηναμπάντ...


Γιώργος Καμίνης. Εφάμιλλος του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. 

Εξηφανίσθη μόλις εξελέγη και αβγατίζει τα τζαμιά με μία του δήλωση!
Πάνω που λέγαμε να βγάλουμε ανακοίνωση Silver Alert (οι αναζητήσεις προσώπων μέσης και τρίτης ηλικίας, που βλέπουμε στην τιβί και στις στάσεις του Μετρό) ή να τον ψάξουμε μέσω της εκπομπής της Νικολούλη, ξετσούμισε ο απωλεσθείς δήμαρχος! Δόξα τω Θεώ, είναι ζωντανός, είναι καλά, είναι όπως τον γνωρίσαμε. Αγχωμένος να ξαναβγεί

ΑΠΟ ΤΗ Δ΄ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων
Η Ιστορία πάντα διδάσκει. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, δεδομένης της επετείου, ότι στις 12 και 13 Απριλίου 1204 οι Σταυροφόροι της Δ΄ Σταυροφορίας, αντί να ελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ από τους Σαρακηνούς Άραβες, κατέλαβαν την Ορθόδοξη Κωνσταντινούπολη. 

Προς το ΤΧΣ οδεύει η Eurobank.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ 1Ο% ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ
Εγκαταλείπει, όπως όλα δείχνουν, την προσπάθεια για κάλυψη του 10% της
ανακεφαλαιοποίησης από ιδιώτες μετόχους η Eurobank.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήματος", σε πολύωρη συνεδρίαση της διοίκησής της την περασμένη Κυριακή αποφασίστηκε....

Και νέο "κούρεμα" στο ελληνικό χρέος βλέπει το ΔΝΤ!!!


Μήνυμα στους Ευρωπαίους για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους έστειλε εκ νέου το ΔΝΤ...
επισημαίνοντας ότι χωρίς νέο «κούρεμα» δεν μπορεί να μειωθεί το χρέος στο 124% του ΑΕΠ έως το 2020!

«Οι προβλέψεις για μείωση του χρέους στο 124% του ΑΕΠ το 2020, ενσωματώνει την παραδοχή για πρόσθετο κούρεμα στον επίσημο τομέα», σημειώνει στην Εκθεσή του για την παγκόσμια οικονομία το ΔΝΤ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, την ώρα που οι Ευρωπαίοι επιχειρούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους, αναμένοντας τις γερμανικές εκλογές το Φθινόπωρο.

Σε 1O εξαμηνιαίες δόσεις η τακτοποίηση των αυθαιρέτων.



Πέντε κατηγορίες πολεοδομικών αυθαιρεσιών και παραβάσεων, οριστική αποφυγή της κατεδάφισης ακινήτου με εξαίρεση τη μία από τις πέντε κατηγορίες (στην οποία εντάσσονται οι μεγάλες αυθαιρεσίες που θα τακτοποιούνται για 30 χρόνια), καθώς και αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του προστίμου, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος για τα αυθαίρετα που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.

Αιολικά πάρκα παντού…

aiolikaparka
Της Έρρικας Βαλλιάνου
Το ΣτΕ τα βρίσκει όλα καλά, ωραία και νόμιμα. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (αιολική ή ηλιακή) χρειάζονται για τη χώρα, για την οικονομία, έστω κι αν πολλές φορές είναι σε βάρος του περιβάλλοντος.
Έτσι έκρινε το ΣτΕ, που ανοίγει δρόμο για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων, ακόμη και στα μικρά νησιά,

Πάγκαλος: Ανώτερη η Αλβανία από την Ελλάδα.


Υπό άλλες συνθήκες η επανεμφάνισή του θα προκαλούσε απλώς τον γέλωτα και τον χλευασμό. Τώρα, όμως, προκαλεί την αηδία, την απέχθεια, την αγανάκτηση. 

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος με άρθρο -επανεμφάνισή του στο «Βήμα» της Κυριακής- και κάτω από τον τίτλο «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ», κάνει μια σύγκριση της Ελλάδας με την Αλβανία, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η γειτονική χώρα «δεν μας έχει ανάγκη». 

Ο νέος οικονομικός πόλεμος, που ξεκίνησε, ίσως αποδειχθεί πιο καταστροφικός και από τους συμβατικούς του προηγούμενου αιώνα για την Ευρώπη.

Η δικτατορία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου

Βιώνουμε ένα μεταμοντέρνο μοντέλο ολοκληρωτισμού. Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μ
νημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων, ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταγεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής. 

Ερχονται ποινικές διώξεις για χρέη προς το Δημόσιο από 5.000 έως το 10.000 και για πριν από το 2011 - Η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη μας μίλησε και πάλι !

Σχόλιο Τρικλοποδιάς

Σε αντίθεση με τη δολοφονία 3000 Ελλήνων όπου οι κ. εισαγγελείς δεν έχουν να πουν τίποτα , με ελαφρά καρδία θέλουν να στείλουν στη στενή όσους χρωστούν σε αυτούς που τους εξαθλίωσαν
και συνεχίζουν να τους δολοφονούν ! 


Όλα νόμιμα για την καταδίκη χιλιάδων Ελλήνων που χρωστούν στο κράτος ! Δεν θα πάρετε μία ! Κάντε φυλακές να μας χώσετε για να μας ταΐζετε !!! 

Το δρόμο για την κατάθεση εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων ποινικών διώξεων σε βάρος φοροοφειλετών ανοίγει η γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊστάμενο του οικονομικού εγκλήματος, Νίκου Παντελή προς το υπουργείο Οικονομικών, η οποία αναφέρει πως μπορούν να διωχθούν οφειλέτες και για χρέη από 5.000 έως 10.000 ευρώ που έχουν βεβαιωθεί από τις ΔΟΥ πριν από την 31 Μαρτίου 2011 (ημερομηνία ισχύος του Ν. 3943/2011).

H Κίνα αρχίζει να απομακρύνεται από το σύμμαχο της, την Βόρεια Κορέα και οι ειδικοί προβλέπουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο!.


Δεδομένου ότι το απομονωμένο κράτος προετοιμάζει μια άλλη επικείμενη εκτόξευση ενός πυραύλου, ένας καθηγητής του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος έχει προειδοποιήσει ότι υπάρχουν 70-80% πιθανότητες ενός πολέμου με τη Βόρεια Κορέα.

«Υπάρχουν πιθανότητες 70-80 τοις εκατό να ξεκινήσει ένας πόλεμο, επειδή ο Βορεοκορεάτης ηγέτης Kim Jong-un μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να εξαναγκάσει την επανένωση της κορεατικής χερσονήσου", δήλωσε ο Zhang Liangui , καθηγητής διεθνών στρατηγικών ερευνών της Κεντρικής Σχολής του Κομμουνιστικού Κόμματος, στην εφημερίδα South China Morning Post.

Θέλετε να μάθετε που πάνε τα χρήματα σας ;


H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη; 

Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ΄εντολή

Δηλαδή σε άλλη τράπεζα -εκτός Εθνικής ....δεν είναι ασφαλείς οι καταθέσεις(;)

Έχουν καταφέρει οι "παγκοσμιοποιημένοι καριόληδες" που κυβερνάνε αυτό τον κόσμο, να "φυτέψουν"  -με διάφορους τρόπους- στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου, την αμφισβήτηση από τον ίδιο, της προσωπικότητάς του, της ηθικής του (μαζί τα φάγαμε) και την αμφιβολία για την εγκυρότητα  της κρίσης του, της σκέψης του, ακόμα και της στοιχειώδους λογικής του (άραγε ένα και ένα κάνουν δυο;).

Όταν λοιπόν έβλεπα στην TV  "....για σιγουριά βάλτε τα λεφτά στην Εθνική τράπεζα."    σκεπτόμουν ..

Ο χειρότερος Έλληνας Δάσκαλος και η κ.Ρεπούση (βίντεο).

Σχόλιο attikanea: Δεν φταίει η τουρκόφιλη  Ιέρεια του Σιωνισμού. Φταίνε αυτοί που την έστειλαν στο Κυνοβούλιο με την ψήφο τους, και αυτό το πολιτικό σιωνιστικό υποτακτικό ανθρωποειδές, που λέγεται Κουβέλης.
Η κα.Μαρία Ρεπούση έχει απασχολήσει αρκετές φορές με δηλώσεις της την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.