Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ὅλο τὸ κόστος «φιλοξενείας» στὶς πλάτες μας…

http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/04/%E1%BD%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%84%E1%BD%B8-%CE%BA%E1%BD%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%E1%BD%B7%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CF%83%CF%84%E1%BD%B6%CF%82-%CF%80%CE%BB%E1%BD%B1%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82....jpgΤέσσερα (4) δισεκατομμύρια τὸ κόστος «φιλοξενίας» τῶν ἀλλοδαπῶν λαθρομεταναστῶν κατ’ ἔτος.
Δώδεκα (12) δισεκατομμύρια ἡ τριετία…
50% ἡ ἐθνικὴ συμμετοχή..

Ὅλα τὰ πρόσθετα μέτρα (ἀξίας) 5,6 δισεκατομμυρίων, ποὺ ἐπιβάλλει ἡ «κυβέρνησις» antifa Τσίπρα ἀφοροῦν στὴν περικοπὴ μισθῶν, συντάξεων, ἐπιβολὴ νέων φόρων κτλπ γιὰ νὰ καλυφθῇ ἡ ....

Έρχονται πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές για την κάποτε φιλήσυχη Ελλάδα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSGcN4APRCmnAlWaE3Uc_TxVB5aQsx79wTbEXNXY2nBQQmI4YJmt13yXnKnLupcfEwK1DKJMHtzXywJ5YQJ-YJHrjTIbxraspInEUdBbzXaCJsDxl9ccgxygeHd7usXbibQrJWA-1VOqY/s400/kos3_268208934.jpgΤου Στρατή Μαζίδη

Tα γεγονότα τα οποία σημειώνονται όπου υπάρχει συγκέντρωση προσφύγων και παρανόμων μεταναστών έχουν το χαρακτηριστικό της κλιμάκωσης της σκληρότητάς τους.

Ειδομένη, μπλόκα στους δρόμους και έλεγχος εγγράφων ελλήνων οδηγών από αλλοδαπούς, αποδράσεις από κέντρα φιλοξενίας, η κατάληψη του Πειραιά, τα όσα έγιναν στη Λέρο, τη Χίο και τη Σάμο, προμηνύουν άσχημα γεγονότα.

Λάβετε υπόψη ότι τίθεται εν αμφιβόλω η ικανότητα / επάρκεια της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίσει μια πιθανή εξέγερση καθώς έχει μάθει να τα βάζει μόνο με συνταξιούχους και φοιτητές.

Ακόμη και σε αυτούς που ....

Αυτάρκες νοικοκυριό...Για να επιβιώσουμε στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ.

Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.

Για να επιβιώσουμε όμως στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ,  χρειάζονται γνώσεις που όλοι και όλες μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσουμε.
Τι γνώριζαν οι γιαγιάδες μας και κατάφεραν να επιβιώσουν σε καιρό πολέμου ή απόλυτης φτώχειας; Τι θα πρέπει να είμαστε ικανοί να κάνουμε μόνοι μας;  Πως “έτρεχαν” τα σπίτια τους οι παλιές νοικοκυρές, τότε που δεν υπήρχαν μισθοί, ασφάλιση και συντάξεις και που μόνο η καλή διαχείριση των πόρων έφερνε την ευημερία;
Αυτή είναι η λίστα που έχω καταλήξει, δοκιμάσει και πιστεύω ότι λειτουργεί άψογα.
Πρέπει λοιπόν να μπορούμε τουλάχιστον…

Οι διασυνδέσεις των ισχυρών της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με δεκάδες επιχειρήσεις, ΜΚΟ και «δεξαμενές σκέψης»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjX6bMEUmicIWihTL5McTAGzJsbX7MdP0Yz6v9qbQMHeSK2IAHFrupUiPi3eQuGQ16UR1bQOLcJZ72XipsBMRlQfneIFgxTDUZ9GyefyfXMUC3RBkvMjQhXTDzXYtYv2kK6wpldcO0-LEY/s1600/knowyourenemy.jpgΚι αν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι τρέμουν να βάλουν στο στοματάκι τους τις λέξεις ROTHSCHILD και SOROS ... εμείς πρέπει να φροντίσουμε να μην υπάρχει Έλληνας που να μην ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. (σ.σ. Θερμή παράκληση να διαβάσετε επίσης και όλους τους υπερσυνδέσμους που εμπεριέχονται στο άρθρο καθώς αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του παζλ.) 

Η δυναστεία των χρηματιστών και τραπεζιτών Ρότσιλντ (Rothschild) εδώ και τρεις αιώνες ασκεί μεγάλη επιρροή σε πάμπολλες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της τωρινής κρίσης του ευρώ και της παράπλευρης κρίσης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Λόγω της πραγματικά ασύλληπτης περιουσίας τους (500 ΤΡΙΣ ΔΟΛ)και των συμμετοχών τους σε πάσης φύσεως κεφαλαιοκρατικές δραστηριότητες, η λειτουργία του Οίκου των Ρότσιλντ δομείται παραδοσιακά με εντολοδόχους, που αναλαμβάνουν -έναντι ανταλλαγμάτων- να στηρίξουν τις επιδιώξεις τους, εν είδει ....

Βαρυσήμαντο κείμενο - ΄Οπλο διαπραγμάτευσης .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEKHSF8LRQ5jImQDAXiK8xvJGbpThUtkkdI47zmNWCEWQTn1gJGl9RVhQmMkgSCpTE3LxyEgVdjzlTA57B9rnmc-Q69De5kmup93OiAbj1EcYfDp7VXDdQjCbd5EC1_-YMk5WYTdTmPUA/s1600/xreos_6-11.jpgΤου Μιχαήλ Στυλιανού

Έκθεση του ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα, η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας- καλεί την κυβέρνηση να συνεχίσει την έρευνα για τα γενεσιουργά αίτια της κρίσεως χρέους, αξιοποιώντας το έργο που άρχισε η «Επιτροπή της Αλήθειας για το Χρέος», προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δικαστική και διοικητική λογοδοσία των κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα.


Στις εισηγήσεις της προς τους δανειστές, τους καλεί να ελαφρύνουν το χρέος, για την ώθηση κοινωνικά επωφελούς ανάπτυξης με πρόγραμμα επενδύσεων και να βοηθήσουν την Ελλάδα να κλείσει το κενό στο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.

Τονίζει ότι οι καταστροφικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας για τα ανθρώπινα δικαιώματα « δεν είναι το έργο κάποιου αόρατου χεριού, για το οποίο δεν ευθύνονται ούτε κράτη ούτε διεθνείς, δημόσιοι, ή ιδιωτικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, εντός και εκτός της Ελλάδος .»

Αποφαίνεται πως ....

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ - ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtWgwA42p0p8-GhliJ7r8fdn_GeAP_O3p5iGNa_IgSn8P5zyy4EJPgBygmGuNRf5xQnzkYf795MIiUMwC8pYiW6LKTIhbK4HFXtHcz6GL2wJd0ySLC-Z-5Bkxy3jOZmS-FFcH90PshcTM/s400/images+(5).jpg

Στις σχολές πολιτικών επιστημών και Διεθνολογίας των Πανεπιστημίων Η.Π.Α.-Αγγλίας-& Ε.Ε. διδάσκουν στους νεαρούς φοιτητές ότι συμφέρει στη Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση ή Νέα Παγκόσμια Τάξη (Ν.W.O.)

Γιαυτό οι νεαροί πολιτικοί γίνονται γενίτσαροι του Ελληνισμού υπέρ των συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΥΤΟΥ!!!

Οι Δαίμονες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας μέχρι τα ΑΕΙ εισεχώρησαν.

Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος προετοίμασεν πρόσκληση στους Σιωνιστές Πάπαν & Πατριάρχην για να παραστούν στην εξόδιον ακολουθίαν της νήσου Λέσβου, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Για να υποδεχτούν τους νέους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές κατοίκους!!!

Εμείς το ποίμνιον παρακαλούμε και προσευχώμεθα
στον Αρχάγγελον Μιχαήλ του Μανταμάδο της Λέσβου, εάν θέλει να σώσει την νήσο ΛΕΣΒΟ, να....

Γιατί τα "Panama Papers"; "Όλα ξεκίνησαν στην Ελλάδα, το Δεκέμβριο του 2008..."

http://www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH300/1_-_1_2_-117-dc4ae.jpgΤο δόγμα Ρόμερ: να αναγκαστούν οι μη-αγγλοσαξονικοί φορολογικοί παράδεισοι να αποσυρθούν και να αποσταθεροποιηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε τα κεφάλαια να ρέουν πίσω προς τους φορολογικούς παραδείσους του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ολλανδίας, των ΗΠΑ και του Ισραήλ .
Τιερί Μεϊσάν
Σε αντίθεση με τα εμφανιζόμενα, η εκστρατεία των «Panama Papers»  δεν θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των χρηματοοικονομικών καταχρήσεων και την αύξηση των ελευθεριών, αλλά ακριβώς το αντίθετο. 

Το σύστημα θα συρρικνωθεί λίγο περισσότερο γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, έτσι ώστε αυτά τα κράτη και μόνο θα έχουν τον έλεγχο του.  

Παραβιάζοντας την αρχή της ισότητας ενώπιον της δικαιοσύνης και την ....

Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο – Οι πολίτες ζητούν τη σύλληψή του.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0049564001428602288.jpgΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ…

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS


-Ἡ Ἑλλάδα στό ἐκτελεστικό ἀπόσπασμα, παραθέτουμε στοιχεῖα καί τά ἒγγραφα τοῦ νέου ἐγκλήματος, εἰς βάρος τοῦ Ἑλλήνικοῦ λαοῦ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών...
ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να....

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826 ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ .

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0e/The_sortie_of_Messologhi_by_Theodore_Vryzakis.jpg
άρθρο του αντ/γου ε.α. Νικόλαου Κολόμβα,
επίτιμου διοικητή Γ΄ Σ. Στρατού,
πτυχιούχου Νομικής Α.Π.Θ.

«Μισολόγγι: Χαρά της ιστορίας, Γη επαγγελμένη.
Πάνε εκατό χρόνια κι ας πάνε.

Η θύμηση άχρονη μπροστά σου θα γονατίζη».

Σ’ αυτούς τους λίγους, αλλά τόσο μεστούς στίχους από το ποίημά του «Η Δόξα στο Μεσολόγγι» (σ.1), ο Μεσολογγίτης Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς έκλεισε όλο το μεγαλείο της θρυλικής εποποιίας του Μεσολογγίου.

Και τα μεν ανυπέρβλητα πολεμικά κατορθώματα των ανδρείων υπερασπιστών του εξήρθησαν ιδιαίτερα από τους ιστοριογράφους, υμνήθηκαν διθυραμβικά από τους ποιητές και χιλιοτραγουδήθηκαν από τη λαϊκή μούσα.

Η τραγική, όμως, μοίρα των αμάχων, και ιδίως το παρατεταμένο και απερίγραπτο δράμα των γυναικοπαίδων, αν και δεν ....

Καλώς ήλθατε στο ελληνικό κράτος απατεώνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9IvbSEUhMklmDIo8TkTy3FSJyjgE1gEQb0eq277JNM3ijoL2T_axgv_-zAFN2LVrdXhN7vNFnVXTqYiFWSCmnHxg5Iv92xoTmb7skhhdz1xfu5fgkD3F6xs0ACzIzck4aHpcch17Oc6A/s400/exapatisi.jpg
Του Γιώργου Κράλογλου

Έχουμε και τα μούτρα να ζητάμε επενδυτές και κεφάλαια. Ποιοι; 

Το ελληνικό κράτος - απατεώνας με την "φορολογική καραμπίνα", στημένη να την ανάψει σε κάθε βλάκα πολίτη ή επιχειρηματία που το εμπιστεύτηκε. 

Το κράτος απατεώνας που (μόνο την τελευταία δεκαετία) έταξε κέρδη στην εναλλακτική ενέργεια, πετρελαιοκίνηση και ΕΣΠΑ αλλά κατάκλεψε όσους το πίστεψαν. 

Τώρα ετοιμάζεται να ληστέψει επιχειρηματίες τουρισμού...

Εκεί είναι το θέμα. Και όχι στις "μαφιόζικες" διαρροές του υπουργείου Οικονομικών. Ότι δήθεν αυτά που προτείνονται στην Τρόικα, για φόρο διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία, είναι εφαρμοσμένη πρακτική και σε χώρες της Ευρώπης.

Βεβαίως και είναι. Αλλά στην Ευρώπη οι ...