Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Νέες αυξήσεις στη Δ.Ε.Η...που θα ισχύσουν από 1η Ιουνίου,...ΔΕΗ: λέει ότι κάνει μειώσεις, αλλά κάνει αυξήσεις!

Τα… τερτίπια της ΔΕΗ: λέει ότι κάνει μειώσεις, αλλά κάνει αυξήσεις!
Όπως αναμενόταν, νέες… φουρτούνες θα βάλουμε στο κεφάλι μας με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αφού οι νέες αυξήσεις που θα ισχύσουν από 1η Ιουνίου μπορεί να παρουσιάζονται σαν μειώσεις από τη ΡΑΕ, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά εύκολα διαπιστώνει κανείς το αντίθετο!
Τι εννοούμε; Σύμφωνα με ....

Ομπάμα-Μέρκελ: «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για κυρώσεις στη ρωσική οικονομία»

Ομπάμα-Μέρκελ: «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για κυρώσεις στη ρωσική οικονομία»











Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στον Λευκό Οίκο με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, κάλεσε τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στις ομάδες των ενόπλων που δρουν στην ανατολική Ουκρανία ώστε να πειστούν να σταματήσουν τις αποσχιστικές ενέργειές τους, απειλώντας με νέες κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την Μέρκελ μετά τις συνομιλίες τους, ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε επίσης ότι θα κινηθεί γρήγορα και θα επιβάλει .....

Βόμβα ληξιπρόθεσμων – Πάνω από 13 δισ. ευρώ μέσα σε 15 μήνες!

Βόμβα ληξιπρόθεσμων – Πάνω από 13 δισ. ευρώ μέσα σε 15 μήνες!
Τα χρέη προς το Δημόσιο «πνίγουν» τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Τα απανωτά φορολογικά «χτυπήματα», οι δραστικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η ανεργία και τα «λουκέτα» που μπήκαν στην αγορά έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο εκατομμύρια φορολογούμενους που αδυνατούν όχι μόνο να πληρώσουν στην ώρα τους τις οφειλές τους προς το Δημόσιο αλλά ακόμη και να ενταχθούν στις ρυθμίσεις προκειμένου να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε μηνιαίες δόσεις.
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών που δείχνουν ότι ένας στους τρεις φορολογούμενους χρωστά στην εφορία, ενώ....

Μαζέψτε τους! Το ΥΠΟΙΚ μας «κουνάει το δάχτυλο» την ώρα που το Taxisnet… ψυχορραγεί: Δεν έχει άλλη παράταση για τις δηλώσεις..

Μαζέψτε τους! Το ΥΠΟΙΚ μας «κουνάει το δάχτυλο» την ώρα που το Taxisnet… ψυχορραγεί: Δεν έχει άλλη παράταση για τις δηλώσεις
Δεν θα ξαναδώσει παράταση στην καταληκτική διορία υποβολής δηλώσεων, όπως συνέβη χθες λόγω του black out στο σύστημα TAXIS, προειδοποιεί το υπουργείο Οικονομικών! 
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι πρέπει όλοι να υποβάλουν νωρίς τις δηλώσεις τους (έως 30 Ιουνίου οι μισθωτοί και συνταξιούχοι) και ότι πλέον δεν θα ξαναδώσει παράταση, εκτός αν ....

Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ..

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η  ΕΥΔΑΠ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ....860 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ;;;; ]


- Οι μετοχές είναι -κυρίως- από το χαρτοφυλάκιο της προίκας της ΑΤΕ ....η οποία είχε πάρει μεγάλα πακέτα ....για να στηρίξει την εισαγωγή της ΕΥΔΑΠ στο ΧΑΑ.

- Η υπόθεση θυμίζει  ΟΤΕ, MIG με Βγενόπουλο, ΝΔ με Αλογοσκούφη ....και τα παιγνίδια τους, για να "φύγει" ο ΟΤΕ στους Γερμανούς ....όπερ και εγένετο.

- Είχα την εντύπωση ....ότι η ύδρευση είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας θέμα ....ιδίως όταν αφορά την ιδιωτικοποίηση αυτής της λειτουργίας ....σε μια μεγάλη πόλη -και όχι μόνον- όπως η πρωτεύουσα.  

Ως τέτοιο λοιπόν -θέμα- .....

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ - ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΕΛΙΚΑ;

Θέμα πρόωρων συνταξιοδοτήσεων -για πάνω από 250.000 ασφαλισμένους- ανοίγουν κοινοτικά στελέχη, ενώ την ίδια στιγμή έρχονται αλλαγές σε επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ και μερίσματα.

Κατάργηση πρόωρων συνταξιοδοτήσεων  


Την Τετάρτη ο κοινοτικός επίτροπος για θέματα απασχόλησης, Λάζλο Αντόρ, σημείωσε πως η επιτροπή συνιστά στα κράτη-μέλη να εξαλείψουν τις εξαιρέσεις και να αυξήσουν τα όρια ηλικίας όπου αυτό απαιτείται. 


Τη δυνατότητα εξόδου πριν .....

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ-ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΦΩΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ).

oukrania1
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας στο Σλαβιάνσκ ανέφεραν την κατάρριψη ενός ελικοπτέρου Mi-24 που υποστήριζε με πυρά πυροβόλου των 30 mm μία μεγάλη επιχείρηση των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων να ανακαταλάβουν την πόλη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Ria Novosti, οι ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ “ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΑΝ…”

tsipras
Η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως και την εσπευσμένη πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα, στην σκιά των σοβαρότατων εξελίξεων στην Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή. 

Μέχρι πρόσφατα και μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ρωσία είχε χαλαρώσει το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, αφού και στην Ουκρανία είχε κυβέρνηση φίλα προσκείμενη ειδικά στο ενεργειακό παιχνίδι.
Tο HellasForce αποκαλύπτει την πρόταση βόμβα της Ρωσικής πλευράς που πιθανά να σοκάρει ....