Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ (DISTRESS FUNDS) EINAI ΗΔΗ ΕΔΩ..


Δεν είναι τυχαίο ότι η ονομασία τους είναι «distress funds» που σε κυριολεκτική μετάφραση σημαίνει «επενδυτικά κεφάλαια δυστυχίας».
Οι προσφορές που δίνονται για τα δάνεια από τις ξένες εταιρείες ξεκινούν από το 5% της αξίας τους, όταν πρόκειται για καταναλωτικά δάνεια που δεν εξοφλούνται, και φτάνουν μέχρι το 45-50% όταν πρόκειται για δάνεια με υποθήκη τα οποία είναι ενήμερα.
Οι εταιρείες αυτές ειδικεύονται στην αναζήτηση και αγορά περιουσιακών στοιχείων και απαιτήσεων (δάνεια) από ιδιώτες και επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό πίεση και αναγκάζονται, έτσι, να ξεπουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή. Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά δανείων από τις ελληνικές τράπεζες, σε χαμηλή τιμή, βρίσκονται ξένες εταιρείες που ειδικεύονται στις πτωχεύσεις. Παζαρεύουν τα δάνεια στο 5 έως 50% της αξίας τους για να εισπράξουν στη συνέχεια το 100%.



Στην ιδιοκτησία ξένων εταιρειών, των λεγόμενων “distress fund” που ειδικεύονται στην...αγορά «κοψοχρονιά» προβληματικών δανείων και περιουσιακών στοιχείων από πτωχεύσεις, θα περάσουν, σύμφωνα με το money-money.gr, χιλιάδες δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών το προσεχές διάστημα.
Στελέχη ξένων εταιρειών του είδους αυτού βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και διαπραγματεύονται την αγορά ελληνικών δανείων σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ονομαστική με τις ελληνικές τράπεζες.
Όταν ολοκληρωθούν τέτοιες πωλήσεις, οι δανειολήπτες θα βρεθούν να χρωστούν το δάνειο πλέον σε ξένες εταιρείες, οι οποίες θα ξεκινήσουν διαδικασίες είσπραξης.

Μόλις λήξει η περίοδος προστασίας από τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία και για οφειλές μέχρι 180.000 ευρώ, που ισχύει μέχρι τέλος του 2013 (εφόσον δεν υπάρξει παράταση), αναμένεται να αρχίσουν εντατικές διαδικασίες είσπραξης με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αφού μέχρι τότε πολλά δάνεια, κυρίως προβληματικά θα έχουν πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή σε ξένες εταιρείες.
Τα «κεφάλαια της δυστυχίας»
Οι προσφορές που δίνονται για τα δάνεια από τις ξένες εταιρείες ξεκινούν από το 5% της αξίας τους, όταν πρόκειται για καταναλωτικά δάνεια που δεν εξοφλούνται, και φτάνουν μέχρι το 45-50% όταν πρόκειται για δάνεια με υποθήκη τα οποία είναι ενήμερα.
Οι εταιρείες αυτές ειδικεύονται στην αναζήτηση και αγορά περιουσιακών στοιχείων και απαιτήσεων (δάνεια) από ιδιώτες και επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό πίεση και αναγκάζονται, έτσι, να ξεπουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή. Δεν είναι τυχαίο ότι η ονομασία τους είναι «distress funds» που σε κυριολεκτική μετάφραση σημαίνει «επενδυτικά κεφάλαια δυστυχίας».
Εκπρόσωποι αυτών των funds βρίσκονται και πάλι στην Αθήνα και ψάχνουν να αγοράσουν ελληνικά δάνεια «κοψοχρονιά».
Οι τράπεζες θέλουν να πουλήσουν χαρτοφυλάκια δανείων πάσης φύσεως, δηλαδή στεγαστικά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά, ακόμα και ναυτιλιακά. Κύριος λόγος για αυτές τις πωλήσεις είναι ότι θέλουν να πετύχουν την λεγόμενη απομόχλευση στα χαρτοφυλάκια τους, δηλαδή να μειώσουν τα «ανοίγματα» που έχουν, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι τα δάνεια που έχουν χορηγήσει.
Προς το παρόν πωλήσεις τέτοιου είδους δεν έχουν πραγματοποιηθεί, όμως αναμένονται σε άμεσο προσεχές διάστημα. Οι τραπεζίτες παραδέχονται πως όταν «πιάσουν» συμφέρουσες τιμές θα πουλήσουν χαρτοφυλάκια δανείων.
Στην πράξη οι διαδικασίες πώλησης θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε και λήγει η προστασία από πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία μέχρι 180.000 ευρώ και οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να πιέσουν για εξόφληση ή να πραγματοποιήσουν πλειστηριασμούς.
Τι πρέπει να ξέρουν οι δανειολήπτες
Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι δανειολήπτες είναι:
•Η τράπεζα θα πρέπει να τους ενημερώσει ότι το δάνειο τους πουλήθηκε σε τρίτο.
•Οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την τράπεζα από την οποία δανείστηκαν (δηλαδή επιτόκιο, διάρκεια αποπληρωμής κλπ) δεν αλλάζουν.
•Σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής μιας δόσης, ακόμα και μία ημέρα, θα δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από εισπρακτικές εταιρείες.
•Αν η πληρωμή καθυστερήσει 3 μήνες –δηλαδή 90 μέρες- την 91η μέρα θα ενημερωθούν ότι είναι απαιτητό το σύνολο της οφειλής, διαφορετικά θα κινηθούν διαδικασίες κατάσχεσης.
•Ο νόμος που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του 2013, καλύπτει δάνεια πρώτης κατοικίας μέχρι του ποσού των 180.000 ευρώ.
•Αν η οφειλή είναι 181.000 ευρώ, παύει να ισχύει η προστατευτική ομπρέλα του νόμου και ο δρόμος για κατάσχεση είναι ανοικτός.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ : ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ' Texe Marrs (βιντεο)



 Όλα αυτά που γίνονται εις βάρος των λαών της γης....



http://attikanea.blogspot.gr

ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ....


  

Απίστευτο αλλά αληθινό. Στα 100 χρόνια της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον Τουρκοεβραικό ζυγό, η Εβραιοκρατία, ονόμασε την κεντρική πλατεία του Κάστρου των Ιωαννίνων, της πόλης του Αλή Πασά, σε πλατεία « (Μωυσή) Μίνωος Σ. Μάτσα», και έγιναν τα  αποκαλυπτήρια γλυπτού που δώρισε η οικογένεια Μάτσα στο δήμο Ιωαννιτών. 

Η τελετή εντάχθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης και έγινε παρουσία του διακεκριμένου πλαστογράφου, Κάρολου Παπούλια. Τα καθάρματα καλύτερα να έστηναν άγαλμα του Αλή πασά. 

Οι ρουφιάνοι της Εβραιοκρατίας ονόμασαν τον αρχιτσιφούτη Μάτσα, τη βδέλλα, που ήπιε το αίμα του Καζαντζίδη του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, και του Καλδάρα, «διορατικό», που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού του 20ου αιώνα.

ΥΓ.Ελπίζω αυτή η βάναυση πρόκληση της Εβραιοκρατίας προς κάθε Έλληνα να μην μείνει για πολύ καιρό στη θέση της.

ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.


Έπεα πτερόεντα και διπλωματικές τρίχες κατσαρές


Λύσσαξαν οι παπαγάλοι και μαζί τους τα «έμμισθα κορόιδα» με την «ρηματική διακοίνωση» του Αβραάμoglou προς τον ΟΗΕ. 
Η «Ρηματική διακοίνωση», είναι προφορική και συνοδεύεται από ένα «μεμοράντουμ», για να θυμάται αυτός που του τα είπες, τι άκουσε. 

Έπεα πτερόεντα δηλαδή και διπλωματικές τρίχες κατσαρές. 

Η «Ρηματική διακοίνωση», στον ΟΗΕ δεν έγινε ούτε προς την Τουρκία, ούτε και προς τις χώρες μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, για να μην κάνουμε πολύ φασαρία. 

Βρήκαν  έναν συνεργάτη του Μπάν ΚιΜουνί και του "τα είπανε", εκείνος του "εγραψε" και μετά άρχισαν να κακαρίζουν στα ελληνικά χουντοκάναλα για να ταΐσουν κουτόχορτο το πόπολο, ΄ότι τάχα υπερασπίζονται τα «ελληνικά εθνικά συμφέροντα», και ότι «τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα για την εξερεύνηση στην υφαλοκρηπίδα και για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, δεν θίγονται από τις μονομερείς πράξεις και δράσεις της Τουρκίας». 

Αυτό είναι το ζουμί. Το θλιβερό τρίο ντε Κουρελέ, και ο Αβραάμoglou, μαζί με τον ρεντ Πάνος και την πασοκοδεξιά ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όλη η προδοτική κομπανία δηλαδή, βάζουν στο ράφι τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, και τα υπερασπίζονται προφορικά λέγοντας ότι τα τετελεσμένα δεν θίγουν το «θεωρητικό δικαίωμα». 

Όπως όμως ξέρουν και οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής δικαίωμα που δεν σου επιτρέπουν να το ασκήσεις βρίσκεται εν αναστολή. Ας θυμηθούν, ότι και οι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου, δεν περιορίζονταν σε «ρηματικές διακοινώσεις» προς τον ΟΗΕ, για το Χόρα, το Σισμίκ και το Πίρι Ρέις. 

Με τα σούπα-μούπες και με ρηματικές διακοινώσεις δεν γίνεται δουλειά.

ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ

http://deltio11.blogspot.gr/

ΟΧΙ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε .


Δε θέλει ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ η Μέρκελ


de-thelei-entaksi-tis-toyrkias-stin-ee-i-merkel 
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι είναι επιφυλακτική όσον αφορά την τουρκική αίτηση ένταξης στην ΕΕ, αλλά ότι θα προτιμούσε την έναρξη διαπραγματεύσεων σε ένα άλλο πεδίο ή "κεφάλαιο" με την Άγκυρα.
Αύριο η Γερμανίδα καγκελάριος ξεκινάει διήμερη επίσκεψη στην Άγκυρα και τα σχόλιά της αυτά που έκανε κατά το εβδομαδιαίο βιντεοσκοπημένο της μήνυμα, ακολουθούν τα σχόλια του σοσιαλιστή Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ την περασμένη εβδομάδα ότι είναι έτοιμος να επαναλάβει τις συνομιλίες με την Τουρκία στο κεφάλαιο που αφορά την βοήθεια από χώρες της ΕΕ.

"Θεωρώ ότι μπροστά μας έχουμε ένα μακρύ δρόμο διαπραγματεύσεων. Παρότι είμαι επιφυλακτική, συμφώνησα με την συνέχιση των ενταξιακών συνομιλιών. Προσερχόμαστε σε αυτές με ανοιχτό αποτέλεσμα", είπε η Μέρκελ.

Οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας ξεκίνησαν το 2005, αλλά "πάγωσαν" εξαιτίας του κυπριακού ζητήματος--η Κύπρος είναι μέλος της ΕΕ--και των αντιρρήσεων από Παρίσι και Βερολίνο.
Η Τουρκία έχει ολοκληρώσει μόνο ένα από τα 35 προαπαιτούμενα "κεφάλαια" που πρέπει να υλοποιήσει κάθε υποψήφιο προς ένταξη μέλος.

Μόνο 13 από αυτά δεν μπλοκάρονται και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει ότι η Άγκυρα δεν ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για ένταξη στην ΕΕ στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας του λόγου.

Η Μέρκελ τάσσεται υπερ μίας "ειδικής σχέσης" της Τουρκίας με την ΕΕ αντί της πλήρους ένταξης της πρώτης.






ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ


 Κινήσεις μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας με ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητους Έλληνες



kiniseis-mellontikis-kyvernitikis-synergasias-me-dimar-kai-aneksartitoys-ellines- 
Ιδιαίτερα ευχαριστημένα από την πορεία της συζήτησης και τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς χθες στο POLIS CAFE είναι τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα , Νίκος Παππάς κατατέθηκαν όλες οι απόψεις για την διαμόρφωση ενός ευρύτερου αντιπολιτευτικού τόξου με την προοπτική μιας μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στους τρόπους που αυτή η συνεργασία μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Ο Νίκος Παππάς μάλιστα πρότεινε να ξεκινήσουν κάποιες κοινές δράσεις με αφορμή τα θέματα της επικαιρότητας. 

«Με βάση το σχέδιο των ιδιωτικοποιήσεων που προωθεί η κυβέρνηση για τον ΟΠΑΠ και την ΕΥΔΑΠ μπορούμε να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις και σκέψεις που θα δίνουν μια άλλη διάσταση στον δήθεν ρεαλισμό της κυβέρνησης.» Από την πλευρά του ο Νίκος Κοτζιάς που συχνά πυκνά συνομιλεί και με τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας για τις συνεργασίες πήγε ένα βήμα παραπέρα. 

«Γιατί συνεργασία μόνο με την ΔΗΜΑΡ και όχι και με τον Νότη Μαριά είπε» ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το κεφάλαιο της συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες , παρατήρηση στην οποία δεν διαφώνησε ο Νίκος Παππάς. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η φοβική αντίδραση του Αριστερού Δικτύου τάσης που ανήκει στη ΔΗΜΑΡ και η οποία ζητά από τον Φώτη Κουβέλη να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και στην οποία ανήκει ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Π. Μουτσινάς που με ανακοίνωση τους αποστασιοποιούνται από την πρωτοβουλία των δυο πρώην βουλευτών του κόμματος τους. 

«Στη συνάντηση μελών της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, το πλαίσιο της πρότασης του Αριστερού Δικτύου προς την Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς ουδεμία αναφορά έγινε για εκδήλωση. Το Αριστερό Δίκτυο της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι ρεύμα ιδεών στα πλαίσια του κόμματος και φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως χώρος προβληματισμού και παραγωγής ιδεών και προτάσεων»». Εύλογα λοιπόν πολλοί αναρωτιούνται ότι με βάση την ανακοίνωση τους μια συζήτηση για τον ρόλο της αριστεράς στην περίοδο της κρίσης γιατί δεν προσφέρει στην παραγωγή ιδεών και προτάσεων; 

Παναγιώτης Βασιλάκης

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Η Ευρώπη βυθίζεται στην ύφεση και ας μην το παραδέχονται...

i-eyropi-vythizetai-stin-ufesi-kai-as--min-to-paradexontai 
Σοκ προκάλεσε στις διεθνείς αγορές η είδηση πως ο οίκος αξιολόγησης Moody΄s υποβάθμισε την βρετανική οικονομία κατά μία βαθμίδα.
Μετά από δεκαετίες και συγκεκριμένα από το 1978 η δυνατή οικονομία της ΕΕ των «27» χάνει την αξιολόγηση των ΑΑΑ κάνοντας στην ουσία ορατά τα αποτελέσματα της πολιτικής λιτότητας που ασκείται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορεί οι ευρωπαίοι εταίροι μας αλλά και κορυφαίοι οικονομολόγοι να δηλώνουν πως η ΕΕ μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης, τα στοιχεία φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο. Οι χώρες της ΕΕ βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στην ύφεση ως επακόλουθο της πολιτικής αυστηρής λιτότητας που ασκείται. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η υποβάθμισηπρο μηνών της γαλλικής οικονομίας από τον ίδιο οίκο.

Η κρίση στην Ευρώπη βρίσκεται σε έξαρση και θα αργήσει να τελειώσει παρά τις διαβεβαιώσεις των ηγετών. Το ζήτημα είναι ποιες προσπάθειες θα γίνουν στο εξής για να αναστραφεί το κλίμα. Τα πράγματα περνάνε πλέον σε πολιτικό επίπεδο, με τις ηγεσίες των χωρών να αμφισβητούνται.

Ήδη στη Βρετανία το έδαφος κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης συνασπισμού, φαίνεται να δονείται, με την αμφισβήτηση του προγράμματος λιτότητας πλέον να να κυριαρχεί. Το οικονομικό επιτελείο της χώρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την βιασύνη του οίκου να υποβαθμίσει την οικονομία, πριν καν ανακοινωθεί ο μεσοπρόθεσμος προϋπολογισμός από τον Όσμπορν στις 20 Μαρτίου. Είναι κοινό μυστικό από ότι φαίνεται όμως πως ο νέος προϋπολογισμός θα χαρακτηρίζεται από λιτότητα και περικοπές, αφού ο κ. Όσμπορν εξακολουθεί να θεωρεί τη λιτότητα μονόδρομο.

Κορυφαίοι οικονομολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η λιτότητα καταστρέφει την ΕΕ, οι ηγεσίες όμως των χωρών κλείνουν τα αυτιά τους... Η συνέχιση της λιτότητας θεωρείται πια δεδομένο πως θα φέρει αναταράξεις σε πολιτικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν θα φέρει ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή στις μεγάλες οικονομίες οι οποίες μία μία αρχίζουν να εμφανίζουν σημάδια κατάρρευσης. Τώρα πως στην Ελλάδα το οικονομικό επιτελείο εμφανίζεται αισιόδοξο για την επιστροφή, στην ανάπτυξη από το 2014, όπως ανέφερε και στην έκθεσή της η Κομισιόν, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Αγγελική Κιλιντζόγλου

Η ΕΠΙΟΡΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Φοιτητές... έδιωξαν τον Κάρολο Παπούλια από εκδήλωση!

foitites-edioksan-ton-karolo-papoulia-apo-ekdilosi 
Στο παρά πέντε ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για χθες παρουσία του προέδρου της ΔημοκρατίαςΚάρολου Παπούλια σε εκδήλωση στα Γιάννενα.
Ο λόγος; Η διαμαρτυρία φοιτητών έξω από τον χώρο της εκδήλωσης. Όπως διαβάζουμε στο ipeirotika.gr ο κ. Παπούλιας είχε προγραμματίσει να παραστεί σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου στην αίθουσα που φέρει το όνομά του, αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ο καθηγητής Ηaralab Zur Hausen. 

Όμως, 10 λεπτά πριν την άφιξή του, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο 20 περίπου φοιτητές, οι οποίοι κρατούσαν ένα πανό με σύνθημα «Έξω οι ασφαλίτες από το άσυλο» και φώναζαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών, της αστυνομίας και του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα Πρωινός Λόγος. 

Μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Παπούλιας αποφάσισε να μην παραστεί στην εκδήλωση.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Υπάρχει έντονη οσμή εθνικής καταστροφής παρόμοιας με του 1897!

Ήθελε να είναι ...αξιόπιστος στους δανειστές. Ξεγύμνωσε τους Έλληνες και διέλυσε τον κοινωνικό ιστό εν ονόματι των τοκογλύφων!

Τώρα, ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς, αυτός που ολοκληρώνει το έγκλημα Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, σύρει την χώρα σε εθνική ταπείνωση από την Τουρκία.

Τώρα που ο ...γελοίος οικονομολόγος της ...ανάπτυξης, απέκτησε την πολυπόθητη αξιοπιστία από την Μέρκελ και τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Τούρκων.

Οι Τούρκοι στήθηκαν δίπλα στο Καστελόριζο και ξεκίνησαν έρευνες πετρελαίου λίγα μέτρα από το νησί μας. Το έχουν εγκλωβίσει και όχι μόνον αυτό: δηλώνουν διεθνώς ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, άρα λένε ότι το Καστελόριζο ανήκει στους Τούρκους!!!

Πού είσαι ρε αρχιδωσίλογε Σαμαρά; Θα ...κατουρηθείς από τον φόβο σου και θα οδηγήσεις τον τόπο σε Ίμια χειρότερα από του 1996;

Οι Τούρκοι, βλέποντας την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος που επέφεραν Παπανδρέου-Σαμαράς, θα προχωρήσουν σε δυναμική πρόκληση και θα επιχειρήσουν να καταλάβουν ελληνικό νησί!!!

Ο ελληνικός στρατός εάν περιμένει από τον Σαμαρά να κουνήσει το δάχτυλό του, θα χάσουμε όχι ένα αλλά δύο νησιά. Βρισκόμαστε προ των πυλών εθνικής καταστροφής.

Ο δωσιλογισμός Παπανδρέου- Σαμαρά έχoυν γυρίσει την Ελλάδα πίσω, έναν και πλέον αιώνα! Στο 1897! Υπάρχει έντονη οσμή εθνικής καταστροφής παρόμοιας με του 1897!

O ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ...ΤΟΤΕ



Νιώθοντας απέχθεια αλλά και αγανάκτηση από την κατάσταση που επικρατούσε, μία κατάσταση η οποία με ελαφρές παραλλαγές εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, ο φιλέλληνας Λόρδος Βύρων σε ποίημά του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει και τους ακόλουθους στίχους.

«Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη
ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
πλούσια σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεωκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους…

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του.

Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

Χωρίς τέλος αποδεικνύεται ο κατηφορικός δρόμος της οικονομικής και κοινωνικής «περιδίνησης», στον οποίο έχει εισέλθει η Ελλάδα στα τρία τελευταία χρόνια της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών. 

Οι συνέπειες αυτών είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικές για την κοινωνία και τη Χώρα, αλλά και την θέση της στον διεθνή χώρο, καθόσον έχει αποδεχθεί τον ρόλο του παγκόσμιου «πειραματόζωου» και της μετατροπής της, από ισότιμη Ευρωπαϊκή Χώρα, σε οιονεί «αποικία χρέους».

Είναι, πλέον, πασιφανές, ότι το ακολουθούμενο ακραίο νεοφιλελεύθερο οικονομικό «πείραμα», το μόνο που προσφέρει, είναι η γιγαντιαία οικονομική ύφεση και τα κοινωνικά «ερείπια».

Η εφαρμογή του «θανατηφόρου μνημονιακού φαρμάκου» έχει δημιουργήσει συνθήκες ιστορικής ήττας για την Χώρα, αφού το 30% του ενεργού δυναμικού της και το 60% των νέων είναι άνεργο, τα μισά και πλέον νοικοκυριά έχουν κηρύξει στάση πληρωμών, ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης, ενώ η παραγωγική βιομηχανική βάση της Χώρας σε πλήρη αποδιοργάνωση.

Το μόνο «αντίδοτο», που προτείνεται ως λύση για τη Χώρα από το σύστημα παρακμής, είναι το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου μέσω των αποκρατικοποιήσεων και των υπολοίπων «φιλέτων», δηλαδή των «ασημικών» της Χώρας, χωρίς, καν, ένα στοιχειώδες σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης. ...

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, το σύστημα παρακμής, που κυβερνά τη Χώρα και συναποτελείται από την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία και μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού του δικομματικού κλεπτοκρατισμού της Μεταπολίτευσης, που υπηρετείται σήμερα από την τρικομματική κυβέρνηση, στην προσπάθειά του να περισώσει τα προνόμιά του με τις «πλάτες» των διεθνών τοκογλύφων, αφενός, επιδεικνύει συνεχή αυταρχισμό στην άσκηση της εξουσίας και, αφετέρου, είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει μέχρι τέλους αυτή την «θανατηφόρα» πολιτική για την Ελλάδα, ανεξαρτήτως κοινωνικού και εθνικού κόστους.

Αυτή η κατάσταση της «βύθισης» της Χώρας πρέπει να ανατραπεί. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η δημιουργία ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

GAPS IN HIS MIND....??


TA KENA .... TOY JEFFRY


Φιλοσοφικό το ερώτημα : 
Τι να κάνεις ,όταν ακούς το JEFFRY να ισχυρίζεται ,πως "πονάει" για τα σκληρά μέτρα λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού ;
1ον. να τον οικτείρεις;
2ον: να τον βρίσεις;
3ον : να τον πλακώσεις στις σφαλιάρες; 
4ον: να παρακαλέσεις κάποιον γνωστό σου γιατρό να τον δει ; (δωρεάν εννοείται.,..) 

Σε συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Christiane Amanpour ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που έχουν λυγίσει τον ελληνικό λαό.Κι όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο στο Cnn: 

«Ήσαστε πρωθυπουργός της χώρας, το ίδιο και ο πατέρας σας, το ίδιο και ο παππούς σας. Πώς νιώθετε όταν βλέπετε το λαό να πονάει;"

απάντησε::

«Κι εγώ πονάω. Έπρεπε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε τη χρεωκοπία και φυσικά θέλαμε να την αποφύγουμε. Και έπρεπε να πάρουμε επώδυνα μέτρα και ο πόνος είναι ακόμα εκεί...".

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

Οι επόμενοι μήνες θα είναι φωτιά για την κυβέρνηση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά



Οι επόμενοι μήνες θα είναι φωτιά για την κυβέρνηση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, είναι πλέον κοινό μυστικό ο φόβος για εκτροχιασμό του προϋπολογισμού και συγκεκριμένα των εσόδων. Και έτσι από πρωτογενές πλεόνασμα η χώρα να βρεθεί στο καναβάτσο του πρωτογενούς ελλείμματος, σε αυτήν την περίπτωση φυσικά θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες απόκλισης με αυτόματη λήψη μέτρων.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει άλλα μέτρα» είναι σχεδόν η κουραστική απάντηση κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών, κάτι που δείχνει την απουσία σχεδίου Β.

Σαν να μην έφταναν τα κακά μαντάτα για τα έσοδα άρχισαν να «ζώνουν τα φίδια» το Μαξίμου και για το θέμα της ανάπτυξης. Ο Υπουργός οικονομικών έπεισε τον πρωθυπουργό ότι το β τρίμηνο του 2013 θα φανούν τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης, μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του βεβαιώνει ότι θα έρθει η ανάπτυξη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του είπε τα ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση ότι αυτός ο στόχος ήταν υπερβολικός και η προσδοκία για ανάκαμψη μετατίθεται για τις αρχές του 2014.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει το μασάζ στην κοινοβουλευτική του ομάδα με συναντήσεις και δείπνα αλλά και μεταμεσονύχτιες τηλεφωνικές επικοινωνίες. 

Τον Ιούνιο βάζει ως ορόσημο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θεωρώντας ότι εάν η κυβέρνηση καταφέρει να ξεπεράσει χωρίς πολλές αναταράξεις τους επόμενους μήνες και φθάσει έως τις αρχές του καλοκαιριού θα μπορέσει να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

«Εάν καταφέρουμε να φθάσουμε έως τις αρχές του καλοκαιριού, πιστεύω ότι από το Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε και όλα θα πάνε καλύτερα» φέρεται να είναι ο Πρωθυπουργός το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά, σε σύναξη περίπου 21 βουλευτών της ΝΔ, παρόντος του Προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 
Σε μια χαλαρή συζήτηση ο Πρωθυπουργός που έστειλε και μήνυμα μέσω της Wall Street Journal, ότι η επένδυση στις Σκουριές θα συνεχιστεί κανονικά, έδειξε αποφασισμένος να προχωρήσει, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος, για το οποίο είπε, ότι δεν τον ενδιαφέρει.

Ο Αντ. Σαμαράς αναγνώρισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά δεν θέλησε να δείξει ότι υπάρχει πρόβλημα και γι’ αυτό ζήτησε τη συστράτευση όλων, αλλά και την ενεργή παρουσία τους.

Επί περίπου δυόμιση ώρες άκουσε τους βουλευτές να του επισημαίνουν την κατάσταση που επικρατεί στις περιφέρειές τους και θέλησε να έχει μια σφαιρική εικόνα για το τι λέει ο κόσμος. Παρά το γεγονός ότι άκουσε με προσοχή, δεν έδωσε το δικαίωμα για κριτική και για αντιπολιτευτικές αναφορές.

Πολλές φορές είπε στους βουλευτές ότι ξέρει τα προβλήματα και γνωρίζει την κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα στην παρούσα φάση, διότι όλα προχωρούν βήμα-βήμα και βάσει σχεδίου.

«Υπομονή έως τις αρχές Ιουλίου. Εάν αντέξουμε, το φθινόπωρο θα αλλάξει τελείως το κλίμα» φέρεται να ανέφερε ο Πρωθυπουργός που είχε μαζί του και τις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας (τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον αναπληρωτή του Μάριο Σαλμά) και Εργασίας (τον υπουργό, Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό του Νίκο Παναγιωτόπουλο).

«Δεν είμαι κλεισμένος σε γυάλινο πύργο. Ξέρω τι γίνεται στην κοινωνία και τι κλίμα υπάρχει και για τους φόρους, και για την ακρίβεια και για τις συντάξεις και τους μισθούς. Δεν είπα ότι θα αλλάξουν όλα με τη μια. Να έχετε υπομονή. Από τη δουλειά όλων μας θα εξαρτηθεί το καλύτερο αύριο» σημείωσε και ανέφερε πολλές φορές ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς της, ενώ ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών για τους επόμενους δύσκολους μήνες. 

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ H.A.A.R.P.


ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ H.A.A.R.P.

ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΤΟΥ  ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2007), ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
ΚΥΚΛΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ 
ΑΥΤΗ. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΣΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ « ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ» 
ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ 
ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΗΤΑΝ 
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 
ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
ΤΟ ¨ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ¨ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ : 

« ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ 
ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.». ΜΕΤΑ 
ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ. 

ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 
ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. 

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ 
ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ 
ΜΕΓΑΛΩΝ «ΠΑΙΧΤΩΝ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ. (ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 
ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ....ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ 
ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ).

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ 
ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. 
ΞΕΧΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 
ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ, 
ΕΝΩ ΛΕΦΤΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΥΠΗΡΧΑΝ!  

Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ 
2,5% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ! 
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕ 6,5% ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΟΛΗ ΤΗΝ 
ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. 

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 
ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ 
ΝΑ ΤΟ ΞΕ-ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ! 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ 
ΗΔΗ. 
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , 
ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 
ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. 

ΤΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΑΝ ΛΕΚΤΟΡΑΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 40.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ 
ΚΑΙ  Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. 

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ 
ΠΟΛΛΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ) ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ, 
ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΑΡΚΟΖΙ) . 

Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ 
Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ 
ΔΡΑΧΜΗ. 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 
ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 
ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1,2 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ!!!  

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ  ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ 11/11/11 ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Η 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) ΕΝΩ 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ, ΕΝΑΣ 
ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ 
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΤΥΧΑΙΟ;)

ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 
ΤΟ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…) . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΧΙ 
ΜΟΝΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. 
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, 
ΔΙΟΤΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΙΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ 
ΠΟΥΝ ΟΤΙ «ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, 
ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ 
ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ 
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ¨ΕΜΕΣΗ¨ 
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ) ΔΙΟΤΙ ΤΑ 
ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ 
ΜΕ ΤΗΝ  ΑΟΖ. 

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ 
ΚΥΚΛΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ 
ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ¨ΕΚΕΙ¨ ΗΤΑΝ ΓΙΑΥΤΟΝ 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ 
ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ..  ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ….
ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ (ΣΗΜΕΡΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ H.A.A.R.P. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΚΡΑΙΑ 
ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ 
ΕΧΟΝ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. 

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ 
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.  

ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ 
ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ H.A.A.R.PΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ 
ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...

ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ;

ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ;

Η ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ;

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 
ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. 

Το διαβάσαμε από το: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ H.A.A.R.P. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/02/haarp_23.html#ixzz2LiigHqg7